Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha ellenére is (5 db)

Szerintetek gáz ha a szakítás után is a fiú szerelmet vall annak ellenére hogy a lány megmondta hogy már nem szerelmes és lehet nem is volt?

Legjobb válasz: Hát nem az,hogy gáz,de minek kell olyan busz után futni ,ami nem áll meg??Jön másik.nem kell erõltetni a dolgokat....ha nem volt szerelmes ,akkor nyilván az sem hatná meg ha ismét szerelmet vallana neki egy olyan fiú aki iránt nem voltak olyan érzései.

Hát nem az, hogy gáz, de minek kell olyan busz után futni , ami nem áll meg??Jön másik.nem kell erõltetni a dolgokat....ha nem volt szerelmes , akkor nyilván az sem hatná meg ha ismét szerelmet vallana neki egy olyan fiú aki iránt nem voltak olyan érzései.
ez nem gáz, hanem qrva gáz :S

Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány szemüveget hord annak ellenére hogy már feltalálták a kontaktlencsét is?

Legjobb válasz: ÉS az gáz, ha valaki vezetékest használ, amikor feltalálták a mobilt is ? ugye, hogy nem...

ÉS az gáz, ha valaki vezetékest használ, amikor feltalálták a mobilt is ? ugye, hogy nem...
nem, mert valakinek kifejezetten jól áll a szemüveg.
Lány vagyok, bocsi. XD Énnekem is rossz a szemem, és kontaktlencsét viselek napközben, mert szerintem elég szép ahhoz az arcom, hogy ne rejtsem szemüveg mögé, ráadásul a szemüveg elég kényelmetlen (lásd ilyenkor télen, sétálgatsz, bemész egy üzletbe, és nem látsz semmit, mert bepárásodott, vagy nyáron ahogy izzadsz lecsúszkál az orrodon, meg tesire is le kell venni, akkor meg sokmindent nem látsz olyan jól). De miért lenne gáz? Arról nem is beszélve, hogy baromi drága, maga a lencse is, meg a hozzávaló folyadék. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy lencsét vagy szemüveget akar/tud hordani. 17/L
A kérdező hozzászólása: 17:10 :D:D:D hát igen :) )
Bocsi, énis lány vagyok. 6 éve vagyok szemüveges és kijelenthetem, hogy büszkén. Vannak képek, mikor szemüveg nélkül tényleg szebb az arcom, de alapjábanvéve jobb szemüveggel. Anyu kontaktlencsés és tényleg van egy csodásmesés ára.. Ráadásul. Ha már itt tartunk, hogy: Van, akinek a szemüveg izgató is lehet és párom is aztmondja, hogy lene merjem tenni :'D
Én amióta az eszemet tudom, vaksi vagyok, és eddig eszembe sem jutott, hogy van a szemüvegre olyan opció, hogy "gáz". Önelégültség nélkül kijelenthetem, hogy szép arcom van, de egy jól megválasztott keret plusz ad hozzá, kiemel. Ráadásul a barátom szerint még szexibb vagyok benne, mint anélkül. Dehát õ ilyen... kócosan, szemüvegben, smink nélkül talál a legszebbnek:)

Gáz, ha annak ellenére is fönt vagyok társkereső oldalakon, ha van barátom és csak ismerkedés céljából vagyok fent?

Van egy pár ilyen oldal ahol fönt vagyok, de SZIGORÚAN csak ismerkedés céljából. Ha vmelyik pasi kedeményezni szeretne mindenképpen elmondanám neki, hogy "bocs, de van barátom". Egyébként eég h?ségesnek mondhatom magamat. Sose csaltam még meg a barátomat. Max csak fantáziálgatni szoktam, de nem elötte és úgy gondolom az teljesen természetes. Elég gáz a társkeres? oldal? Barátomnak elmondjam?

Legjobb válasz: Én a barátommal egy társkeresõ oldalon ismerkedtem meg, közel két évvel ezelõtt. Egyikõnk se törölte magát - még. Néha felnéz õ is, megnézi, kapott-e levelet esetleg, de -szerencsére :D- sehol semmi. Én néha kapok, de akkor a válasz: sorry, de nem keresek társat. Látod, én is fenn vagyok és mégsem csaltam meg a barátomat. Elmondani neki szerintem felesleges, ha tényleg csak "barátokat keresel".

