Találatok a következő kifejezésre: Gáz egy csajjal járni (4 db)

Gáz egy fogszabályzós csajjal járni?

De nem ugy , hogy id?közben lesz neki, hanem hogy mikor megismered (ha egyáltalán szóba állsz ilyennel) már van neki. Olyan 14-20 év körüli srácoktól várok választ (merthogy 14 vagyok) :) Köszi!

Legjobb válasz: Nos, bár én nem vagyok fiú és fogszabályzós is vagyok, sõt 14 éves elmondanám a véleményem. Ne azt nézd, hogy mások mit gondolnak, hanem azt, hogy te mit érzel! Ha neked tetszik a csaj, akkor nincs mirõl beszélni. Ez nem ciki, csak egy állapot, ami jobb esetben egy évig tart, rosszban kettõ esetleg három. Szerintem fölösleges azzal foglalkoznod, hogy ki mit mond...

Nos, bár én nem vagyok fiú és fogszabályzós is vagyok, sõt 14 éves elmondanám a véleményem. Ne azt nézd, hogy mások mit gondolnak, hanem azt, hogy te mit érzel! Ha neked tetszik a csaj, akkor nincs mirõl beszélni. Ez nem ciki, csak egy állapot, ami jobb esetben egy évig tart, rosszban kettõ esetleg három. Szerintem fölösleges azzal foglalkoznod, hogy ki mit mond...
Szerintem ha te vagy a lány, akkor is megtalálod a második válaszban a választ a kérdésedre. Olyan pasi meg sem érdemel, aki a fogszabályzód miatt nem akar veled járni.
Nem, egyáltalán nem!! Inkább azzal a fiúval gáz járni, aki úgy gondolja, hogy gáz fogszabályzós lánnyal járni. Az hogy bevállaltad a fogszabályzót, azt mutatja, hogy törõdsz magaddal (az egészségeddel, a külsõddel, stb.), és ez vonzóvá tesz egy lányt. Ha egy fiú emiatt nem jár egy lánnyal, az arra utal, hogy még nem nõtt be a feje lágya :) ...
Szerintem, és én fiú vagyok, egyáltalán nem gáz. Volt egy csaj, aki nagyon bejött nekem, és két évig fogszabályzó volt rajta, de soha nem zavart. És különben is, a fogszabályzó sem marad fenn örökké.
(a kérdezõ vagyok, szóval én beragasztottra gondolok, tudjátok ami benn van éjjel nappal....)
De én vagyok a lány :) )))
mármint én = a kérdezõ
Ha neked tetszik akkor nem a többi nem fontos."A szerelem mindent legyõz."
szerintem ez egyáltalán nem gáz mi lenne ha forditott helyzetbe lennétek?ha szereted igazán akkor ne a külsõ érdekeljen..
Jah, bocsi, ez nem derült ki naon a kérdésedbõl... Legalábbis számomra, bocsi! Akkor sajnos nem tudom a választ. Remélem nem :P
Az igényes csajok hordanak fogszabályzót. A fiúk (az értelmesebbek) tudják, hogyha majd leveszik akkor nagyon szép lesz a fogad. Viszont félnek, milyen lehet egy fogszabájzós lánnyal smárolni. De kíváncsiak vagyunk ;) Amúgy a fogszabájzó csak a megismerkedésnél "ciki" Idõvel megszokja az aember, és akkor már egyáltalán nem az.
Lehet, hogy a nem fogszabályzósok között nem találsz olyat, akivel jó együtt lenni. Addig használd ki az alkalmat, amíg elõtted áll!
nem a fogszabályzó a gáz!!!!! olyan csajjal gáz járni akinek olyan a fogsora, mint a hullámvasút és nem zavarja.Fel a fejjel csajszi ha leveszik olyan szép lesz a mosolyod hogy aki nem akart az ékszered miatt járni veled, 100x megbánja.te legalább adsz magadra
Szerinted jobb egy olyan lánnyal járni akinek 5perc van a foga között vagy kapálni lehet vele?:Dinkább rövid ideig fogszabályzo mint csunya fogak!Sokkal szebb leszel ha helyrejönnek a fogaid...tapasztalat.
Egyáltalá nem gáz nem tudom sokan ezt gondolják fúúúúúújjjjjj undoritó blabla egyáltalán még nem is ciki
A kérdező hozzászólása: köszi :D már le is került .... :) és szép egyenesek lettek a fogaim :D ugyhogy mindenki másnak is kitartást!
volt pasim még gerjedt is ráá :D
nem gáz...nekem is fogszabályzós barátnõm volt :) )
Hát ez elég gáz, hogy a pasi jelölted, másik csajjal smárol. Egyébként a korkülönbség nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Nem õ csókolta meg a csajt, hanem a csaj õt. xD Ilyet is ritkán lehet látni.
Ma már nem ritka sõt, de akkor is, ha én lettem volna a pasi, tuti, hogy elhúztam volna magam, vagy nem engedtem volna a csajnak.
Beszéld meg a szüleiddel!
Féltékeny rád!!!

