Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha pasi (371 db)

Az gáz ha pasi létemre néha meghatódok, elérzékenyedek egyes filmeken, jeleneteken?

Legutóbb pl a Mackótestvér végén jött rám a "majdnem sírás" , tudjátok úgy hogy kicsit könnyezek és olyan nyomás van a belük mintha sírnék, meg amúgy is olyan megható volt. :) Vagy pl az Utolsó szamuráj végső csatajelenetén is "majdnemsírtam" amikor lelőtték őket. Vagy mikor a Barátok köztben Andris temetése volt ... Viszont a Titanicot akárhányszor néztem, képtelen voltam erre. Amúgy a külvilág inkább ilyen magabiztos macsó férfinek ismer és biztos kiröhögnének ha ezt megtudnák. Nagyon kevés embernek mutatom ki ezt az énem.

Legjobb válasz: Nem dehogy ez olyan aranyos :))

Nem dehogy ez olyan aranyos :) )
Az Oroszlánkirály! :') 20f
én is sírtam ahogy megláttam a fizetésemet:) )
Egy igazi férfi a mellkasával megállítja a repülõ dárdát. Ez itt Spárta, puhány.
Nekem a Titanicon meg a Híd Terabithia földjére c. filmeken törött el majdnem a mécses :D Biztos volt még több is, de ezek maradtak meg bennem. 19/F
A kérdező hozzászólása: #11 szerintem sok minden változik ha elveszted.
Belõlem is sírást vált ki a mobilszolgáltatóm által küldött havi számla. Jobb napjaimon csak megkönnyezem.
én a múlkor a seven poundson sírtam majd nem az nagyon dúrva fílm... csak mutatja hogy jó az érzelmi inteligenciád empátiád nebaj sõt jól is tud jönni am én is ilyen vagyok de valamikor meg érzéketlen is tudok lenni de nem is kicsit ..
A kérdező hozzászólása: én is sajnos :)
21:35 vagyok! Ahogy nekem is a Híd Terabithia földjére címû filmen sírtam el magam. és 19F vagyok én is minta a 21:42
A kérdező hozzászólása: nem szoktam nézni a B.K.-t, csak ezt a temetést épp elkaptam :)
#6 miért, mennyit változtat egy dugás az ember személyiségén? :D
én lány vagyok a moziba néztem a titanicot , fiu haver elég kemény gyerek de 3 x sírt rajta , én bevallom a végén röhögni kezdtem mint valami idióta...:$
Nem gáz! Engem egyáltalán nem zavarna, ha a barátomnak lennének ilyen érzékenyebb pillanatai, amikor meghatódik, akár egy film jelenetén is. Szerintem ez még jó is lehet, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy van szíve és õ is érez, nem egy kõszívû szikla.. :)
Mondjuk az, hogy a Barátok köztet nézed az szerintem rohadt gáz...
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, nem vagyok meleg, se szûz vagy ilyesmi. 19F
Ugyan múltkor én is elsírtam magam 6 éve most elõször egy olyan filmen ami inkább gyerekeknek készült mint sem felnõtteknek. pedig nem vagyok 10 éves.
Egy férfinek is lehetnek ilyen pillanatai! :)
Én is pasi vagyok, bár a Mackótestvérm ls az Utolsó Szamurájon kivûl én sosem hatódok meg annyira. Viszont ha egy kutya, ló, macska meghal, otthagyják, szomorú az nekem is kiszokta facsarni a szívem :/

Szerintetek gáz ha pasi létemre elsírtam magam barátnőm előtt?

? nem az az érzékeny tipus, kint van külföldön és most nagyon hiányzik és skypeon látta hogy könnyezek, próbáltam takargatni de észrevette! ? lány létére sokkal jobban bírja a távollétet mint én pedig próbálok férfi lenni de néha rámtör a sírás hogy ilyen messze van!

