Találatok a következő kifejezésre: Frissitettem a és azóta mikor (13 db)

Frissitettem a Windowst, és azóta mikor bekapcsolom a gépet megjelenik hogy You may be a victim of software counterfeiting. Mi ez?

És megjelenik 2 ablak ezek azt kérik hogy orvosoljam a problémát most, vagy késöbb. És a tálcán megjelenik egy kék csillag. Mit jelent ez? Másolt a szoftverem? Hogy lehet megoldani ezt a problémát anélk?l hogy vennék uj jogtiszta szoftvert?

Legjobb válasz: rátelepedett egy beépülõ program, ami észlelte a másolt windows. -akkor a késõbb gombra kattints -a csillag ott is fog maradni mindaddig mig újból nem telepited a win.t -másolt igen -nem kell venni újat, a csillagra rámész jobb egér ott lehet talán valamit machninálni de nem érdemes..

rátelepedett egy beépülõ program, ami észlelte a másolt windows. -akkor a késõbb gombra kattints -a csillag ott is fog maradni mindaddig mig újból nem telepited a win.t -másolt igen -nem kell venni újat, a csillagra rámész jobb egér ott lehet talán valamit machninálni de nem érdemes..
figyelj van egy megoldás egy program megkeresem a gépemen és elküldöm én is ezt használom kisne jön... még a holnapjunkon is "Ez eredeti Microsoft Szoftver" még program nem volt meg nekem is ez volt!
Van megoldás az újratelepítésen túl is. Írj nekem egy privát e-mailt és küldöm a linket, az adott frissítés uninstallálására vonatkozóan. Bárki, aki szenved ebben a problémában, megkereshet, nem nagy ügy a megoldás, de semmiképp sem kell újratelepíteni.

Android 4 wifi probléma Nemrég frissítettem Android 4-re (SE Xperia Ray) és azóta az otthoni wifire, bizonytalanul csatlakozik. Ha csatlakozik akkor nincs gond. DE néha egyáltalán nem tud. "Hitelesítsés. Csatlakozás nem sikerült. Stb" Mi a gond?

A wifi kóddal van védve, a telefonon ha megnézem:

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez volt a problémám Xperia U-val...Próbáld meg ezt nekem bejött...azóta teljesen jól mûködik. Lépj be a router beállításaiba és a wireless-nél állítsd a titkosítást "only 802.11 g"-re. Nekem ez mindig "gbn mixed" -en volt és mióta átállítottam csak g-re azóta nem szórakozik a telefon se... Írj majd azért hogy megoldódott-e neked is ettõl.

Nekem is ugyanez volt a problémám Xperia U-val...Próbáld meg ezt nekem bejött...azóta teljesen jól mûködik. Lépj be a router beállításaiba és a wireless-nél állítsd a titkosítást "only 802.11 g"-re. Nekem ez mindig "gbn mixed" -en volt és mióta átállítottam csak g-re azóta nem szórakozik a telefon se... Írj majd azért hogy megoldódott-e neked is ettõl.

Mit jelent ez az üzenet? Az Avast! Frissítette magát, majd újraindult a gépem és azóta ha meg akarom nyitni ezt írja ki:

http://kepfeltoltes.hu/view/131119/578077873N_vtelen_www.kep.. Azóta már letöröltem, elvileg, de a program files-ban még mindig ott van és a mappát törölni nem lehet mivel forduljak a Rendszergazdához. Tudtommal én vagyok az vagy mégsem?


Frissítettem az Xperia P-met ICS-re és azóta nem működik a galéria. Mit tegyek?

Nem tudjátok, hogy mit kéne csinálni hogy jó legyen? Belépek, nem jelenik meg egy kép se, majd pár mp. után kilép.

Legjobb válasz: Próbáld meg az adatok törlését! Beállítások>Alkalmazások>Mind>Album/Galéria>Adat ok törlése

Próbáld meg az adatok törlését! Beállítások>Alkalmazások>Mind>Album/Galéria>Adatok törlése

Frissítettem az Iphone 3gs-emet 4.1-ről 5. 01 vagy 6. 01-re. és a telefon azóta nem látja a sim-kártyámat. A 4.1-es rendszernél még tökéletesen működött. (Itunes-on keresztül lett frissítve). Mi a javaslatotok mit tegyek?

Gyárilag független, és bármilyen kártyával próbáltuk, nem látja egyiket sem. Azt nem tudom hogy Jailbreak-elt e a készülék.

Legjobb válasz: Az van, hogy a telefonod nem gyári független volt. Frissítéskor visszaállt az eredeti függõség.

Az van, hogy a telefonod nem gyári független volt. Frissítéskor visszaállt az eredeti függõség.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor ezek szerint át vertek.
Ha frissitetted azzal eltünt a jailbreak. Nincs más hátra hogy jailbreak-eld, utána függetlenítés. Amugy mit takar, hogy nem látja a simkártyádad? azt ijra ki no service (nincs szolgáltatás) ? Vagy egyátalán nem is reagál ha beleteszed a sim-et?
És mi lesz aktiv helyette? Ha ezt kideritenéd közelebb kerülnénk a megoldáshoz.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs. Hogyan tudnám ezt kideríteni?
Ha alt+tab-ot nyomsz (vagy win key + tab) akkor mindig azt az ablakot kinálja fel ami nem aktiv, a másik lehetõség az ami aktiv jelenleg. Lehet az egered hibás és ez kattintgat anélkül hogy tudnál róla. Az ati driverrel összefügésben azt tudom elképzelni hogy be van kapcsolva a gyorsbillentyû funkció (alapértelmezett beállitás) és ez ütközik egy már korábban telepitett program beállitásával. Tehát kapcsold ki az ati driver gyorbillentyüt. További lehetõség virustevékenység a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Videódriverben kikapcsoltam a gyorsbilleket de semmi változás. Asztal még a másik verzió amit választani lehet. Azon agyltam valami vírus megpiszkálta az expoler.exe-t és az agyalhat valami. Avast vírusírtóm van és tolok egy teljes rendszervizsgálatot.

