Találatok a következő kifejezésre: Frigid vagyok vagy (36 db)

Frigid lennék? Vagy aszexuális?

Sosem tudok elélvezni szex közben.Csak a csiklói orgazmusra vagyok képes,azt is csak masztival tudom elérni.Van egy barátom,aki szerintem szeretne velem összejönni.De ha össze is jönnénk,előbb-utóbb szexre kerül a sor,és ha megtudja,h engem a szex hidegen hagy,lehet megutál.Ettől félek a legjobban.

Legjobb válasz: Ha már képes vagy csiklói orgazmusra, akkor nem lehetsz frigid. Hidegen hagy? Nem csak bele akarod magyarázni, amiatt, mert nem sikerül szex közben orgazmust elérni? Attól még lehet jó az ölelkezés, csókok, simogatások.

Ha már képes vagy csiklói orgazmusra, akkor nem lehetsz frigid. Hidegen hagy? Nem csak bele akarod magyarázni, amiatt, mert nem sikerül szex közben orgazmust elérni? Attól még lehet jó az ölelkezés, csókok, simogatások.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy bemagyarázom magamnak.A szexet meg inkább csak elviselem, mintsem élvezem.Meg a másik félre figyelek, h legalább neki jó legyen.Amúgy, meg akármeddig kibírnám szex nélkül.
figyelj. barátnõm is ugyanezt mondogatta, amíg nem jöttem a képbe másként. most már igényli a szexet. valószínû hogy valamit jól csinálok, vagy megjött az esze :D
Na, elõször néhány dolog: Az aszexualitás azt jelenti, hogy az egyén nem érez szexuális vonzalmat senki iránt.* Az orgazmus más kérdés, egyes aszexuálisoknak van, másoknak nincs. (Egyesek végeznek önkielégítést, mások pedig nem igénylik.) Egyszerûen csak arról van szó, hogy aki aszexuális, nem kívánja a szexualitást valaki mással. *Természetesen a szexuális vonzalom hiánya még nem zárja ki azt, hogy az egyén mindenféle emberi kapcsolatra, barátságra, párkapcsolatra, romantikára vágyik. Kifejtenéd jobban azt, hogy "engem a szex hidegen hagy"? Illetve, ha tudsz angolul, érdemes volna felkeresned az AVEN Fórumát (http://www.asexuality.org) és magát az oldalt, mert jó ha tudod, hogy ez az egész téma nem fekete-fehér, sokféle árnyalat, felfogás, tapasztalat létezik. Ja és ne haragudj, de hülyeség, hogy "csak" csikló-orgazmusod van. Miért "csak"? Mármint, örülj, hogy van. AZ IS orgazmus. Nem kevesebb, nem több, mint egy hüvelyi vagy nevezzék bármilyennek. Örülj neki, hogy van. A lényeg, hogy jó érzés, nem?
ha van orgazmusod az nem jó érzés? akkor nem kívánod hogy legyne olyan jó érzés?:S Amúgy mond meg neki hogy nem kívánod a szexet, ne hitegesd, persze csak kérdezgesd ki, õ hogy áll a témához, aztán mond el te, ha feladja az elcsábításodat akkor õ nem aszexuális
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy jó érzés.A gond ott van, hogy csak úgy tudom elérni, ha magamnak csinálom.Pasival nem megy.Nem azét mert bénák, hanem mert egyszerûen nem izgulok fel. Szexrõl még nem beszélgettem vele, de nem is akarom ezzel letámadni.

Frigid vagyok? Vagy minek nevezhető ez?

Voltak már párkapcsolataim,de a szexet sosem élveztem senkivel.Petting is volt,de azt sem élveztem.Régebben előfordult,hogy maszturbáltam,de csak csikló orgazmusom volt.Egy pár hónapja,meg már a maszturbálás sem érdekel.Nem igénylem,és egyáltalán nem hiányzik.

Legjobb válasz: Érzel mások iránt szexuális vonzódást, vagy csak magát a szexet nem élvezed? Mert ha az elõbbire nem a válasz, lehet, hogy aszexuális.

