Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha pasi szőrös (9 db)

Gáz, ha egy pasi szőrös?

Ott, hónalj, mellkas... ?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz. Nekem személy szerint nem is tetszik ha odalenn csupasz, férfiasabb ha van ott szor. De mondjuk a csupasz honalj meg inkább bejon! De egyébként minden nonek más tetszik, ugyhogy ezt nem nagyon kiszámithato! A legjobb ha a pasi ugy hagyja ahogy o jol érzi magát, mert ugy lesz magabiztos!

szerintem nem gáz. Nekem személy szerint nem is tetszik ha odalenn csupasz, férfiasabb ha van ott szor. De mondjuk a csupasz honalj meg inkább bejon! De egyébként minden nonek más tetszik, ugyhogy ezt nem nagyon kiszámithato! A legjobb ha a pasi ugy hagyja ahogy o jol érzi magát, mert ugy lesz magabiztos!
Szerintem az ha egy pasi szõrös sokkal elfogadottabb dolog, mintha egy nõ lenne az. Az én férjem is szõrös és szerintem jó ahogy van.
Dehogyis! Ha a párjának tetszik, akkor jó - sok nõ egyenesen imádja. A többiek meg miért érdekelnék?
Nekem tetszik a csupasz mellkas, a barátomnak nem tom miért, de nem nõtt rajta szõr.Nekem így tetszik :) OTT lent viszont szõrös és szerintem is így jó ahogy van.Az a "természetes".A hónalj nekem is favorit, ha csupi :)
Csatlakozom a szoros mellkas es pocak kedveloihez...es hat igen a kukac koruli szor ritkitasa igen jo hatassal van az oralis szex-re...a honalj...na hat az engem nem zavar egeszen addig, amig szagmentes.
Az én barátom is szõrös.Nem szeret szõrteleníteni. :) Már attól penészes lesz ha én hozzányulok a borotvához.Nem szereti ha ott borotválom.Hát ez van.Izlések és pofonok.
Én nem szeretem a szõrös pasikat. A pasik 90%-a sem szereti a szõrös lányokat... Lehet lepontozni, de nem a szõrtõl férfias valaki. Ha meg szõrt akarok, megsimogatom a macskát.
Miért lenne gáz? De mondjuk emberre válogatja! Az én párom is szõrös a mellkasán (Imádom!), de ott lent nem, mert így sokkal jobb az orális szex!
Nem gáz, de hála Istennek mára már eljutottunk oda, hogy az sem gáz, hogyha egy férfi nem fogadja el magát szõrösnek és megszabadul a felesleges, önbizalomhiányt okozó szõrtõl. Régebben simán lebuzizták az olyanokat, mára már nem rökönyödik meg senki és ez a normális.

Ha egy pasinak szőrös a feneke, az gáz? Esetleg mindegy milyen (semleges számotokra csajok), vagy talán vonzó?

Legjobb válasz: Én nem szeretem a meztelen csigákat. Egy pasi legyen szõrös.A segge is. De, hát ízlések és pasik......

