Találatok a következő kifejezésre: Gáz, ha ellenére (20 db)

Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány szemüveget hord annak ellenére hogy már feltalálták a kontaktlencsét is?

Legjobb válasz: ÉS az gáz, ha valaki vezetékest használ, amikor feltalálták a mobilt is ? ugye, hogy nem...

ÉS az gáz, ha valaki vezetékest használ, amikor feltalálták a mobilt is ? ugye, hogy nem...
nem, mert valakinek kifejezetten jól áll a szemüveg.
Lány vagyok, bocsi. XD Énnekem is rossz a szemem, és kontaktlencsét viselek napközben, mert szerintem elég szép ahhoz az arcom, hogy ne rejtsem szemüveg mögé, ráadásul a szemüveg elég kényelmetlen (lásd ilyenkor télen, sétálgatsz, bemész egy üzletbe, és nem látsz semmit, mert bepárásodott, vagy nyáron ahogy izzadsz lecsúszkál az orrodon, meg tesire is le kell venni, akkor meg sokmindent nem látsz olyan jól). De miért lenne gáz? Arról nem is beszélve, hogy baromi drága, maga a lencse is, meg a hozzávaló folyadék. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy lencsét vagy szemüveget akar/tud hordani. 17/L
A kérdező hozzászólása: 17:10 :D:D:D hát igen :) )
Bocsi, énis lány vagyok. 6 éve vagyok szemüveges és kijelenthetem, hogy büszkén. Vannak képek, mikor szemüveg nélkül tényleg szebb az arcom, de alapjábanvéve jobb szemüveggel. Anyu kontaktlencsés és tényleg van egy csodásmesés ára.. Ráadásul. Ha már itt tartunk, hogy: Van, akinek a szemüveg izgató is lehet és párom is aztmondja, hogy lene merjem tenni :'D
Én amióta az eszemet tudom, vaksi vagyok, és eddig eszembe sem jutott, hogy van a szemüvegre olyan opció, hogy "gáz". Önelégültség nélkül kijelenthetem, hogy szép arcom van, de egy jól megválasztott keret plusz ad hozzá, kiemel. Ráadásul a barátom szerint még szexibb vagyok benne, mint anélkül. Dehát õ ilyen... kócosan, szemüvegben, smink nélkül talál a legszebbnek:)

Szerintetek gáz ha a szakítás után is a fiú szerelmet vall annak ellenére hogy a lány megmondta hogy már nem szerelmes és lehet nem is volt?

Legjobb válasz: Hát nem az,hogy gáz,de minek kell olyan busz után futni ,ami nem áll meg??Jön másik.nem kell erõltetni a dolgokat....ha nem volt szerelmes ,akkor nyilván az sem hatná meg ha ismét szerelmet vallana neki egy olyan fiú aki iránt nem voltak olyan érzései.

Hát nem az, hogy gáz, de minek kell olyan busz után futni , ami nem áll meg??Jön másik.nem kell erõltetni a dolgokat....ha nem volt szerelmes , akkor nyilván az sem hatná meg ha ismét szerelmet vallana neki egy olyan fiú aki iránt nem voltak olyan érzései.
ez nem gáz, hanem qrva gáz :S

Tényleg gáz, ha tesiből érettségizek annak ellenére, hogy nem arra akarok továbbtanulni?

Páran az osztályból (11-es vagyok) még nem tudjuk, hogy mi legyen a választott érettségi tárgyunk. Gondolkodtunk mindannyian egy második nyelvben, de aztán arra gondoltunk, hogy abból nehezebb jó pontot szerezni.