Van egy TP-Link TL-WR941ND-as routerem, nemrég frissítettem fel a firmware-ét. Utánna beállítottam mindent, amit kell, és azóta néhány oldalt nem hoz be csak többszöri frissítésre. A kérdésem az hogy ezt mi okozhatja?

Van olyan oldal amit kb 20x kell frissíteni hogy behozza, utána mûködik.Én Utp kábellel csatlakozom a routerre, de a házban az összes gépnél, és mobilnál jelentkezik ez a probléma tehát nem a számítógépekkel van valószínûleg a gond, mert mind nem lehet rossz.

Legjobb válasz: Állítsd vissza a régi firmware -t. A számítástechnikában ami mûködik, azt nem szabad megjavítani.

Állítsd vissza a régi firmware -t. A számítástechnikában ami mûködik, azt nem szabad megjavítani.
A kérdező hozzászólása: Az addig rendben van de azt meg azért frissítettem fel mert elkezdte ledobálni a netet amikor a kedve tartotta.
Biztos, hogy hardver verziónak megfelelõ firmware -t raktál fel?
A kérdező hozzászólása: igen figyeltem rá, hogy egyezzen De szerintem megpróbálkozom azzal amit mondtál, hogy visszarakom rá a frissítés elõtti verziót, aztán meglátom mi lesz.
Vagy, ha minden kötél szakad, megpróbálkozhatsz alternatív firmware -el. Nekem 1043ND -m van évek óta OpenWrt -t használok rajta. Megy mint az óramû. A te esetedben a 941ND -nél a v2.x, v3.x, v4.x hardver verziója támogatja. [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Megpróbálom ha nem sikerülne!
A kérdező hozzászólása: Még annyi kérdésem lenne, hogy a routerem verzió száma 3.5. Akkor most a v3-ast, vagy a v4-est rakjam fel?
Akkor a 3-ast kell. Egészen pontosan ezt: [link] Itt találsz leírást: [link] Ez a leírás mondjuk elavult, mert a Backfire -t taglalja. Ott még nem volt webes felület alapból. Az Attitude Adjustment viszont már tartalmaz webes felületet, így nem kell putty -al parancssorban matatni. Mindent be tudsz állítani a Luci webes felültével is.

Frissítettem a videókártyám driverjét és azóta mindig újraindul. Pld. Ha a Counter strikot indítanám el. Mi a baja?

Legjobb válasz: Ha újraindul, akkor lehet, hogy a tápoddal van gond. Milyen a géped, tápod?

Ha újraindul, akkor lehet, hogy a tápoddal van gond. Milyen a géped, tápod?
A kérdező hozzászólása: a géepm elég régi.. P4 es inkább netre használom meg néha cszni.

Sony ericsson p990i-t frissítettem a netről, és azóta semmit nem ismer fel, sem a tltőjét, sem a kábelét, csak kéke vilog. Mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: Irány vele a szervízbe, mást nem tudok tanácsolni. Valószínûleg a frissítést 1) nem jól végezted el 2) rossz afrissítés :/

Irány vele a szervízbe, mást nem tudok tanácsolni. Valószínûleg a frissítést 1) nem jól végezted el 2) rossz afrissítés :/
már biztos késõ... de nem kell ilyenkor szervizbe rohangálni, fõleg ha már nem garis a telefon... szét kell nézni sesmart.hu oldalon. ez segít ilyen esetekben http://www.sesmart.hu/viewtopic.php?p=13574

Van egy lg ht503ph házimozim. A honlapról frissitettem. Azóta ha bekapcsolom nincs kép és kb 10 mp után kikapcsol. Nem reagál semmire. Mit rontottam el? Minden ötletet várok.

Legjobb válasz: Semmit nem rontottál el, a múlt héten én is így jártam,pedig egy pár alaplapot,telefont ,tv-t frissítésén már túl vagyok.Nem egyedi esetrõl van szó,jó páran jártak már így velünk együtt.Tegnap írtam az LG-nek egy panasz emailt,hogy minek tesznek fel olyan firmware-t ami az alaplapot kinyírja.Tudomásom szerint csak alaplapcserével orvosolható a hiba ami 12000 FT kóstál, és a munkadíjról még nem is beszéltünk.Egy fogyasztóvédelmet simán megérdemelnének.....

Semmit nem rontottál el, a múlt héten én is így jártam, pedig egy pár alaplapot, telefont , tv-t frissítésén már túl vagyok.Nem egyedi esetrõl van szó, jó páran jártak már így velünk együtt.Tegnap írtam az LG-nek egy panasz emailt, hogy minek tesznek fel olyan firmware-t ami az alaplapot kinyírja.Tudomásom szerint csak alaplapcserével orvosolható a hiba ami 12000 FT kóstál, és a munkadíjról még nem is beszéltünk.Egy fogyasztóvédelmet simán megérdemelnének.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!