Találatok a következő kifejezésre: Furán görcsöl hasam. Mi lehet (2 db)

Furán görcsöl a hasam. Mi lehet ez?

Nem er?s, csak még nem volt ilyen. Hasonló a mensihez, de az oldalt szokott görcsölni, ez meg középen alul a szeméremdomb felett. 28 hetes vagyok. Ugye nem lehet, hogy megindul a szülés? Azt mib?l veszem észre?

Legjobb válasz: Szerintem természetes, én most vagyok 29 hetes, de már 2 hete szokott görcsölgetni a hasam (éppen most is). Leginkább akkor görcsöl be ha mozgásban vagyok, ilyenkor kicsit leülök és elmúlik.

Szerintem természetes, én most vagyok 29 hetes, de már 2 hete szokott görcsölgetni a hasam (éppen most is). Leginkább akkor görcsöl be ha mozgásban vagyok, ilyenkor kicsit leülök és elmúlik.
Nyugi a szülés nem indul be csak úgy!Inkább csak a szervezted alkalmazkodik a növekedõ babóhoz.De az a biztos, ha megkérdezed a dokidat.19 hetes kismami

Olyan furi érzésem van nehezen tudok pisilni gőrcsől a hasam valami folyásom van. mi lehet ez? ja most vagyok a 11 napon. vagy pé? az nem lenne korán kicsit?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet hogy felfáztál, a háziorvos vizeletbõl meg tudja mondani, ha pedig fertõzés akkor csíp, meg ég , de arra is van gyógymód. A pé-nek nem hiszem hogy lenne ilyen jele.

Hát sajnos lehet hogy felfáztál, a háziorvos vizeletbõl meg tudja mondani, ha pedig fertõzés akkor csíp, meg ég , de arra is van gyógymód. A pé-nek nem hiszem hogy lenne ilyen jele.
Ja igen és ha a folyásod zöldes menj a nõgyógyászhoz, mert az gombás fertõzésre utal, és ha gyógyszert kapsz lehet még a párodnak is szedni kell!
A kérdező hozzászólása: nem zõldes ilyen tojás szinû.de 11.dik napon lehet pé?
Lehet petérés, persze! Akciózzatok! :-)
Ha tojásos, akkor PÉ. Lehet, hogy most hamarabbra tolódott.
Persze lehet elõbb mint 14. nap és késõbb is. Én is pont a 11. napon tapasztaltan ugyanilyen folyást múlt hónapban, másnap volt kis 'szúrkálás' is, tehát valószínû akkor volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!