Találatok a következő kifejezésre: Fura érzésem 3 napja, (4 db)

Fura érzésem van 3 napja, szúrkál a hasam alja, és olyan érzés, mintha húzna lefelé, a melleim fájnak, feszülnek. Létezik, hogy már 5 nappal a menzi előtt ilyen mindjárt megjön tüneteim legyenek vagy ez talán most baba?

3 nap múlva (nem)kéne megjönnie, vettem is már tesztet, de még fölöslegesnek tartom használni.

Legjobb válasz: Igen lehetsz baba´s.tesztelj,és meglátod.

Igen lehetsz baba´s.tesztelj, és meglátod.
Én a menszesz elmaradása után csináltam tesztet, pozitív lett, de a menszi elõtt már majd leszakadt a mellem és nagyon ingerült voltam. Esélyes vagy a babára! :-)Szorítok!
Jók a tünetek! Várd meg a mensi napját, és tesztelj! Drukkolok, 7 hetes kismami
Nekem is 3 nap múlva nem kéne hogy megjöjjön! nekem is hasonló tüneteim vannak a szúrkát kivéve! NEkem néha olyan "mindjárt megjön" érzésem van, aztán elmúlik! Majd írj, hogy mi a helyzet! Szorítok, hogy mindketten babásak legyünk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Szorítsunk egymásnak!!!!!Peace

Nemvárt elott 3 nappal, semmi mindjárt megjon érzés (pedig szokott lenni), csak fura has szurka, szédulés és émelygés. és bármin el tudom magam sírni. Lehet, hogy sikerult a baba?

Legjobb válasz: nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:):)De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)

nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:) :) De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: koszi ;)
Vegyél egy tesztet csak úgy lehetsz bizonyos felõlle :)

Baba vagy menszesz? Olyan fura érzésem van, már 3 napja:

mindjárt megjön érzés szúrkálással és barnázással, a cicim nem érzékeny, a Norcolutot szerdán hagytam abba, mára nem várom. Ez az els? ciklusom a palástf? teával, lehet ez az oka? Ma mértem a h?met (nem szoktam), 36,9. A 18. napon volt peteérésem.

Legjobb válasz: pé-töl 2 hétre kell hogy megjöjjön ( a 14 nap miatt) és az mikor lesz? akkor tesztelhetsz:) 32

pé-töl 2 hétre kell hogy megjöjjön ( a 14 nap miatt) és az mikor lesz? akkor tesztelhetsz:) 32
A kérdező hozzászólása: Ma van a 29. napom, a Norcolutot azért szedem, hogy megjöjjön idõben, ezért valószínûsítem, hogy mára nem várom. A 18. napon volt pém, tehát 10 napja. Köszönöm a választ, már egy éve várunk a babára, de olyan még nem volt, hogy 3 napja mindjárt megjön érzésem van és barnázzak is.


3 napja késik (nem szokott soha! ), nincs barnázás sem, a hasam altájékán fura tű-szurkáló érzés van és a csípőm borzasztóan feszül, fájdogál, mi a nyavalya történik?

De ha pms, akkor miért késik, amikor eddig még sose? Ha baba, akkor hogy lehetnek tünetei, ha a teszt se mutatja ki? Szept 23-24-én jött meg utoljára (azért nem tudom pontosan, mert barnázósan indult).

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy esetleg felfáztál? Szerintem jó, ha a biztonság kedvéért elmész nõdokihoz. :)

Nem lehet, hogy esetleg felfáztál? Szerintem jó, ha a biztonság kedvéért elmész nõdokihoz. :)
Nha még semmi nincs veszve!Azért még ne legyél mérges magadra, én volt, hogy már nem vár elött is teszteltem...Ilyen ez a remény...Még akkor is ott van mikor megjön, mert az elõzõ terhességemnél is csak a második hónapban nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi két teszt gyanús. Vagy mindkettõ szellemcsíkos, vagy halvány remény..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget! Igen, rájöttem, hogy a tampon nem ideális és átcseréltem betétre, most találtam rajta egy centis rózsaszín foltot...Kezdek pesszimista lenni.. De persze ha nem jön meg, akkor két nap múlva tesztelek és irány a doki, mert bármi miatt is késik, arról nem árt tudni. Ha viszont megjön, akkor mérges leszek magamra, hogy ilyen komolyan vettem ezt a pár nap csúszást. Már biztos annyira szeretnék babát..
Az elõzõ vagyok... Ha nem szeretnél feleslegesen fizetni akkor menj el egy körzetihez ahol nem kell... És majd, ott kiderül h ez most mi akkor felkeresed a saját orvosodat!Persze tudom, hogy az ember nem megy szívesen egy másik dokihoz...Csak ez még egy megoldás ;) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Azóta se jött meg, 5 napja késik, reggeli teszt negatív, tegnap éjjel hánytam, a mellem is megnõtt... Paranoiámban tampont használok és ma találtam rajta egy picike rózsaszín foltot. Most meg fog jönni?
Lehet, hogy pár nappal késõbb volt peteérésed és bár babás vagy, a teszt még nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem is megfordult a fejemben, de kész csoda lenne, télen-nyáron bugyolálom a derekam környékét, mert felfázni rettenetesen utálok, de lehet, hogy még így is megeshet... Csak fölöslegesen nem fizetek egy vagyont a nõdokinak, ezért próbálkozom itt elõször... Felfázástól a menses is elmaradhat?
Ez így van!Drukkolok a köv. hónaphoz!
Szia!Ne idegeskedj!És szerintem tampont se használj így, hogy nem tudod, hogy van e baba, mert nem egészséges! Kitartás!Ha két nap múlva nem jön meg akkor csinálj ismét egy tesztet ELSÕ vizeletbõl!Ha akkor is negatív (akkor már egy hete késik) érdemes felkeresni a nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Hát, végül az éjjel megjött, iszonyú görcsökkel, alig bírok magammal, annyira fáj. Új hónap jön, új remény, én tudom, csak most nagyon úgy éreztem, sikerült.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!