Találatok a következő kifejezésre: Gáz egy csajjal (265 db)

Gáz egy csajnak elhívni a srácot randizni?

Egyszer már úgy volt hogy találkozunk de valami közbe jött neki, azóta ugyanúgy beszélgetünk msn.en. Szerintetek rákérdezzek hogy van e kedve találkozni?

Legjobb válasz: kérdezz rá sztem nem gáz :D nem az 1800as évekbe vagyunk :D 17/f

kérdezz rá sztem nem gáz :D nem az 1800as évekbe vagyunk :D 17/f
szvsz nem, de bírd rá inkább hogy vigyen el õ ha nem mûxik akk hivd el te ;)
ehh.. :D egyszer már lerázot? ... biztos , hogy ö is akarja? több sikerrel jársz ha elhívod. :)
Szerintem nem.még az is lehet hogy egy kicsit fél a dologtól...
Kukucs!
Hívd el. Én is de örülnék ha valamelyik csaj elhívna randira. 20/F
Sztem hivd el lazán tökre nem gáz!!! már volt velem ilyen:D 12/F
Én szeretem azokat a lányokat akik elhívnak úgy sokkal kényelmesebb.A régi suli-bulikon is szerettem szívességet tenni amikor a lányok kértek fel engem táncolni
a legutóbbi barátommal is pont így volt, hogy elhívott de közbejött valami. utána finoman célozgattam rá hogy találkozhatnánk, és végül õ hívott el. csak ügyesen kell csinálni :) ;)

Nagyon gáz egy csajt MSNen felvenni és ugy hivni el az elsőre?

Legjobb válasz: Nem gáz MSN-en ismerkedni, csak nem lesz belõle semmi. (Ez az igazság)

Nem gáz MSN-en ismerkedni, csak nem lesz belõle semmi. (Ez az igazság)
én is így csajoztam be és egy olyan csajt találtam akivel sok közös bennünk.:) ráadásul még jól is néz ki;)ez nem gáz.sokkal könnyebb így ismerkedni.pl nem akad el a szavad stb.
Nem tudom, hogy a "gáz" a megfelelõ szó-e rá, mindenesetre az MSN jó a haverjaiddal beszélni, átbeszélni a napot, gyors infókat közölni, DE. A randi egyáltalán nem tartozik ezekbe a kategóriába, számomra túl személytelen. Ha nem mered elhívni, akkor mikor találkoztok, hogy állsz elé? Mindenféleképpen szóban hívd el, fõleg ha reagál a jelzéseidre! :) famerilla.
A kérdező hozzászólása: Hát haverom most csajozott igy be...
várj ez attól függ hogy osztálytárs vagy ismerõs vagy tök ismeretlen a csaj. ha az utóbbi és még nem láttad akkor nem nagy az esély hogy lesz belõle valami. Az unokatestvéremnek igy közölte egy lány hogy tetszik szegény srác zavarban volt, fõleg hogy ott ültem mellette, nem jó ötlet fõleg ha nem-et mondd akkor utána is kell vele közölni és akor aki nem-et mondott attól félhet hogy most odamész-e vagy nem?
tény, hogy még nem találkoztunk.de ki tudja...
nem gáz akkor ha személyesen többet beszéltek
Egyáltalán nem gáz. Viszont ne beszélj túl sok mindenrõl msn-en, hogy majd amikor találkoztok legyen mirõl beszélni.:D Én is sok csajjal randiztam már úgy hogy felvettem õket msnre vagy õk vettek engem. Ez ma már nagyon elfogadott. Meg ott az a sok közösségi oldal, amiken sokkal egyszerübben ismerkedsz meg valakivel, mintha pl leszólítanál valakit az utcán..

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Szerintetek az gáz ha egy srác egy builban megimert egy csajt, rá 1 hétre jártak, most vannak egy hete együtt és a srác le akar feküdni a csajjal?