Én nem szeretem a meztelen csigákat. Egy pasi legyen szõrös.A segge is. De, hát ízlések és pasik......
Basszus. A hónom alját leborotválom, elismerem, hogy esztétikusabb, a nemi szervem körül leborotválom, mert a barátnõmnek nem megy a szájába a szõr így. De a seggemet már mégis mi a tepertõért kellene leborotválnom? 24F
Szerintem higiénikusabb, ha borotválod... esztétikailag sem túl nagy hátrány.
basszus valakinek nem tetszik?:o nekem a karom alig szõrös, a hónaljam is normális, a mellkasom is szépen szõrös, de a fenekemnél eléggé az:$ le kéne gyantáztatnom?:o
Szerintem igen, bár a szõrösödés mértékétõl is függ.Ha sötét, sûrû a szõrzete ott is, akkor engem zavarna, igen. Vonzó?:DD ezt te sem gondolod komolyan...
Azért, mert ma az a trendi, ha minél homárabb vagy.
szerintem ez is emberfüggõ.. :P egyébként lehet csak én vagyok vele így, de nem tudom elképzelni hogy hogy.. csõ 180° xD
hónalj, nemi szerv körül legyen borotválva.. a barátom feneke is szõrõs de egyáltalán nem zavar! egy férfi legyen férfi....
Hagyjuk már ezeket a demagóg szövegeket. Így férfi a férfi meg pont és vesszõ... no comment. Persze, érthetõ, ha van szõr, de ne kárhoztassunk már el senkit az ellenkezõje miatt.
nekem semmi bajom nincs vele, sõt :D jobb mintha csiga lenne és tapadna hozzá a tenyerem ha belemarkolok.....:DDDDD
Azt árulja már el nekem valaki hogy hogyan a büdös francba kell leborotválni egy s*gget? :D f/22
Hát Nem jó, ha fityeg a labanctallér szex közben :) . Tehát le kéne borotváld.
Õszintén szólva nem tetszik, ha egy pasinak szõrös a feneke, de, ha az a szõrös fenék a páromé és neki magától nem jut eszébe leborotválni, vagy az neki úgy jó, akkor engem sem érdekel és elfogadom, hogy bundás, mert szeretem úgy, ahogy van. Nyilván, ha megkérdezi, hogy szõrtelenítse-e, akkor igenlõ választ adok. De egyébként nem igazán érdekel, nem bújkálok a fenekébe.
Én imádom hogy az enyémnek csupasz a feneke, de nem kérném meg rá hogy szõrtelenítse ha olyan lenne. Õ nem szõrtelenít magán semmit, természetességében van. Ápoltság? Fürdik naponta, idõnként borotválkozik (arcon!) és annyi. Nekem bõven elég. Elfogadom hogy itt a nemi szerv borotválásán kattognak, na de az ilyen "divatmajmok" 30 éve nem is pasiztak volna? Könyörgöm... régen a pasik nem szõrtelenítettek semmit, mégis volt mindegyiknek nõje, csak annak nem, akinek ma sem, mert gátlásos vagy meleg vagy hasonló gondja van.
Seggszörön amikor csüngenek a szarcsimbókok az nagyon vonzó lehet.
Legyél férfi!! Le ne borotváld...
Nekem tetszik a szörzet :)
Na nehogymár egy hetero hapsi BOROTVÁLJA A SEGGÉT! Hol éltek ti?!?! :D:D Egy férfi szõrös. Pont. Ha zavar akkor kezdj lánnyal. :)
Én borotválom, és nem azért, mert homár vagyok, vagy esetleg a divatnak hódolnék. Szerintem ennyi áldozatot lehet hozni a higiénia oltárán. :) Egyébként sem látja senki, maximum a barátnõm, neki meg mindegy.
Az nalam oke, hogy a laba es a karja meg a emllkasa szoros. De a feneke es a nemiszerve ne legyen az, engem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Megértem azon válaszolók érzéseit, hogy õket zavarja a szõr. Ez egy normális válasz, DE amit egyesek írnak; hogy "HIGÉNIA" miatt ajánlatos... öööööömmm.... ezt nem értem... Miért lenne higénikusabb csupaszon? Hisz eleve oda nõ, annak is van valamiféle oka... Meg a szõrtõl miért leszel koszosabb??? :D o.O
Semmi köze a szõrtelenítésnek a homoszexualitáshoz, szerintem szõrtelenítse magát a pasi is, nemi szerveken illetve környékén, mellkason, hónaljon, arcon.Na jó, karon és lábakon szükségtelen.
Nem olyan nehéz átlátni a higiéniai megállapítás rostáján. Nagyobb dolgod után szerinted a szõröset vagy a borotváltat könnyebb törölni? :D Ráadásul utóbbi esetén potyautasok sem maradnak az akció után. Egyébként szõr tényleg nem véletlenül van rajtunk. Régen kardinális funkciója volt, de azóta már szükségtelen. Kizárólag azért vagyunk kénytelenek elviselni még, mert a testünk evolúciója nem képes felvenni a versenyt a technicizálódással. Ma már a csupasz csigák sem fáznak egy radiátor, kályha, stb. mellett.
potyautas :D
attól függ mennyire eléggé tolerálom a szõr látványát, de ha már olyan brutál, hát rávenném hogy feküdjön hanyatt, kap egy masszást, aztán meglepném egy gyantacsíkkal :P
A kérdező hozzászólása: Nagyon szõrös. :) Jujjj, gyantacsík... hát ha így sunyi mód megtámadna egy nõ, lehet napokig kerülném és szóba se akarnék vele állni.... ... nem a fájdalom miatt, amit okoz, hanem hogy megalázott, nem mondta el a véleményét nekem
Nem csüng te agyament, mivel feltalálták a wc papírt és tudja használni minden felnõtt ember. Mellesleg a csupasz segg is szaros maradna ha nem törlöd meg! Kitörli normálisan, a vágányában meg nem matat senki, a segglyukát ki macerálja a másiknak vagy magának? A melegeken kívül, de õk meg letusolnak elõtte és ennyi.