Legjobb válasz: nyugi, nem....teljesen normális emberi..

nyugi, nem....teljesen normális emberi..
Boldogok, a kik sírnak: mert õk megvígasztaltatnak.
Ebbõl a szempontból kétfajta nõ van a tapasztalataim szerint. -Az egyik nem tartja férfias dolognak ha a pasi sír, mert az olyan anyámasszony katonája, érzelgõs, stb. -A másik szerint a férfi könnyei azt fejezik ki, hogy vannak érzései és adott esetben nem szégyelli kimutatni. Az én mostani kedvesem lecsókolta a könnyeimet amikor ez elõfordult. Én is az övét. Imádom, lassan 30 éve! F.
Szeretnék olyan pasit, aki elsírja magát, miattam..:)
miért lenne gáz
Ugyan már, attól hogy pasi vagy még ember vagy te is, érzel. Ari lehettél, biztos neki is hiányzol :)
Nem, én barátom is el-el sírta magát, pedig egy kemény férfi. Én meg egy eléggé erõs idegzetû lány, de soha nem éreztem h emiatt nem lenne igazi férfi. Amúgy is, egy férfi attól lesz az, hogy mennyire tiszteli a normális nõket...
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nálam ez már többször is megtörtént! tény hogy sokkal érzékenyebb vagyok mint õ, és nem akarom hogy azt higgye hogy csak sajnáltatom magam!
7 Egy értelmes nõ sosem hiszi ezt..
5 Amikor meg megérkezik, utána meg attól fogsz félni, hogy elveszted, és belsõleg szép csendben felemészt a dolog.
Nagyon.
Kedves kérdezõ, neked hogy tetszene, ha a barátnõd alsógatyát hordana? Ha nem vagy meleg, eszedbe ne jusson!!
FÚJ O.O ANYÁM én ott is hagynám abban a percben , ahogy meglátnám. Nem vagyok prûd , de azért tartsuk be az alapvetõ hovatartozási normákat.
Az semmi...Én a barátomnak vettem egy rózsaszín tangát aminek az elején volt ilyen eperízû nem tudom mi amit le lehetett nyalni! :D Nagyon bejött neki! :P :$ :D
A pasiknak való cicanacit jégeralsónak hívják, és az egyáltalán nem szokatlan, és a kérdezõ által feltett kérdéssel korántsem tartozik egy kategóriába. Az, h nõi fehérnemût szeretsz hordani, az kifejezetten gáz. 20/L
Szerintem ezt ne a lányoktól kérdezd, nem hiszem, hogy õk a te embereid....
én ha meglátnálak elõször röhögnék, majd elgondolkodnék és elszaladnék
szerintem cuki. sõt. én vettem a pasimnak cicanacit, mert folyton fázott :D
Nem értem, miért kell így lebetegezni? Ok, nem az esetetek, ez van. Ez is egyfajta hovatartozás, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki b.zi. Lehet simán hetero is (habár az tényleg elég ritka). Van aki meg arra izgul, hogy lefogják. Mi van abban, amíg másokat nem sért, és vér nem folyik? Jó, én is meglepõdnék, ha kiderülne, hogy a pasim tangát hord, harisnyát, meg ilyeneket, de nem hiszem, hogy kidobnám csak ezért.
A kérdező hozzászólása: Megköszönném!
melltartót is? csakmert egy szépet éppen kinõttem, ha gondolod neked adom:) )
szerintem ez gáz, és talán beszélgetned kéne errõl szakértõvel volt már olyan, hogy a pasim boxerében aludtam, de ez tán nem ugyanaz mintha õ meg a tangámban aludna...
WTF?!!! Undorító! >.<
:DDDDDD
mennyé felvonulni te homokos köcsög
Remélem kamu. Ha mégsem, akkor nem egészséges, hogy ilyen hajlamaid vannak. Persze nem baj, mert nem ártasz vele senkinek, de ez azért mégis a "kezelendõ" kategóriába tartozik. Irány a pszichológus.
fake?!
Búúúúúúza :D
hát Isten mentesen meg az ilyen pasiktól... sztem undorító! mindenki tartsa be a nemi hovatartozását véleményem szerint.
Az a baj, hogy a tanga nekem nagyon bevág, ráadásul a golyóim is kilógnak belõle! :(
Ez termeszetes!En is imadok noi fehernemukben maszkalni.24/l
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm a normális hozzászólást!