Én a barátommal egy társkeresõ oldalon ismerkedtem meg, közel két évvel ezelõtt. Egyikõnk se törölte magát - még. Néha felnéz õ is, megnézi, kapott-e levelet esetleg, de -szerencsére :D- sehol semmi. Én néha kapok, de akkor a válasz: sorry, de nem keresek társat. Látod, én is fenn vagyok és mégsem csaltam meg a barátomat. Elmondani neki szerintem felesleges, ha tényleg csak "barátokat keresel".
A kérdező hozzászólása: igen
A profilodon rajta van, hogy csak ismerkedni (barátkozni) szeretnél ÉS VAN PÁROD! Ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. Amúgy tényleg nem akarom õt megcsalni és a profilomon is rajta van hogy csak ismerkedni szeretnék. Az, hogy fantáziálgatok errõl-arról szerintem tök normális hiszen mindenki szokott :P Szerintem.
Szentem hogy fent vagy társkeresõn azzal szentem semmi baj nincs ismerkedni lehet még vagy nem ??És szentem fantáziálgatni is lehet...mivel a pasid ha meg lát egy csajt (bárhol)õ neki is eszébe jut egy-két dolog...mivel férfi.de ha te megbízol benne meg õ is benned akkor szentem smemi probléma nem lehet..nyugodtan ismerkedj hiszen a barátok fontosak..De azt mindenesetleg mond el neki .. hogy fent vagy ..szentem nem fog haragudni ha szeret akkor biztos nem fog...na cijjóka
Akkor normális, ha már eleve a profilodba beírod, hogy van párod, és csak barátkozni szeretnél. És ezt be is tartod.
Ha az en pasim fent lene tarskereso oldalon akkor biztos nem esne jol nekem...Neked jol esne ha a baratod ezt csinalna? Miert van szukseged mas emberekre, mas pasikra ha neked ott a baratod? Meg nem tartom nagyon termeszetesnek h azon fantazialgass h megtudnad csalni...ha O gondolkodna ezen? szerintem sertve erezned magad...Nem? szerintem hagyd eeket az oldalakat ha tenyleg szereted a baratodat...Nem akartam szemrehanyo lenni (nem is volt ez szemrehanyas) csak igy gondolom...
ez sztem normális h regelve vagy, de az már gáz lenne ha idegen pasikkal chatelnél ismerkedés céljából.ez így nem gát ahogy te csinálod, csak maradjon így is!:)
A kérdező hozzászólása: Igen barátokat. Tényleg nem állna szándékomban megcsalni. Amúgy köszi
szerintem, tök gáz!!!!te mit szólnál ha a barátod is fenn lenne egy ilyen oldalon és csak "ismerkedne"???meg néha fantáziálgatsz!!!szerintem te nem a megfelelõ kapcsolatban élsz!nekem eszemben sincs ismerkedni, mert max. boldog vagyok!


Tényleg "gáz", ha annak ellenére is használok parfümöt, hogy babám van?

Az egyik "kedves" ismer?söm most azt vágta a fejemhez, hogy az hatalmas baj, hogy az öt hónapos babám mellett is használok parfümöt és szerinte ill? lenne végre lejjebb adni az igényeimb?l legalább ezen a téren.

Legjobb válasz: Én is használnék parfümöt, csak épp a terhességbõl fakadóan megmaradt a "vadászkutya" szaglásom. Megfulladok mindenféle illattól és szagtól. Mióta terhes voltam és megszültem a babámat (4 hónapja), azóta csak illatmentes tusfürdõ, testápoló jöhet szóba. Még a férjemnek sem engedem a parfümöt. Irigyellek! Semmi gond nincs ezzel, ne izgasd ezen magadat! Ha a babádat zavarná, valószínû sírna.