Holnap megyek gyantáztatni. Gáz, ha úgy megyek, hogy most kb olyan szőrös a lábam, mint egy pasinak?

Ok, azt tudom, hogy meg kell növeszteni, de most nagyon durva. Kb 2 hónapja borotváltam utoljára. (pasim nincs, úgyhogy nem látja senki - ezért)

Legjobb válasz: dehogy gáz. azért mész oda, hogy leszedje :D hidd el, nem fog meglepõdni/leszólni.

dehogy gáz. azért mész oda, hogy leszedje :D hidd el, nem fog meglepõdni/leszólni.
Miért lenne gáz, azért mész hogy leszedje. Szerintem még jobban is élvezik :D Van mit tépni a kis szadistáknak xD
Egyáltalán nem gáz.
A kérdező hozzászólása: utolsó: :DD Köszi a válaszokat :)

Lányok, gáz ha egy pasinak szőrös a lábfeje? Leborotváljam?

Legjobb válasz: egyáltalán nem gáz...le ne borotváld...HACSAK nem vagy b*ziii :D

egyáltalán nem gáz...le ne borotváld...HACSAK nem vagy b*ziii :D
nehogy megtedd :)
Nem gáz.
majd Õ leborotválja, ha akarja.
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar, és ha Õ a strandon meglátja nem lesz ciki?:D
nyugi, nem lesz az :) :P
Ha "Õt" ez zavarja, akkor nincs is miért foglalkoznod vele, nemde?
A férfiasságba szerintem egyértelmûen beletartozik a szõrös láb. Ne akarj meztelencsiga kinézetû lábakat kérlek! :D
Én borotválom a lábfejemet és a lábujjaimat is, de nekem tényleg nagyon szõrös és engem zavar.

Csajok gáz ha egy pasinak szőrös a pénisze?

Legjobb válasz: Nem kell mindig frissen borotváltnak lennie, de azért nem árt, ha karban van tartva. Elég kellemetlen tud lenni, ha épp próbálnék örömet szerezni a barátomnak, és közben szõrszálakat köpködök :D

Nem kell mindig frissen borotváltnak lennie, de azért nem árt, ha karban van tartva. Elég kellemetlen tud lenni, ha épp próbálnék örömet szerezni a barátomnak, és közben szõrszálakat köpködök :D
23:35 pamacsos.. XD XD XD
Hát ha maga a péniszed szõrös, ott gondok vannak.. Max a töve körül szõrös..-.-
Hát nekem a farkas is szõrös szal.... :) de nem zavar meg a csajokat se
Szerintem egy férfi legyen szõrös. Az a legfontosabb, hogy mindig tiszta és ápolt legyen!
Én személy szerint szeretem, ha van mit simogatni ott lenn. A párom régebb borotválta, aztán közöltem vele, hogy a csupasz csiga nekem nem sexy. Nekem a pamacsos fütyi a férfias. 25L
nem gáz, de akkor te se akadj ki ha nem tök sima a párodé.
Nem gáz, nem mindenki borotválja... de azért ollóval szerintem nyírd le néha, mert elõbb utóbb dzsungel lesz...
A kérdező hozzászólása: bocs körülötte
nem inkább körülötte?
Hát nekem a farkam is szõrös szal.... :) de nem zavar meg a csajokat se