Legjobb válasz: tesi is érdemleges tantárgy. nem csak futni kell meg fekvõtámaszozni. tornaszereken konkrét gyakorlatokat be kell tudni mutatni. de amúgy nem értem a logikátokat. ha lényegében nem is ebbe az irányba akartok továbbtanulni, akkor mi értelme? miért nem szedtek össze egy nyelvvizsgát (ha még nincs), v az egyik kötelezõ tárgyból emeltezni stb. koncentráljatok a pluszpontokra.

tesi is érdemleges tantárgy. nem csak futni kell meg fekvõtámaszozni. tornaszereken konkrét gyakorlatokat be kell tudni mutatni. de amúgy nem értem a logikátokat. ha lényegében nem is ebbe az irányba akartok továbbtanulni, akkor mi értelme? miért nem szedtek össze egy nyelvvizsgát (ha még nincs), v az egyik kötelezõ tárgyból emeltezni stb. koncentráljatok a pluszpontokra.
A kérdező hozzászólása: Van nyelvvizsgám, és két tárgyból fogok emeltezni (angolt májusban, és töribõl még) Tehát az összes plusz pontom meglesz (mivel 100 a max, és 50-et ér egy emelt). De kell egy ötödik tárgy, azt mindenkinek kell. Az választott, de valamibõl kötelezõ. És csak a pontszám a lényeg, hogy minél magasabb összpontszám legyen a végén. És azt gondoljuk, tesibõl nagyobb esélye van a jó pontnak, mint egy nehéz tárgyból.
Nem azért, de valszeg úgy lesz több pontotok hogy csak azt az 1 nyelvet meg a magyar/töri érettségit nézik, és duplázzák. Tehát felõlük lehet a választott tantárgy etika is (amig minimum 2-es az érettségi), azt senki nem nézi. Sõt, az egyetemek alapból nem nézek semmit csak a pontszámot, amit meg egy program számol ki. Tehát ha megvan a kellõ felvételi pontszám akkor felvesznek az egyetemre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is így gondoltam, csak anyum nem, és elbizonytalanodtam. De így már semmi kétség. Tesi és pont... Köszi még egyszer a válaszokat! :)


Nagy gáz, ha feláll az urológusnál? És ha igen mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: pedig ha neked attól feláll,akkor bizony búza vagy. én egyszer voltam ilyen vizsgálaton,de azt hittem beledöglök,majdnem rosszul is lettem,uh mindenre gondoltam,csak a merevedésre nem.

pedig ha neked attól feláll, akkor bizony búza vagy. én egyszer voltam ilyen vizsgálaton, de azt hittem beledöglök, majdnem rosszul is lettem, uh mindenre gondoltam, csak a merevedésre nem.
Ez egy búzának álcázott fake kérdés?
mondjad dikibának h adjon neked prosztatamasszázst...
Nem fog felállni... Amúgy nem gáz.
Nekem kepes felalni akar egy porszivora vagy egy telefonra is felalni xD Majd be kell idomitanom
szerintem ha te urulogushoz mész ez legyen a legnagyob gondod ott XD
Sorry....:D
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: A fájdalmat bírom...
Hát szerint gáz mivel ha álló f*sszal állsz az urulógus elõtt mit gondolhat szted? B*szni jöttél vagy mi ??? Próbálj valami másra gondolni ami nem állít fel téged.

Tényleg gáz, ha nem fekszem le vele annak ellenére, hogy nálam alszik?

Alakulgat a kapcsolatom egy fiúval... Eléggé az elején vagyunk... Úgy jön ki a lépés, h nálunk fog aludni. De beszéltünk a szex dologról nemrég, és mindketten azon a véleményen vagyunk h várunk még pár hónapot vele. De az ottalvás dologra többen mondták, hogy tuti be fog próbálkozni, és nevetséges lenne visszautasítani, mert ha beengedem az ágyamba annak az az üzenete, hogy kész vagyok odaadni magam... Én nem így gondolom, csak nem tudom, hogy ? mit vesz vajon le a dologból. Tényleg ilyen egyértelm?? (20 évesek vagyunk)

Legjobb válasz: Hát ha nem akarsz vele sexelni akkor mond meg neki mikor megérkezik, de ha nagyon bevadultok akkor mind1 XD

