Találatok a következő kifejezésre: Fura, égő a (18 db)

Ha egy nő azt mondja egy férfinak, hogy ha lesz pasim, azt szeretném olyan belső tulajdonságai legyenek, mint neked, akkor mi fut át a férfi agyán? Égő ilyet mondani?

Legjobb válasz: Baromi szomorú lennék, és megfordulna a fejemben, hogy bár sohasem ütöttem meg nõt, de képenvágom a lányt. Ilyenkor nem azt kell mondani virágnyelven, hogy "te nem jösz be de nyugi, egy hozzád hasonlóval fogok életem végéig szexelni", hanem azt, hogy bocs nem akarok tõled semmit.

Baromi szomorú lennék, és megfordulna a fejemben, hogy bár sohasem ütöttem meg nõt, de képenvágom a lányt. Ilyenkor nem azt kell mondani virágnyelven, hogy "te nem jösz be de nyugi, egy hozzád hasonlóval fogok életem végéig szexelni", hanem azt, hogy bocs nem akarok tõled semmit.
Kedves kérdezõ: mielõtt játszod az agyad és sipítozva kiesel a szádon kérlek olvasd el a választ és ne csak fröcsögj, hogy én aztán nõket verek. Ilyet nem írtam. Csak azt, hogy a szöveg amit mondanál gusztustalan és felháborító.
1. nem jön be a nõnek a pasi 2. apasinak nem jön be a nõ
A harmadik pedig kimegy
A kérdező hozzászólása: Kedves 20:19! Nem vagy normális, megütnél egy nõt?Egy nõs férfit utasítottam így vissza csak úgy mellékesen megsúgom
Ennyire nem tetszett a (nõs) pasi:)
A kérdező hozzászólása: Vagy tiszteletben tartom hogy van családja ez nem fordult meg a kis agyadban?:)
De megfordult, csak miért kellett agyonhangsúlyozni a BELSÕ tulajdonságait, amelyek közt a csalafintaság elég nagy súllyal volt jelen a te életedben :)
A kérdező hozzászólása: Már késõ magyarázkodnod.Ja én fröcsögni nem szoktam, max te, a jó isten óvjon tõled minden nõt!

Fura, égő ha a páromnak tetszik, ha pisilek?

Volt hogy oda tette olyankor a száját, de mivel annyian írnak err?l a kakiszexr?l, mi pl nem is igen tudunk a wc-n kakilni, ha a másik ott van...

Legjobb válasz: Hát akkor a párodnak, csak azt tetszik ha a szájába pisilsz. Nem feltétlenül jár ez együtt a kakiszexszel is. Van akinek az is tetszik, van akinek csak az tetszik és van akinek egyik sem.