Mennyire gáz, ha egy pasi benyúl a lány bugyijába, és érzi, hogy szőrös?

Legjobb válasz: semennyire. tudtommal a pina alapból szõrös, mit kell ezen meglepõdni.

semennyire. tudtommal a pina alapból szõrös, mit kell ezen meglepõdni.
Most nem azért, de egy borotvált nem lehet igénytelen? Az aztán gyönyörû, ha kipattogzik meg össze-vissza van vágva... -.-
Én igénytelenségnek tartanám.
ez nem gáz... alapjáraton a szõrzet azért alakult ki az embereken, hogy némi védelmet nyujtsanak a külsö behatásokkal szemben. Mára, a ruha világában értelmét vesztette de mivel a bugyi mellet is nõ a szõr ezért az emberiség hozzászokott és csak az új kor hülyesége ez, hogy a szörös nemiszerv "gáz." Amíg az rendesen gondozva van, nem fojt meg nyalás közben valami gazdátlan futónövény, vagy nem vág orrba a szilárd testé matearilázódott büz, vagy nem harap vissza a p*nci addig a szõrös punci NEM GÁZ. :)
elõzõ komentelõket semmi sem zavarja csak pina legyen ... szerintem 2013 ban már igenis a higénia alapfeltétele a borotvált nemiszerv mármint ugyanugy ahogy elvárod a pasitól õ is elvárja tõled hogy nyírd és gondozd ott lent elég igénytelenség ez a mai világban aki nem nyirja sokáig oda vissza valamiféle tisztelet a másik fél iránt pláne ha azt akarod hogy nyalakodjon akk mégis hogy? nektek könyû mert ha szõrõs is ott lent azért mégsem a szõrt kapjátok be mert az ugye kiál ... de minekünk igenis utban van!! én kinem nyalnék 1 szõrgombocot elsõnek kaljak leborotválnám én neky de szerencsére nem volt ilyen buta csajal dolgom aki ennyire igénytelen lett volna persze most jön a lepontozás ez is csak azt bizonyítsa menyire igénytelenek az emberek ...
Attól függ mennyire szõrös :D ... ha pici csík van meghagyva, ami sztem állati szexi akk nagyon vonzó, de ha eléggé szõrös az nekem igénytelenségre utal :S ...
Az igénytelenségnek semmi köze a szõrhöz. A csupasz punci még a 90-es évek végén sem volt különösebben elterjedt vagy divat, mégsem voltak a lányok igénytelenek. Az egészet, úgy mint minden divatot, csak azért találták ki és sulykolják mindenkibe, hogy a szépség és divat ipar profitálhasson belõle. Jó hasznot húznak a nõi borotva gyártók és mindenféle punci kenceficét gyártók. A szõrt azért találta ki a természet a puncihoz, hogy felfogja a port, baktériumokat és egyéb apró szennyezõdéseket, nehogy azok bekerüljenek a punciba. Most hogy a csupasz a divat, a lányoknak intim kenceficéket kell használniuk fürdéskor és wc-zés után, hogy tisztán tartsák és fertõtlenítsék a punci területét. Ha ezt nem teszik meg, pillanatok alatt elfertõzõdik. Olyan, mintha az autód teljesítményét megnöveled, hogy hû de vagány lesz, van egy erõs autóm, de ahhoz bizony a futómûvet és a féket is meg kell erõsíteni, különben elszállsz a kanyarban. Na, ezért kell a divatot folyton változtatni, hogy mindig megvedd az aktuális trendi dolgot. Csak sokan ugye nem látják, mennyire manipulálja a média az õ kis agyukat. Mindenki a divatot akarja követni, de olyan mértékben, hogy ezáltal válik mindenki egyformává. Ha most lennék tini, nem tudnék a csajok közül választani, mert annyira egyformán néz ki mindenki, meztelenül is, a borotvált punci miatt, így végeredményben senki nem egyéniség.
Engem nem zavar. Legalább nem kell vennem fogselymet...
legyen ápolt. :P
Engem nagyon felhúzna, persze jó értelemben :)
jetinõnél normál
Kedves 9-es igen is lehet 1 borotvált puncy is igénytelen ne forgasd ki a szavaimat!! csupán azt mondom hogy 1 mai világban az összevissza kusza szõrszálak valamiféle igénytelenségre utalnak. A fazon nyírt puncy egészen más az igen is tud szép lenni és abszulute igényes inycsiklandozó lenni de a teljesen borotvált bunci vs csupa szõr puncynál nálam a borotvált a wins de ízlések és pofonok van aki szereti a pasi kaki szexet is nekem 8