Legjobb válasz: gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.

gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.
17-32 lenne a kicsit necces szerintem ... ugyanmár a mai világban már a 14-15 évesek is szexelnek... 17 az már akkor mi?
1 hét után? Kicsit gyanus, hogy a csávót nem épp az érzelem hajtja :D
Attól függ hány évesek, szüzek-e és satöbbi.
A kérdező hozzászólása: 17-17
Hááát... nem tudom. Mi is 1 hét után feküdtünk le egymással, de mi 24/L, 26/F. (azóta is együtt vagyunk). De 17-17...azért kicsit necces...
itt rólam van szó és a bnõmrõl és én vok 17 õ 18 :D de egy hónap és én is betõltöm a 18 at... am egyikünk sem szûz és tök jól kijövünk meg megértjük egymást azt nem mondom h szerelmesek vagyunk de több mint egyszerû vonzalom... és sztem egyátalán nem gáz mivel ha õ is akarja, (v is én úgy látom rajta) akkor mért ne feküdhetnénk le egymással?? ebben nincs semmi...

Gáz ha egy csaj nem borotválja akkor ha nincs senkije?

Legjobb válasz: szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)

szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)
Ha senkim nincs, nem megyek se orvoshoz, se uszodába, se strandra, akkor hagyom én is.. Amint lesz valakim és esélyes, hogy együtt leszünk leborotválom. Kapcsolat alatt, ha kell akár minden másnap..
Nem más kedvéért epilálok, hanem magam miatt.Most pont olyan, mint amikor egyedül voltam.Ha így érzed jól magad, ne borotváld.
Miért lenne gáz? Mégis kit zavarna?
Én leszedem akkor is. Nem egy pasi miatt vagyok igényes, hanem magam miatt. De ha neked így megfelel, trmészetesen nem gáz.
Nem értem ezt a leborotválni dolgot. Barátnõmet én sokszor kérem, hogy hagyja meg magán a szõrt, csak ott borotválja le, ahol nyalom. Megteszi. Valamikor meg a csupaszt kívánom. De amint olyan helyre kell mennie, ahol orvos láthatja, azonnal levágja, mert hogy szerinte trógeres. Ezt nagyon nem értem meg... Nem, nem gáz. Ha strandra mész azért a bikini vonalat szedd le.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :)
A kérdező hozzászólása: Persze ha megyek strandra leszedem a bikinivonal mentén :)
Mért ne lenne jó? :D Mért lenne gáz? Rám izgató hatással tud lenni. :) :D
Szerintem se gáz.Páromnak ha a fenekemhez ér a pénisze egybõl beindul.:) És nem 20év körüli már. Én imádom, jó érezni hogy úgy be tud indulni.:)
Teljesen normális, fõleg ha még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, csak a baj és leszek ideges mert nem akarom hogy a csaj gyökérnek tartson
Akkor jó az ágyú, ha nagyot szól.
Hát, ha csak odajön egy pasi és már áll a cerka az gáz. Viszont a barátom is hamar tettre kész és ezt imádom. Szexisnek érzem magam attól, hogy már egy apróságtól is beindul. Szóval ez a hamar feláll dolog a körülményektõl függ. 25/N
Az sokkal jobb, ha tud helyesen írni. Pl.: feláll, hozzádörgölõzik (nem dörgölõdik basszus, olyan is van, a különbség a szándékosság), ahhoz. Na ha ez nem megy, AZ gáz. Az igekötõk írása egyébként körülbelül általános iskola másodikos tananyag kisfiam.

Miért gáz, ha egy csaj valamivel magasabb egy srácnál?

Manapság az megy,hogy ha 2 centivel is magasabb a csaj,akkor már nem jár veled,merthogy ? nem akarja égetni magát..

