Találatok a következő kifejezésre: Fujitsu siemensem laptopom (139 db)

Mi a tapasztalatotok Fujitsu Siemens laptopokkal?

Találtam egy megfizethet? és használható laptopot és ilyen márkájú, néhány barátom mondta, hogy hallották, hogy ezekkel bajok vannak. Akinek konkrét tapasztalata van a márkával, az kérem írja le hogy milyen baj van a géppel, mert annál, hogy "szar" meg "bajok vannak vele" ismer?sök nem sokkal tudtak többet mondani.

Legjobb válasz: Nagyon messzire kerüld el a Fujitsu Siemens márkát... Csak egy példát írok, hoztak egy Fujitsu laptop-ot hogy valami gáz van vele, fura hangokat ad, néha el sem indul. Szétszedtem és az alaplapi elem egy pöcök helyett széles ragasztószalaggal!!! volt rögzítve(gyárilag). Ennyit az összeszerelés minõségérõl.... azt meg hogy milyen legalja hardvereket raknak bele meg sem említem....

Nagyon messzire kerüld el a Fujitsu Siemens márkát... Csak egy példát írok, hoztak egy Fujitsu laptop-ot hogy valami gáz van vele, fura hangokat ad, néha el sem indul. Szétszedtem és az alaplapi elem egy pöcök helyett széles ragasztószalaggal!!! volt rögzítve(gyárilag). Ennyit az összeszerelés minõségérõl.... azt meg hogy milyen legalja hardvereket raknak bele meg sem említem....
Nekem idáig 2 FS laptopom volt, tökéletesen mûködtek, mindkettõ hiba nélkül 5-5 évig. Ezután is csak az akkumulátor avult el. Tervezésre, modellezésre használtam õket és 0-24 mentek, kivéve ha lecsuktam a fedelüket mikor prezentálásra vittem. Szerintem elég jó laptop, de manapság nem igen látok minõségi különbözõséget laptopokban. Ugyanott rakják õket össze, ugyanabból, átlag ugyanannyiért.
A kérdező hozzászólása: hmm remek, két ellentétes vélemény:) várok többre, de köszönöm mindkettõt
Szia , nekem is ilyen van 2 éves és még semmi baja sem volt, szeretem, nem bántam meg, hogy ezt vettem.
A kérdező hozzászólása: kösz, 2-1 a fujitsu javára
Fujitsu-m van nekem is, és biztosíthatlak, hogy nagyon jók! A csaláûdba, nálunk 5 laptop van, ebbõl 4 fujitsu, az ötödik meg acer. A fujitsuknak semmi baja. Csak fujitsut fogok venni, ha lecserélem. Jah, és még annyi: Egész nap használom a laptopomat, mert a munkámhoz szükségem van rá. Azaz, naponta, naggyából 50 A4 es oldalnyi anyagot gépelek be, és a billentyûnek semmi baja, 3 év alatt!!! És nem csúcshiperszuper laptopom van. Igaz, C kategória :) c1110d

Kaphatnék egy képet, vagy leírást Fujitsu/siemens laptophoz?

Legjobb válasz: Tessék, szolgáld ki magad! https://www.google.hu/search?q=fujitsu+siemens&hl=hu&newwind..

Abból is van vagy húszféle...

Mennyire jók a Fujitsu-Siemens laptopok, amelyek 100-120 ezerbe kerülnek?

Ebben az árkategóriában gondolkodom, nem ragaszkodom a márkához, csak megbizhatót keresek.

Legjobb válasz: Sztem tegyél hozzá még egy kicsit és vegyél egy használható notit.Lehet, hogy ez így most durván hangzik de a fujitsu-siemens laptopokról eddig én szinte csak rosszat hallottam... Én dell-t, hp-t illetve a lenovot ajánlanám.Környezetemben több dell is van azokkal eddig semmi gond nem volt.