Én is használnék parfümöt, csak épp a terhességbõl fakadóan megmaradt a "vadászkutya" szaglásom. Megfulladok mindenféle illattól és szagtól. Mióta terhes voltam és megszültem a babámat (4 hónapja), azóta csak illatmentes tusfürdõ, testápoló jöhet szóba. Még a férjemnek sem engedem a parfümöt. Irigyellek! Semmi gond nincs ezzel, ne izgasd ezen magadat! Ha a babádat zavarná, valószínû sírna.
Én is olvastam ilyesmit, azaz hogy az illatunk miatt fontos a babának, hogy ne használjunk parfümöt, mármint, hogy az elején az alapján is azonosít. Egy ideig, az elején nem használtam, de amióta picit nagyobb a babám (3-4 hónapos kora óta) használok, persze én sem illatfelhõt. Nem történt semmi, megismer:) Errõl egyébként az a véleményem, hogy attól nem szûntünk meg nõk lenni, hogy anyák vagyunk.
Én is használok...2 gyerekem van, mindkettõnél használtam/használok.Atyám, milyen idióták vannak!!!Sztem irigy, rosszindulatú és tudatlan az ismerõsöd.
Nyugodtan használj. Nekem a velem egykorú barátnõm mondta, hogy egy anyuka ne sminkeljen, és ne hordjon feszülõs cuccokat. 29 éves vagyok. !!! Hát én sminkelek, és úgy gondolom, hogy az 50 kilómmal nyugodtan felvehetek feszes farmert és csini toppot.Pláne, ha jól érzem magam a bõrömben.:) )) Ne hagyd magad!
Én amig szoptattam, addig nem mertem, hallottam, hogy az idegen szagok miatt képes a baba nem elfogadni a cicit. Mióta nem szopik, teljesen természetes hogy parfüm is dukál a napi jókedvemhez:) tuti csinos, szép anyuka vagy., ez szúrja az ismerõsöd szemét!
Én nem használok, de azért csak mert szoptatok és azt olvastam, hogy az illatok miatt elutasíthatja a mellet, mert a natúr "anyaszagot" szeretnék.De ha te nem is szoptatsz, akkor nyugodtan használhatsz.Miért ne használhatnál?Fõleg, ha nem is olyan erõs, mert esetleg mint a felnõtteknél is fejfájást és hányingert okozhat.Mondjuk terhesség óta nekem is érzékenyebb a szaglásom.Izzadsággátló stiftet azért használok, de diszkrét illatút.
Az ismerõsöd picit rosszindulatú. Én személy szerint gratulálok neked, amiért nem lettél a babára hivatkozva slampos banya. Igenis csinosítsd magad, ha van rá energiád! Ilyen anyukákat jó látni az utcán!
Már ne is haragudjon a kedves ismerõs, de azért mert pici gyereked van még NÕ vagy. Pláne ha az eddigi életedben is meghatározó volt a külsõség, akkor miért ne. Most, hogy nagy pocival itthon vagyok tény nem sminkelem magam, meg teszek fel parfümöt, de ha elmegyek a nagyimhoz, vagy a húgommal csajpartizok, és vásárolgatok, akkor felöltözök szépikén, smink és persze parfüm(nem a bõrömre). És manóka születése után is ha elmegyünk olyan helyekre, akkor igen is Nõként és Anyaként egyszerre. Mert erre van igényem, és nem beszélve a párom igényérõl. Gyerek mellett nem kell letopisodni. Irigykedik rád, hogy picike mellett is megtudod magad tartani.
Nahát ilyet még nem is hallottam.... Gáz, hogy ilyen emberek vannak, ne is törõdj vele, parfümözd csak magad és öltözz úgy, ahogy neked tetszik! Komolyan kész diliház..... :)
Nyugodtan használj parfümöt. Tutira csak irigykedik az ismerõsöd rád. Ne foglalkozz vele. Én is használok parfümöt, ha olyan helyre megyek. Miért ne? Eszembe sem jutott még, hogy ne tegyem. Sõt! További jó babázást!
Én használok(talán az elsõ 1-2 hétben nem)ha nem is parfümöt, de dezodort igen, szoptatok, semmi probléma.Biztos irígykedik!5.5 hónapos picilány anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor jól gondolkodom és ez nem egy "bûn" a gyermekemmel szemben. Az teljesen természetes, hogy szoptatás alatt nem ajánlják az erõs illatszerek használatát, ugyan nekem egyáltalán nem volt tejem, de másfél hónapig próbáltam szoptatni, sokat volt cicin a fiam, akkor én sem használtam parfümöt. Olyat is ismerek, aki terhesen olyannyira nem bírta saját magán az illatot, hogy még három évvel szülés után is émelyeg a parfümöktõl. Tehát ez is logikus. De hogyha ezek közül egyik sem áll fenn, akkor nem értem miért kell emiatt támadni! Hozzáteszem, hogy régen nagy barátnõk voltunk, de az egész az ellenkezõjére fordult az elmúlt két évben, ott próbál megsérteni, bántani, ahol csak tud. Az elsõ akciója szülés után két hónappal volt, amikor véletlenül összefutottunk, én baba nélkül voltam, rohantam haza egy nagy csomag pelenkával, õ pedig negyed órán keresztül rohant mellettem és végig azt hajtogatta, hogy kizárt dolog, hogy nekem gyerekem legyen, valljam be, hogy nincs is, mert én nem olyan vagyok, mint egy anya, a jó anyukák nem így néznek ki, stb. Amikor leállítottam, mert már sértett, bántott, akkor persze jött a szöveg, hogy õ csupa jóindulattal mondja, hogy változtassak valamin, mert így mindenki azt fogja hinni, bébiszitter vagyok csak, vagy gyerekrabló, ha megyünk a játszótérre. Egyébként nincs gyereke, se férje, barátja, egyidõsök vagyunk, lehet, hogy ez bántja a csõrét...
Bocsánat, de tényleg bolond a barátnõd. Ez nem más, mint irigység meg egy kis szûklátókörûség...Ne hagyd magad bántani egy ilyen ember által (se). Hajrá, csinos anyukák! :)
Én csak dezodort nem használok, mert az nekem valahogy pont az orra alá kerülne, olyan érzésem van. inkább napjában többször megmosakszom. egyébként parfümöt használok, és semmi probléma. új parfüm bevezetésénél figyelni kell a baba reakcióját, mert az valóban elõfordulhat, hogy a baba nem szereti és elutasítja a cicit. a védõnõm pont a múltkor mesélte, hogy neki volt ilyen anyukája. a kedves ismerõs pedig ennyi erõvel tudhatná, hogy a babát a mosópor, öblítõ, tusfürdõ, testápoló illata ugynúgy zavarhatja!használd csak bátran!
Errõl a kommentedrõl az jutott eszembe, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak! Korábbi hozzászóló