Egyik haverom 18 éves és egy 13 éves csajjal akar járni, ez gáz?

Legjobb válasz: Persze, hogy gáz. Ennyire béna, hogy nem talál barátnõt a saját korosztályában?

Persze, hogy gáz. Ennyire béna, hogy nem talál barátnõt a saját korosztályában?
ne magatokból induljatok ki, mert nem igaz, h minden 13 éves csaj egy hiszékeny, buta ribanc, és minden 18 éves fiú egyetlen vágya, h kislányokat keféljen. vannak értelmes emberek is már ilyen korban is, és általában megtalálják egymást... szal ha azért akar vele járni, mert tényleg tetszik neki, miért lenne gáz?? hajrá! ha azonban tényleg csak le akarja fektetni, akkor nagy gennyláda a srác...://
Gáz.
Szerintem gáz.
Ez gáz.
biztosan kisebbrendûségi komplexusa van
GÁZ!!
szerintem nem gáz mert ha szeretik egymást.....csak a szex kérdése lehet gázosabb mivel gondolom a csaj nem nagyon og még szexelni......én is egy nálam 5 évvel idõsebb pasival flörtölök(de õ is velem)én 14 vok...
Egyáltalán nem gáz. A lényeg, hogy mindketten jól érezzék magukat. A korkülönbség egyáltalán nem nagy, 13 éves lányok közt vannak érettebbek (szellemileg is), a 18 éves fiú meg lehet hogy kevésbé az. Nyugodtan járjanak együtt és élvezzék a fiatalságukat! A szexszel tanácsos várni addig, míg a lány 14 éves lesz, nehogy baj legyen. És persze utána is csak felelõsséggel.
Igenis gáz...Az az egyik haver pedig Te vagy. Hát öregem, nagyon ocsmány képed lehet (vagy kicsi farkad) ha 13 éves csajszikánál próbálkozol, aki még ezeket a dolokat nem bírja felfogni!
gáz! vagy inkább pedofil
Na idefigyeljen a sok tapló tuskó buzernyák, aki azt írta, hogy gáz! Elõször is lefogadom hogy nagyobb balfékek vagytok, mint az a srác mer aki ilyen hülye kérdésekre válaszolgat vagy néz az már elve eltemethetné magát (én persze kivétel vagyok, csak esik kinn az esõ azt feljöttem ide röhögni ezeken a hülyeségeken) Másodszor ha nem tudnátok létezik az igaz szerelem, ami nem attól függ, hogy a saját koromból találok e valakit vagy nem, hanem ez olyan hogy érzed mindenféle korlát és megkötés nélkül, mert a lány ha mégha csak 13 is lehet, hogy olyan elbûvölõ és nagyszerû, hogy nem akar mást helyette, és ha ti ezt nem tudjátok értékelni soha nem találtok olyan lányt akivel igazán boldogok lehettek, úgyhogy inkább maradjatok otthon és ott verjétek ( ha lány írta, hogy gáz, amit nem hiszek, akkor az szintén gondolkozzon el)
mivel még mindig esik az esõ és már unom ezt az egész rohadt karácsony feelinget van még ide idõm, hogy elmondjam: ez csak akkor pedofil ha dugnak, amit nem hiszek mer akkor nem így tette volna fel az illetékes elvtárs a kérdést és még valami fiam, sose törõdj a mások véleméynyével( az enyémmel se) ez az oldal csak arra jó, hogy pöccsméretet lekérdezõ, meg havi vérzést begyorsítani akaró marhák írogassanak rá!!! Egy a fontos: AZT TEDD AMIT A SZÍVED DIKTÁL ÉS NE TÖRÕDJ AZZAL MIT MONDANAK MÁSOK, MERT AKKOR LESZEL BOLDOG ÉS HA BOLDOG VAGY NEM FOGSZ TÖRÖDNI A TÖBBIEKKEL, EZ TISZTA SOR! na have a nice day
Vigyázz az ilyen kiírásokkal, a végén még megtalál a rendõrség és lecsuknak pedofíliáért ;)
úgy tünik hogy a 13 éves csajnak apakomplexusa van nem?

