Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha hívom (27 db)

Gáz, ha sokat hívom a védőnőt?

Már kezdek bezizzeni,meg beparázni,hogy nem vagyok normális!Mindig valamin agyalok és már 1 hónap altt v 3x hívtam a véd?n?met!Mit gondolhato Rólam???Ez gáz?Mit tegyek h ne agyaljak?

Legjobb válasz: Miért min izgulsz ennyire? Egyébként én is szoktam hívni, pl.: múltkor 3 napig nem mozgott, felhívtam és eljött hozzám egy kis készülékkel amin a szívét hallgattuk meg, szép ritmusosan vert úgyh megnyugodtam. Az a lényeg hogy nyugodt legyél, ennek érdekében ha kell hívd, de csak ha tényleg nem valami apró kis hülyeség. Bár ilyenkor minden nagy baj nekünk kismamáknak. Semmit nem tudsz tenni hogy ne agyalj, az a jó hogy ennyit törödsz vele. A védõnöm örül ha aggódó kismamái vannak, mert sok rossz tapasztalata van, hogy nem törödnek a babával. Ez csak egy jó szülõre vall!!! Sok sikert, boldog babavárást, könnyû szülést

Miért min izgulsz ennyire? Egyébként én is szoktam hívni, pl.: múltkor 3 napig nem mozgott, felhívtam és eljött hozzám egy kis készülékkel amin a szívét hallgattuk meg, szép ritmusosan vert úgyh megnyugodtam. Az a lényeg hogy nyugodt legyél, ennek érdekében ha kell hívd, de csak ha tényleg nem valami apró kis hülyeség. Bár ilyenkor minden nagy baj nekünk kismamáknak. Semmit nem tudsz tenni hogy ne agyalj, az a jó hogy ennyit törödsz vele. A védõnöm örül ha aggódó kismamái vannak, mert sok rossz tapasztalata van, hogy nem törödnek a babával. Ez csak egy jó szülõre vall!!! Sok sikert, boldog babavárást, könnyû szülést
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm válaszod!:-))))Igyekszem lenyugodni!
Védõnõtõl többet ér ez az oldal, SZERINTEM :) Én sokkal több és NORMÁLISABB infót kaptam itt. Mert nyílván nem hasra ütünk amikor válaszolunk egymásnak, csak azt mondjuk el amit vagy védõnõ mondott nekünk, vagy egyik barátnõnknek, vagy pedig orvos ami még jobb!! Szóval ha úgy érzed sokat hívod, akkor inkább gyere ide! ;) Amúgy meg egyéb dolga sincs a védõnõnek, ne érezd rosszul magad! ;) 33 hetes kismama
Én is ide nyúlok elõször, mert akárhányszor hívtam a védõnõmet, nem értem el... (igaz a mostani visszahív órák mulva) Ha gond van, hívd, azért van, hogy segítsen. De minden csetrõ bajért nem kell, természetes, hogy aggódunk idõnként ezért-azért, de nem kell. Prbóálj lenyugodni, neked, a babának sem jó, h a ideges vgy. Gondolj csak arra, hgy minden rendbn, és semmi baj nem lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kismamik a válaszokat!Lenyugszom, ígérem!:-)))

Nem gáz, ha egy lány hív randira egy fiút?

Vagy ennek örülnek a fiúk?

Legjobb válasz: Nem gáz..hát ha bejössz neki biztos örülni fog:)

Nem gáz..hát ha bejössz neki biztos örülni fog:)
Sokan mondják vagy gondolják, hogy jobb a "régi módszer", fiú kérje fel mindig a lányt, fiú kezdeményezzen, stb. Ezzel egyet lehet érteni, rengeteg helyzet van, ahol ez a jobb, ideálisabb. Viszont én úgy gondolom, hogy vannak esetek, amikor igenis jó, hogyha a lány kezdeményez. Szerintem nekem is jól esne, ha egy lány jönne oda hozzám, noha nem akarom elkeseríteni az esetleges elutasításommal, ha nem tetszik. Szóval ilyen szempontból kétesélyes, de egy próbát megér, nem harapunk! ;) Illetve most így belegondolva, ha normális a srác, sokkal nagyobb esély van rá, hogy beleegyezik, még ha nem is csúcsideálja a lány, mintha teljesen fordítva lenne a szituáció. Szerintem.
Kérlek, vedd rá erre a többi lányt is! Remek ötlet! :D
Tudod, egyenjogúság van. Ti harcoltatok érte: akkor most használjátok is!
Miért lenne gáz? o.O
komoly gondok vannak a mai lányokkal/Nõkel az már biztos!! Kicsit elszálltatok nem? 31F
"én nem tenném 17/L" - Nem, mert egy lány lehet félénk, lehet kevés önbizalma, sõt, még akár aranyosnak is tartjuk emiatt, de ha egy fiú/férfi az, akkor az éretlen, lúzer.
én nem tenném 17/L
Ó mit meg nem adnék érte... :D ?/F
A gáz egy halmazállapot.
én örülnék neki :D 26f
nem gáz..miért lenne?valakinek kezdeményeznie kell
Én örülnék, egyáltalán nem ciki :)
De.
22:37-es vagyok Az elsõ kérdésedre végül nem is adtam konkrét választ. :D Bár 18 éves vagyok, így viszonylag fiatal, úgy gondolom, hogy nem gáz.