Érzel mások iránt szexuális vonzódást, vagy csak magát a szexet nem élvezed? Mert ha az elõbbire nem a válasz, lehet, hogy aszexuális.
Lehet egy megfelelõ partner feloldaná ezt benned.Nem vagy feszült mostanában, vagy szervi baj valami?
Nem tudom mennyi idös vagy és mennyit foglalkoztál egyáltalán a szexszel?"maszturbáltam, de csak csikló orgazmusom volt": mi a panaszod? Az miért nem jo, miért nem eredmény? Olyan korlátoltság, hogy csak a hüvelyi, na meg persze a spriccelös számit!
Ha velem se lenne, akkor lenne biztos. Így lehet csak béna pasikkal voltál.
Frigid: olyan ember aki vágyik a szexualitásra, de képtelen élvezni azt. Ha nem is vágysz rá akkor inkább aszexuális vagy.
Szerintem még nem volt olyan partnered aki elvitt volna a csúcsra. Az meg , hogy most nem érdeklõdsz a szex iránt az nem baj. Mindenkinek van olyan napja, hete amikor a libidó kicsi.
A kérdező hozzászólása: Csikló orgazmusom csak úgy van, ha én csinálom magamnak.Nem igazán vonzódok senkihez szexuálisan.Nõkhöz sem.Nem undorodom a szextõl csak elvagyok nélküle.

Frigid vagyok? Vagy válogatós? Lekéstem vmiről?

19 éves lány vagyok. Még nem volt barátom, nem is csókolóztam. Nem szeretném, h azt gondéjátok, h beképzelt vagyok, de ett?l függetlenül lehetett vna barátom, volt, aki udvarol nekem. Vmiért mégsem jött össze egyikkel sem. És félek, h most is több ffi(már ezt kell írnom, mivel 15-32 év közöttiek)udvarolgat nekem, de egyszer?en félek, h mi lesz ha megérintenek, megfogják a kezem, csókot akarnak adni. edig higgyétel el, h semmire nem vágyom jobban, mint arra, h végre én is párt találjak. De félek, attól is félek, h mit sólnak majd ahhoz, h sz?z vagyok? Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: 21f én is sajnállak, hogy érzékelhetõen nem sok sikered van a nõknél. Ne aggódj, lesz ez még így sem, addig nyugodtan add ki a dühöd a neten, az a menõ!