Hát ha nem akarsz vele sexelni akkor mond meg neki mikor megérkezik, de ha nagyon bevadultok akkor mind1 XD
szerintem nem gáz. majd ha komolyabbra fordul a dolog akkor oké. de még így, hogy az elején vagytok, plusz mindketten azt mondtátok hogy még várni akartok vele.. majd jön az magától úgyis.:) kialakul. de nem gáz ha nem csináljátok rögtön. legalább a srác is jobban fog tisztelni hogy nem adod magad oda rögtön.
Velünk is így volt, már egy hét után egymásnál aludtunk, elég rendszeresen, szex még se volt. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen hamar megtörténjen. De biztos jönnek majd erre a töketlen, férfiatlan, stb. jelzõk. :P 23F
Szerintem sem gáz, ha megbeszéltétek hogy nem lesz sex, bár nekem furi, mert ha én áthívok valakit aludni, egyértelmû a sexel.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom...:) Csak csomóan oltogattak, hogy akkor mit akarok csinálni, nézni ahogy alszik (?)...meg ilyenek...-.- Meg, h felnõtt nõ nem csinál olyat h beenged vkit az ágyába, aztán elutasítja.:/
A kérdező hozzászólása: Dehogy férfiatlan...:) Szerintem normális, és biztos akkor történt meg amikor kellett...:P
A volt barátommal én is aludtam úgy, hogy nem feküdtünk le.. Anyukám kórházban volt, nem a legjobb környéken lakunk, én meg félek egyedül itthon lenni éjjel. Mondjuk akkor még nem voltunk egy pár, és én még szûz is voltam. :D Tisztában volt ezzel, meg is mondtam neki, hogy szívesen látom, de nem fekszem le vele.. még egyszer aludtunk így együtt, de akkor már együtt voltunk. Igaz, utána reggel megtörtént a dolog. :) Elég gáz, ha két ember a szexen kívül nem tud mit csinálni, szóval akik emiatt beszólnak, azokra ne hallgass. :D
ha megbeszéltétek h vártok, akk sztem nem fog bepróbálkozni úgy... max egy kis petting lesz, az meg hááát..:P
Ha 14 évesek vagytok, akkor nem gáz.

Gáz, ha annak ellenére is fönt vagyok társkereső oldalakon, ha van barátom és csak ismerkedés céljából vagyok fent?

Van egy pár ilyen oldal ahol fönt vagyok, de SZIGORÚAN csak ismerkedés céljából. Ha vmelyik pasi kedeményezni szeretne mindenképpen elmondanám neki, hogy "bocs, de van barátom". Egyébként eég h?ségesnek mondhatom magamat. Sose csaltam még meg a barátomat. Max csak fantáziálgatni szoktam, de nem elötte és úgy gondolom az teljesen természetes. Elég gáz a társkeres? oldal? Barátomnak elmondjam?

Legjobb válasz: Én a barátommal egy társkeresõ oldalon ismerkedtem meg, közel két évvel ezelõtt. Egyikõnk se törölte magát - még. Néha felnéz õ is, megnézi, kapott-e levelet esetleg, de -szerencsére :D- sehol semmi. Én néha kapok, de akkor a válasz: sorry, de nem keresek társat. Látod, én is fenn vagyok és mégsem csaltam meg a barátomat. Elmondani neki szerintem felesleges, ha tényleg csak "barátokat keresel".