Fiúk, nagyon gáz, ha a lány hív el találkozni titeket?

(Nem elsõ,elõtte már elhívtátok ti is).

Legjobb válasz: attól függ milyen talira.. ha filmezni hív fel lehet necces:)

attól függ milyen talira.. ha filmezni hív fel lehet necces:)
Szerintem menõ.
n e m
Nem gáz, én örülnék neki.
A kérdező hozzászólása: Nem filmezés:D
nem gáz, de csak akkor nem, ha filmezni hívod :DDD
az az egyik legjobb ha a csaj hív el valahova azazert nagy szo!!!:D


Gáz, ha én lányként fiúkat hívok meg?

Úgy értem, gáz, ha én fizetek étteremben? Fiú haverokról van szó. Én szívesen meghívnám õket, de nem tudom, hogy ez nem furcsa-e, tekintve, hogy én valék a nõnemû...

Legjobb válasz: Nem mondanám gáznak, de én fiúként cikinek érezném, ha a lány fizetne. Max. akkor nem, ha születésnapom van :D

Nem mondanám gáznak, de én fiúként cikinek érezném, ha a lány fizetne. Max. akkor nem, ha születésnapom van :D
A kérdező hozzászólása: Fú akkor te rendes fiú lehetsz:) De csak egy sör vagy vmi, az is ciki?
Hát, ha mondjuk csak barátok és egyszer a lány fizet, egyszer a fiú, az úgy oké.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak errõl lenne szó... Köszi!

FIÚK! Az gáz ha a bnőtök úgy hív, hogy bébiiii?

:)

Legjobb válasz: Nem gáz, ha ketten vagyunk, de mások el ááá, légyszi ne égessen.

Nem gáz, ha ketten vagyunk, de mások el ááá, légyszi ne égessen.
A-A:D
engem kisfarkincának hív. nem tudom miért....
kisfarkinca?:O am a bébi nem ciki, énis úgy hívom mindig a pasim mások elõtt is, és õis engem, vagy cukorfalatnak hívjuk egymást, és soha nem röhögnek a többiek!!!
Csak akkor nem ha idõsebb néhány évvel.
engem kifejezetten zavarna.
A párom aztmonda a megismerkedésünkor hogy hívhatom akárhogy de ha egyszer bébinek hívom akkor szájoncsap mert az annyira utálja

Szerintetek az nagyon gáz, ha úgy szakítok a barátommal, hog mostantól nem veszem fel a telefont ha hív és nem válaszolok az sms-re?

Az az igazság, hogy nem akarom megbántani ?t, mert szeretem, mint embert, de nem mint férfit...19/L

Legjobb válasz: Szerintem gáz. Mondd meg neki szemtõl-szembe. Ennyit megérdemel szerintem.