Hát akkor a párodnak, csak azt tetszik ha a szájába pisilsz. Nem feltétlenül jár ez együtt a kakiszexszel is. Van akinek az is tetszik, van akinek csak az tetszik és van akinek egyik sem.
Na most miért kell így rávágni hogy undorító? És mi van, ha ez az emberi közelség, a bennsõségesség következõ lépcsõfoka, amit csak kevesek értenek meg? Próbáld ki, aztán mondj véleményt.
Szerintem az nagyon izgató ha egy nõ pisil, de a kaksiszexet én sem tudnám elképzelni+ :P
de ebbe mi izgato 1 srácnak?sztem az ize is rossz? erre izgul v csak igy mutatja kih mennyire szeret? v nem toom....félre ne értsd nem elitélem csak én nem értem..de van ilyen
Ez egy perverzitás. Ha mindkettõtöknek tetszik, akkor elvileg nincs gond vele... csak az a kérdés, MÉG miben perverz a párod? Na, itt már lehet gond!
Hát én azt mondom hogy ez undorító: Nem értem hogy hogy van a pasidnak ehez gusztusa :S
Persze. Például olyan kultúrákban, ahol a népesség élelmezése nehezen megoldható, a házaspárok gyakran szexuális életük részeként elfogyasztják egymás ürülékét, hogy azt újra hasznosítsák és kinyerjék belõle az elõzõ emésztés során még fennmaradt tápanyagot. Ráadásul az élelmiszerválságon is enyhítetek ha egymás székletét eszitek szex közben. Szerintem nagyon környezettudatos, bölcs állampolgárok vagytok. Technikai kérdés: hasmenés esetén, ha robbanásszerûen tör a párod arcába az inkriminált matéria, azon nevettek, vagy még tovább fokozza a vágyat?
hát ez...egyszerûen undorító!!!!!!már bocs.fujj... egészségetekre...
Nem égõ, mindenkinek van valami a szex mellett ;D Ez egy plusz élvezet neki. (igaz, nálam kakiszex fúj az már túl extrém, lebomlott vörösvérsejtek, epe = extraadag méreganyag + szag.) A vizelet meg csak számodra felesleges anyagok + víz => ha teljesen egészséges vagy, akkor semmi baj nem lesz abból ha megissza vki. :P Csak inni akar a szent vízbõl ami belõled jön, így még közelebb kerül hozzád, jó érzéssel tölti el, hogy van benne valami ami benned is volt! :D Egyébként meg, ha egy csaj pisiszexelne velem, tehát beleegyezik, és utána kérdezne ilyeneket (anoniman is) hogy égõ-e ez... nem kicsit fájna :( Bár kiben lehet megbízni ebben a...
A kérdező hozzászólása: nálunk nem úgy van, ne úgy képzeljétek, hogy ez a szexuális életünk része, csak volt rá példa, mikor együtt elmentünk pisilni például, s hát mondjuk úgy nem idegenkedett mint általában az emberek. Csak kíváncsi voltam, ez mennyire gyakori, mi a vélemény. De utóbbi válaszoló: igazad lehet! Különben honnan jutna eszükbe az embereknek ilyen, lehet õ is egyszer látta valahol, s ez hívta fel rá a figyelmét. Meg õszintén én kicsit arra is haragszom, hogy a csajoknak már mindenhol borotválnia kell magát, mert most ez a trendi, meg milyen ha ott a szõr. Persze, lehet, nem tudom nektek mi a véleményetek, hogy úgy mutatósabb úgy a nõ, ha nincs ott szõr, no de akkor minek teremtõdött ota... de ez már egy másik kérdés...
bassszus, a kib---szott média nyomja nektek ezt a mocskot, h a kaki meg a pisiszeksz normális!!! basszus! nem!!!! az a normális, ha fantáziát viszel a szekszbe, nem pedig, ha belehugyozol a párod szájába! ez nem fantázia, ez primitívség.
hát nyugi én sem kailnék a párom elõtt:S sõt még pukizni sem...
*elõzõ: az ize is rossz után nem aakrtam kérdõjelet rakni(sorry)
A kérdező hozzászólása: mások is vannak ezzel így?
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik válaszoló! Nem a kérdésre válaszolsz! Elítéled azokat, akik kakiszexet szeretnék, mégis csak Te beszélsz róla több soron keresztül, s szerintem nem csak az én kérdésemnél..., mintha már összefutottam volna máshol a soraiddal.
Engem majdnem mindig néz ilyenkor a barátom. Azt mondja hogy a látványért és hogy beindul tõle.

Már egy hónapja nincs meg a menzeszem. Hányingerem van, ég a gyomrom, egyre több pici fehér pötty van a bimbómon és körülötte. Még mindig fura érzést érzek a hasam alján. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a hormonjaim okozzák?

Legjobb válasz: A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).

A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a tüneteimet:alhasi fájdalom egy hétig íntenzíven, a melleim feszültek nagyon fájtak és két hetet késett a menszeszem és terhes vagyok! Az alhasi fájdalom miatt gyanítottam mert menszesz elött is szokott görcsölni de csak egy napot nem egy hetet!
Varga Viktor-Lehet zöld az ég
Varga Viktor - Lehet zöld az ég
Ikerválasz :DDD

Falra mászok Varga Viktor Kék az ég-zöld a fű számától. Ki tart velem?

