Találatok a következő kifejezésre: Fujitsu siemensem laptopom van, (50 db)

Nekem Fujitsu Siemens laptopom van és nem tudok vele olyan képet csinálni, amin azt mutatom hogy mit csinálok a gépen. Tehát magyarul ami a képernyőn van. Hogy kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: hogyan próbáltad? Az entertõl jobbra megtalálod valahol a print screen gombot. Azt megnyomod, majd paintba ctrl+v. Vagy szerkesztés -->beillesztés. Majd elmented Jpg formátumban.

hogyan próbáltad? Az entertõl jobbra megtalálod valahol a print screen gombot. Azt megnyomod, majd paintba ctrl+v. Vagy szerkesztés -->beillesztés. Majd elmented Jpg formátumban.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont így próbáltam de nem sikerült... És az enter fölött van egy gomb amin az van: Insert Prt Scr az a jó gomb?
Nyomd le: FN + Prt Scr Paintba ctrl + v
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, így sikerült:)


Fujitsu siemens laptopomhoz vettem utangyartott töltöt es mikor a laptop le van merülve es ugy dugom rä folyton csipog mit lehetne ezzel tenni?

gondolom azert csipog mert nem tudja hirtelen aksit is tölteni meg laptopot is üzemeltetni de nem lehetne vhogy kilöni ezt a csipogäst?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Van egy Fujitsu Siemens laptopom. Az lenne a probléma hogy akármilyen mikrofont használok vele egyszerűen recseg nem lehet érteni semmi. Driver frissítéssel is próbálkoztam de semmi. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.

Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.
A kérdező hozzászólása: Na mostmár hangfelvételbe mûködik csk játék közbe nem
Állítsd be, ha a jel megvan, onnantól nem egy nagy varázslat.

Segít nekem valaki? kellene nekem egy illesztő-kép és hang is fujitsu siemens laptophoz-milyen lenne jo? Ami volt az oldalt irányba nyult a kép ez mitől van?

Legjobb válasz: És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?

És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?
Ezt Google Translate-tel sikerült lefordítani magyarra? :D
carbohydrate ment a mutatóujj felfelé :D :D :D tényleg elég zavaros a kérdés megfogalmazása... fuss neki még egyszer ha lehetne...
A kérdező hozzászólása: kellene nekem egy képillesztö program-laptophoz mert hullamzik a mozzilakép lapozásnál. aztán hanghoz kell driver amit nem tom honnan szedjek

Milyen alaplap van benne Amilo LI1718 Fujitsu Siemens laptopban?

A fent leírt laptopon filmnézés közben fekete lett a képerny?. Mi lehet a hiba? Ha alaplap hiba milyen alaplap való bele. A gép jelenleg külföldön van a fiam ott dolgozik és szeretném megvenni az alkatrészt mire hazajön, mert csak egy pár napot lesz itthon és megy vissza jó lenne gyorsan m?köd?képessé tenni.
Akksihoz nem kell illesztõprogram.
Valószínûleg meghalt az akksi, vagy éppen rosszul lett belerakva, bár azt kétlem. XD

Honnan tudom letölteni? Van egy Fujitsu siemens amilo pi-2512 es laptopom és szeretném letölteni a drivereket hozzá, mert mikor vettem nem adtak mellé driver cd-t, és most újra akarom telepíteni az egész op. Rendszert (win7)

Legjobb válasz: A termék keresõbe(Product search)bírod a típust=AMILO Notebook Pi 2512, majd kiválasztod az oprendszert(cak vista van hozzá),de valószínû mûködik vele Win 7 is. http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp?LNG=COM

A termék keresõbe(Product search)bírod a típust=AMILO Notebook Pi 2512, majd kiválasztod az oprendszert(cak vista van hozzá), de valószínû mûködik vele Win 7 is. http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp?LNG=COM


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!