Legjobb válasz: Nem gáz, csak nehéz a szokásos férfi szerepet (vagyis a védelmezõ férfi, aki vigyázza és óvja a lányt) úgy adni, hogy közben a csaj magasabb nálad. De akiknél ez nem gond (és a lány is elfogadja így) akkor nincs gond... :)

Nem gáz, csak nehéz a szokásos férfi szerepet (vagyis a védelmezõ férfi, aki vigyázza és óvja a lányt) úgy adni, hogy közben a csaj magasabb nálad. De akiknél ez nem gond (és a lány is elfogadja így) akkor nincs gond... :)
Hát az elég sekélyes, ha más véleménye miatt nem. Amúgy meg azért, mert a méretet a fejlettséggel kapcsolják össze, és tudat alatt olyan partnert keresnek, akit genetikailag megfelelõnek tartanak az utódnemzésre.
ez berögzült alap dolog, szerintem ezzel nincs semmi gond. találsz olyat aki alacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: Utóódnemzééés? Még nem vagyok abban a korban, hogy utódot nemzek.. :D 17 et töltöm be hamarosan.
Szerintem nem gáz, nekem viszont nem tetszik. Azt szeretem ha egy kicsit alacsonyabb a lány, ha felnéz rám szó szerint.
Azért volt a "tudat alatt".Õk sem feltétlen gondolkodnak ezen, de a tudatalattijuk már ilyen korban is munkálkodik.
A kérdező hozzászólása: énis azt szeretem persze, ha magasabb vagyok egy csajnál. Csak nem értem ezt az életfelfogást, hogy ha már 2-3 centivel alacsonyabb vagy, akkor miért kell elutasítóbbnak lenni?
Ez egy nem opcionális szociális konvenció.
ne izgulj azt a 2-3 cm et senki sem veszi észre, csak akkor van baj ha a lány magassarkút vesz fel. Meg gondolom a férfinak azért kell magasabbnak lennie (mint a nagykönyvben :) ) hogy megtudd védni a barátnõdet. Mondjuk nekem még ilyennel nem volt bajom, most 21 /F -vagyok már 14 évesen is 170 cm voltam, most 192.
Hagyd meg neki az esélyt, hogy normális pasit találjon, aki nem másokkal, hanem vele törõdik és nem szégyelli.
Hagyd, jobbat érdemel ez a bohóclány tõled:)
nem erdemled meg.
bújj el
Te mások véleményét magad elé helyezed? Gratulálok!
Találd ki, hogy mi fontosabb: hogy megismerd közelebbrõl vagy a környezeted megítélése irányodba.
Engem spec soha a büdös életbe nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam mások, vagy arról, amit csinálok, esetleg arról, akivel vagyok. Bár azt hiszem ez okozza a legtöbb szociális problémám... :D
Ha már most ezen aggódsz akkor hagyd a pic-sába, nem lennék a lány helyébe, hogy már most szégyenled.
neked kell tetszeni vagy másnak? te dugod meg vagy más? ez itten a kérdés...
figyelj szerintem azt kell eldöntened elsõsorban hogy mennyire érdekel az hogy mások mit gondolnak ami szerintem totál mindegy mert ha szereted akkor mi a kérdés?)ha viszont téged jobban izgat az hogy esetleg cikizhetnek miatta akkor jegeld a dolgot mert így nem fog menni és a lányt is lejáratnád

Szerintetek gáz ha egy csaj sört kér?

Szóval szórakozóhelyen egy srác meghívja egy italra,és el?ször vodkát kér,aztán meg mikor a pasi 2.jára is venni akar neki valamit,akkor sört kér.

Legjobb válasz: Az a gáz amikor középsuliban reggel 0. órára jön be a dagadt csaj az ajtón és akkorát böfög hogy még Fekete Laci is elszégyellné magát, és utána azt mondja: ahh visszaköszön a stella. Na az undorító.

