Találatok a következő kifejezésre: Fura érzésem 3 (6 db)

Szoktam verni hetente 3-4 alkalommal de meg sosem vertem ki. fajdalmas? . Olyan fura erzes mikor probalom

Legjobb válasz: Csináld tovább! Elsõre elég fura érzés lesz, de hidd el, megéri kiverned! Csak folytasd türelmesen! Ne félj, irtó jó érzés! Csak arra készülj fel, hogy nagyon spriccelni fog! :P

Csináld tovább! Elsõre elég fura érzés lesz, de hidd el, megéri kiverned! Csak folytasd türelmesen! Ne félj, irtó jó érzés! Csak arra készülj fel, hogy nagyon spriccelni fog! :P
Ne kalapáccsal és ne a fogadat.
ha meg sose verte akkor valszeg nem spriccel. 10evesen vertem ki eloszor akkor meg nemvolt mit spriccelni:) deszepidok is voltak 5-6szor egymasutan:]
:D ez érdekesen feltett kérdés, Korod? :D amúgy nem fájdalmas.....
próbáld a sajátoddal akkor. :D
bizonyára azért csinálja mindenki, mert olyan fájdalmas...

Fura érzésem van 3 napja, szúrkál a hasam alja, és olyan érzés, mintha húzna lefelé, a melleim fájnak, feszülnek. Létezik, hogy már 5 nappal a menzi előtt ilyen mindjárt megjön tüneteim legyenek vagy ez talán most baba?

3 nap múlva (nem)kéne megjönnie, vettem is már tesztet, de még fölöslegesnek tartom használni.

Legjobb válasz: Igen lehetsz baba´s.tesztelj,és meglátod.

Igen lehetsz baba´s.tesztelj, és meglátod.
Én a menszesz elmaradása után csináltam tesztet, pozitív lett, de a menszi elõtt már majd leszakadt a mellem és nagyon ingerült voltam. Esélyes vagy a babára! :-)Szorítok!
Jók a tünetek! Várd meg a mensi napját, és tesztelj! Drukkolok, 7 hetes kismami
Nekem is 3 nap múlva nem kéne hogy megjöjjön! nekem is hasonló tüneteim vannak a szúrkát kivéve! NEkem néha olyan "mindjárt megjön" érzésem van, aztán elmúlik! Majd írj, hogy mi a helyzet! Szorítok, hogy mindketten babásak legyünk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Szorítsunk egymásnak!!!!!Peace

40 éves vagyok eddig még nem szültem, férjem 11 évvel idősebb. A lánya 30 éves, most lett babája 3 hete. Életemben az ő babáját fogtam elöször. Fura érzés volt, talán csak kellene egy bébi?

Lehet ilyen korban babát szülni még,epilepsziás vagyok gyógyszer mellett rohammentes,szerintetek?

Legjobb válasz: Az epilepszia jellemzõen nem öröklõdik.