Én a barátommal egy társkeresõ oldalon ismerkedtem meg, közel két évvel ezelõtt. Egyikõnk se törölte magát - még. Néha felnéz õ is, megnézi, kapott-e levelet esetleg, de -szerencsére :D- sehol semmi. Én néha kapok, de akkor a válasz: sorry, de nem keresek társat. Látod, én is fenn vagyok és mégsem csaltam meg a barátomat. Elmondani neki szerintem felesleges, ha tényleg csak "barátokat keresel".
A kérdező hozzászólása: igen
A profilodon rajta van, hogy csak ismerkedni (barátkozni) szeretnél ÉS VAN PÁROD! Ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. Amúgy tényleg nem akarom õt megcsalni és a profilomon is rajta van hogy csak ismerkedni szeretnék. Az, hogy fantáziálgatok errõl-arról szerintem tök normális hiszen mindenki szokott :P Szerintem.
Szentem hogy fent vagy társkeresõn azzal szentem semmi baj nincs ismerkedni lehet még vagy nem ??És szentem fantáziálgatni is lehet...mivel a pasid ha meg lát egy csajt (bárhol)õ neki is eszébe jut egy-két dolog...mivel férfi.de ha te megbízol benne meg õ is benned akkor szentem smemi probléma nem lehet..nyugodtan ismerkedj hiszen a barátok fontosak..De azt mindenesetleg mond el neki .. hogy fent vagy ..szentem nem fog haragudni ha szeret akkor biztos nem fog...na cijjóka
Akkor normális, ha már eleve a profilodba beírod, hogy van párod, és csak barátkozni szeretnél. És ezt be is tartod.
Ha az en pasim fent lene tarskereso oldalon akkor biztos nem esne jol nekem...Neked jol esne ha a baratod ezt csinalna? Miert van szukseged mas emberekre, mas pasikra ha neked ott a baratod? Meg nem tartom nagyon termeszetesnek h azon fantazialgass h megtudnad csalni...ha O gondolkodna ezen? szerintem sertve erezned magad...Nem? szerintem hagyd eeket az oldalakat ha tenyleg szereted a baratodat...Nem akartam szemrehanyo lenni (nem is volt ez szemrehanyas) csak igy gondolom...
ez sztem normális h regelve vagy, de az már gáz lenne ha idegen pasikkal chatelnél ismerkedés céljából.ez így nem gát ahogy te csinálod, csak maradjon így is!:)
A kérdező hozzászólása: Igen barátokat. Tényleg nem állna szándékomban megcsalni. Amúgy köszi
szerintem, tök gáz!!!!te mit szólnál ha a barátod is fenn lenne egy ilyen oldalon és csak "ismerkedne"???meg néha fantáziálgatsz!!!szerintem te nem a megfelelõ kapcsolatban élsz!nekem eszemben sincs ismerkedni, mert max. boldog vagyok!

Randiztam egy 22 éves csajjal de nagyon balfék voltam, ennek ellenére holnap megint találkozunk Első randin vadasparkban sétáltunk Most hősök terén találkozunk Nem lesz gáz, ha megint csak sétálunk és beszélgetünk, vagy kéne vmi mást csinálni? (F21)

Várom az ötleteket!!! Ja, és eddig még egy ft-ot nem költöttem rá... Az gond? 2. randin már illene költeni rá?

Legjobb válasz: nemgáz, de ha látsz valami helyet üljetek be, valamit meginni, ne csak séta meg az uncsi.

nemgáz, de ha látsz valami helyet üljetek be, valamit meginni, ne csak séta meg az uncsi.
Egy arcrapuszi minimum, meg hívd el pizzázni legalább.
Mit értesz az alatt, hogy balfék voltál?
nem kell rá költeni, max egy 1-200ft-os sütit ne sajnálj tõle. és "ha nem érinted meg olyan mintha semmit sem csinálnál"

Tényleg "gáz", ha annak ellenére is használok parfümöt, hogy babám van?

Az egyik "kedves" ismer?söm most azt vágta a fejemhez, hogy az hatalmas baj, hogy az öt hónapos babám mellett is használok parfümöt és szerinte ill? lenne végre lejjebb adni az igényeimb?l legalább ezen a téren.

Legjobb válasz: Én is használnék parfümöt, csak épp a terhességbõl fakadóan megmaradt a "vadászkutya" szaglásom. Megfulladok mindenféle illattól és szagtól. Mióta terhes voltam és megszültem a babámat (4 hónapja), azóta csak illatmentes tusfürdõ, testápoló jöhet szóba. Még a férjemnek sem engedem a parfümöt. Irigyellek! Semmi gond nincs ezzel, ne izgasd ezen magadat! Ha a babádat zavarná, valószínû sírna.

