Találatok a következő kifejezésre: Gáz egy szemében ha (18 db)

Az gáz ha az egyik szemem kék a másik meg zöld?

már születésem óta ilyen

Legjobb válasz: van akinek ilyen. az elején nagyon furcsa lehet mások számára, van aki még hosszú ismeretség után is rácsodálkozhat néha:) dehát ilyen ha valaki más. sztem még szép is lehet, sõõt:) én nem tartom gáznak, van egy ismerõsöm akinek alapból zöld a szeme, de a jobb szemének a fele kék. az elején leblokkoltam, aztán még azóta is nézegetem egyszerûen annyira más, huh szerintem szép, nekem tetszik. és a tekintetének is teljesen más fényt ad, nem megszokott:)

van akinek ilyen. az elején nagyon furcsa lehet mások számára, van aki még hosszú ismeretség után is rácsodálkozhat néha:) dehát ilyen ha valaki más. sztem még szép is lehet, sõõt:) én nem tartom gáznak, van egy ismerõsöm akinek alapból zöld a szeme, de a jobb szemének a fele kék. az elején leblokkoltam, aztán még azóta is nézegetem egyszerûen annyira más, huh szerintem szép, nekem tetszik. és a tekintetének is teljesen más fényt ad, nem megszokott:)
Miért lenne gáz? Ilyen és kész. Legalább különleges. Exemnek egyik barna másik meg zöld.
Nem giz.Ettõl leszel különleges.
Nem giz hanem gáz.Bocsika nem tudok rendesen írni a géppel.
Nem gáz, hanem különlegesség.
Örülj neki, hogy különleges vagy :) biztos nagyon egzotikusan nézel ki vele.
bárcsak nekem lenni ilyen:S Szerintem nagyon örülj neki.
bár nekem lenne ilyen a szemem.. egyébként nem gáz, ezt heterokrómiának nevezik, nézz utána :)

Nagyon gáz a fiatal lányok szemében, ha megtudják egy fiúról, hogy neki bejön a klasszikus zene is?

Főleg a szimfónius művek meg az ilyen kórusos, nagyzenekari zenék. Nem ismerek rajtam kívül senki mást a korosztályomban, aki hallgatna ilyen jellegű zenét is, mondjuk rockot, metált hallgatok leginkább, de bejön egy komolyabb zenemű is, ha találok párat és megtetszik. Sőt szerintem ez az igazi zene, ami leginkább az ember lelkéhez szól nem a mai techno, pop stb. zenék.

Legjobb válasz: Nem gáz. Az egyetem elsõ hónapjában egy csajszi is megtudta és összejöttünk utána. (A kettõ közt persze nincs szoros összefüggés.) Fõleg tanuláshoz hallgatok klasszikusokat, mert abban segít, de egyébként inkább rockot.

Nem gáz. Az egyetem elsõ hónapjában egy csajszi is megtudta és összejöttünk utána. (A kettõ közt persze nincs szoros összefüggés.) Fõleg tanuláshoz hallgatok klasszikusokat, mert abban segít, de egyébként inkább rockot.
Engem nem zavarna, én is szeretem a komoly zenét. 15/L
a haverom a barátnõjével állandóan operába, hangversenyekre, színházba járnak..17évesen..
Nem így kell hozzáállni. Én is nagyon szeretem a klasszikus zenét és akinek ez nem tetszik mert "régi" az elmehet a kultúrálatlan francba. 17/F
Szerintem egyáltalán nem gáz.
sztem kérdezd a nõgyógyászod.am nem gáz:)
A lényeg, hogy a szünetben jöjjön meg, ez akár a szünet utolsó napja is lehet. Ha nem jön meg a szünetben, akkor viszont menj orvoshoz.

Gáz egy fiú szemében ha a lánynak az aktus után jön meg a mensese? (nála voltunk és olyan lett a lepedője) 16éves lány

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/

Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/
ez abszolút természetes, mi is jártunk már így. A srác feladata tényleg hogy terítsen le törcsit az ágyra. Amúgy meg ne izgulj, elõfordulhat bárkivel és nem a te hibád.
Szerintem nem gáz, mert tényleg természetes dolog, de illik azért szólna neki elõtte hogy lassan meg kell jönnie a havidnak, hogy ne lepõdjön meg
Szerintem gáznak nem gáz, hisz nem tehetsz róla, hogy megjött, ez teljesen normális! ha szeret, akkor nem fogja cikinek venni!
Egyáltalán nem gáz, de ha õ annak tartja, akkor nem szeret. Mert ha szeret, akkor elfogadja, mert tudja, hogy ez az élet része.

