Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha párom (107 db)

Rendezvényekre járók! Szerintetek gáz ha parókába megyek?

Gondolok itt a mondoconokra (bár ott természetes) vagy ikább playit. Lány vagyok.

Legjobb válasz: Ha parókábA mész, az eléggé gáz.

Ha parókábA mész, az eléggé gáz.
A kérdező hozzászólása: De hát cosplayereken is van paróka. owo elméletileg ilyen rendezvényeken elfogadott, de én még nem mertem felvenni. Látok lányokat mondjuk csinosan beöltözni. Szoknyácska, mondjuk szõke paróka, csipkék stb.
Mondoconon minden elfogadott. Csak addig néznek az emberek amíg el jutsz odáig. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez így van, az is csak vidéken. A pestiek nagyja megszokta! :)

Szerintetek gáz, ha pár napon belül két lánnyal is randizok?

Persze egymásról nem tudnak! Nem akarok inkorrekt lenni, csak ismerkedni szeretnék!

Legjobb válasz: Ha még egyikkel sem komoly a dolog, szerintem nem gáz. De azért ne csináld sokáig, veszélyes lehet. :D

Ha még egyikkel sem komoly a dolog, szerintem nem gáz. De azért ne csináld sokáig, veszélyes lehet. :D
Nem gáz, amíg nem fordul komolyra a dolog valamelyikükkel.
Ez tökre nem para, sõt a tökéleteset keressük... persze lehet hogy lányok másképp gondolnák (nemcsak azok akikkel randizol) viszont próbált meg mindkettõjüket ugyan olyan szinten megismerni(mármint ha ez lehetséges...) és minél hamarabb választani
Én lány voltam :D (az elsõ válaszoló)
Nekem idén volt 3 egymást követõ napom 3 különbözõ lánnyal randim. Az egyikükkel már régebb óta ismerkedtem, de nem volt még semmi komoly. Végül õ lett a befutó, de akkor még nem volt gond, hogy másik két lánnyal is randiztam a héten.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítségeket!

Az nem gáz, ha pár napja kezdtem a hozzátáplálást és már egy szopit ki is váltottunk?

6 hónapos a babám

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Ha semmi gond nincs a babáddal,akkor add neki továbbra is.

Miért lenne baj? Ha semmi gond nincs a babáddal, akkor add neki továbbra is.
Nem!Nálunk is nagyon gyorsan ment!
Nálunk is így volt. Aztán egy idõ után ismét elkezde a cicit is kérni.
Örülj neki, hogy ilyen szívesen fogad el mást:)
annyit eszik, hogy nem is akar utána szopizni?
A kérdező hozzászólása: nem kéri a szopit utána, én meg nem kínálom. nem szeretném 2 éves koráig szoptatni, úgyhogy így fokozatosan leállunk vele.

Szerintetek az mennyire gáz, ha pár barátommal tûzvédelmi tájékoztató táblákat lopunk?

Szerintetek vicces, jó móka, õrültség vagy teljes mértékben bûn?? Ebbõl sok kára lehet a közösségi helyszíneknek??

Legjobb válasz: Teljes mértékben bûn! Ebbõl sok kára lehet a közösségi helyszíneknek.

Teljes mértékben bûn! Ebbõl sok kára lehet a közösségi helyszíneknek.
Ön bûnös
Ha például nálunk rajtakapnánk ilyesmin, akkor egy darabig nem lopnátok semmit. Szilánkosra tört kézzel ugyanis elég nehéz.
Utolsó hol laksz te, Iránban?
Nem. Egy kis faluban, ahol nagyon nem szeretjük a cigányokat.
Ez nagyon gáz!!

Szerintetek nem gáz ha párom és köztem 17 év van?

3 éve vagyunk együtt de én csak fél év után adtam meg magam, aztmondta ha ugyérzem hogy meg akarom tenni akkor szoljak neki, addig meg elmegyünk mindenfelé meg jólérezzük magunkat

Legjobb válasz: De.