Utálom ezt a számot, és borzasztó, hogy minden rádióból ez folyik. Hányinger :-(((((

Legjobb válasz: én bírtam a Zöld az ég-Kék a fû c. számát, de annyira nyomatják h meguntam...:D

én bírtam a Zöld az ég-Kék a fû c. számát, de annyira nyomatják h meguntam...:D
Az a szám igenjó :) Ha valakinek nem tetszik nem kötelezõ hallgatni. Viktornak sikerülhet a legjobb elõadónak lenni mindene meg van hozzá. Lehet szeretni nem szeretni de hogy nem tud énekelni azt senki sem mondhatja :P
"kénytelenek vagyunk" minek hallgattok rádiót? Alapból nem megy benne semmi értelmes:D
Sztem tökjó, ha nem tetszik, akk ne hallgasd.....nem kötelezõ
Iszonyat. A szövegétõl meg falnak megyek, komolyan.
jaja úgyhogy ez a 78% az idióta. de nem is kicsit. biztos ilyen demagóg aggszûz lehet
Már bocsi(16:11), de kénytelenek vagyunk hallgatni ezeket a hülye számokat, mert ezeket nyomatják!!!!!!
ha nem tetszik, ne hallgasd ennyi:D idióta milyen zenét szeretsz?
Én is hányok tõle. :S
1, a dallam szerintem nem rossz, . 2, az énekes hangja nem tetszik. 3, a szám közepén az a szövegelõs (reppes) rész nagyon gyenge, nagyon nem áll jól ahhoz a hanghoz és nagyon nem illik ebbe a számba 4, kvára nyomják. már nagyon unom.
Idegölõen béna szám. De ettõl a sráctól nem is kell többet várni, õ nem fog soha Magyarország számot tudni létrehozni.
Szerintem is nagyon rossz!!!!+ a Rúzsa M száma is...
Az ég amúgy zöld a fû pedig kék... Legalább a kérdést jól írjátok le.

Amit lehet mostanság látni közterületi reklámtáblákon: Az ég kék. A fű zöld. Az élet szép. Mi a fene ez?

Legjobb válasz: kiderült, RTL2... http://reklamipar.hu/marketing/marka/2012/09/03/a-fu-zold-le..

szovjet propaganda

Miért kék az ég és miért zöld a fű?

Legjobb válasz: Az ég azért kék mert az atmoszférába bejutó fény így törik meg a gázokon, a fû pedig a fotoszintetizálás miatt zöld színû, asszem.