"Gáz" a lányok szemében ha egy fiú nem iszik alkoholt?

Eddig ittam, de mostanában kicsit komolyabban veszem a sportot és nem is dohányzom.

Legjobb válasz: Szerintem jobb helyeken ez inkább elõny.

Szerintem jobb helyeken ez inkább elõny.
Nemes bor? A legolcsóbb pancsot nem tudnád megkülönböztetni egy "nemes bortól". Az is csak méreg, boldog embernek nem kell tudatmódosító.
Szinte sugárzik belõled, a bölcsesség, és a mûvészet. Nekem ennyi elég volt. Köszönöm :)
Én eddig se ittam és ez után sem tervezem... nem tudom miért lenne gáz... De még ha annak is gondolnák se innék:D 20/f
Én kifejezetten örülnék ha nem inna egy pasi. Az alkoholista apám miatt lehet, hogy nem szimpatikusak azok akik rendszeresen isznak. 19/L
Na, jól néznénk, ha már ez is baj lenne, hogy valaki nem iszik és nem dohányzik! Bár én "bulikba" sem járok, de ha járnék, akkor sem innék, meg nem is dohányoznék.
Pontosítok: "jól néznénk ki", ezt akartam írni.
Bár nem vagyok lány, így nem tudom hogy zavarna-e ha az lennék :D De én se iszom alkholot semekkora mennyiségben és eddig még nem ért hátrány. Nyílván olyan helyekre is járok szórakozni, ahol nem szükséges innod, hogy "eggyé válj" a közösséggel. 23/F
Én se iszom alkoholt, de bulizni se nagyon járok. Tavaly vtam egy buliban, de mivel autóval vtam ezért ki volt zárva az alkohol. Nem éreztem nagy hátrányát, ugyanúgy beszélgettem egy csajjal. Viszont azóta se vtam bulin, mert egyszerûen nem az én világom, ahogy az alkohol sem. Nem hiszem, hogy ez nagy hátrány lenne.
Csak remélni merem, hogy egy szórakozóhelyen nem az alapján ítélik meg egymást az emberek, hogy söröskorsó van-e a kezében, vagy almaleves pohár... Igen, ez fõleg rád vonatkozik, 44%-os :)
Milyen tudatlan emberek vannak itt.. Proli, mûveletlen? Azért ez elég nagy hülyeség. Lehet, hogy a te környezetedben mindenki a detoxban végzi, de azért ne általánosíts. Mióta proli dolog meginni egy pohár nemes bort, jó társasággal?
Proli, mûveletlen dolog piálni. Mértékkel meg úgysem iszik senki.
miért lenne
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, nekem kicsit olyan poénkodós, õrültködõs stílusom van alapból és ez így kicsit ellentmondásos lehet.
Nem
nem gáz, én kifejezetten értékelem. 19/L
ellenkezõleg, én is értékelném
Engem idegesít, de csak azért mert én iszok buliban és nem szeretem, ha én részeg vagyok a körülöttem levõk meg józanok.Frusztrál. De ez az én bajom. 22L
Gratulálok a kérdéshez, ráérsz szétcseszni magad önkívületig mikor már teljesen mindegy miden. Akkor ezentúl condomot is hordj magaddal és oké vagy.
Öööö, aki iszik azzal szóba sem állok, azt hittem ez a normális.
Utolsó, ez miért lenne normális? Eléggé antiszociális személyiség lehetsz.. pff
Az a baj, hogy ma Magyarországon attól érzi menõnek magát sok ember, hogy sörös korsóval flangál a buli placcon.. hozzá teszem az egész ember maga egy takony és takony módon is viselkedik, de ez felette áll annak az imázsnak, mint hogy valaki szín józanul megy oda. Azzal fogsz kitûnni , hogy nem iszol és te leszel a jó gyerek, akivel egy csaj se akar haza menni, mert õ iszik, te meg nem.. szánalom :D másnap meg keresheted.. mert te pl. aki nem ittál semmit már rég a volán mögött ülsz és úton vagy az edzõterembe, jobb esetben már haza is értél és az ebédedet fõzöd, a hamupipõke pedig már akkor kelt fel a tegnap esti hányásából. Csak gratulálni tudok. Kitartást absztinensek!