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Nagyon gaz ha a volt pasim legjobb baratjaval osszejovok? Ugy nemsokara a szakitasunk utan?

Legjobb válasz: Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.

Nem gáz, de tényleg nem biztos, hogy ugyanúgy megmarad a barátságuk. Amúgy az is fontos, hogy mennyire volt komoly, és mennyi ideig tartott a pasiddal a kapcsolatotok. Meg az is, hogy ki szakított kivel. Én is voltam már így, de végül nem jöttem össze a sráccal - bár nagyon szerettem volna... Ismerek olyat, akivel ez megtörtént, és az expasija meg a haverja közötti barátság ugyanúgy megmaradt, sõt... az expasija mondta a haverjának, hogy jöjjön össze vele.:D:D Úgyhogy minden ember másképp fogadja a hírt... lehethogy minden ok lesz, de lehethogy minden szaar. Az biztos, hogy nem gáz, mert ha két ember szereti egymást, akkor az ne legyen akadály, hogy az elõzõ pasija a haverja volt.
Igen. Gáz.
nem gáz, sok ilyen van, de õk búcsút inthetnek a barátságuknak ha az ex megtudja plusz gondolj belemilyen fasza lesz vele egy társaságba járni...
Nem az. Nem tilthatja el elõled egy életre a szerelmed.
Én is összejöttem pár hónappal a szakítás után az exem legjobb barátjával. Rájöttem, hogy mindig is bele voltam esve. Az exem miután megtudta, kiborult, azt mondta a barátjának, hogy õ vett el tõle és azóta egymáshoz sem szólnak. Nehéz helyzet..én még egyszer már nem vágnék bele ilyesmibe..visszagondolva, én is rendkívül kiborultam volna, ha a volt pasim, akit még szeretek, hirtelen összejött volna a legjobb barátnõmmel.
Szia igazán szereted te azt a barátod?? És mégis mennyi idõ telt el a szakítás óta? válaszolj. Figyi nem gáz énis ígyvagyok most. Az exxemmel 4 hónapig voltunk együtt.(nem müködtek jól a dolgok). Rá 6.hónapra én már a legjobb barátjával együtt voltam. (Már 10 éve a legjobb barátok). aug.24.-én lesz a 9. hónap h együtt vagyunk.. És szerintem az exednek ezt elkéne fogadnia. Az enyém is elfogadta jóba vagyunk. Járunk buliznii együtt .. meg a pasimmal is minden úgyanugy van velük mint volt
Tuti nem lesz már olyan a barátságuk, mint volt. Te mit szólnál hozzá, ha szétmentek a barátoddal, aztán szakítás után a LEGJOBB barátnõd összejönne a sráccal??? a kérdésre válaszolva: Gáz.Miért is? Mert ez olyan dolog, hogy az exed legjobb barátját mintha arra kérnéd, hogy válasszon közted, és a legjobb barátja közt. 17/F Menyus
13:48 vagyok a 3.iknak igaza van :)
Hehe, Erre annyit tudok mondani hogy: 1. Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, a haver a barátjának érzett tiszteletböl nem válalja. 2.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid kiborul.Szarrá veri haverját. 3.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, összejön.Pasid megtudja de elfogadja. 4.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, le se bagóz. 5.Lehetséges válasz:Szakítottatok közeledsz a haver felé, az ex-ed nek elmondja és meg szivat kifiléz és egyéb :) Lenne még pár de ennyit mondok én szurkolok hogy a 3. jöjjön be :) 16/F Ez van Szprályt!
nagy gáz.én nem vállalnám be a többi ismerõs elõtt, szülõk elõtt.... stb. Menne a duma, tök kínos, de csak 3 napig, egy idõ után senki nem foglalkozna veletek.

Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Nagyon gaz ha egy 16eves lanynak tetszik egy 30koruli pasi akinek gyereke es felesege van?

