Találatok a következő kifejezésre: Frissitettem a és azóta mikor bekapcsolom (2 db)

Frissitettem a Windowst, és azóta mikor bekapcsolom a gépet megjelenik hogy You may be a victim of software counterfeiting. Mi ez?

És megjelenik 2 ablak ezek azt kérik hogy orvosoljam a problémát most, vagy késöbb. És a tálcán megjelenik egy kék csillag. Mit jelent ez? Másolt a szoftverem? Hogy lehet megoldani ezt a problémát anélk?l hogy vennék uj jogtiszta szoftvert?

Legjobb válasz: rátelepedett egy beépülõ program, ami észlelte a másolt windows. -akkor a késõbb gombra kattints -a csillag ott is fog maradni mindaddig mig újból nem telepited a win.t -másolt igen -nem kell venni újat, a csillagra rámész jobb egér ott lehet talán valamit machninálni de nem érdemes..

rátelepedett egy beépülõ program, ami észlelte a másolt windows. -akkor a késõbb gombra kattints -a csillag ott is fog maradni mindaddig mig újból nem telepited a win.t -másolt igen -nem kell venni újat, a csillagra rámész jobb egér ott lehet talán valamit machninálni de nem érdemes..
figyelj van egy megoldás egy program megkeresem a gépemen és elküldöm én is ezt használom kisne jön... még a holnapjunkon is "Ez eredeti Microsoft Szoftver" még program nem volt meg nekem is ez volt!
Van megoldás az újratelepítésen túl is. Írj nekem egy privát e-mailt és küldöm a linket, az adott frissítés uninstallálására vonatkozóan. Bárki, aki szenved ebben a problémában, megkereshet, nem nagy ügy a megoldás, de semmiképp sem kell újratelepíteni.

Van egy lg ht503ph házimozim. A honlapról frissitettem. Azóta ha bekapcsolom nincs kép és kb 10 mp után kikapcsol. Nem reagál semmire. Mit rontottam el? Minden ötletet várok.

Legjobb válasz: Semmit nem rontottál el, a múlt héten én is így jártam,pedig egy pár alaplapot,telefont ,tv-t frissítésén már túl vagyok.Nem egyedi esetrõl van szó,jó páran jártak már így velünk együtt.Tegnap írtam az LG-nek egy panasz emailt,hogy minek tesznek fel olyan firmware-t ami az alaplapot kinyírja.Tudomásom szerint csak alaplapcserével orvosolható a hiba ami 12000 FT kóstál, és a munkadíjról még nem is beszéltünk.Egy fogyasztóvédelmet simán megérdemelnének.....

Semmit nem rontottál el, a múlt héten én is így jártam, pedig egy pár alaplapot, telefont , tv-t frissítésén már túl vagyok.Nem egyedi esetrõl van szó, jó páran jártak már így velünk együtt.Tegnap írtam az LG-nek egy panasz emailt, hogy minek tesznek fel olyan firmware-t ami az alaplapot kinyírja.Tudomásom szerint csak alaplapcserével orvosolható a hiba ami 12000 FT kóstál, és a munkadíjról még nem is beszéltünk.Egy fogyasztóvédelmet simán megérdemelnének.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!