Találatok a következő kifejezésre: Futás helyett az úszás is (1 db)

Futás helyett hatékony az úszás is?

Lúdtalpas vagyok és a futástól eléggé megterhelem a gerincemet. Gyorsan elfáradok és utána fáj az egész hátam, derekam. (Ezen a lúdtalp betét sem segít, pedig figyelek, hogy a sarkam érjen el?ször a talajra.)

Legjobb válasz: Igen én a gyógászati segédeszközök boltjában vettem, kb 3-4000 ft, de lassan 1 éve megvan és semmi baja. Intenzívebb sportoláshoz ki kell találni valami okosságot (pl van valami boka tartó gumi, hogy ne menjen ki a bokád, azt rá lehet húzni, vagy fáslival leszorítod, rá zokni, mint ahogy a kosárlabdázók csinálják), mert hátra csúszik, de szerintem gyalogláshoz jó lesz.

Igen én a gyógászati segédeszközök boltjában vettem, kb 3-4000 ft, de lassan 1 éve megvan és semmi baja. Intenzívebb sportoláshoz ki kell találni valami okosságot (pl van valami boka tartó gumi, hogy ne menjen ki a bokád, azt rá lehet húzni, vagy fáslival leszorítod, rá zokni, mint ahogy a kosárlabdázók csinálják), mert hátra csúszik, de szerintem gyalogláshoz jó lesz.
Szia! Az úszás is lehet ELMÉLETILEG aerob mozgásforma, amennyiben úszás közben a pulzusod nem haladja meg a maximális szívverésed 65%-át. (220- az életkorod= a maximum) és az így kapott értéknek kell a 65%-át venni) Bár én ennél egyszerûbben nyomonkövethetõ mozgásformát választanék a helyedben pl. gyorsgyaloglás, viszont a GYAKORLATBAN az úszás nem aerob, mivel bedurranank az izmmok, túl intezív, ezenkívül mivel a víz hideg és a tested a hidegtõl a zsírréteggel védekezik, nemigen fogsz zsírt bonatni úszás közben. Nekem bokasülyedésem van, tudom, ez nem ugyanaz, mint a lúdtalp, de lehet kapni szilikon harántemelõt, amit rá kell húzni a talpadra, szerintem próbáld meg, hátha mûködik, mert a gyaloglás a leghatékonyabb AEROB mozgásforma!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Hol tudok vásárolni szilikon harántemelõt? Gyógyászati segédeszköz boltban? Körülbelül mennyibe kerül és meddig tudok egy párt használni?
A kérdező hozzászólása: Köszi mégegyszer! :)
Szerintem sokkal jobb az uszas mint a futas, jobban megmozgat mindent, es egeszseges is
Szia , elõszõr is javasolnék egy csont kovácst. és a rendszeres úszást, én Verseny uszó vagyok és megálapitották h ha nem usznék ennyi ideje akk valszeg menni is alig tudnék, de igy alig van bajom. ugyhogy javasloni tudom csak az uszást. és még fogyokurának is jo :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnám egyszerűen, de hatékonyan számolni az úszás közben megtett hosszokat?

Sajnos gyakran elfelejtem, hogy hol tartottam, főleg ha arra koncentrálok, hogy hogyan úszok, jó-e a technikám. Ilyenkor pedig összekeveredik, hogy a 26 vagy a 28. hossznál jár az ember, akármennyire próbálja memorizálni.
Nem akarok drága órát venni, gondoltam hátha van valami tippetek.

4

Véleményeket szeretnék! Melyik a jobb időbeosztás úszásnál? Ha két nap úszok és a harmadik nap pihenek vagy, ha minden második napomon pihenek?

1

Tavon szeretnék horgászni 1-5 kg-os pontyokra, kárászokra dévérekre. Milyen damilt vegyek ( vastagság, szakítószilárdság)?

4

Ha egy horgászbot évekig egy helyben állt damillal együtt akkor ki kell cserélni a damilt? Ha igen akkor milyent ajánltok?

2

Milyen egy úszásóra?

Jövőre lesznek úszásóráim, de nem tudom, mit fogunk csinálni? :D 45 percig úszunk ide-oda, lesznek valami gyakorlatok, vagy mi?

4

Miért lehetséges, hogy csak ennyire vagyok képes (úszás)?

2

Az úszás jó zsírégető?

1

Hogy lehet elérni, hogy búvárkodáskor ne fájjon a fülem?

Ugye bár, minél lejjebb úszok, annál nagyobb a nyomás, és annál jobban fáj a fülem is. Na, ez ellen mit lehet tenni?
u.i.: könnyű búvár vagyok, pusztán egy szemüveggel merülök le a tengerben ( + a szemüveghez tartozó pipa ), max 5-10 métert szoktam menni a fenti okból kifolyólag. Előre köszönöm a segítséget! :)

3

Horgászok! Mi a neve annak az eszköznek?

Amivel kiemeljük a nagyobb halakat a vízbôl, és amibe utána tesszük, a csô alakú?

5

Vitorlástábor jövőre olcsón?

Tudtok olcsó vitorlástáborokat jövőre?én keresgéltem de nem találtam 50000 alatt bentlakásosat,pedig nagyon jó lenne.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!