Az gáz ha 18 évesen is szûz vagyok? Annak ellenére hogy helyes vagy

annak ellenére hogy a lányok szerint helyes vagyok, eddig úgy éreztem hogy meg kell találnom azt a bizonyos "õ"-t az elsõhöz de lassan már azon vagyok hogy már bárki megtenné , szerintetek várjak vele vagy tegyem meg ?

Legjobb válasz: hát amit meg tehetsz ma ne halaszt holnapra! fiatal vagy éld ki minden percét!

hát amit meg tehetsz ma ne halaszt holnapra! fiatal vagy éld ki minden percét!
Sztem várd ki amíg megismered azt a bizonyos "õ"t mert akarkivel nem lesz jó és ne érd be akarkivel
Hát ha már eddig vártál, akkor ne add fel, érettségi után jön a szabadság, és az a valaki is. Amúgy nem gáz. Én egy ilyen ártatlan aranyos lányt szeretnék igaziank, ha gondolod írj:) 29/F
dehogy gáz és inkább várj vele
3. Szerintem a kérdezõ pasi, te szerencsétlen.
relatív a helyes"
Ha valaki nem helyes, akkor amúgy se igazán érdekel, hogy szûz-e, de még ha tetszik, akkor se. Esetleg annyiban, hogy ha oda kerülünk, õt ne zavarja, hogy én már több fiúval voltam elõtte.
- = ] Mikor állok készen? [ = - Nincs egy lista arra, mikor állsz készen! Ezt onnan tudhatod, hogy belülrõl megérzed. Van néhány jele, hogy kész vagy pl: már kívánod, vagy izgatott vagy miatta / olyannal akarod csinálni, aki számodra a megfelelõ. Ezt saját magadért csinálod és nem azért, mert menõ akarsz lenni. Ez nem a szerelmed bizonyítéka. Akkor állsz készen, amikor te veszed át az irányítást és már tudod, miként kell irányítani. Készen állsz, ha tudod, miként védekezz nemi betegségek és terhesség ellen. Készen állsz, amikor a partnereddel már megvolt a szexrõl való beszélgetésetek. Soha ne feledd! Nem kell sietni. Ne félj, erre van elég idõd és rengeteg alkalmad lesz még gyakorolni. Itt nincs határidõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!