Találatok a következő kifejezésre: Frissitettem a és (203 db)

én is elcsesztem, de szerencsére mobilon frissitettem, és gépen megvolt az azelõtti verzió, és itunes-ból raktam vissza a régit:)

Miért tűnt el a menümből a Blackberry App world (9800 Torch-om van)? ! Frissítettem a legújabb verzióra és újraindulás után nem volt sehol sem! A mindent megjelenít menüpont kiválasztása után sem jelenik meg!

Legjobb válasz: nem tudom nekem 9900 as blackberry bold om van és ma frissítettem ugyanezt tapasztalva. kezdtem keresgélni hogy ez miért lehet hát nem tudom mennyire jó de én ezt találtam : http://pdaplus.hu/content/view/5329/73/

nem tudom nekem 9900 as blackberry bold om van és ma frissítettem ugyanezt tapasztalva. kezdtem keresgélni hogy ez miért lehet hát nem tudom mennyire jó de én ezt találtam : http://pdaplus.hu/content/view/5329/73/
Haver tegnapelõtt frissítette szintén a telefonját és azóta neki sem akar mûködni a 3G...
factory reset és jó lesz :) persze a frissítés megmarad :)
Megcsináltam nála a rendszervisszaállítást, az ügyfélszolgálat meg annyit mondott: a körzetben hálózatfejlesztés folyik ezért pár napig akadozás tapasztalható az internetszolgáltatásban. (Küldtek még egy emailt APN beállításhoz, de úgy sem ment.) Wifirõl használva nincs gond, de ha azt kikapcsolom akkor mobilnet nincs, másik szolgáltatói SIM-mel sem. Remélem neked bejön a factory reset.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azóta sikerült megoldani a dolgot mert attól függõen hogy milyen verziójú android van a gépen kell módosítani a beállításoknál az adatbeállításoknál a hozzáférési pontoknál egy részt Nem mindegy hogy telenor net vagy telenor online de a gáz benne hogy még a telenor oldalán is hibásan vann fenn!


Frissítettem a gépemet és 2hez kiirta h sikertelen frissites 2szer is megprobaltam es semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gondolom ott volt egy kis sárga kör alakú kocka jel az nem engedte.

Gondolom ott volt egy kis sárga kör alakú kocka jel az nem engedte.
A kérdező hozzászólása: igen az
A kérdező hozzászólása: akkor mit tegyek?

Frissítettem a Firefox böngészõm és elveszett az összes jelszavam. Mit tehetek?

Legjobb válasz: WebBrowserPassView.exe letölt örül

WebBrowserPassView.exe letölt örül
[link]
Ezért használj inkább last pass-t.

Frissítettem a snapchatem és nem tudok üzenetet küldeni senkinek se. Valaki nagy szakértõ?

ha kapok ugyanattól az embertõl 2 snapet azokat is külön jelzi...

SGAce2 telefonom van, nemrég frissítettem a samsung apps programot, és azóta rendszeresen "kimondja" az aktuális értesítés nevét. Valaki ajánlani valamit?

pl: hív valaki, a hívó fél nevét, és telefonszámát a telefon hangszóróján lejátssza, még akkor is azon, ha fülhallgató van hozzá csatlakoztatva. Másik idegesítõ dolog az ébresztõnél van, itt is kimondja az ébresztés nevét, és az aktuális idõt. Hol lehet ezt kikapcsolni mert eddig sehol nem találtam semmit?
Csinálj egy gyári visszaállítást.
A kérdező hozzászólása: ÉS akkor mennyivel lesz jobb?? De most azt csináltam , hogy ha nem kell a telefon , teljesen leveszem a fényerõt és screen filterrel kikapcsolom a világító sávot. Ez mennyire segyt??
Ha gb rõl ics frissítesz visszaállítás nélkül, akkor jönnek elõ fura dolgok. Mint a gyors merülés. Csináld meg, és jó lesz.
A kérdező hozzászólása: És az nem lesz probléma , hogy csak holnap teszem ezt meg?? Tegnap frissítettem. És lehet valahogy , hogy a játékmentéseim megmaradjanak??
Lehet, de csak root -al :S Ahhoz viszont a mobilarena s xperia u topicban kérj segítséget.
A kérdező hozzászólása: Megtettem a visszaállítást, de nem sokat változott a teljesítmény
nem lehet hogy az aku rossz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!