Lányok! Mennyire gáz, ha egy pasinak szőrös a hónalja?

(Csak nem mindig van kedvem borotválkozni)

Legjobb válasz: Legyen tiszta, ápolt. Használjon dezodort. Akkor lehet szõrös.

Legyen tiszta, ápolt. Használjon dezodort. Akkor lehet szõrös.
nem gaz annyira csak kellemetlen. Mi a tavalyelott mikor voltunk a balatonon, le tagadtam volna legszivesebben a tarsunkat, mert annyira rosszl allt neki... Ha nem mindig van kedved, akkor ez hanyagsagra utal... azt jelenti h talan mosakodni sem szeretssz.. es ez nem sertes
Engem nem zavar. 21/L
Engem az sem zavar, ha egy férfinek természetes állapotában szõrös a hónalja.Szerintem nem gáz és nálam nem is elvárás ott a szõrtelenítés.A szõr pedig nincs összefüggésben a higéniával!!!Max nyáron, strandszezonban érdemes leszedni, de amúgy szerintem nem szükséges. 19/L
Szerintem, ha nem túlságosan szõrõs, az nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Jah, amúgy az túlzás, hogy mosakodni sem szeretnék, mert irritál, ha érzem a saját szagom és olyankor kicsit távolodok a páromtól is, ami neki nem mindig tetszik, mert õ is bújós :) Bár azt mondja neki az "illat" , de engem akkor is zavar..
A kérdező hozzászólása: Nah oké köszi mindenkinek :) Akkor most leléptem borotválkozni :P
hát ha nem dzsungel akkor nem gáz bár úszásnál mikor minden tempónál fel jön 1 vízi pocok :D [szupkay powa] 19F
Az nem gáz, ha borostás. Viszont, a soha le nem szedett hónalj szõr kicsit kiábrándító számomra. Nagyon bújós vagyok, ezért inkább a simára szavazok. Nem szeretem, ha csikizi az arcomat, fülemet:)
es neha budi is:)
pár órával ezelõtt is ezt kérdezte valaki! :D nézd meg azt a kérdést! a többség nem szereti, ha egy izzadt szõrpamacs hozzáér, és látványnak is ronda.
Szerintem gáz xD A hónaljszõr fiún és lányon is undorító. Nem érdekel hogy a szõrös a férfias lehet szõrös a lába a keze a hasa a mellkasa a f*asza a hónalja ne legyen xD

Gáz ha egy pasi hasa szőrös?