Én is használnék parfümöt, csak épp a terhességbõl fakadóan megmaradt a "vadászkutya" szaglásom. Megfulladok mindenféle illattól és szagtól. Mióta terhes voltam és megszültem a babámat (4 hónapja), azóta csak illatmentes tusfürdõ, testápoló jöhet szóba. Még a férjemnek sem engedem a parfümöt. Irigyellek! Semmi gond nincs ezzel, ne izgasd ezen magadat! Ha a babádat zavarná, valószínû sírna.
Én is olvastam ilyesmit, azaz hogy az illatunk miatt fontos a babának, hogy ne használjunk parfümöt, mármint, hogy az elején az alapján is azonosít. Egy ideig, az elején nem használtam, de amióta picit nagyobb a babám (3-4 hónapos kora óta) használok, persze én sem illatfelhõt. Nem történt semmi, megismer:) Errõl egyébként az a véleményem, hogy attól nem szûntünk meg nõk lenni, hogy anyák vagyunk.
Én is használok...2 gyerekem van, mindkettõnél használtam/használok.Atyám, milyen idióták vannak!!!Sztem irigy, rosszindulatú és tudatlan az ismerõsöd.
Nyugodtan használj. Nekem a velem egykorú barátnõm mondta, hogy egy anyuka ne sminkeljen, és ne hordjon feszülõs cuccokat. 29 éves vagyok. !!! Hát én sminkelek, és úgy gondolom, hogy az 50 kilómmal nyugodtan felvehetek feszes farmert és csini toppot.Pláne, ha jól érzem magam a bõrömben.:) )) Ne hagyd magad!
Én amig szoptattam, addig nem mertem, hallottam, hogy az idegen szagok miatt képes a baba nem elfogadni a cicit. Mióta nem szopik, teljesen természetes hogy parfüm is dukál a napi jókedvemhez:) tuti csinos, szép anyuka vagy., ez szúrja az ismerõsöd szemét!
Én nem használok, de azért csak mert szoptatok és azt olvastam, hogy az illatok miatt elutasíthatja a mellet, mert a natúr "anyaszagot" szeretnék.De ha te nem is szoptatsz, akkor nyugodtan használhatsz.Miért ne használhatnál?Fõleg, ha nem is olyan erõs, mert esetleg mint a felnõtteknél is fejfájást és hányingert okozhat.Mondjuk terhesség óta nekem is érzékenyebb a szaglásom.Izzadsággátló stiftet azért használok, de diszkrét illatút.
Az ismerõsöd picit rosszindulatú. Én személy szerint gratulálok neked, amiért nem lettél a babára hivatkozva slampos banya. Igenis csinosítsd magad, ha van rá energiád! Ilyen anyukákat jó látni az utcán!
Már ne is haragudjon a kedves ismerõs, de azért mert pici gyereked van még NÕ vagy. Pláne ha az eddigi életedben is meghatározó volt a külsõség, akkor miért ne. Most, hogy nagy pocival itthon vagyok tény nem sminkelem magam, meg teszek fel parfümöt, de ha elmegyek a nagyimhoz, vagy a húgommal csajpartizok, és vásárolgatok, akkor felöltözök szépikén, smink és persze parfüm(nem a bõrömre). És manóka születése után is ha elmegyünk olyan helyekre, akkor igen is Nõként és Anyaként egyszerre. Mert erre van igényem, és nem beszélve a párom igényérõl. Gyerek mellett nem kell letopisodni. Irigykedik rád, hogy picike mellett is megtudod magad tartani.
Nahát ilyet még nem is hallottam.... Gáz, hogy ilyen emberek vannak, ne is törõdj vele, parfümözd csak magad és öltözz úgy, ahogy neked tetszik! Komolyan kész diliház..... :)
Nyugodtan használj parfümöt. Tutira csak irigykedik az ismerõsöd rád. Ne foglalkozz vele. Én is használok parfümöt, ha olyan helyre megyek. Miért ne? Eszembe sem jutott még, hogy ne tegyem. Sõt! További jó babázást!
Én használok(talán az elsõ 1-2 hétben nem)ha nem is parfümöt, de dezodort igen, szoptatok, semmi probléma.Biztos irígykedik!5.5 hónapos picilány anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor jól gondolkodom és ez nem egy "bûn" a gyermekemmel szemben. Az teljesen természetes, hogy szoptatás alatt nem ajánlják az erõs illatszerek használatát, ugyan nekem egyáltalán nem volt tejem, de másfél hónapig próbáltam szoptatni, sokat volt cicin a fiam, akkor én sem használtam parfümöt. Olyat is ismerek, aki terhesen olyannyira nem bírta saját magán az illatot, hogy még három évvel szülés után is émelyeg a parfümöktõl. Tehát ez is logikus. De hogyha ezek közül egyik sem áll fenn, akkor nem értem miért kell emiatt támadni! Hozzáteszem, hogy régen nagy barátnõk voltunk, de az egész az ellenkezõjére fordult az elmúlt két évben, ott próbál megsérteni, bántani, ahol csak tud. Az elsõ akciója szülés után két hónappal volt, amikor véletlenül összefutottunk, én baba nélkül voltam, rohantam haza egy nagy csomag pelenkával, õ pedig negyed órán keresztül rohant mellettem és végig azt hajtogatta, hogy kizárt dolog, hogy nekem gyerekem legyen, valljam be, hogy nincs is, mert én nem olyan vagyok, mint egy anya, a jó anyukák nem így néznek ki, stb. Amikor leállítottam, mert már sértett, bántott, akkor persze jött a szöveg, hogy õ csupa jóindulattal mondja, hogy változtassak valamin, mert így mindenki azt fogja hinni, bébiszitter vagyok csak, vagy gyerekrabló, ha megyünk a játszótérre. Egyébként nincs gyereke, se férje, barátja, egyidõsök vagyunk, lehet, hogy ez bántja a csõrét...
Bocsánat, de tényleg bolond a barátnõd. Ez nem más, mint irigység meg egy kis szûklátókörûség...Ne hagyd magad bántani egy ilyen ember által (se). Hajrá, csinos anyukák! :)
Én csak dezodort nem használok, mert az nekem valahogy pont az orra alá kerülne, olyan érzésem van. inkább napjában többször megmosakszom. egyébként parfümöt használok, és semmi probléma. új parfüm bevezetésénél figyelni kell a baba reakcióját, mert az valóban elõfordulhat, hogy a baba nem szereti és elutasítja a cicit. a védõnõm pont a múltkor mesélte, hogy neki volt ilyen anyukája. a kedves ismerõs pedig ennyi erõvel tudhatná, hogy a babát a mosópor, öblítõ, tusfürdõ, testápoló illata ugynúgy zavarhatja!használd csak bátran!
Errõl a kommentedrõl az jutott eszembe, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak! Korábbi hozzászóló