Nagyon gáz, ha az egyik szemem nagyobb mint a másik? Ez szépséghibának számít?

Elég jól látszik a különbség szóval ne ilyen alig láthatóra gondoljatok.

Legjobb válasz: Ezt így láthatlanban nehéz eldönteni.Csak te mondod nagynak a különbséget vagy más is így látja?

Ezt így láthatlanban nehéz eldönteni.Csak te mondod nagynak a különbséget vagy más is így látja?
A kérdező hozzászólása: Más nem "szólt be" emiatt vagy ilyesmi, de egyértelmûen látszik pl. fényképeken is.
Ha küldesz egy képet megmondhatom hogy csak neked ennyire feltûnõ vagy komolyan látszik.
Mindenkinek nagyobb az egyik mint a másik:) nekem a jobb. De ez általában nem észrevehetõ csak te veszed észre.
senkinek nem tûnik fel, hiába mondom, hogy egyik nekem mintha jobban nyitva lenne, de igazából tényleg nem lehet észrevenni

Ha egy lány szókimondó és határozott, az a férfiak szemében gáz? Nőietlen?

Legjobb válasz: Nem gáz, ha nem a hülyeség mellett határozta el magát. Bírom az életképes csajokat :)

Nem gáz, ha nem a hülyeség mellett határozta el magát. Bírom az életképes csajokat :)
A kérdező hozzászólása: NEM KÉREK AZ ÁGYBELI TELJESÍTMÉNYEM IRÁNT ÉRDEKLÕDÕ PM-EKET, KÖSZÖNÖM!! Foley, pont te közölted rólam, hogy én tuti nem vagyok nõ... :D Na mindegy. :D
szerintem ez nagyon is jó dolog és ez nem gáz és az megint is jó hogy ha egy lány határozott hogy tudja hogy mi kell neki(vagy ki kell neki remélem érted a célzást)
Szerintem ez jó dolog.
Nem biztos, hogy barátnõként, de kedvelem az ilyen nõket. A szememben nem gáz.
Szerintem pedig nem szertik. Ha valami bajom van, es hatarozottan megmondom, akkor meg a pasim olt be engem.
A kérdező hozzászólása: Az ágybeli dolgok nyilván arra a bizonyos hímegyedre vonatkoznak. :D
Ellenkezöleg! Számomra vonzó lehet.
és az ágyban is?:P
Nem, legtobbszor kedvelem oket, ha nem bunkok.
A kérdező hozzászólása: Hát hülyének nem vagyok hülye, csak van egy stílusom, ami miatt mindig azt mondják, hogy férfias vagyok. :( Meg írásban nem hiszik el, hogy lány vagyok. :(
Az enyémben biztos nem! :)

Van egy fiú aki nagyon tetszik. Ha látom őt zavarja jövök de lesem veszem róla a szemem:$ és rám írt facebookon, vissza írtam fent van de nem válaszol:S szerintetek? :O Tök gáz. :S

Legjobb válasz: Hát ez tényleg gáz :DD inkább élõben keresd a társaságát meg ilyenek, csak ne támadd le, vagy nem tom :D Hajrá!! :)

Hát ez tényleg gáz :DD inkább élõben keresd a társaságát meg ilyenek, csak ne támadd le, vagy nem tom :D Hajrá!! :)
az egy dolog hogy fennt van lehet hogy mást csinál, velem is van olyan hogy fennt vagyok de közben nem is figyelek oda hogy ki írt :) szerintem is inkább élõben beszélgess vele hiszen az sokkal jobb mintha monitoron keresztül irogattok egymásnak
Miért írt Rád? Lehet, hogy érzi, hogy tetszik Neked, és ezzel is csak tovább akar csigázni, hogy nem rögtön válaszol... Ne ess itt kétségbe nekem :D És nehogy kihasználjon majd!
A kérdező hozzászólása: találkozni akart.. most meg szarik rám:s de õ pont az a fiú aki mindenkit ki használt..
Te meg buta vagy. Ha tudod, hogy mindenkit kihasznál minek írsz rá? Szánalmas, hogy minden 14éves egy retardált egoistával veszti el a szüzességét. Szerezz inkább normális srácot. -.-
A kérdező hozzászólása: õ írt rám-.-

Nagyon gáz ha egy pasi pszichológushoz jár? Az a srác már el van ásva a lányok szemében?