Az epilepszia jellemzõen nem öröklõdik.
ebben igazad lehet utolsó válaszoló de az életre nincs garancia! 34 éves vagyok és lehet hogy már én sem élem meg a gyermekeim felnövését!
Miért ne lehetne, ha azt érzed és a párod is, hogy szeretnétek és vállaljátok? Epi bogyók nehezítõek, ezért beszélj az epileptológusoddal is errõl. Nekem pont ma mesélte a dokim, hogy a minap császározott egy epis mamát. Bocsi a becézgetésért(epi)...érintett vagyok kissé, ezért már ez van a nyelvemen, kezemben...:( :)
jakupcsek gabi sem volt tini amikor bevállalta a 3. babát(40-en túl)! miért ne lehetne 40 évesen is bevállalni a babát! két emberen múlik! ennyi az egész!
Nagynénim 42 évesen szült, lánya teljesen egészséges, ma már 24 éves, kettejük kapcsolata pedig tökéletes. Ha az orvosod a gyógyszerszedés ellenére zöld utat ad a gyermekvállalásra és a párod is úgy gondolja, vágjatok bele. Sok sikert!
Ez teljesen igaz, az én apukám is fiatalon halt meg. Én 24 vagyok, de akár holnap elüthet egy busz. Mégis, az esélyek különböznek 30 és 40 évesen.
persze hogy az esélyek különböznek! több procedurának lesz kitéve de ha babát szeretne. akkor azt is vállalnia kell! rajtuk múlik és sok sikert !
58 lesz, mire végez a középiskolával???? és? ez nem kor....még bõven nyugdíj elõtt lesz, nem a középiskolás gyerekének kell támogatnia a nyugdíjas anyukáját...
Szerintem a te szemszögedbõl nézve nincs gond a gyerekvárással. Csak abba gondolj bele, hogy a párod szinte biztos hogy nem éri meg a gyerek esküvõjét, gyerekének születését.. Talán még a ballagását sem. Te is 58 leszel mire végez a középiskolával... Nyugodt lelkiismerettel megtennéd ezt a saját gyerekeddel?
Szerintem, ha szeretnétek, próbáljátok meg. Én is hasonló cipõben járok, 36 éves vagyok, a Párom 15 évvel idõsebb. Neki van két gyermeke. Mi is most próbálkozunk egy kisbabával. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Már lett volna alkalmam 4-szer a gyerekváráshoz, de nem vállaltam sok ok miatt, de szerintem féltem a felelõsség vállalástól.Amúgy sokszor engem is a férjem lányának gondolnak, mert 10 évet letagadhatnák.
Természetesen semmi. A kérdezõnek és nekem ugyanannyi esélyünk van balesetben és betegségben meghalni. Viszont ha az átlagéletkort nézem, nekem 15 évvel több van vissza: ezt a gyerekkel tölthetem. Egyébként az aki azt mondja hogy nincs semmi akkor ha a gyereket ezzel cukkolják, az rohadtul nem emlékszik már milyen volt kamasznak lenni. Vagy ovisnak.
Kedves 17.57-es arra mi a garancia h te megéred a gyermeked esküvõjét vagy én az enyémet???
Ha a szíved mélyén szeretnéd akkor mindenképp vállaljátok , elöntött az anyai ösztön mikor megfogtad azt a pici babát ez volt az a furcsa érzés:) nem értem egyébként h ilyenkor miért kell egybõl azzal jönni h ciki lesz a gyereknek.És ha azt kérdezik a suliba akkor mi van?Attól õ még ugyanúgy fogja a szüleit szeretni csak mert idõsebbek.Miért kell mindig azzal foglalkozni h más mit mond????Õk szeretnék és kész.A szeretet sokkal fontosabb annál minthogy folyton mások véleményével foglalkozzunk kedves epés válaszoló.
Ne hallgass senkire, csak azt csináld ami titeket boldoggá tesz. Ez egy nagyon egoista világ, látod, mindenki szinte csak azzal foglalkozik, hogy milyen ciki lesz a gyereknek, hogy idõsek a szülei. A gyerek boldog lesz, mert szeretik a szülei. Egy életünk van és boldogan kell leélni. Soha senkire sem hallgass, mert az emberek nagy része elõnybe helyezi a pénzt, nyaralást stb-t a gyereknél, pedig a gyerek tud csak igazi boldogságot adni. Drukkolok, hogy jó döntést tudj hozni!
Csinaljatok utodot! :) Igen! Most beszeltem egy regi fonokommel, aki 60 korul jar, a felesege 48 eves, van egy 5 eves kisfiuk es nagyon boldogok. Es a kisfiu is az, miert ne lenne az, szeretik egymast a szulei! Mondta fonokom, hogy szeretnenek meg egy kislanyt csak nem egyszeru, mert mar idosek mindketten... En drukkolok nekik.
De abba senki sem gondolt bele, hogy majd a gyerek hazajön az iskolából és elmeséli a szüleinek, hogy kérdezték tõle a többiek, hogy neked tegnap a nagymamád volt a szülõin???!!! Arról már nem is beszélve, hogy egy kicsit kevesebb türelme van már egy 40 évesnek mint egy 20 évesnek!
Én nem biztos, hogy ilyen idõsen ajánlanám a babavárást! Pláne beleszámítva, hogy még úgymond nem is próbálkoztatok, tehát ki tudja mennyi idõ lenne még mire megfoganna. Ha mindenképpen szeretnél gyermeket, az örökbefogadást ajánlom! És így kiküszöbölhetõ az, hogy örökölje a betegséged.
Miért ne lehetne? Igen sok nõ késõbb vállalja be a babát mi is az elsõre készülünk és nem sem vagyok már tini:) ) Drukk++++++


Baba vagy menszesz? Olyan fura érzésem van, már 3 napja:

mindjárt megjön érzés szúrkálással és barnázással, a cicim nem érzékeny, a Norcolutot szerdán hagytam abba, mára nem várom. Ez az els? ciklusom a palástf? teával, lehet ez az oka? Ma mértem a h?met (nem szoktam), 36,9. A 18. napon volt peteérésem.