21f én is sajnállak, hogy érzékelhetõen nem sok sikered van a nõknél. Ne aggódj, lesz ez még így sem, addig nyugodtan add ki a dühöd a neten, az a menõ!
azt, hogy falusi vagy. Tuti.
Ó te szegény de sajnállak, milyen rossz neked, te aki õfelsége annyi mindenkit elutasít mert nem méltó hozzá csak egy herceg, jobb lenne ha összekapnád magad, leszállnál a magas lóról és nem aláznád a férfiakat akik még udvarolnak amíg el nem megy a maradék önbecsülésük miattad. 21f
nyugodtan mond el neki h az vagy:) akár tetszik neki akár nem, ez van:) nem hinném h zavarná. ha meg igen akkor ennyit arról h úgy szeret ahogy vagy. nem kell félned nem vagy frigrid:) én is elég "válogatós" vagyok, de el is határoztam (elsõ barátom óta) h az is maradok, mert szerelmes szeretnék lenni végre, nem jövök össze valakivel azért csak hogy legyen valakim:)
*frigid
szal mert ez egy tipikus példája annak, hogy a lányok a hülye kislányos kényszerképzeteikkel generálják a saját problémájukat. MEGÉRDEMLED, te válaszottad ezt, ne sirjál itt nekünk.pont
utolsó... te egy segg vagy. Kedves kérdezõ... Csak egyet tudok mondani. Mindenki a saját tempójában fejlõdik. Az igény megvan benned arra h legyen valakid. Akkor nincsen baj. Jönni fog majd az a fiú akit úgy érzel , hogy érdemes vele. Ne félj semmitõl. Ha egy fiú nem ért meg téged akkor NEM VALÓ melléd. Amelyik megérti , hogy tapasztalatlan vagy az segíteni fog. Közel fog hozzád kerülni és természetesnek fogod érezni ami veled történik. Ne félj semmitõl. nincsen semmi gond veled! 36/f
Már értem miért utasít el 100 nõbõl 90. :( 21/f
Hidd el az csak elõny, hogy nem keféltél fûvel fával !, egyre jobban értékelem az ilyen lányokat.
Egy szûz nõ milliószor könnyebb helyzetben van, mint egy szûz férfi. Utóbbi ha 20on felül is az, hangyányi esélye van változtatni rajta.
én 21 évesen voltam elöször lánnyal. kicsit hard volt a megelözö 3 év (sirás, depi, pszichologus), de véletlenül összejött.
Jó neked utolsó, hogy pont idõben avattak férfivá. Én a 23 évemmel már elkéstem.
nem lettem töle férfi.
Mindenesetre biztosan érettebb. Legalább nem kell teljesen magadba zuhannod, ha a szexrõl esik szó.
nem lett semmi jobb attól, hogy sexelek. sex után is rossz kedvem van néha.
én azt gondolom nemgáz ha szûz vagy:) én a 72 évemmel mit is mondjak?:O van 2 gyerekem és 3 unaokám..:D de énis szûz vagyok..:SSS és mivelmár 1/3 életed lepergett elõtted GÁÁÁÁÁÁZ x'D de ha sietsz akkor (Y) puszikaa 72/L
el se olvastam a válaszokat, meg a kérdést sem, mert
A kérdező hozzászólása: Van most egy 26 éves srác, aki érdeklõdik irántam és szívesen megismerném :) Remélem, h jól alakul minden, de féle, h 26 évesen nem akar szûzlányokkal "szenvedni"
Semmit. Hidd el vannak még férfiak, akik számára fontos az ereklyéd. Csak szépen ismerkedj, és ezzel ne törödj. Csak magad add, de tényleg. Csak magad miatt szeressenek, és hidd el nemsokára eljön.
A szüzesség még ebben a korban nem oan gáz a csókolózást meg nemkell tudniuk ;) :D
A kérdező hozzászólása: Nem falusi vagyok, 19 éve városlakó vagyok, és mindig az is maradok... :)
Én 22évesen (lány) vagyok még szûz, nyugi, mindig van nagyobb hal :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy kedves "22 éves lány", de te is érzed ezeket, mint én?
Nem. Méghozzá azért, mert volt már tapasztalatom. (csók, petting, minden, a konkrét szexen kívül) De a barátom elõtt (mert nekem csak 1 volt/van még) én is így voltam, be voltam sz*rva, már attól is, ha mellettem ült... De ez elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Én nem alázom õket. Et kikérem magamnak...
Utolsó miért gondolod, hogy alázza õket? Azért mert nem jött össze mindenkivel aki kinézte õt magának? Jajj úgy bírom az önérzetes embereket akik kiállnak az elnyomott férfiakért akiknek nincs sikerélményük... Amúgy pedig sztem ne izgulj kérdezõ: akivel odáig el fogsz jut, hogy történjen valami, azt nem fogja zavarni hogy szûz vagy még.
Bocsi nem utolsó hanem A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:10
Nem is kell mindenkivel összejönnie, de azért ennyire válogatós ne legyen már, hogy csak filmsztár kaliberû emberekkel áll szóba, ez vicc, mire ilyen nagyok az igényei?
A kérdező hozzászólása: Nem filmsztár kaliberûekre hajtok. Nem tudom, h mi a gond. Nagyon el vagyok keseredve. Perse vannak igényeim, de azok 75%ban belsõ és csak 25%ban külsõséges dolgok.
Jaj kérdezõ, nem vedd már fel a piszkálódását...
én is 19 éves vagyok. egy barátom volt eddig az is 18 évesen. szerintem nem vagy lekésve semmirõl:) ha több pasinak is kellenél akkor ez a te döntésed h kivel kezdesz kapcsolatot. tetszik a srácok közül valaki? vagy most nincs is olyan?
az az egy nagy tragédia, anyukámnak nincsen fiaaaaaa

Mi a baj velem? ! Frigid nem vagyok, az biztos. Segítség!

