Találatok a következő kifejezésre: Furcsa szagu van, (4 db)

Furcsa szagu folyásom van, ami sűrű és fehéres... mostanában minden szagot én érzek meg először a családban, fertőzés lehet esetleg vagy baba?

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet aztán ha baba ha nem menj el dokihoz,mert ha furcsa szagu a folyásod annak valami oka van!Minden jót!

Csinálj egy tesztet aztán ha baba ha nem menj el dokihoz, mert ha furcsa szagu a folyásod annak valami oka van!Minden jót!
használj fogkrémet is
Végezz alapos fogmosást. Moss reggel és este is fogat. De használj száj vizet is fogmosás után. Fogmosásnál tudatosan távolítsd el a lepedéket a nyelvedrõl, hátul is! A nyelv kis barázdáiban ugyanis elõszeretettel tanyáznak azok a baktériumok, melyek a kellemetlen szagért felelõsek. Kerüld azokat a fogkrémeket, melyek nátrium-lauryl-szulfátot tartalmaznak. A habzáson kívül nincs semmilyen funkciója, de összefüggésben lehet a szájban kialakuló aftákkal. A dohányzás, az alkohol és a kávé pedig nagyon szárítja a száj nyálkahártyáját, valamint savasítanak, ezzel is növelve annak az esélyét, hogy a baktériumok elszaporodjanak. Ja, és igyál sok vizet. De, ha ezek ellenére is fenn áll ez a dolog, akkor valamiféle fogprobléma állhat a háttérben, akár fogkõ. ( amibõl elég komoly probléma is keletkezhet ) Menj el fogorvoshoz és mond el neki a problémádat. Nem kell félni, elsõ alkalommal nem fog semmit sem csinálni, csak megvizsgálja a fogaidat.

Mi van ha feltűnően furcsa szagú a fehér folyás?

Felt?n?en furcsa szagú a fehér folyásom, ha lefüdök és törölközök akkor is érzem már... olvastam hogy elkell menni orvoshoz, de az orvos az mit csinál? valakinek volt már ilyene?? mit mondot rá az orvos??

Legjobb válasz: Lehet, hogy hüvelygomba. :( Nem fog bántani az orvos, csak megvizsgál... De vehetsz recept nélkül a patikában kenõcsöt rá. ;)

Lehet, hogy hüvelygomba. :( Nem fog bántani az orvos, csak megvizsgál... De vehetsz recept nélkül a patikában kenõcsöt rá. ;)
Menj orvoshoz, mert nem tudod mitõl lehet.


5 hetes terhes vagyok, egy hete alhasi szúró fájdalmaim vannak /nem görcsöl, csak erősen szúrkál és puffadt/ és a vizeletem is nagyon furcsa szagú. Mi ez?

voltam egyszer orvosnál, ultrahanggal megvizsgált, és látta a méhemben a "fekete pontot" szóval terhes vagyok, de még nincs élet a pocakomban. Viszont nagyon szúrkál. Korábban többször felfáztam vagy baktériumok miatt volt problémám a vizeletemmel, véres is volt. félek hogy ez most kihat a terhességre is. a vizeletem pedig nagyon kellemetlen szagu.

Legjobb válasz: mindenkeppen mond meg az orvosodnak!! mert lehet valami bakterium!! beszelj az orvossal mindenkepp jobb ha egy szakember velemenyet kered!! de ne aggodj nem lesz semmi baj!!

mindenkeppen mond meg az orvosodnak!! mert lehet valami bakterium!! beszelj az orvossal mindenkepp jobb ha egy szakember velemenyet kered!! de ne aggodj nem lesz semmi baj!!
A meleg ülõfürdõt amit "öreganyáink" szoktak javasolni, szerintem ne csináld, ha esetleg fel lennél fázva.Ha jól tudom, terhesség alatt nem ajánlott, viszont jó a meleg lábfürdõ pléddel körbetakarva magadat.Szerintem is menj el orvoshoz, ebben talán még a háziorvos is tud segíteni ha elõtte mondod neki, hogy terhes vagy.Vizeletet õ is tud nézetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. tegnap voltam orvosnal, de valahogy nem kaptam valaszt tole, hogy miert szurkal a hasam. A vizeletem rendben volt. Szurkál másnak is a hasa? ez baj lehet?
Szia! A terhességem elején nekem is ugyanez volt a problémám hetekig, szinte a beágyazódás pillanatától, -amit meg is éreztem, - szinte a harmadik hónapig. Ez attól van, hogy a méhed "befogadja" a vérkeringésbe az embriót, és a bébike "rádcsatlakozik". El fog múlni idõvel, bár nekem néha annyira fájt, hogy csak összegörnyedve tudtam elviselni. Ami vigasztaló, az az, hogy elmúlik, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod, igen, enyhultek a tunetek, most szinte alig faj, ritkan szurkal egy nap egyszer ketszer.. Na most pedig ezen aggodom. Remelem ez nem baj? mindig aggodni fogok? a korulottem levok mar megorulnek tolem, de most meg attol felek elhal a baba, ha nem erzem a szurkalast.. Eddig zavart most meg felek, hogy baj.. Honnan tudom, ha elhalt? tudom ilyenre meg gondolni se szabadna, csak felek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!