Köldökömt?l lefele háromszög alakú? Borotváljam le vagy ollóval igazítsam meg, vagy csak csíkra vágjam? : D Hogy tetszik általában a csajoknak? Csupaszon? 17/f

Legjobb válasz: Egyáltalán nem. Komolyan már kezdelek titeket sajnálni. Még a végén nektek is mindenhol szõrteleníteni kell... :D 17/L

Egyáltalán nem. Komolyan már kezdelek titeket sajnálni. Még a végén nektek is mindenhol szõrteleníteni kell... :D 17/L
szerintem irrrrrrtóóó szexi ha egy srácnak szõrös a köldöke alatt, attól lesz szerintem olyan pasis, férfias, nem pedig kissrác.
Le ne vágd, szerintem is irtó szexi, és férfias!!:) 17/L
Nehogy levágd, az nagyon szexi tud lenni ha a köldök alatt 1 csíkban szõrös a hasa egy pasinak... ;)
és a mellkas szõr? nekem van de közelébe sem járom magnumnak:D
A januárban elfogadott kormányrendelet szerint a 17 és 18 év közötti fiúk mellkas szõrzete 2 és 3 cm között kell lennie.
én 25 vagyok és nem szõrös :( nem akar nõni a nyavalyás
le ne merd vágni irto sexys én szerintem a barátomnak is van és néha nagyon fel tud izgatni a szõrõs és kockás hasa
Az égvilágon semmit ne csinálj vele! Hidd el, ez így na- gyon szexi! A legtöbb lány szereti, még ha nem is árulja el. Csak divatba jött ez az ostoba szõrtelenítési mozga- lom, de ne ülj fel neki! Szerintem egy szép, ápolt, szõrös férfitest nagyon vonzó. Nem vagy már gyerek, hogy ne legyen rajtad szõrzet!
Képet *-*
Ha még egy nõ lenne szõrös de egy férfi? :-D Egy "kis" mellszõrzettel nagyon lehet hódítani. De sajnos a kigombolt ing bunkósság.
IMÁDOM ha egy pasi szõrös:) :)
Ez milyen kérdés már, :D hát amekkorára megnõ. :) Tovább semmiképp.:)
A szõr férfias, nekem bejön. :)
A kérdező hozzászólása: Mekkorára növesszem meg? cm : D
inkább a hasa legyen mint a talpa nem? XDD
Szerintem így a legszexibb, ahogy van! Ne csinálj vele semmit!
A kérdésed nem normális !
férfiak közül csak a b*zik és a divatk*csögök borotválják magukat
Szerintem is nagyon szexi :) és le ne borotváld:)
Lánynál még elmegy a szõrös has, de egy fiú szerintem vágja le!
Semmit ne csinálj vele! Így vagy férfiasan szexi!

Szerintetek a gáz a ha egy pasi OTT szőrös?

Legjobb válasz: hol ott? talpán? az gáz! szõrös talpú román jeti

hol ott? talpán? az gáz! szõrös talpú román jeti
Arc vagy hónaljmirigyes. :D
nem gáz, de én jobban szeretem ha csupasz :)
23:02 WTF? a hónajmirigyes:D
Pokemonsrác után hónajmirigysrác?XD Amúgy hol ott?? Mondd már ki, hogy a f*szán! Amúgy nem gáz, de jobb a csupasz;)
Szerintem az a gáz, ha nem szõrös.
szerintem gáz. ha én szenvedek, hogy mindenem sima legyen, elvárom a barátomtól is, hogy az legyen. szerencsére õ is csupasz :) )
nem de nem kell ám állandóan borotválgatnod, elég ha egy hajnyíróval rövidebbre vágod
Én azt hittem, hogy a hasnyálmirigyre gondolsz. :(
A kérdező hozzászólása: Jajj már :D Gondolhatják hogyha a szex témakörbe írtam, akkor a lábköröm alatti szõrökre gondolok xD
fanszörre gondolsz?
Nem gáz, de azért a simát jobban szeretem:)
Ha ott szõrös nem. Ha már itt akkor igen. :D Egyébként ha a fantom szõrzetére gondolsz, akkor engem zavar.
nem kell csupasz légy!!fujj én azt nem birom csak nyird rövidebbre(géppel)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!