Olyan problémám van,hogy nem tudok elélvezni szex közben,de még úgy sem,ha magamnak csinálom.Azzal a résszel,hogy felizguljak,benedvesedjek soha nincs baj.Az aktust is élvezem max 10 percig,de utána már szinte várom,hogy vége legyen..el vagyok keseredve! :'(

Legjobb válasz: Lehet, hogy van benned valami feszültség vagy görcs. Tedd rendbe a lelked és gyakorolj sokat.

Lehet, hogy van benned valami feszültség vagy görcs. Tedd rendbe a lelked és gyakorolj sokat.
szerintem nálad (és a hasonló helyzetben lévõ nõk túlnyomó többségénél, ha nem mindenkinél) fejben van a gond, ott kell változtatni.
A kérdező hozzászólása: De hogyan?Mindig el vagyok lazulva, nem "görcsölök", csak a páromra koncentrálok.
Akkor lehet, hogy te az a típus vagy akinek ez nehezebben megy. Ha nem érzed, hogy fejben van a gond, akkor csak annyit tehetsz, hogy sokat gyakorolsz.

Frigid lennék? Vagy valami más a probléma?

Nem tudok elmenni, vagyis felizgulok nagyon is.. és imádom mikor simogat a párom és hozzám ér..az is nagyon jó érzés, mikor a csiklómat ingereli viszont nekem az nyújt jó érzést mikor ingereli a csiklóm és van egy pont amikor fura ( jó ) érzésem lesz és azután már nem tud hozzám nyúlni, mert nagyon érzékeny vagyok , de ez lenne az orgazmus? Szex közben meg szeretem mikor bennem van de semmilyen különösebb érzést nem érzek amire azt mondanám, hogy "ez fantasztikus érzés". Vele együtt 3 barátommal voltam együtt, de egyikkel se sikerült. 20 /L

Legjobb válasz: Az ott bizony csiklóorgazmus, hatalmas áttöréssel. (:

Az ott bizony csiklóorgazmus, hatalmas áttöréssel. (:
nem írtál le mindent pontosan. de honnan veszed, hogy nem sikerült? a csikló orgazmus után szokott olyan érzékeny lenni hogy ha hozzá érnek már "ugrassz" csak lehet, hogy más érzésre számitasz orgazmus gyanánt

Frigid vagyok? Mit jelent pontosan az, hogy frigid és mikor mondható valakire, hogy egyértelműen az?

3 éve vagyok együtt a barátommal és még nem feküdtem le vele! Petting már volt, de általában nem én kezdeményezek és úgy érzem még arra sem vagyok felkészülve, hogy lefeküdjünk!Lehet, hogy baj van velem amiért nem kívánom meg ?t?Ha kezdeményezi a pettinget általában benne vagyok de én nem szoktam és ezért panaszkodott is már!

Legjobb válasz: ujabban nagyon dobaloznak a frigid szoval. ha 1 lany nem teszi szet mindig es azonnal a labat, ha nincs mindig 10 orgazmusa mar egybol frigid??? NEM. a szo konkretan arra vonatkozik hogy semmilyen korulmenyek kozott nem kepes felizgulni es benedvesedni. szerintem te csak tul koran kezdted es haogy kiveszem a soraidbol, nem onszantadbol hanem kulso nyomasra. ez lehet a gond. amig nem akarod te is, nem kivanod addig inkabb nem kene csinald. vagy ha mar mindenkepp nekifogtok akkor probald oromod lelni benni, felfedezni a sajat es a parod testet. es ne menj bele olyasmibe amit nem akarsz 100% bitosan te is!!!! ha a fiu emiatt otthagy, orulj h idoben megszabadultal 1 szemettol.