Miért lenne gáz??? Az igényesség nem az elfogyasztott italban van, hanem a viselkedésben... És ha egy picit elkalandozhatok, akkor régen a sör igen csak jó italnak számított, fõleg abban a korban, amikor a víz még nem volt mindig iható... Másrészt ha egy csaj sört iszik, abból következtethetsz valamire... Szimpibb, mint a mindig vodkát vedelõ részeg ribik...
Az a gáz amikor középsuliban reggel 0. órára jön be a dagadt csaj az ajtón és akkorát böfög hogy még Fekete Laci is elszégyellné magát, és utána azt mondja: ahh visszaköszön a stella. Na az undorító.
Miért lenne gáz? A csajok nem szerethetik a sört? Miért is? Én is csaj vagyok és szeretem a sört na és.. nem muszály mindig kifejezetten liköröket nyalogatnunk :D
Egy igényes nõ nem vedel, pláne nem sört! 28/F
Szerintem egyáltalán nem gáz. Meg miért lenne férfias ital a sör? Még az ókori Egyiptomban is söröztek a nõk. Azért sör és sör között is van különbség. Nem mindegy, hogy mûanyagpalackos Kõbányait iszik valaki, vagy mondjuk egy belga trappista sört.
Szerintem undorító h egy élõlény aki pénisz nélkül él sört mer kérni!Fõleg h még egy szórakozó helye?Mit képzel ez magáról?Csak annyi lenne a dolga mint minden rendes nõnek h megissza azt az olcsó szar vodkát amit fizetsz neki majd szétdobja a szépen leborotvált lábait mint minden rendes nõ , szerintem következõre ha sört kér inkább vágd pofán és kötözd ki a radiátorhoz majd hagyd ot 2-3 hónapot majd megtanuilja h mit igyon és mit nem!
Akkor ne néz rá :D annyi eszed van, mint egy kõnek, ha ilyen alapján ítélsz meg egy nõt.
46-os vagyok. Ez csak irónia akart lenni azok felé, akik szerint egy nõ, aki sört iszik nem nõies. ;)
A kérdező hozzászólása: 42- XD van benne valami
szerintem azért találták ki, nehogy a nõk megigyák a föld sörkészletét a férfiak elõl :D
A kérdező hozzászólása: cigizni nem cigizek, nem is fogok... de nem értem.. egy csajnak muszáj mindig nõiesnek lennie???mert az vagyok, kinézetre:nagy mellek, kerek popsi stb... hangom is eléggé szép, nõies (ezt szokták mondani, nem én találtam ki)Viselkedésre inkább félénkebb, néha pirulós, de nyitott aranyos.Na nem fényezem tovább magam. XD A lényeg hogy látszik rajtam hogy nõnemû vagyok, nem cigizõ, alkesz, igénytelen tahó nõ.Akkor annyira nagy baj hogy van néhány férfiasabb dolog is bennem??pl.:hogy szeretem a sört, nem szoktam sírni, stb.?És arra mit szóltok ha egy nõ focit nz a tv-ben?Az is szörnyû és igénytelenség, mert az a férfiaknak való??? XD az persze már nem baj...
Ennyi erõvel ne egyen a nõ hagymát, mert az is büdös :D:D Viccesek vagytok :)
#34: hm... te most akkor mégis nõ vagy?
Biztos megkeseredett barátnõ nélküli férfiak vagytok. :D Ha soha nem kellene egy nõ, aki rá mer nézni egy sörre. Bezzeg koktéltól, vodkától berúgva ténferegve a nézeteitek szerint nõies.
#34: értem, tehát a sör szag illatos? :D Szerinted egyébként egy nõ jobban tolerálja a szagokat mint egy férfi?
Felsorolom a nõies italokat akkor: víz, gyümölcslé, tej. A többi ugyanis mind "szagosít", fentebb pedig férfitársam a szagot kifogásolta. Érzek itt 28/F részérõl némi sznobizmust.
Nõk is ihatnak sört, csak ne üvegbõl, hanem elõtte töltsék ki pohárba. Az pedig hülyeség, hogy "szagosít", mivel a bor, pálinka, tequila szintén. Nincs szagtalan alkoholos ital. Itt van pár kép, hogy mennyire "nem elegáns": http://2.bp.blogspot.com/-fpv-5DnTNEk/TbXKGZUa8BI/AAAAAAAABc.. http://lh5.ggpht.com/_ZjMUoaamHXU/TKqFHm5MxuI/AAAAAAAACQ0/Dp.. http://www.tntmagazine.com/image.php/media/content/_master/3.. És ezeket a lányokat is csak bottal piszkálnám, mert sört isznak: http://womaninrussia.com/uploads/posts/2010-07/1278089650_2-.. http://www.beer-universe.com/images/articles/117/women%20and..