Szerintem gáz. Mondd meg neki szemtõl-szembe. Ennyit megérdemel szerintem.
ez így nem szép dolog. Szerintem semmiképp ne úgy szakíts vele h nem reagálsz a telefonra és ne is telefonon keresztül.Mond el neki személyesen, hogy mint embert kedveled, szereted, de szerelembõl már nem és legyen vége.
nem gáz, bunkóság fõleg, ha még "szereted" is, mint embert
És ha majd szembe jön veled az utcán átmész a másik oldalra és bujkálni fogsz elõle? Elég gerinctelen dolog lenne a részedrõl ha igy "szakítanál" vele. Neked , hogy esne egy ilyen gondolj csak bele bizonyára szenvednél... Állj elé és mond a szemébe vagy ha ahoz túl gyáva vagy akkor telefon, email ilyesmi.
Elég gáz! Szerintem beszélned kellene vele, hogy te ezt már nem szeretnéd folytatni! Tudom szar érzés szakítani, de így a leg emberibb! Ha megmondod neki, lehet még utána barátok is maradhattok. Viszont ha így fogsz szakítani..valószínû, hogy nagyon meg utál. És mennyi idõ után akarod ezt? ha szabad tudni?!
Szerintem is a szemébe mond, mert így rosszabbúl fog neki esni, meg szeirntem így haragudni is fog rád, és biztos nem akarod hogy haraggal váljatok el.
fordulj anyádba aki megszart
ásd el magad élve te érzéketlen állat
De szar ember vagy te hülye kérdezõ!
szerintem ettõl nagyobb szemétség nincsen.. ha volt pofád a szemébe nézni...akkor legyen pofád megmondani a szemébe h figyelj nekem nem mûködik a kapcsolat!
Aljas, gerinctelen és kisstílû dolog lenne ez tõled. Ha mint embert szereted, ezt nem teheted vele!
hát kiscsillag, én lány vagyok, és a pasim ugyanígy szakított velem. 3 hónapig voltam full depressziós, és egyszerúen nem értettem, hogy MIÉRT... szerintem gerinctelenség.
hát ez a legocsmányabb szakitás az biztos...tölem azt teszel amit akarsz nem itélek el..de kapcsolj ki 2 percre és gondolj bele , h van egy srác aki közel áll hozzád, együtt vagytok és észre veszed , h megválltozott másképp viselkedik és nem fordit sok idõt rád. Mikor boldog vagy akkor felhiod , h mond le neki is a jó hirt de nem veszi fel... irsz smst is , nem vállszol... azzal áltatod magad , h biztos alszik , vagy hasonló dolgok...és 1 hét után megtudod , h szakitott veled... szerintem ott helyben össze törne a szived. tudod ez , h nem veszed számba ezzel lehet egy embert legjobban megbántani mivel az ignorancia a legroszabb dolog mikor valaki érzi , h enm veszik számba. Szerintem vegyél annyi erõt magadon , h ved fel és legalább anyit mondj , h vége ...
ilyenkor az a legjobb ha beleképzeled magad az õ helyzetébe az õ érzéseivel irántad. és utána dönts. de én is egyetértek a többiekkel h ez nagyon nagy bunkóság. az egyik barátnõm és a pasija 1, 5 ÉVIG voltak együtt és a pasi így szakított a barátnõmmel ahogy te tervezed most. csak ott már nagyon durva volt, a pasi nem is köszönt neki meg nem volt hajlandó vele szóba állni, pedig tökre megvoltak.. nem tudom mi lehetett a baja a csajjal, mert õ semmi rosszat nem tett.elõször gondold át az õ helyzetét azt mondom.
Nem hogy gáz, hanem egyenesen parasztság. Ennyire szívtelen nem lehetsz. Ha tényleg meg akarod ezt csinálni, akkor a béka segge alatt se leszel.
13:15 akkor jobb lesz ha minél elõbb elmondod neki..ha sokat vársz mégnagyobbat fog koppanni. legalább tanulsz belõle, hogy ilyenbe mégegyszer ne keveredj! sok sikert!
Gáz, nagyon.. Szemtõl szembe, ha összetudtál vele jönni csak hogy neked is legyen vkid akkor tudj is neki nem-et mondani.És szerintem ne játssz más érzéseivel, mert egyszer visszakapod nem lesz kellemes.
Ne tedd ezt vele, el se tudod képzelni, hogy milyen kínokon menne át. :( Már ha tényleg szeret persze.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk olyan régen együtt, csak nekem már annyira rég nem volt barátom hog megakartam ragadni a pillanatot , és örültem h végre nekem is van valakim..:S:S De soha nem szerettem, mint férfit... egyébként 2, 5 hónapja vagyunk együtt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó 2: Nem tettem meg, csak gondolkodtam rajta!!! De akkor szemtõlszembe elmondom neki...
nem, miért lenne gáz?
Ja, egyáltalán nem gázos :P.
Persze, hogy nem gáz, de szerintem legyél inkább egy kicsit határozottabb!
A kérdező hozzászólása: pl ?
Semmi "valamikor". Te mondd meg, hol és mikor.
Ja, és én kerülném a "randi" kifejezés használatát. Helyette inkább "találkozzunk", "menjünk el XY helyre", efféle variációkat mondanék.
ugyanazt tanácsolom mint az elõttem szóló
ja a randi szot en se szoktam mondani jobb szntem a spontan: lenne kedved vmikor osszefutni/talalkozni/elmenni ide-oda?