Legjobb válasz: pé-töl 2 hétre kell hogy megjöjjön ( a 14 nap miatt) és az mikor lesz? akkor tesztelhetsz:) 32

pé-töl 2 hétre kell hogy megjöjjön ( a 14 nap miatt) és az mikor lesz? akkor tesztelhetsz:) 32
A kérdező hozzászólása: Ma van a 29. napom, a Norcolutot azért szedem, hogy megjöjjön idõben, ezért valószínûsítem, hogy mára nem várom. A 18. napon volt pém, tehát 10 napja. Köszönöm a választ, már egy éve várunk a babára, de olyan még nem volt, hogy 3 napja mindjárt megjön érzésem van és barnázzak is.

Nemvárt elott 3 nappal, semmi mindjárt megjon érzés (pedig szokott lenni), csak fura has szurka, szédulés és émelygés. és bármin el tudom magam sírni. Lehet, hogy sikerult a baba?

Legjobb válasz: nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:):)De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)

nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:) :) De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: koszi ;)
Vegyél egy tesztet csak úgy lehetsz bizonyos felõlle :)

3 napja késik (nem szokott soha! ), nincs barnázás sem, a hasam altájékán fura tű-szurkáló érzés van és a csípőm borzasztóan feszül, fájdogál, mi a nyavalya történik?

De ha pms, akkor miért késik, amikor eddig még sose? Ha baba, akkor hogy lehetnek tünetei, ha a teszt se mutatja ki? Szept 23-24-én jött meg utoljára (azért nem tudom pontosan, mert barnázósan indult).

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy esetleg felfáztál? Szerintem jó, ha a biztonság kedvéért elmész nõdokihoz. :)

Nem lehet, hogy esetleg felfáztál? Szerintem jó, ha a biztonság kedvéért elmész nõdokihoz. :)
Nha még semmi nincs veszve!Azért még ne legyél mérges magadra, én volt, hogy már nem vár elött is teszteltem...Ilyen ez a remény...Még akkor is ott van mikor megjön, mert az elõzõ terhességemnél is csak a második hónapban nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi két teszt gyanús. Vagy mindkettõ szellemcsíkos, vagy halvány remény..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget! Igen, rájöttem, hogy a tampon nem ideális és átcseréltem betétre, most találtam rajta egy centis rózsaszín foltot...Kezdek pesszimista lenni.. De persze ha nem jön meg, akkor két nap múlva tesztelek és irány a doki, mert bármi miatt is késik, arról nem árt tudni. Ha viszont megjön, akkor mérges leszek magamra, hogy ilyen komolyan vettem ezt a pár nap csúszást. Már biztos annyira szeretnék babát..
Az elõzõ vagyok... Ha nem szeretnél feleslegesen fizetni akkor menj el egy körzetihez ahol nem kell... És majd, ott kiderül h ez most mi akkor felkeresed a saját orvosodat!Persze tudom, hogy az ember nem megy szívesen egy másik dokihoz...Csak ez még egy megoldás ;) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Azóta se jött meg, 5 napja késik, reggeli teszt negatív, tegnap éjjel hánytam, a mellem is megnõtt... Paranoiámban tampont használok és ma találtam rajta egy picike rózsaszín foltot. Most meg fog jönni?
Lehet, hogy pár nappal késõbb volt peteérésed és bár babás vagy, a teszt még nem mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem is megfordult a fejemben, de kész csoda lenne, télen-nyáron bugyolálom a derekam környékét, mert felfázni rettenetesen utálok, de lehet, hogy még így is megeshet... Csak fölöslegesen nem fizetek egy vagyont a nõdokinak, ezért próbálkozom itt elõször... Felfázástól a menses is elmaradhat?
Ez így van!Drukkolok a köv. hónaphoz!
Szia!Ne idegeskedj!És szerintem tampont se használj így, hogy nem tudod, hogy van e baba, mert nem egészséges! Kitartás!Ha két nap múlva nem jön meg akkor csinálj ismét egy tesztet ELSÕ vizeletbõl!Ha akkor is negatív (akkor már egy hete késik) érdemes felkeresni a nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Hát, végül az éjjel megjött, iszonyú görcsökkel, alig bírok magammal, annyira fáj. Új hónap jön, új remény, én tudom, csak most nagyon úgy éreztem, sikerült.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!