De.
A kérdező hozzászólása: gyerek téma.... nekem nem lehet gyerekem.errõl pedig nem kivánok nyilatkozni hogy miért ....sajnálom...ez most amugy kicsit rosszul érintett.Ha lehetne biztos szerettem volna gyereket.de ez már lényegtelen
A kérdező hozzászólása: igen 17 évesen ismertem meg.szüleim 7 éve elváltak anyám vitte a növérem ami igen kellemetlenül érintett én apuval élek egy családiházban és spontán nem örült neki apu de mivel mindennap ittvan velünk bár együtt nem lakunk õ anyukájával él de szabadnapjába jön ha délelöttös jön ha délutános akkor munka elõtt találkozunk.na szoval apu látta hogyy jol megvagyunk nem ellenezte csak attol félt h majd kihazsnál és elhagy de szerencsére nem igy volt.mai napig együtt vagyunk és elfogadjuk a másikat a hibáival.valószinünek tartom ha anyám nem szakitja szét a családot nem lenne nekem a Zsolti, sõt talán korombeliekkel lennék, de ezek engem nemigazán mozgatnak..szeretem a nyugis életet aki tudja mit akar és nem csak arra vár hogy éjszakabá ugorhasson a haverjaival holt részegre igyák magukat, nemvonz ez a társaság õ meg tudja mit akar és ez megfogott benne.
A 17 év még nem sok. De gondolj bele, abba hogy ha gyereket akartok, mint azt már egyik elõttem szóló leírta, meg a szex. Most még 37 éves a pasi, de mi lesz 15 év múlva? Akkor õ lesz 52, te meg 35. Ott lesznek majd emiatt a gondok. Addig is sok szerencsét!
Szia! Alapbol semmi gond nem lenne ha nem akarnál mondjuk családot nem gondolod, Vagy most 22 évesen szülsz egy gyereket neki, és majd õ eltart?Jövõre nem is gondolsz? Amikor a gyereket szülsz neki( ha szülsz, akkor õ már 40 felett lesz és akkor még a gyerek épp h csak megszületett:S) Szerintem hülye vagy már bocs:S nekem is volt idõsebb hapsim de nem ennyire:S 17 év.. nem vagytok nomrálisak. ok h szereted meg elvagytok? De neked nem kell család? L 22
Még 1 matek zsenixDD..istenem hányan vagytok még??xD...am mi van akkor ha 17évesen 34éves pasija volt?Nem tök8...mint látod szeretik egymást és jól elvannak;) Viszont lenne egy kérdésem kérdezõ...a szüleid mit szóltak a párodhoz?:)
3 éve vagytok együtt.... akkor te 17 évesen egy 34 éves emberrel voltál együtt??!!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az eddigi válaszotokat, mondom semmi problémánk nincs egymással, csak kiváncsi voltam Ti kivülállóként mit láttok ebbõl:)
Lehet, hogy ez egy kicsit naivan fog hangzani de ha szereted, õ is szeret és megértitek egymást akkor szerintem nem számít. De ez csak az én véleményem. :)
Szerintem nem olyan vészes..., jól megértitek egymást, nem hiába vagytok együtt 3 éve :) Ne foglalkozz más véleményével, mert ez nem olyan dolog, hogy "14 éves vagyok és a pasim meg 31 éves"
Szerintem nem gáz. Ti érzitek hogy sok vagy nem sok.
15:09 Jó meglátás;)Grat(Y):DDDD
A kérdező hozzászólása: igen 20 vagyok
20 éves vagy.
kicsit gáz, hogy a párod és közted 17év a korkülönbség, de az még gázabb , hogy a 37 éves pasid még az anyucival él :D

Nagyon gáz, ha párod pukizik szex közben?