ujabban nagyon dobaloznak a frigid szoval. ha 1 lany nem teszi szet mindig es azonnal a labat, ha nincs mindig 10 orgazmusa mar egybol frigid??? NEM. a szo konkretan arra vonatkozik hogy semmilyen korulmenyek kozott nem kepes felizgulni es benedvesedni. szerintem te csak tul koran kezdted es haogy kiveszem a soraidbol, nem onszantadbol hanem kulso nyomasra. ez lehet a gond. amig nem akarod te is, nem kivanod addig inkabb nem kene csinald. vagy ha mar mindenkepp nekifogtok akkor probald oromod lelni benni, felfedezni a sajat es a parod testet. es ne menj bele olyasmibe amit nem akarsz 100% bitosan te is!!!! ha a fiu emiatt otthagy, orulj h idoben megszabadultal 1 szemettol.
elsõ vok. A másodiknak igaza van. Kutatások bizonyítják, h a frigiditás nem létezik, csak régen hitték azt!
Szerintem nincs olyan, hogy frigid nõ!Ha a barátod kellõképpen odatenné magát, akkor le se szállnál róla, és alig várnád, hogy lefeküdhess vele!
Lehet, h túl fiatal vagy. Én 15 évesen kezdtem szexuális életet élni(sajnos), most 24 vagyok. Kimondottan soha nem kívántam a szexet, soha nem volt orgazmusom sem, egészen egy hónappal ezelõttig. Azóta élvezem a szexet, kívánom. Szerintem neked is ez lehet a problémád!
nem vagy frigid! a frigidség egy betegség, aminek a tünete az, hogy soha semmilyen körülmények között senki nem tud téged felizgatni... ha már pettingeltél a barátoddal (igaz azt nem írtad, élvezted e, elmentél e), akkor gondolom azért tetted, mert jól esett, és ha még orgazmusod is volt, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy frigid, mert a frigid nõnek nincs orgazmusa. Az hogy még nem érzed magad felkészültnek, nem betegség, inkább érték. Sosem szabad kényszerbõl megtenni senki és semmi kedvéért! És ha ezt a párod nem érti meg, akkor nem is szeret igazán...
Nem frigid vagy, csak 1) a pasid nem tud kellõen beindítani 2) nem érdekel az egész, ami rohadt nagy gáz. Próbálj meg maszturbálni többet.

Prűd, frigid esetleg aszexuális vagy mi a fene vagyok? Valaki adna tanácsot?

Már én sem tudom eldönteni. 20-as éveimben járó csaj vagyok. Elég régóta van barátom,akibe szerelmes vagyok, de úgy igazán sosem élveztem a szexet. Szex közben állandóan hülyeségek járnak a fejemben és sokszor alig várom,hogy vége legyen. Nem tudok elmenni hüvelyen keresztül, tudom ez átlagos dolog,csiklón igen de az is általában kellemetlen vagy "pisilhetnékem" van. Majdnem mindig fáj a vaginális szex, pedig rendesen be tudok nedvesedni. Hülyén érzem magam az egész aktus közben, mintha ez nekem nem állna jól..vagy nem is tudom,hogy fejezzem ki magamat. Mintha ezt nekem nem kellene/szabadna(nem nevelkedtem vallásos családban és sosem tiltották vagy ilyesmi) csinálnom. Orális szexet megalázónak tartom, nem igazán szeretem csinálni, akkor is idiótaságok járnak az agyamban és feszülten/kényelmetlenül érzem magamat. De megteszem, mert a barátom élvezi. Ha nyalnak akkor is kényelmetlennek érzem, néha jó érzés, de utána megint előjönnek a hülyeségek a fejemben(talán skizofrén is vagyok) A barátom tudom,hogy néz pornót bár titkolja,mert mindig mindent rendesen eltüntet, de nem rég elfelejtette vagy nem tudom és megtaláltam a telefonján. Hatalmas csalódottságot éreztem, azt éreztem,hogy átver és,hogy ronda vagyok, nem kellek neki és nem tudom megérteni,hogy hogyan képes az ilyen nőket szeretni..Biztos jobban érezné magát velük, csak én egy biztos pont vagyok nála. Azóta nem tudok úgy gondolni rá,mint eddig. Nem tudom mi tetszik neki egy kiélt nőben miközben szopik..ennyire jó ez? Én sosem leszek olyan szép,mint azok a nők és olyan ügyes sem, nem csodálkozom,hogy őket bámulja. Sosem végzek önkielégítést..nagyon ritkán eszembe jut, de akkor sem csinálom,mert el megy tőle a kedvem. Forduljak szakemberhez? Úgysem merném ezeket elmondani neki, mert annyira ciki. Ne bántsatok, félrecsinált vagyok eléggé.

