Találatok a következő kifejezésre: Fura váladék ki (4 db)

Fura váladék jön ki a hüveyemből. Mit tegyek?

Fura félig vízszer? félig nagyon világos sárga szín? ez a bizonyos valami.Amikor megszárad fura sárga izé lessz.Mi ez? betegség vagy így jelzi a mensit?Els? lessz... de már volt valami véres fura szagú izé mizé.Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Mindenképpen menj orvoshoz (nõgyogyázhoz) lehet komolyabb bajodis.Ez nem vicc

Mindenképpen menj orvoshoz (nõgyogyázhoz) lehet komolyabb bajodis.Ez nem vicc
Szia! Szerintem is fordulj dokihoz. Lehet, hogy gombás fertõzés, amit kezelni kell.
A menstruációs ciklus egyes szakaszaiban eltérõ színû és állagú lehet a folyás. Viszont ha ezt te egyszeri alkalommal tapasztaltad, az tényleg utalhat fertõzésre is. Menj el nõgyógyászhoz, segíteni tud.
A kérdező hozzászólása: Oké oké... de hogy monjam meg anyámnak?Csak 12 vok!Mit mondjak?Azt hogy:Hé muter irasál már be a nõgyógyászhoz... ez nem fog menni! Összepánikolná a fejét meg így is magas a vérnyomása!Mit tegyek?
Beszéld meg vele hogy mi a problémád.Ne azzal kezd, hogy vigyél anyu nögyogyászhoz.Ha jo fej megérti és segit.Vérnyomás ide vagy oda.De ha semmiképp nem akarod ezzel traktálni, menj el tinédzser szakrendelöbe.Kérd meg a barátnödet kisérjen el.És ne félj, tul fogod élni, nem fog bántani senki.Csak ügyesen és határozottan.
A kérdező hozzászólása: Mennék a b.nõmmel ha lenne!Anyámék magántanulónak adtak szóval magamon és a családomon kívül senkit nem ismerek!És a testvéreket nne kérdezd mert csak 2 idióta bátyám van!
uhh :S az szar lehet úgy. KEress rá neten hátha találsz vmi krémet..

Hüvelygombám van, de ami fura, hogy csak akkor vettem észre a fehér túró szerü váladékot mikor a barátommal együtt voltunk (akkor még nem tudtam a gombáról) azota sem "jön ki belőlem". Ez miért lehet? Nem kéne távoznia a szervezetemből?

Legjobb válasz: Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.

Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.
Nem feltétlenül látod, h távozik. A gombás fertõzés un. gomba telepeket alkot a hüvelyben is(akárcsak pl. a falon a penész, de ilyet látunk a körmök alatt is) ezek a telepek a hüvely falára tapadnak, néha levélik belõlük egy-egy rész, akkor látjuk a túró szerû, sûrû váladékot. Ahogy már írták ezek a telepek, csak kezelés hatására fognak távozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, úgylátszik túl korán írtam ki a kérdést, már távozik is belõlem rendesen..remélem ez akkor a gyógyulás jele.
fertõzésre tudok gondolni, irány a doki ha kérdésed van
Nekem szinte az elsõ perctõl kezdve elég erõs fehér színû folyásom volt, pedig teljesen rendben voltam, minden lelet negatív lett. Mondjuk nekem nem egy alkalom volt, hanem folyamatosan. Mindenképp menj el a dokihoz, de legalábbis hívd fel, és mondd el neki.
Semmi baj nincs ezzel szerintem, nekem elsõ perctõl van, és egyre erõsödik.Söt úgy emlékszem hogy pont a 12.hét körültöl nött meg jobban a folyásom.Ha nem okoz panaszt, nem baj, de ha mész legközelebb a dokidhoz emlisd meg neki, hogy megnyugodjál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!