ha beírod a keresö mezöbe baloldalt a két kérdést külön-külön, akkor majd láthatod, hogy ezt rengetegszer feltették már itt elötted. Kellemes olvasgatást!
Az ég azért kék mert az atmoszférába bejutó fény így törik meg a gázokon, a fû pedig a fotoszintetizálás miatt zöld színû, asszem.
OMG. Az ózonos válasz úgy volt hülyeség ahogy van. Amúgy a levegõ részecskéinek fénytörésében van a kutya elásva, de ha rákeresel van róla egy egész jó cikk national geographicon. A fû pedig azért zöld, mert zöld színtestek vannak benne, amik zöldek :) Ezzel fotoszintetizál (pontosabban ezzel is.)
A víz nedves, az ég kék, a nõk meg titkolóznak.... (csak hogy idézzem az élet nagy igazságait a klasszikustól)
Ezt mondom én is. Az elsõ válasz a jó :>
Az ég nem kék, és a fû nem zöld. Csak azért ilyenek, mivel az agyad így dolgozza fel õket. Honnan tudod, hogy egy másik ember, vagy egy másik állat nem látja a kéket zölnek, a zöldet pedig kéknek??? Nem tudhatod, mivel azt, hogy "kék" mindketten rámondjátok, mivel megtanultátok, hogy számotokra milyen a kék. (Ha nem függne ilyen nagy mértékben az agytól, akkor nem lennének színtévesztõ emberek sem.) pl. (ha ezt meg lehetne csinálni) átültetnék egy másik emberbõl beléd az agy látással kapcsolatos részeit, lehet, hogy zöld lenne az ég és kék a fû... Ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor azért kék az ég, mivel az elektromágneses hullámokat úgy törik meg az alkotóelemei, hogy a kék szín tartományába essen a frekvenciájuk. A fûnél is hasonló.
miért ne?
Mert ha fordítva lenne, milyen hülyén nézne már ki.
Az ég azért kék mert a felsö rétegén van egy réteg O3 Azaz Ozon (háromatomos oxigén) ami egy kék szinü gáz. A fü azért zöld mert a fotoszintézishez kell az öszes szin kivéve a zöld elnyeli az öszes töbi szint kivéve a zöldet és ez viszaverödik a gazakrol kb enyi.
Ég: A fehér napfény a szivárvány színeibõl áll. A fény kék része különösen nagy energiájú, ezért a gázmolekulákat a többi színnél nagyobb rezgésre készteti, így a kék jobban „felerõsödik“, mint a többi. tehát röviden a kék színnek a legnagyobb az energiája a szivárvány színei közül. Fû: ez lehet valakinek magas lesz ezért bocs. a növények meg a kloroplasztiszok, és az abban található tetrapirol porfirin vázas, vas központi atomot tartalmazó, egymástól egy metil és egy aldehid csoportban különbözõ vegyületek miatt. nemtudom értelmesebben bocs. további szép napot.
Pixelhiba. Amúgy mûhold.
szentjános BUGár
igen én is láttam, csak egy helyben áll és világít nagyon erõsen .. az biztos ilyet még nem láttam eddig :D mármint tavaj meg az elõtt sem ez valami új dolog, amit persze a zombi agymosott népnek nem mondanak el a fejesek :D kérdezzük meg a királynõtõl
Fóton lakom, innenn ézve Szada, Gödöllõ környékén, mintha alulról világítaná meg valami az eget.Villódzik, narancssárga színû.nme szokványos városi fények.Mi lehet az?
A nemzetközi ûrállomást 1, 5 óránként láthatod elmenni. Biztos az, meg mûholdak. Repülõ nem lehet, mert az villog.
repülõ
Vagy mûhold, vagy ha alacsonyan láttad, akkor ilyen idióta repülõ lampionok. De valószínûleg a mûholdra gondoltál. :)
Mûhold, ahogyan az elsõ írta.
bug
Nem lehet az M3-as?

Lehet zöld az ég, és lehet kék a fű?

Legjobb válasz: Ha elég sokat szívtál, akkor igen!

Ha elég sokat szívtál, akkor igen!
gyûlölöm ezt a számot....:S
Igen, csak fordítsd meg a tájképet fejjel lefelé...
csatlakozom az 1.válaszolóhoz
Ha eléggé pihent agyú vagy, akkor biztosan
A kérdező hozzászólása: Varga Viktor=fû Ami nála gyakran kék?
A kérdező hozzászólása: Nekem is tetszik a szám!:) Csak elképzelem, ahogy gondolkodnak, mirõl is írjunk ennek a Varga Viktor gyereknek egy slágert..:DDD
én imádom azt a számot:d
nekem mind1 hisz végülis így gyönyörû:D:D!
Ezt a számot be kéne tiltani.Amúgy a válasz: NEM!
ez egy rohadt szar szám.
nem
most is azt hallgatom:"D":D hát nem tom:S Isten elcseszte:S

Dunaújvárosiak! Ti is látjátok ezeket a fura fényeket az égen?

Mi lehet ez?

Legjobb válasz: De kár, hogy nem vagyok dunaújvárosi.

De kár, hogy nem vagyok dunaújvárosi.
Villámnak hívják.
Ja, van egy olyan félkör alakú valami, meg egy csomó kis csillag alakú izé.
A kérdező hozzászólása: ez valahogy nem olyan, mint a villám. mindig ugyanazon a részen látom, és minden másodpercben villan egyet. hangja nincs.
Távol van és magasan. Száraz zivatar. Tegnap itt is volt és egyfolytában villámlott.
lehet gömbvillám de nem biztos!
a vasmû meg az ipartelep

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!