Legjobb válasz: Csalódott vagy és valamiért elégedetlen saját magaddal.De semmiképp sem vagy félrecsinált,meg frigid,vagy prûd,vagy aszexuális.Elõször beszéld ezt meg a barátoddal,aztán ha nem érzed magad ettõl jobban,akkor beszélj egy pszichológussal.Nem kell magad szégyellned.

Csalódott vagy és valamiért elégedetlen saját magaddal.De semmiképp sem vagy félrecsinált, meg frigid, vagy prûd, vagy aszexuális.Elõször beszéld ezt meg a barátoddal, aztán ha nem érzed magad ettõl jobban, akkor beszélj egy pszichológussal.Nem kell magad szégyellned.
"kellemetlennek érzem ha megölel" "Forduljak szakemberhez? Úgysem merném ezeket elmondani neki, mert annyira ciki. " "megint elõjönnek a hülyeségek a fejemben" "Hatalmas csalódottságot éreztem, azt éreztem, hogy átver és, hogy ronda vagyok" Már ne haragudj, nekem már volt dolgom hasonló gondolkodásmódú lánnyal, így én ezekbõl csak azt tudom leszûrni, hogy ez csak közönséges hiszti, a problémáidat kivetíted magadra, és az egekbe növeled õket, ahelyett, hogy megoldanád. Megpróbálod magadat rossznak beállítani, válaszul arra, hogy szerinted nem úgy mûködik a világ, ahogy kellene, és ez odáig fajul, hogy már észre sem veszed, hogy valójában minden szép és jó. A szex nem azért rossz, mert testileg vagy lelkileg bármi bajod lenne, hanem mert egyszerûen unod, nem tudod, mi a lényege az egésznek. A barátodat elítéled egy olyan dologért, ami teljesen természetes, és már undorodsz tõle, holott valójában a saját beképzelt baromságaid miatt undorodsz magadtól. Emellé társul némi önsajnáltatás is, azt hiszed, attól jobb lesz, ha itt páran leírják, hogy mennyire sajnálnak. Csakhogy a problémákat ez nem oldja meg, azokat neked kell. Lényegében akkor teszed a legjobbat, ha befejezed ezt a hisztit, nem kínzod magad hülyeségekkel, a barátodat vagy otthagyod, vagy a pozitívumaira koncentrálsz, és elfogadod õt is olyannak, amilyen, és nem csak dugni próbálsz, hanem szeretkezni, vagyis nem azt nézed, hogy ki-be jár benned a farok, vagy hogy cumizol egy kicsit a végén, és akkor a pasinak is oké, hanem az érzelmeidet is beleadod a dologba . Lehet, hogy kicsit kusza lett, de a lényeg, hogy több pozitív hozzáállás, és kevesebb hiszti. Fontos: ha erre kapásból rávágod, hogy nincs benned pozitívum, az máris hisztinek számít, szóval azt ne.
A kérdező hozzászólása: 1 héten 3x kb.
És nem lehet hogy azért nem élvezed meg azért fáj mert túl gyakran csináljátok? Milyen gyakran csináljátok? És ne bántsd magadat nem vagy félrecsinált.
A kérdező hozzászólása: ááá köszi nem :) fiúkhoz azért vonzódom
Olyan gátat építesz magadban, hogy csak na. Lányok esetleg?
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi régebben a pornós dologhoz meg annyit, hogy már nem fogok ugyanúgy viszonyulni a barátomhoz. kellemetlennek érzem ha megölel stb.