Szerintetek gáz, ha annak ellenére, hogy nem vagyok túl jóképû, csak olyan lánnyal jönnék össze, aki tetszik külsõre?

Sokan mondják hogy mindenki maradjon a "szintjén", de én nem látom értelmét olyan kapcsolatnak, ahol nem vonzódom a partneremhez.

Legjobb válasz: Nem, én lányban vagyok ugyanez...

Nem, én lányban vagyok ugyanez...
Szörnyen bályos, hogy a nõket igy 'osztogatjátok'.Mint valami zsák krumplit.Ez egyèrtelmû, hogy a nõk is a szèp fèrfiakra buknak.De ez milyen, hogy minden fèrfinak nem jut szèp nõ.. Amitöl neked nem szèp másnak az.Lehet jön egy lány aki átlagos, mègis neked a leggyönyörübb.
9-es ... ezt a dumát... jó beképzelt liba vagy hallod
Nincs értelme olyannal kezdeni aki nem vonz külsõre... A férjem jó pasi. (több ismerõsöm szerint is) Én meg nem vagyok szép nõ. Az alakomon is nemrégen kezdtem el dolgozni hogy kinézzek valahogy. Mégis szeret, és én is õt. Ha jobban tetszik így akkor szerencsém volt:) De ez a lényegen nem változtat....ha összejössz olyannal aki nem jön be, akkor csak hülyíted, megbántod, és ez szemétség....szóval na. Válassz olyat aki tetszik is neked.
A szintezés szerint én feljjebb vagyok nõként, mint a párom :D Szóval hülyeség...
Mindenki olyannal szeretne összejönni, aki neki tetszik külsõre. A kérdés az, hogy kinek mi tetszik... ugyanis az ízlések sem egyformák. Vannak, akiknek kimondottan csak a modell típusú nõk jönnek be (õk rosszul járnak, mert ilyenbõl kevés van), mások a természetes szépségeket szeretik, megint mások az átlagos nõkben is megtalálják a szépséget és vannak, akiknek kimondottan az átlagtól eltérõ az ízlésük. Ez igaz nõkre, férfiakra egyaránt. Úgyhogy elvileg mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelõ partnert, a "szintezés" pedig teljesen értelmetlen, mert mindenki mást talál vonzónak.
Ezt könnyû mondani, a magányt hosszú távon elviselni viszont nagyon nehéz.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk én biztos inkább lennék egyedül, mint olyannal, akire csak "ráfanyalodtam"
Elvben hülyeség, a gyakorlatban viszont kevesebb szép lány van, mint a férfiak, akik mind rájuk hajtanak. Szóval a férfiak egy részének meg kell elégednie a kevésbé szép nõkkel is, ha nõt akarnak, mert mindenkinek nem jut.
Hülyeség ez a szintezés. Milyen már egy párkapcsolat, hogy nem tetszik külsõre a párod?
Mindenki jobbat akar, aztán vagy összejön, vagy lejjebb adja az igényeket.
Ja a külsõ és a belsõ harmóniája a fontos hogy harmóniában legyen ez a kétfajta energia és ekkor lesz harmonikus a kapcsolat is
A kérdező hozzászólása: Akkor szépen olvasd el még egyszer a kérdést, és konstatáld, hogy nem azt írtam, hogy csak olyannal jönnék össze, aki "szép", hanem aki "tetszik külsõre".