Lehet témázni itt össze-vissza, ha értetlenek vagytok. "Szerintetek gáz ha egy csaj sört kér?" Azt hittem, hogy ez felhívás arra, hogy leírjam a véleményem és ne hasonuljak a többihez, de nyilván félreértettem... Egyébként meg, aki azt írta, hogy biztos nincs csajom, pár hozzáfûznivaló: - semmi közöd hozzá, ráadásul primitív a megnyilvánulás - 6 éve élek kapcsolatban, 2 éve võlegény vagyok Itt le is zárnám a magánéletem irkálását, nem ide való... Továbbra is kitartok amellett, hogy a sör nem nõies ital. Rock koncerten, motoros találkozókon, ilyesmi helyeken elmegy, ott az a szokás, én szeretek normális más fajta helyekre járni és ez a véleményem, ha otthon toporzékolva szitkozódtok is.
Felõlem 52x megkérdezheti, maximum visszakérdezek, hogy a hallásával van baj, vagy mit nem ért.. :D 24/L ismét
Ezért jobb boltban venni, ott nem kérdeznek :D Vagy olyan helyen, ahol laza emberkék szolgálnak fel (szolidabb kocsma pl.). Az akadékoskodó pincéreket én is rühellem.
# 56 én ezt értem, meg jó h van aki nem korlátolt gondolkodású. mindenesetre rohadtul idegesít, amikor a pincér (mondjuk õ nyilván a pénz miatt is csinálja) 5-ször is megkérdezi, h de biztos csak egy sör lesz a hölgynek?... -.-
Én maximum 1 italt fogadnék el, lehet fura, de én úgy gondolom, hogy ne költsön már rám több ezer forintot úgy, hogy most lát életében elõször... :D Kérdésedre válaszolva pedig azt kérek, amit akarok. Ha nem tetszik neki, akkor majd keres olyan lányt aki nem sört kér :D Amúgy meg csak a gyümölcsös söröket szeretem, azt is csak ritkán iszom :D 24/L
*strandod helyett strandon :D
Szerintem a kérdésre a válasz egyszerûen az, hogy attól függ, hogy hol kéri. :) Ha egy kiskocsmában a haverokkal leugranak meginni valamit és persze nem üvegbõl megiszik 1 pohár sört, vagy strandod, fesztiválon stb., az szerintem rendben van de, ha mondjuk teszem azt elmennek egy bálba (hirtelen nem jutott más az eszembe) ott azért ne egy pohár sörrel jelenjen már meg :D. Aki szerint pedig ez nem nõies, annak csak annyit tudnék mondani, hogy szerintem a nõiesség nagyon nem azon múlik, hogy sört iszik egy szórakozóhelyen a hölgy, vagy egy koktélt de, ha neki ezen múlik, akkor szíve joga. Láttam én már koktélozó nõt, akiben egy csepp nõiesség sem volt, nem ezen múlik sokkal inkább a viselkedésén, én így gondolom.
#50: kicsit túlreagálod a dolgot, jelen pillanatban épp te tûnsz toporzékolónak :) A nõk szerint és a legtöbb férfi szerint semmi kivetni való nincs abban ha egy nõ sört iszik, neked meg más a véleményed, oké. Szerintem például csak egy korlátolt férfi tud ilyenen fennakadni, de ez csak az én véleményem, amihez pl ugyanannyira megvan a jogom mint neked a sajátodhoz :)
Kedves utolsó. Én soha nem hinném emiatt senkirõl, hogy csóró. Inkább örülnék, hogy ezek szerint nem vagy elviselhetetlenül korlátolt sznob, aki szerint muszáj méregdrága koktélt innom, amit nem is szeretek, csak azért, mert "nõies".
Én nem szeretem, de csak az ostoba társadalmi elvárások miatt... Mert ha egy csajt sörre hívok meg, akkor azt hiszik, h csóró vagyok és nem tellik a (olykor 4-szer, 5-ször drágább) koktélra.