Legjobb válasz: Én is a fentebb linkelt kérdést akartam benyögni. :D Ameddig nem krémes, sztem nem. Meg ugye csak erõlködik, és nem tudja visszatartani. :D

Én is a fentebb linkelt kérdést akartam benyögni. :D Ameddig nem krémes, sztem nem. Meg ugye csak erõlködik, és nem tudja visszatartani. :D
A seggén át fingik a fiú/lány, vagy pedig a lány puncija ad ki olyan hangot? Nem mindegy. (A kulturálatlan megnyilvánulás pedig most nem érdekel, ilyen szavakkal lehet csak normálisan kifejezni azt, amire gondoltam)
Nem gáz, nekem ha finganom kell én fölállok és az arcába fingok. Mert megérdemli.
Utolsó :D:D amugy gusztustalan :O

Gáz ha egy koszorúslánynak nincs párja?

Mármint úgy hogy 3-nak van fiú kísérője, 1-nek meg nincs.

Legjobb válasz: Ha nincs párod, nem gáz egyáltalán. Legalább Te leszel az egyetlen szabad koszorúslány és rád fog szegezõdni a pasik figyelme. Egy esküvõ pedig ideális helyszín az ismerkedésre.

Ha nincs párod, nem gáz egyáltalán. Legalább Te leszel az egyetlen szabad koszorúslány és rád fog szegezõdni a pasik figyelme. Egy esküvõ pedig ideális helyszín az ismerkedésre.
ma 14:27 Te voltál már esküvõn? Tudod mit jelent az a szó, hogy kísérõ? Nem azt írta, hogy barátja hanem, hogy kísérõje nincs!
Úgy érted, hogy pl. párban vonulnának? Mert úgy elég gáz. De ha csak arról van szó, hogy 3 lánynak ott lesz a pasija a lagzin (de az esküvõ szempontjából lényegtelen, hogy van-e párja vagy sem), akkor nem gáz.
Ha párban vonultok akkor fontos lenne, ha nem, akkor nincs gond ezzel.
Nem kell, hogy pont a pasid legyen, de kén egy kísérõ. Így szokás. Kérj meg valami rokont, biztos elvállalja. Amúgy is csak a szertartásra kell. Én ezért nem hagynám ki a koszorúslánykodást. :)
Ahogy írták már akkor gáz ha a két lány egy kísérõvel vonul csak te fogsz egyedül kullogni, biztos találsz olyan fiút akit magad mellé állíthatsz
14:27-es vagyok. Akkor nem értem, sorry. De együtt vonulnak vagy miért kell kísérõ? Voltam esküvõn, de még nm voltam koszorúslány, amikbe én voltam általában kislányok látták el ezt a feladatot.
Kérdezd meg a menyasszonyt, hogy szeretné, hogy vonuljatok. Ha szeretné, hogy párban, akkor biztosan kerít neked kísérõt.
Hát, elég fura, nem? Akkor õ kivel vonul? Csak úgy egyedül? Ha a többinek sem lenne kísérõje, akkor persze nem lenne furcsa, de így igen.

Pár napja szakítottam a barátommal. Szerintetek gáz, ha máris lefekszem mással?

A barátommal fél éve szakítottunk,aztán kibékültünk egy kis időre,de rájöttem, hogy már nem szeretem. Szerintetek nagyon gáz, ha pár nappal azután, hogy kidobtam, máris lefekszem egy fúval, aki nagyon tetszik, de csak szexuálisan vonzódom hozzá és nem akarok vele járni?( Ezzel tudom, hogy ő is így van, de úgy tudom, van barátnője :/)

Legjobb válasz: Az már alapból gáz, hogy ennyire nem tudsz méltóságteljes nõként viselkedni, hanem rögtön szétdobod magad egy idegen pasinak, úgyhogy igen, nagyon gáz. Idegen alatt nem azt értem, hogy még a nevét se tudod, hanem azt, hogy nem a pasid, hanem csak egy eszköz.