Szerintetek az gáz ha egy olyan csajjal akarok járni aki magasabb 7-8 cm-el és 1 évvel idősebb?

lécci normális válaszokat adjatok mert fontos

Legjobb válasz: szerintem egy picikét,de nem hiszem,hogy nektek ez gondot jelent,a többi embert meg szard le.

szerintem egy picikét, de nem hiszem, hogy nektek ez gondot jelent, a többi embert meg szard le.
hát a magasság az gáz szerintem
A kérdező hozzászólása: köszi nem õ nem olyan tuti hogy szeret
1 év nem sok! Nõni pedig még fogsz. Hajrá! ;) 15/L
1 év nem sok!
Szerintem meg a csajnak gáz lesz egy idõvel. Amint elkezd felnõttesen viselkedni. A srácnak meg felvágás hogy milyen csaja van.
A kérdező hozzászólása: köszi igazatok van
Nézd, egyik távoli cimborám gimisen járt egy csajjal. A srác kb 165cm, a csaj meg jó 185 körül! És õk nem 12 évesek voltak ám, hanem 17-18. Rádásul a csaj jól megtermett, afféle germán tank volt, így minden dimenzióban nagyobb volt, mint a srác, ha ez nem elég, akkor mindkettejüknek seggig érõ haja volt. Mindezt összegezve hátulról nézve helybõl összekeverted melyikõjük a csak XD. Nekik sem volt gáz, másnak sem gáz.
de ez egyáltalán nem ciki !
Tudod mi a ciki? egyik osztálytársam 6.ban egy 8-as lánnyal járt, aki kb 20 cm-el volt magasabb nála..
A kérdező hozzászólása: köszi rendesek vagytok
persze! nyugodt, kellemes, romantikus és szép
A kérdező hozzászólása: szerintetek park jó?
szabad Ég alatt :)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ilyen normális válaszokat adtok mer olvastam pár ilyen kérdésre és hát eléggé bunkón válaszolnak és még eggyikünk se csokolozott és szeretnénk szerintetek hol lenne a leg alkalmasabb hely?
jajj hát akkor semmi baj :) mivel még csak 13 vagy, biztos, h nõni fogsz még!! :) 15-16 évesen már lehet, h vagy 2 fejjel is leelõzöd a nõdet :) ;) am nem ezek számítanak
A kérdező hozzászólása: igaz még eléggé az elején vagyunk 13-14 évesek de szeretjük egymást és köszi a válaszokat
Mit jelent az, hogy nem olyan tuti? Írd körül, hátha tudok segíteni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!