Legjobb válasz: Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.

teljesen normalis, pasiknak is sokszor tetszenek az erett nök, föleg 16 eves korban.
Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.
Majd kinövöd ...
Ha csak tetszik, az nem baj.Csak meg kell hagyni tetszésnek...
Próbáld meg valahogy kiverni a fejedbõl, mert, ha bele is esel, akkor nagyobb gondok is lehetnek...
Ennyi idõs koromban az osztálytársaimmal tetszett nekünk egy-két tanár, akinek már volt családja. Ebben még nincs semmi gáz. Ott van a gáz, ha már nemcsak tetszés szintjén gondolkodsz, hanem többet akarsz.
Igen az.
A kérdező hozzászólása: hat az nagy gaz h nekem is tanarom kulon orat ad .. dehis akarok tobbet meg szegyelem is kimondani :|
Nem gáz... Én is mindig az érettebb pasikat szerettem, nem véletlenül van 37 éves párom :)
nem gáz csak nevetséges :)

Gáz, ha egy pasinak pelenka-fétise van?

Legjobb válasz: Létezõ szexuális fétis. Nem gáz, van ilyen. Mindenki eldönti, hogy õ ezt mennyire tolerálja. Pont olyan, mint az SM, vagy a bõr, vagy a pisi-kaki és társai. Mindenki meghúzza magában a határt, és dönt, bevállalja avagy sem... Van akit ez beindít. Van akit a szõrös pasik, van akit a csupasz pasik. Ízlések és pofonok. Ettõl szép az élet.

Létezõ szexuális fétis. Nem gáz, van ilyen. Mindenki eldönti, hogy õ ezt mennyire tolerálja. Pont olyan, mint az SM, vagy a bõr, vagy a pisi-kaki és társai. Mindenki meghúzza magában a határt, és dönt, bevállalja avagy sem... Van akit ez beindít. Van akit a szõrös pasik, van akit a csupasz pasik. Ízlések és pofonok. Ettõl szép az élet.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
xDDDD ez most kamu ugye :D
Csipkés tangás pasinak könnyû. :D Amúgy fél év után állj csak elõ vele! Ha szeret még játszik is majd veled. Bepelenkázz. stb.
Ha el tudod fogadni, nem gáz.Elnyomni nehéz, gyogyitani képtelenség.Van aki a csipkés tangára bukik, van aki a pelenkára.Nekem is pelenka és gumibugyi mániám van, már évek ota.Nehéz igy párt találni aki ezt elfogadja, arra készülj fel!
És belei is kakasizól?
ha nem bölcsiben dolgozik, akkor annyira nem
Nekem is bejön a pisi fétis, ha hiszitek, ha nem :P :D 20/F
Igen, szerintem nagyon gáz. meg undorító.
Na jó de akkor a nagyi+járókeret fétis mikor jön be ennyi erõvel?
OMG -.- IGEN NAGYON GÁZ!!!!
Ezt el se hiszem ....komolyan ez már nagyon durva!!!!!..ettöl az oldaltól már picit megszédültem!! ekkor fost!! :O
A kérdező hozzászólása: nem kamu, nézd meg diapergal pont com
lol... amúgy nem.. xD de ne hordjon azért a barátom pelenkát :D bár gyereknél gázosabb, ha lesz.. nem fogja pelenkázni, egy jó kifogás :D
És akkor mégis kire gerjed a bepelenkázott babákra vagy a bepelusozott nagyikra? mondjuk nem tudnám eldõnteni, hogy melyik a jobb!!
nem gáz, fék!
AZ NAGYON GÁZ XDXDDXDXDXDXDDXDXD

Szerintetek az gáz, ha izgatnak a kopasz pasik? Megőrülök érte!

Legjobb válasz: Már miért lenne gáz? Sokmindenkinek van valami konkrétum ami tetszik a pasikban. Kinek a mackós, kinek a hosszúhajú, kinek a nagyorrú, kinek a zöldszemû, kinek a bölcsész pasik, stb..