Az már alapból gáz, hogy ennyire nem tudsz méltóságteljes nõként viselkedni, hanem rögtön szétdobod magad egy idegen pasinak, úgyhogy igen, nagyon gáz. Idegen alatt nem azt értem, hogy még a nevét se tudod, hanem azt, hogy nem a pasid, hanem csak egy eszköz.
Ez ultra gáz, ne haragudj, nem ítélkezem, de válaszolok a kérdésedre. Miféle érzelmeid voltak Neked a volt barátodhoz? Elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha ugyanezt Veled tennék meg? Ki vagyok ábrándulva a mai lányokból, komolyan ilyen felszínes érzelmûek lettek? Érzelmileg még nagyon gyermek vagy, ne haragudj! Egy 24 éves srác
A szépséghiba csak az, hogy az a "másik" bizony kapcsolatban van.
Nem gáz.
Nem gáz, érezd jól magad!:) A 'kedves' kommentelõkkel ne foglalkozz.
könnyû mindenkit elhordani mindennek ugye? Ha a pasi csinál ilyet, akkor õ a csúcs!? A szex fiziológiás szükséglet, nemtõl függetlenül! Nem gáz!
A kérdező hozzászólása: Ezzel a másik sráccal már elég rég óta alakul valami, de tudjuk, hogy a korkülönbség és az én szüleim miatt nem járhatunk együtt. 6 évvel idõsebb és nem olyan jómódú családból van, a szüleim ezt nem szeretik, ezért nem akarunk járni egymással.
A kérdező hozzászólása: A volt pasim fél évvel ezelõtt megalázott, földbe tiport undorító hazugságokat talált ki, így hagyott el. Aztán fél év után bocsánatot kért, 2 napig voltam boldog, de rá jöttem h nekem ez nem kell már nem szeretem. Meg mondtam neki, hogy ne haragudjon nekem ez még se megy. Erre a "szopd ki" és hasonló válaszokat kaptam, majd azt, hogy meg fog szivatni. Ezek után azt mondom, h már nem sok minden éreztem a fiú után és szerintem nem is csoda.
szerintem se foglalkozz a kommentelõkkel! és hogy miért??? mert mindig mindenki sõt én is szakítás után azt szokták javasolni, (ezen az oldalon is!!!) hogy pasizz be másik embert kell találnod! nincs párod! egyedülálló vagy! a legjobb ha mást találsz... MERT MILYEN VÁLASZOKAT SZOKTAK ADNI ARRA HOGY "SZAKÍTOTTAM NAGYON ROSSZ MIT TEGYEK??" ---> a legjobb ha mást találsz!

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Hármasba való szexnél, gáz ha a másik lányba élvezek nem a páromba? Voltuk már többször ilyen felállásba, csaj ismerős, de nem mertem megtenni, vagy a párommal beszéljem ezt meg elötte?

Legjobb válasz: Ezt a pároddal beszéld meg, de ha nem zavarja hogy mást dugsz elõtte, akkor szerintem oda élvezel ahová akarsz

Ezt a pároddal beszéld meg, de ha nem zavarja hogy mást dugsz elõtte, akkor szerintem oda élvezel ahová akarsz
Azért a másik csajt is kérdezd meg, akarja -e Õ is. Elõször a párod kérdezd meg! :)
Kicsit gáz, vagy legalábbis a csajok ki szoktak rajta akadni. Inkább beszéld meg vele elõtte, az a biztos.
Igen.
azér ez pofátlanság lenne b*szod!
Szerintem ha engedi, hogy megdugd, ahhoz az is hozzátartozik, hogy beleélvezel a végén.
Én is mindig vigyázok, hogy ne élvezzek el a másik lányban, csak a páromban. A páromat izgatja, ha a másik lányt dugom, de azt azért nem venné szerintem szívesen, ha még bele is élveznék... (persze gumival).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!