A sör lehet, valóban nem a legnõiesebb ital, de lehet nõiesen fogyasztani, másrészt meg szeretem, ha egy nõ szereti a férfias dolgokat is. Azt szeretem igazán, ha egy nõ tudja mit szeret inni; számomra sokkal pozitívabb, ha azt mondja, meginna egy sört, mint ha kér egy bacardi-kólát, vagy egy cherry-almalét mondjuk. Nekem egy baromi pozitív dolog, hogy ha társaságban koccintani kell, akkor a párom Unicumot kér, nem csokilikõrt, mert õ az ízeket szereti, nem a cukrot. Valóban elegánsabb látvány, ha egy lány borozik, de ha csak azért issza mert nõies, miközben utálja, attól nem lesz igényes, csak pózer. Amikor odaáll a pulthoz, és azt mondja, egy pohár édes vörösbort kér, AKKOR igénytelen, nem akkor, ha sört iszik (a sör NEM igénytelen ital, csak a mi országunk nem sörös, így a sörivás színvonala alacsonyan van). Nem egy lány haverom volt, akik boroztak minden buliban, vették a jó kis dankópistát, és ha tehették, itták borospohárból. Ez pózer sznobizmus, k*rvára nem igényesség. Jómagam azért nem borozom szórakozóhelyen, mert általában a kiszolgálás alapja, hogy a legkommerszebb palackos bort kapod, szép borospohárban, a sör mellé behûtve. Ha megkérdezed milyen bor van, azt mondják, száraz meg félédes. Ha fröccsöznél, akkor a folyóbor meg a jó öreg tesco koccintós tablettás színvonal, amit bornak nevezni rágalom (és a sznobizmus csúcsa, amikor az ebbõl készült fröccsöt szép talpaspohárban kapod, de ezt már kommentálni sem tudom). Ha egy borkedvelõ és bortermelõ országban egy nõnek ez megfelel, AKKOR igénytelen, nem akkor ha sört iszik...
Milyen korlátolt emberek írogatnak ide, el sem hiszem. Világéletemben imádtam a sört, és mégse tartottak soha alpári, közönséges nõnek, sörszagú sem szoktam lenni, és hangosan böfögni sem szoktam. Abszolút természetes lány vagyok (fehér bõr, nulla smink, egyéb festék, szolid ruhák, kedves természet blabla), a finom borokat is kedvelem, stb. Szóval aki szerint csak azért, mert szeretem a sört, nem vagyok nõies, tehet egy szívességet :D Amúgy csak úgy halkan megsúgom, hogy Erzsébet királyné is imádta a sört, márpedig rá végképp nem lehet mondani, hogy alpári nõ lett volna. Errõl ennyit.
Én sörözni szoktam, a többi alkoholos ital nem igazán az én világom. Szerencsére eddig egy férfit sem zavart, sõt..a baráti/haveri köröm 90%-a férfiakból áll. A párkapcsolataimban sem jelentett ez sosem problémát.
Én mindig sört iszom, sajnálom ha ez egyesek számára gáz és teljes mértékben távol áll a nõies viselkedéstõl. A vodkát utálom, már a szagától is rosszul vagyok, a koktélok meg piszok drágák, ha valaki meghív italra nem az a célom, hogy akkor most a gatyája rámenjen erre. Szeretem a sört, remélem ennél visszataszítóbb tulajdonságom nem lesz :) 19/L
Dopeman megmondta már. "A mai csajok többet szívnak mint Stohl többet isznak mint én."
Johnny barátom! Látom osztozol a véleményemen. Én azt nem értem meg, hogy mit nem értenek azon a hölgyek, hogy a sör egy igénytelen ital egy nõnek. Az a férfiaknak való. Kiöltözhettek bárhogy, lehet 2 kg smink rajtatok 1 liter parfümmel, soha nem keltenétek fel az érdeklõdésemet, ha büzlene rólatok a sör szag, ami igen csak jellegzetes illatú. 28/N
Ez az én véleményem, és nincs ezen mit túlragozni. Ha egy olyan nõt látok, aki a kocsmában, szórakozühelyen ül a férfival és söröznek, a gyomrom kifordul. Nekem a büdös életben nem kellene egy olyan nõ, mert férfiasnak találom. A legprimitívebb dolog, amit egy nõ tehet!Meg a cigaretta. Lehet bármilyen szép egy nõ, maximálisan fényét veszti nálam, ha így él. 28/F
Egy igazi nõ csak füvet szív és nem alacsonyodik le a vodkához.
Már miért lenne kiábrándító ha egy nõ sört iszik? Nincs férfi és nõi ital, ezt csak kitalálták. Én imádom a sört nõként, és senki se ábrándult ki belõlem.