Legjobb válasz: Nem gáz, csak ne ez legyen a bemutatkozó szöveg. És persze ne valami perverz dolog miatt járjon pszichológushoz.

Nem gáz, csak ne ez legyen a bemutatkozó szöveg. És persze ne valami perverz dolog miatt járjon pszichológushoz.
Szerintem nem gáz se fiunak se lánynak sem senkinek ha gondja van amit nem tud megoldani egyedül vagy nincs kivel beszélnie rola és nincs aki segit neki azokban a dolgokban akkor szerintem jol teszi hogy megprobálja megoldani és nem szenved miatta évekig is akár
Nem is kell elmondani senkinek. Nem hiszek a pszichológusokban, de nem ez alapján ítélek embereket.
sikeres üzletemberek között is vannak, akik járnak pszichológushoz, állítólag, h jobban megismerjék magukat
szép napot oszt csá
csókolomot mé ne mondhatnál? amúgy köszönj úgy hogy hello. ez jól esik nekik, legalább azt hiszik fiatalnak néznek ki :) )
Nõnek nem illik úgy köszönni, h helló! :D Akkor már inkább maradj a sziánál!!!
Szerintem a "Jo napot kivanok" is teljesen rendben van. Amikor olyan kedvem van, akkor en szoktam a kezitcsokolom-ot is hasznalni, en valahogy azt is szeretem, es elvileg a protokoll es etikett szabalyai szerint igy illik koszonni egy nonek. (ha jol emlekszem, mar eleg regen tanultam errol).
Ez a köszönés dolog egy akkora ostobaság. 10 év még nem nagy ügy, belefér. Egyébként az ilyen kézcsók dumák marhanak csicska papucsférget takarnak, a tipikus talpnyaló behódoló férfészerûségek köszönõszava! Idõsebb banyáknak én 27 évesen is csókolomot köszönök, meg kb. mindenki. De ha nem tudom kitalálni mennyi, de valamivel idõsebbnek néz ki, akkor is általában azt mondom hello. Csak a nagyon vén boszorkáknak van csókolom. 40 tõl felfele éldegélõ korúaknak. Jó napot nem bunkóság, van egykét nagyon emancipunci beálítodottságú nõ, akik már szinte felsõbbrendûnek érzik magukat, zomében a diplomás full önellátó nõk akiket zavar a jónapot köszönés, mert nagyon el vannak telve maguktól. Kicsit undorítónak is tartom. Ha valaki köszönésre méltat valaki, t akkor nem fogadja el.
Még ilyet olvasni, hogy hello-t sem illik? Mi ez? A hello az egy totál közönyös normál köszönési mód. Sziát általában a barátok köszönnek egymásnak. Az egy sokkal bensõségesebb. Legyen az egy fiatalabb nõ, mondjuk 18 -tól 35 évesig, tegyük fel eladó, én az idegen pali betévedek hozzá, akkor nyilván hello-t köszönök, mert még fiatalnak tartom, és mert egyáltalán nincs benne a barátszférámban. Csak egy idegen fiatal nõ számomra. Bõven elég neki a hello. Szia csak akkortól, ha már beszéltem vele, és megismertem. Én így vagyok vele. A köcsög ETIKET-et meg jó lenne elfelejteni mert csak ostoba bírkává varázsolja az embereket, a bunkóság meg nem ezen áll vagy bukik, hogy mennyire tartod be ezt a "talpnyaló ABC-t" hanem hogy mennyire szemétül viszonyulsz az embertársaidhoz!!
Az etikettet csak azert batorkodtam felhozni, hogy ha esetleg valamilyen altalanosan elfogadott szokasrendszerhez akarna viszonyitani a kerdezo, akkor utana tudjon nezni. Egyebkent pedig en is hello-t koszonok, ha korban hozzam kozel allonak itelem meg az adott lanyt, viszont ha nem tudom, mit illik mondani (amire konkretan a kerdes iranyul), akkor pillanatnyi kedvem alapjan jon vagy a "kezitcsokolom", vagy a "jo napot kivanok". Azzal nem ertek egyet, hogy egy koszones barmit is elarulna egy ember jellemerol, szemelyisegerol, vagy - ahogy te fogalmazol - "talpnyalo" lenne tole barki, ez csak egy szimpla koszones, semmit tobb.
A sziával tiszteletet mutatsz a nõ felé!(csak azért írtam)nem pont a "talpnyaló ABC" miatt! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!