Sztem tegyél hozzá még egy kicsit és vegyél egy használható notit.Lehet, hogy ez így most durván hangzik de a fujitsu-siemens laptopokról eddig én szinte csak rosszat hallottam... Én dell-t, hp-t illetve a lenovot ajánlanám.Környezetemben több dell is van azokkal eddig semmi gond nem volt.
Fujitsu-Siemens nem a megbízhatóságáról híres. Ismerek olyat, aki kifogott egy jót, és semmi baja nem volt, de ez a ritkább sajnos.
Sztem sem jók, inkább Acer vagy Asus, az egyetemen azekbõl van sok, én nem hallottam még rosszat róluk.
En is a tegyel hozza meg egy keveset, es vegyel lenovo-t tanacsolom. Nem rosszak a Fu-Si laptopok, csak... nem is jok. ^_-
Nekem egy 300. 000 Ft-s Acer laptopom van. Hamarosan kezdõdik a kártérítési perem velük. Az 1 év 3 hónapból kb 3 hónapot volt nálam, többit szervizben töltötte. Persze egy 10 millás autó is otthagyhat az úton. Nem biztos, hogy mindig a drágább a jobb. Ha nincs különösebb célod a notebookkal, csak internet stb általános használat, vagyis nem fogsz vele dolgozni, próbáld ki nyugodtan.Ha melóra kell és tényleg fonotos akkor meg a Toshiba ill. Dell gépeit.Ezek nekem beváltak. Asusom még nem volt.
ezek jók általában asztal alá, ha billeg a lába, vagy ha nincs min kifúrni valamit, aláteszed, hogy ne az asztallap legyen lyukas. ha laptopot akarsz ASUS-t vegyél... az laptop
acert sem ajánlják, legalábbis elõbb vegyél siemenset mint acert szóval sorrend lenovo dell asus hp fuji acer


A Fujitsu-Siemens laptopoknak tényleg hamarabb tönkremennek az aksijaik?

Legjobb válasz: Én kb fél éve vettem laptopot,és a Fujitsu-kat senki nem ajánlotta!Végül Acer-t vettem,ami valamivel drágább, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve!At Asus-ok is nagyon jók, de MSI-t ne vegyé,mert barátomnak pár hónap alatt 2x is tönkre ment!

Én kb fél éve vettem laptopot, és a Fujitsu-kat senki nem ajánlotta!Végül Acer-t vettem, ami valamivel drágább, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve!At Asus-ok is nagyon jók, de MSI-t ne vegyé, mert barátomnak pár hónap alatt 2x is tönkre ment!
Én szintén Fujitsu-Siemens laptopot használok, miután olyan helyen dolgozó ismerõsöm is ezt ajánlotta. Több pozitív céges tapasztalatról is beszámoltak. Remélem én sem járok rosszabbul.
De hogy a kérdésre is választ kapj, igen, hamarab tönkremennek az aksijaik, de nem ezzel lesz gond, hanem azzal, hogy a billentyûzet, meg az egérpad még az aksinál is hamarabb tönkremegy, hacsak nem gumikesztyûben, sterilizált szobában, egymittudoménhányad N-nál kisebb erõvel nyomod... ezeket cserélni pedig drágább, mint venni egy új aksit.
Kiegészítés: ez most nem a Siemensek lejáratása volt, hanem minden laptopnál ez a helyzet. (Elõzõ)
Nekem Siemensem van, egyetlen hibája volt az elmúlt több mint egy évben, néha 80 fokra felment a hõmérséklet benne, aminek következtében kicsit felpúposodott a bill, de miután kifújtam a port belõle már jó lett.
Nem , nem mennek hamarabb tönkre az akksijai, mivel mind kínában készül kb. akkor adják fel , mint bármely más laptopé.
nem tudom miért szidják ennyire ezt a márkát, nekem már 4éve ez van és tökéletes.A legtöbb ismerõsömnek is laptopja van(Acer, Sony, stb) de szerintem sokkal rosszabbak-hülyeség, hogy tönkre megy a billentyûzet meg az egér, mondom, ismerõseim laptopjain az touchpad annyira érzéketlen, hogy lekopik az ember ujja.Az aksi meg mindegyikben hamar tönkremegy, nekem kb 1év alatt jutott odáig, hogy 5óra helyett már csak 2õt bírt ki, ezzel szemben másoknak fél év alatt ment tönkre vagy ugyanennyi idõ alatt.Az sem mindegy, hogy egy márkán belül milyet veszel, az enyém 4éve volt 190e de meg is érte.