Már miért lenne gáz? Sokmindenkinek van valami konkrétum ami tetszik a pasikban. Kinek a mackós, kinek a hosszúhajú, kinek a nagyorrú, kinek a zöldszemû, kinek a bölcsész pasik, stb..
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy ha "csak dugásra használ". Apukád megdugta anyukádat és ebbõl lettél, azóta nem is találkoztak ? XD Sajnállak...
A kérdező hozzászólása: Mármint az üzenet lényege ez lett volna, hogy dugásra használja....
Értelek, de ha tudsz normális is lenni, akkor miért kell hülyeségeket beszélni? Ha jól nézel ki, de máskülönben hülyeségeket beszélsz, szkinhedeket szereted, de nem tartod õket primitívnek, és ennek hangot adsz, akkor hogy várod el, hogy egy olyan ember akarjon tõled többet, aki ezen már túlvan? Amúgy felkeltetted az érdeklõdésemet:P
A kérdező hozzászólása: Jólvanna :P Ezt a kérdést még tegnap éjjel írtam XD Amúgy van barátom/võlegényem, skinhead XD de normális...és nem elvakult...na ennyi:P
Én szerintem téged ismerlek, és dugtunk már...miért érzem én ezt?
A kérdező hozzászólása: ki vagy? :P:P
majdnem biztos vagyok benne, hogy ismerlek...kérek egy e-mail címet és beszélgessünk kicsit privátban :P Ez kezd érdekes lenni :P
A kérdező hozzászólása: szerintem meg biztos nem, email címet biztos nem adok az tuti, mégis mikor ismertelek volna?:P dugni nem szoktam csak úgy akárkivel, csak kapcsolatban, tehát szûkül a kör
Ugyan édesem :P
:D:D románc
A kérdező hozzászólása: amúgy, ha nem vagy kopasz skinhead, biztos nem ismerlek :P:P:P
En kopasz vagyok, rendszeresen borotvalom a hajam(nem nullasgeppel hanem rendes borotvaval), rasszista vagyok, de nem tartom magam skinheadnek. 21/F 180/95
A kérdező hozzászólása: 17:26 az adataid jók :P Nem, én nem a rasszistákat szeretem :P tetszik a skinheadek nemzeti felfogása, értékvilága és a kopasz fej :D nem a primitív rasszista típus, ha utána olvasol (wikipédia), van olyan is , aki antirasszista.
Hülye pina vagy édesem, de kegyetlenül megdugnálak :P Biztos vagyok benne, hogy egy vadállat vagy az ágyban, haparsz, ütsz, karmolsz, sikítassz. Imádnálak. És még mindig azt hiszem, hogy ismerlek :P
17:26-os vagyok Melyik megyében laksz?
A kérdező hozzászólása: Ez nem túl személyes kérdés? Még a végén megtalálsz vhogy :D:D
Még csak a pontos városra se vagyok kívancsi csak egy megyére...Gondoltam ha egy megyében lakunk akkor talan megismerkedhetnenk kozelebbrol
A kérdező hozzászólása: Najó, ebben van vmi :P tényleg nem jó kategorizálni. meg 1ébként is hülye kérdésre, hülye válasz:P
Meg mi ez hogy félig szkinhed? Félig emó rocker diszkósokat szereted? Vagy legyen egy kicsit rapper diszkós több rokker? Amíg ilyen kategóriák között mozgatod az embereket, addig mást ne hívjál primitívnek, mert csak hülyének néznek.
Tudom, ezért tart ott az emberiség ahol...lassan kicsi lesz ez a bolygó mert mindenki dug mint a nyulak. Primitív az egész emberiség, anyukád és apukád is az volt. Hát ilyet :)
hát eléggé, nem hogy maradnál a jó meleg pinánál, de ha te mindenképp buzulni akarsz :S buzulj
A kérdező hozzászólása: Te kész vagy XD miért lennék én b.uzi?!
Jogos kérdés, miután nem írtad a nemed, és semmi mást nem lehet elképzeni, hogy miért lenne gáz:) (Bár szerinetm a b*ziság se gáz, az van és kész.) De gondolom csaj vagy.
Ha tudni szeretnéd én most vágattam le kettessel :P
Kis búza!
Haha én meg hetente nullással:D
Több, mint valószínû, hogy lány a kérdezõ, mivel a férfiak nem igazán használják magukra a "pasi" kifejezést.Legalábbis én utálom.Egyébként én is kopasz vagyok, remélem nedves a bugyi :D 19/F
Ha-ha én meg 3 naponta beretvával
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 24 :P
Hiszek nektek srácok, de nem hiszem, hogy a hetente borotvált fejû, vasággyal 50 kilós nagymagyar hungarista f.aszkalapok jönnek be neki :) A p.öcsötöket hálisten nem kell borotválni, azon még szõr se nõ.
A kérdező hozzászólása: Bejönnek a skinhead-ek, de nem az 50k kilósak :P Annál még én is több vagyok, arányos legyen, az a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem a primitív típus, mert sajnos olyan is van :P
90kg 180 centi megfelel?:D
A kérdező hozzászólása: Egész jó ;) :D
Skinhead legyen de ne primitív? Asszem anyukám te se érnél többet nekem egy jókora dugásnál. De azért elég rendesen megjáratnálak :P 180/75kg 19/F
A kérdező hozzászólása: Képzeld van olyan :P Bár az lehet, hogy nem 100%-ban skinhead, nem elvakultan fajgyûlölõ stb...na az olyanokat én se bírom...
A kérdező hozzászólása: És szerintem az a primitívség, ha egy nõt dugásra használsz.
A kérdező hozzászólása: Kicsit olvass vissza, van barátom :) :P de azért köszi:P