Johnny B! Köszönöm! :) Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, bár a barátaim is így gondolkodnak. Szeretjük, ha egy nõ igényes magával szemben. Ribit bárhol találni, aból nem kérünk. Viszont egy igényes nõ, olyan mint a fehér holló manapság. 28/F
A kérdező hozzászólása: utálom a bort magába... :D de vbk-t szeretem XD hát ez van, akkor nem vagyok igényes XD
Kedves 8-as! Régen bort ittak, ha rossz volt a víz minõsége, lásd Jézus korát! A bor jó választás egy nõ részérõl, vagy egy kellmes nõi ital, de tömény , vagy sör.... kiábrándító! 28/F
Kedves 28/F, látom, ugyanúgy gondolkodunk ezen a téren :)
Igen a sör jó ital volt, de szerintem akkor sem a nõk fogyasztották elsõsorban. Mondjuk az akkori igényesség ma már nem kívánatos.
Kedves 8-as! Régen bort ittak, ha rossz volt a víz minõsége, lásd Jézus korát! A bor jó választás egy nõ részérõl, vagy egy kellmes nõi ital, de tömény , vagy sör.... kiábrándító! 28/F
A kérdező hozzászólása: XD XD XD hát az tényleg "szép" lehetett
A kérdező hozzászólása: rendes sör volt
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, csak kérdezte a srác hogy "szereted a sört" :D és ezért merült fel bennem hogy ez fura??
Nem gáz, csak legyen kultúrája és rendes sört igyon, ne menteset meg gyümölcsös vackokat.
Mitõl lenne igényesebb a nõi ital? Például, hogy koktélt iszogat? Nekem attól felfordul a gyomrom. 23/N
Kedves Kérdezõ! Megengedsz egy személyes megjegyzést? Nem az igényesség a kérdés a te esetedben. Szerintem nagyon fiatal vagy. Max 19 éves lehetsz a stílusod alapján. Tévedtem? 28/F
Hölgyeim! Nem kell idegeskedni, ez csak néhányunk véleménye. Biztos van férfi, aki szereti az olyan nõket is, mint ti, itt is írtak páran. Ízlések kérdése. Én a finom, nõies hölgyeket szeretem. 28/F
Szerintem is a No igyon amit szeretne. Felolem ihat almalevet, sort vagy sima tomenyet is. A lenyeg , hogy ne lassam rajta, annal undoritobb nincs mikor a tini [email protected] dolongelnek meg hanynak az udvaron a szesztol.
Még a végén kiderül, hogy a sörszagú nõ az igazán nõies és igényes... Tessék tudomásul venni, hogy vannak nõies és férfias dolgok, ha nem lenne, akkor szükségtelen lenne ez a szókapcsolat. Véleményem szerint a sör elég alpári ital nõknek, elvileg egy nõ finom, nõies és tiszta, csupa kellem (volt régen). A sör valahogy nem passzol ebbe az én felfogásom szerint. Ez a véleményem, mint nektek a sajátotok. Ma már az a felfogás, hogy élvezd az életet, neked legyen jó, a többi nem fontos. Ezért tartunk most itt, ahol.
A kérdező hozzászólása: az meg hogy vedelés... XD egy sörtõl nem rúgok be az tuti XD
A kérdező hozzászólása: de amúgy értelmesen érvelni senki se tudott eddig a sör ellen... most értem hogy nem nõies, de ÉS??? attól még másban nõies vagyok.
Most én a te szemléleted alapján nõies, kifinomult hölgy leszek, ha azokat a gyomorforgató édes koktélokat iszom? :D Akkor legyek inkább borz. :D
Most csak én nem értem, hogy mi a fene összefüggés van a nõies nõk és a sörivás között? Ennyi erõvel, aki szereti a kávét, az már férfias nõ, vagy mifene?
A kérdező hozzászólása: 24-én is pont így gondolom a vélemények eléggé megoszlanak
Igen a legfinomabb nõk szeretik a sört. A legtöbb ilyen csaj a restibe jár.
Én meg azt gondolom, hogy egy nõ igyon amit SZERETNE inni és ne a férfiak meg a társadalom szabja már meg neki. Mondom ezt férfiként.
A kérdező hozzászólása: annál egy kicsit több, 20 vagyok
Nem értelek, én attól teljesen nõies, és finom vagyok, hogy szeretem a sört. Ebben mégis mi a bûn? 23/N
Nem talált, 23 vagyok.
Nem a kifinomultság jele a számomra, de a szórakozóhelyen elmegy, nem azt nézik, még örülnek is neki...