Fujitsu Siemens laptop probléma?

Van egy FS laptopom,szaggatnak rajta olyan játékok amiknek simán futnia kellene,azt mondták frissítsem a vga driverét.Az alaplap alapján elvileg lehet tudni.De honnan töltsem le? az alaplap tipusa: Fujitsu Siemens F51(U2E1)

Legjobb válasz: http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp Én az enyémhez innen töltöttem kiválasztod hogy notebooks és hogy milyen típus aztán kidobja és letöltöd

http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp Én az enyémhez innen töltöttem kiválasztod hogy notebooks és hogy milyen típus aztán kidobja és letöltöd

Fujitsu siemens laptopomhoz vettem utangyartott töltöt es mikor a laptop le van merülve es ugy dugom rä folyton csipog mit lehetne ezzel tenni?

gondolom azert csipog mert nem tudja hirtelen aksit is tölteni meg laptopot is üzemeltetni de nem lehetne vhogy kilöni ezt a csipogäst?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Egyszerû megoldás, nem hiszem, hogy van rá - ha kikapcsolod akkor meg nem hallod az egyéb hibajelzést, az se jó. Marad még hogy beszerzel másik töltõt.

Segít nekem valaki? kellene nekem egy illesztő-kép és hang is fujitsu siemens laptophoz-milyen lenne jo? Ami volt az oldalt irányba nyult a kép ez mitől van?

Legjobb válasz: És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?

És mi honnét tudjuk? Telepatikusan találjuk ki, hogy mi a laptopod típusa meg az operációs rendszer amit használsz?
Ezt Google Translate-tel sikerült lefordítani magyarra? :D
carbohydrate ment a mutatóujj felfelé :D :D :D tényleg elég zavaros a kérdés megfogalmazása... fuss neki még egyszer ha lehetne...
A kérdező hozzászólása: kellene nekem egy képillesztö program-laptophoz mert hullamzik a mozzilakép lapozásnál. aztán hanghoz kell driver amit nem tom honnan szedjek

Van egy Fujitsu Siemens laptopom. Az lenne a probléma hogy akármilyen mikrofont használok vele egyszerűen recseg nem lehet érteni semmi. Driver frissítéssel is próbálkoztam de semmi. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.

Véletlenül nincs integrál microfon a laptopon? (akkor szokott elõfordulni) Esetleg a mic boost van az egekben és mindent széttorzít.
A kérdező hozzászólása: Na mostmár hangfelvételbe mûködik csk játék közbe nem
Állítsd be, ha a jel megvan, onnantól nem egy nagy varázslat.

Miért nem töltődik a fujitsu siemens laptopom?

Ha lemerül és rádugom hálozatra akkor jó fut áramról, de nem tölt?dik. Akkor tölt?dik, ha úgy van hálózatra dugva hogy közben ki van kapcsolva. Miért? Hol lehet beállítani?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen laptopom van, de én még nem tapasztaltam ilyet. Az természetes, hogy ha használod, akkor sokkal lassabban töltõdik, de akkor is kellene töltenie.

Nekem is ilyen laptopom van, de én még nem tapasztaltam ilyet. Az természetes, hogy ha használod, akkor sokkal lassabban töltõdik, de akkor is kellene töltenie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!