Gáz, ha egy pasi szőrös?

Ott, hónalj, mellkas... ?

Legjobb válasz: szerintem nem gáz. Nekem személy szerint nem is tetszik ha odalenn csupasz, férfiasabb ha van ott szor. De mondjuk a csupasz honalj meg inkább bejon! De egyébként minden nonek más tetszik, ugyhogy ezt nem nagyon kiszámithato! A legjobb ha a pasi ugy hagyja ahogy o jol érzi magát, mert ugy lesz magabiztos!

szerintem nem gáz. Nekem személy szerint nem is tetszik ha odalenn csupasz, férfiasabb ha van ott szor. De mondjuk a csupasz honalj meg inkább bejon! De egyébként minden nonek más tetszik, ugyhogy ezt nem nagyon kiszámithato! A legjobb ha a pasi ugy hagyja ahogy o jol érzi magát, mert ugy lesz magabiztos!
Szerintem az ha egy pasi szõrös sokkal elfogadottabb dolog, mintha egy nõ lenne az. Az én férjem is szõrös és szerintem jó ahogy van.
Dehogyis! Ha a párjának tetszik, akkor jó - sok nõ egyenesen imádja. A többiek meg miért érdekelnék?
Nekem tetszik a csupasz mellkas, a barátomnak nem tom miért, de nem nõtt rajta szõr.Nekem így tetszik :) OTT lent viszont szõrös és szerintem is így jó ahogy van.Az a "természetes".A hónalj nekem is favorit, ha csupi :)
Csatlakozom a szoros mellkas es pocak kedveloihez...es hat igen a kukac koruli szor ritkitasa igen jo hatassal van az oralis szex-re...a honalj...na hat az engem nem zavar egeszen addig, amig szagmentes.
Az én barátom is szõrös.Nem szeret szõrteleníteni. :) Már attól penészes lesz ha én hozzányulok a borotvához.Nem szereti ha ott borotválom.Hát ez van.Izlések és pofonok.
Én nem szeretem a szõrös pasikat. A pasik 90%-a sem szereti a szõrös lányokat... Lehet lepontozni, de nem a szõrtõl férfias valaki. Ha meg szõrt akarok, megsimogatom a macskát.
Miért lenne gáz? De mondjuk emberre válogatja! Az én párom is szõrös a mellkasán (Imádom!), de ott lent nem, mert így sokkal jobb az orális szex!
Nem gáz, de hála Istennek mára már eljutottunk oda, hogy az sem gáz, hogyha egy férfi nem fogadja el magát szõrösnek és megszabadul a felesleges, önbizalomhiányt okozó szõrtõl. Régebben simán lebuzizták az olyanokat, mára már nem rökönyödik meg senki és ez a normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!