Nagyon gáz az ha beszélgetsz egy csajjal netten keresztül de a valóságba csak köszöntök és nem altok szoba egymással?

És ha igen akkor, hogy menyek oda hozzá egyet beszélgetni

Legjobb válasz: Ha a csajt nem zavarja akk nem gáz bár sose értettem ha neten elvagytok valoságban miért fél igy mindenki a másiktol

Ha a csajt nem zavarja akk nem gáz bár sose értettem ha neten elvagytok valoságban miért fél igy mindenki a másiktol
Hát jahm, ez elég gáz :S Nem lenne jobb élõben beszélgetni egyet? :D Szerintem menj oda hozzá ;)
Neten sokkal könnyebben beszél az ember mint élõben. Én is jártam már így de mi nem csak köszöntünk egymásnak :) Szerintem nyugodtan menj oda hozzá és beszélgessetek valamirõl, biztos hogy fogtok találni egy témát, csak el kell indulni valahogy, ne izgulj :)
Család/barátok elõtt már szégyellne téged? Lehet, hogy nagyon ragaszkodik a társadalmi státuszához és azt el akarja különíteni tõled. De azért szebb lenne ha nem így lenne. Derítsd ki hogy csak ennyit akar-e tõled. Akár kérdezd meg neten ha úgyis beszéltek ott. Ha letilt téged, akkor tudod hogy a válasz "nem".
figyelj nagyon ritka a bevállalós csajszi aki még jól is néz ki...tényleg nekem állandóan azt mondják milyen helyes vagyok és [email protected] csak példaként, rengeteg nõvel beszélgettem neten, mindegyikkel taliztam és eksönöztem is személyesen...de kevés volt az, sõt talán 2 amelyik bomba jól nézett kis és szó nélkül ledobta a ruháját abszolút nem zavartatta magát én meg odafagytam helyben x) szóval....lányok, egy kicsit tanuljatok a brazil nõktõl!!! 23/F
szerintem nagyon gáz. akárcsaj akár pasi ez elég ciki és dedós. hogy hogy menj oda, hát odamész. Hogy vagy, miújság, érdeklõdsz pl afelõl amirõl beszélgettetek ilyesmi. Alapból alap hogy odamész köszönni nem csak biccentesz, megkérdezed minden rendben stb. nem kötelezõ mindig órákat beszélni ha találkoztok, de hát az mi hogy egymáshoz se szóltok 2szót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!