Gáz, ha a lány hívja el a fiút moziba?

Õ vagy nyuszi hozzá vagy nem is akar t?lem semmit. Már pár hónapja beszélünk facebookon. Eddig mindkett?nknek az id?hiány volt a f? kifogás. Szóval most a kezembe akarom venni az irányítást. Pont most mozis témáról beszélünk. Jöv?hétre akarom vele megbeszélni. Már mindkett?nknek szabad az a hete. Ha talál valami kifogást vagy nemet mond, akkor egyértelm?, hogy semmit sem szeretne és csak jól elszórakozott velem az elmúlt hónapokban... szerintem.... 20/L

Legjobb válasz: Nem gáz egyáltalán.Engem a héten hívott el egy lány moziba.Mondjuk nem is igen gondoltam rá...De jól éreztük magunkat

Nem gáz egyáltalán.Engem a héten hívott el egy lány moziba.Mondjuk nem is igen gondoltam rá...De jól éreztük magunkat
Annyira nyuszi srác nem létezik, hogy egy egyszerû mozit ne merne felajánlani egy olyan csajnak aki tetszik neki és még jóban is vannak.
A kérdező hozzászólása: Rajtam nem múlik :D kíváncsi vagyok a válaszára :D
Persze, kérdezd csak meg nyugodtan.Így legalább a végére jársz a dolognak. Én is valamelyik nap hívtam "randira" egy srácot:)
A kérdező hozzászólása: Juhúúú :D siker !! :D
Nem gáz.
#5: Taps. Milyen meglepõ fordulat.
Nem gáz, én is örülnék ha egy lány elhívna randira! :D Azonkívül szerintem semmi gond nincs ezzel, hogy a lány kezdeményez, valamennyire ez is tükrözni a nõi egyenjogúságot! :) Sok sikert! 21/F

Ha egy fiúval csak barátok vagyunk, gáz ha lány létemre én hívom el találkozni?

Nem olyan egyszerû a szitu, mert az elején (1 éve ismerem) kicsit úgy álltunk egymáshoz, mintha randiznánk, de nem történt semmi amúgy köztünk. Jó ideje nem találkoztunk, (fél éve) én pedig szeretnék, csak nem tudom mit szólna. Fõleg, hogy én szeretném ha komolyabbra fordulnának a dolgok. Szóval, elhívom, aztán meg még nyomulok is, nem ciki, nem fogja úgy érezni, hogy én irányítok, és õ nem férfias? :D 21l

Legjobb válasz: Hát szerintem elég ha találkoztok valahol, elbeszélgettek, újra jobban összemelegedtek (lehet változott, akkor legalább azt az énjét is megismered) és akkor jobban megérné. nem? Hát én úgy tennék a helyedben ;) Egy Lány

Hát szerintem elég ha találkoztok valahol, elbeszélgettek, újra jobban összemelegedtek (lehet változott, akkor legalább azt az énjét is megismered) és akkor jobban megérné. nem? Hát én úgy tennék a helyedben ;) Egy Lány
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy lenne logikus, de az elején elég passzív voltam a dologban a tapasztalatlanságom miatt is, tehát a közeledésére nem nagyon reagáltam, ezzel mondhatni elutasítottam (gondolom így érzi) Ezek után örülök, ha egy találkozót sikerül kicsikarnom belõle, általában a fiúk egy elutasítás után már nem foglalkoznak a lányokkal, õ legalább neten beszél velem. Szólva ha most a fél éves kihagyás után találkoznánk, és megint csak úgy ellennénk, nem tudom hogy fordíthatnám át a dolgokat, hogy komolyan is vegyen.
Igen, gáz, ne tedd! Még a végén összejöhetsz életed szerelmével, csak mert nem voltál gyáva és nem vártál csodára

Az nagyon gáz, ha a pasim halálos pörölynek hívja a micsodáját?

Legjobb válasz: nem ha mások elõtt nem említi. :)

nem ha mások elõtt nem említi. :)
az enyém meg toldi pentrencésrúdja néven fut akkor most ki néz kit hülyének ?
Mi az hogy! Nagyon is!
Na, a délutáni röhögõgörcs megvolt :) Nagyító alatt nézte vagy mi?
hát igen, a hpv nem játék
Aids-es? Akkor nem!
És tényleg halálos?
Egy kicsit éretlen.
Inkább nevetséges!
csak kicsit
Akkor a tiédet max csak toldi rángatja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!