Nagyon gáz, ha elmegyek orvoshoz fitymaszûkülettel, és vizsgálat közben feláll? Illetve tudok ellene tenni valamit?

16 éves vagyok, és kezdem rászánni magam, hogy elmegyek orvoshoz. Orvosi vizsgálaton nem vizsgálták meg, és attól tartok, hogy amikor az orvos vizsgálja, erekcióm lesz.

Legjobb válasz: Annyira izgulni fogsz, esetleg fajhat is a vizsgalat nem gondolom hogy erekciod lesz. Es egy doki jobban tudna de nem hiszem hogy surun megesik.

Annyira izgulni fogsz, esetleg fajhat is a vizsgalat nem gondolom hogy erekciod lesz. Es egy doki jobban tudna de nem hiszem hogy surun megesik.
NEM GÁZ! Sõt még lehet jobb is, mert akkor a doki látja, hogy milyen ha erekciód van, mennyire kell majd a bõrt eltávolítani! Azt javaslom, keress egy jó orvost és csináltasd meg minél elõbb, mert túl leszel rajta és nyugodtan tudsz majd sexelni!
nem fog felállni de ha mégis nem gáz parázz azon, hogy találnak vmit, és le fogják vágni az egész farkad :D vagy a heréiden valamit, is ki fognak herélni tuti nem fog felállni, helyette olyan picire összemegy amennyire csak bír
Annak örülne a doki ha felállna , mert akkor látná az igazi problémát.De senkinek sem igy nézi meg .
Az orvos tudja, hogy ez elõfordulhat! Még felnõttel is, nemhogy egy kamasz fiúval! Szóval ne félj! De szerintem inkább izgulni fogsz majd kicsit és elõbb megy majd össze, minthogy megmerevedjen! De hidd el, egy urológusnál szinte semmi sem ciki! :D
Ne fényezd magad, hogy olyan bika vagy akinek még a besz-rás közben is feláll:-))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Gondolom amúgy is szoktál önkielégíteni, szerintem ha elõzõ este is megcsinálod, garantáltan nem leszel annyira kiéhezett, hogy az orvosnál felálljon. Egyébként ha feláll, az se gond. Az orvosnak talán még jobb is, hogy azt is meg tudja nézni, hogy mi van akkor.
Fiatal doki nénivel, de para nélkül sem sem fog felállni. S ha mégis, akkor mi van? Látott már olyant az orvos. Neki csak egy munkadarab vagy.
gondolom elõfordul az ilyen, de egy biztos...be leszel kaksizva és nem fog felállni, ha esetleg nem valami fiatal kis doktor néni fog vizsgálni :) Ám erre kicsi az esély!
Annyira ideges leszel, hogy meg sem fog moccanni! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!