Találatok a következő kifejezésre: Fura váladék ki a (3 db)

Fura váladék jön ki a hüveyemből. Mit tegyek?

Fura félig vízszer? félig nagyon világos sárga szín? ez a bizonyos valami.Amikor megszárad fura sárga izé lessz.Mi ez? betegség vagy így jelzi a mensit?Els? lessz... de már volt valami véres fura szagú izé mizé.Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Mindenképpen menj orvoshoz (nõgyogyázhoz) lehet komolyabb bajodis.Ez nem vicc

Mindenképpen menj orvoshoz (nõgyogyázhoz) lehet komolyabb bajodis.Ez nem vicc
Szia! Szerintem is fordulj dokihoz. Lehet, hogy gombás fertõzés, amit kezelni kell.
A menstruációs ciklus egyes szakaszaiban eltérõ színû és állagú lehet a folyás. Viszont ha ezt te egyszeri alkalommal tapasztaltad, az tényleg utalhat fertõzésre is. Menj el nõgyógyászhoz, segíteni tud.
A kérdező hozzászólása: Oké oké... de hogy monjam meg anyámnak?Csak 12 vok!Mit mondjak?Azt hogy:Hé muter irasál már be a nõgyógyászhoz... ez nem fog menni! Összepánikolná a fejét meg így is magas a vérnyomása!Mit tegyek?
Beszéld meg vele hogy mi a problémád.Ne azzal kezd, hogy vigyél anyu nögyogyászhoz.Ha jo fej megérti és segit.Vérnyomás ide vagy oda.De ha semmiképp nem akarod ezzel traktálni, menj el tinédzser szakrendelöbe.Kérd meg a barátnödet kisérjen el.És ne félj, tul fogod élni, nem fog bántani senki.Csak ügyesen és határozottan.
A kérdező hozzászólása: Mennék a b.nõmmel ha lenne!Anyámék magántanulónak adtak szóval magamon és a családomon kívül senkit nem ismerek!És a testvéreket nne kérdezd mert csak 2 idióta bátyám van!
uhh :S az szar lehet úgy. KEress rá neten hátha találsz vmi krémet..

Hüvelygombám van, de ami fura, hogy csak akkor vettem észre a fehér túró szerü váladékot mikor a barátommal együtt voltunk (akkor még nem tudtam a gombáról) azota sem "jön ki belőlem". Ez miért lehet? Nem kéne távoznia a szervezetemből?

Legjobb válasz: Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.

Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.
Nem feltétlenül látod, h távozik. A gombás fertõzés un. gomba telepeket alkot a hüvelyben is(akárcsak pl. a falon a penész, de ilyet látunk a körmök alatt is) ezek a telepek a hüvely falára tapadnak, néha levélik belõlük egy-egy rész, akkor látjuk a túró szerû, sûrû váladékot. Ahogy már írták ezek a telepek, csak kezelés hatására fognak távozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, úgylátszik túl korán írtam ki a kérdést, már távozik is belõlem rendesen..remélem ez akkor a gyógyulás jele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!