Találatok a következő kifejezésre: Fujitsu siemensem laptopom van, a (38 db)

Nekem Fujitsu Siemens laptopom van és nem tudok vele olyan képet csinálni, amin azt mutatom hogy mit csinálok a gépen. Tehát magyarul ami a képernyőn van. Hogy kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: hogyan próbáltad? Az entertõl jobbra megtalálod valahol a print screen gombot. Azt megnyomod, majd paintba ctrl+v. Vagy szerkesztés -->beillesztés. Majd elmented Jpg formátumban.

hogyan próbáltad? Az entertõl jobbra megtalálod valahol a print screen gombot. Azt megnyomod, majd paintba ctrl+v. Vagy szerkesztés -->beillesztés. Majd elmented Jpg formátumban.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont így próbáltam de nem sikerült... És az enter fölött van egy gomb amin az van: Insert Prt Scr az a jó gomb?
Nyomd le: FN + Prt Scr Paintba ctrl + v
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, így sikerült:)


Fujitsu siemens laptopomhoz vettem utangyartott töltöt es mikor a laptop le van merülve es ugy dugom rä folyton csipog mit lehetne ezzel tenni?

gondolom azert csipog mert nem tudja hirtelen aksit is tölteni meg laptopot is üzemeltetni de nem lehetne vhogy kilöni ezt a csipogäst?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Segít nekem valaki? kellene nekem egy illesztő-kép és hang is fujitsu siemens laptophoz-milyen lenne jo? Ami volt az oldalt irányba nyult a kép ez mitől van?

Legjobb válasz: És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?

És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?
Ezt Google Translate-tel sikerült lefordítani magyarra? :D
carbohydrate ment a mutatóujj felfelé :D :D :D tényleg elég zavaros a kérdés megfogalmazása... fuss neki még egyszer ha lehetne...
A kérdező hozzászólása: kellene nekem egy képillesztö program-laptophoz mert hullamzik a mozzilakép lapozásnál. aztán hanghoz kell driver amit nem tom honnan szedjek

Van egy Fujitsu Siemens laptopom. Az lenne a probléma hogy akármilyen mikrofont használok vele egyszerűen recseg nem lehet érteni semmi. Driver frissítéssel is próbálkoztam de semmi. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.

Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.
A kérdező hozzászólása: Na mostmár hangfelvételbe mûködik csk játék közbe nem
Állítsd be, ha a jel megvan, onnantól nem egy nagy varázslat.
Akksihoz nem kell illesztõprogram.
Valószínûleg meghalt az akksi, vagy éppen rosszul lett belerakva, bár azt kétlem. XD

Fujitsu siemensem li1720-as laptopom van, a videókártya indegrálva van az alaplapal?

Legjobb válasz: Igen, integrálva van, szinte minden laptopnál. Ebben a típusban egy ATI Radeon X200 van.

Igen, integrálva van, szinte minden laptopnál. Ebben a típusban egy ATI Radeon X200 van.
Nekem is fusim van, egy kész erõmû, mivel különálló vidikártyát tartalmaz, amely plusz memóriával képes magát felhúzni majdnem 1 gigára, alapjában pedig 256 megás ddr3 memóval! :D

Sürgős! Van egy Fujitsu Siemens AMILO A7640 típusú laptopom, és nem engedi futtatni, ezáltal felrakni sem a WLAN drivert. Rámegyek az inditófile-ra, és nem csinál semmit. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az enyém is ezt csinálja, csak nekem amilo Pi 2530-as van. Mindent kipróbáltam, töltöttem le drivert meg hoztak nekem IT-sek is, de semmi. Legszívesebben kukába vágnám ezt a gépet, soha többet Fujitsu.

Az enyém is ezt csinálja, csak nekem amilo Pi 2530-as van. Mindent kipróbáltam, töltöttem le drivert meg hoztak nekem IT-sek is, de semmi. Legszívesebben kukába vágnám ezt a gépet, soha többet Fujitsu.
Az hogy egy telepítõprogram nem mûködik, az nem a Hardver hibája. Ha a hivatalos oldalról letöltött verzió nem mûködik, akkor mással kell próbálkozni. Én pl. ilyenkor nem is használom a driver saját telepítõ programját, hanem az illesztõprogramok frissítése varázslóval tallózom ki neki a driver fájlokat. Egyébként az is lehet hogy nem is jó driver -el próbálkoztok. Még ugyan azon típuson belül is használhatnak eltérõ gyártótól származó Wi-Fi adaptert. Az biztos, hogy errõl nem a Fujitsu-Siemens, még akkor se, ha ma már nem gyártanak laptopokat. :)
A kérdező hozzászólása: De az automatikus szoftverkeresõ is hibát jelez, hogy nem talál illesztõprogramot...
Ha IT sek! nem találtak neked akor mit vársz? amugy lehet behalt wifi vagy ha windows 7 ed van és régi laptop lehet nem támogasa egyáltalán.
Töltsd le ezt a Driver Pack -ot: http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=643.. Csomagold ki a a Wi-Fi driver -t (Gemtek WL-850FJx) Ez után a telepítõ programmal rakd fel a drivert, hanem az illesztõprogram frissítése varázslóval: Start--> Futtatás..--> írd be: devmgmt.msc -->OK Keresd meg az adaptert (az ismeretlen, egyéb eszközöknél lesz). Jobbkatt rá--> Illesztõ program frissítése.. Ne kérj internetes keresést (mert úgysem fog mûködni), a haladó telepítést válaszd. Tallózd ki azt a mappát, amibe a driver fájlokat csomagoltad ki. Tovább, majd kövesd az utasításokat.
Visznt ha a driver exe jére katintasz és semit nem csinál az bizony elég furcsa mert valamit kéne neki lehet ténleg roszak a driverek vagy roszul letek letöltve milyen windowsod van? Xp? nem lehet hogy fat32 rendszered van és az ném tetszik neki? vagy nemtudom mi van rajta lehet az is hogy 64 bit es xp ha lehet rá teni meg is nézem és ara meg szintugy más driver kel
Ja, és ha Windows 7 -ed vagy Vista -d van, akkor jó hogy nem mûködik a telepítõ. Ehhez az adapter típushoz csak XP -ig vannak driverek. Windows 7 -hez kénytelen leszel külsõ adaptert vásárolni, ha Wi-Fi -zni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Win XP van a gépen!!
Na, akkor hajrá! Csináld szépen végig, amit 12:41 -kor írtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!