7sel egyet értek. de én még megkérdezném, hogy esetleg nem volt korábban/kiskorodban valamilyen kellemetlen szexuális incidensben részed? az sajnos nagy mértékben tudja befolyásolni a vágyad, hozzáállásod...
Szerintem komoly önértékelési problémáid vannak, és ha valami veszélyeztetheti a kapcsolatodat, akkor az ez. Minden férfi néz pornót, akár bevallja, akár nem. Ez nem azt jelenti, hogy rossz, erkölcstelen ember, vagy hogy nem szeret téged, félrelépne, elhagyna, stb, ez pusztán természetes kíváncsiság, a férfiak egyszerûen ilyenek. Ezért kár egybõl csúnyának tartanod magad. Ami veszélyes, az az, ha a párod meglátja, hogy nem érzed magad jól mellette. Ilyenkor neki is kapásból az jön le, hogy nem tud neked boldogságot nyújtani, õ is depissé válik, és akkor már a fene megette az egészet. Menj el nõgyõgyászhoz, pszihomókushoz, azok hátha tudnak segíteni, és próbálj meg kicsit optimistábban hozzáállni a dolgokhoz. Már annak is örülnöd kellene, hogy van barátod, sokaknak még ez sem adatik meg.
Mit változtatnál magadon? Lehet ez probléma szex közben?
A kérdező hozzászólása: óó próbáltam már ellazulni meg nem agyalni, de nem ment.
Nem kell a lánynak perverznek lennie, hidd el nekem! Elég, ha élvezi, amit csinál, vagy amit csinálnak vele. Nagyon fontos a párkapcsolatban a testiség és azon belül is, hogy elfogadjátok egymást FELTÉTEL NÉLKÜL! Szóval lazulj el, próbáld élvezni és nem máson agyalni, mert úgy sem tudod hamarabb feladni a számlákat, vagy levinni a kutyát. Nagyrészt ez is agyban dõl el. Ne akarj egyedül maradni, ha el is hagynád, mert a zsák a foltját mindig megtalálja ;)
A kérdező hozzászólása: Igen arra is gondoltam már, hogy szakítok vele és keressen egy perverz csajt magának akitõl mindent megkap.Jobb lenne nekem egyedül.
Elõfordul az ilyen. Minden esetre ne csodálkozz és akadj ki, ha a pasid lelép egyszer csak, vagy máshol keresi az ilyen jellegû boldogságot. Nem bántásból mondtam, ez van.
A kérdező hozzászólása: számomra nem természetes hogy egy nõt bámul aki szopik. ezt még az isten sem tudná kiverni belõlem nem hogy egy pszichológus. ez olyan hogy utálok egy kaját akkor azt utálni is fogom. amúgy már szakítottam vele, tehát kiélheti minden perverz vágyát.

Frigidnek számítok szerintetek? Van itt olyan személy aki az is? Vagy az volt és segítettek neki és már nem az?

Lány vagyok. Vágyom a szerelemre, szexre, de ha valaki közeledett felém és tudtam hogy azért mert le akart velem feküdni, akkor mindig visszaléptem, szinte undorodtam tőle is meg attól is amit akart volna tőlem. Amúgy van nemi vágyam és volt hogy már volt érzésem is a másik iránt.

Legjobb válasz: Te nem frigid vagy, hanem félsz a szextõl.

Te nem frigid vagy, hanem félsz a szextõl.
A kérdező hozzászólása: Minden kedves válaszolónak a kérdésére.: 22 éves vagyok és nem volt még fiúm. Nem hagytam hogy közelebb kerüljenek hozzám. Igazából már akkor visszavonulót fújtam amikor kezdeményezett volna találkozást velem. Valamiért viszolygok attól hogy hozzám érjenek. Taszítónak élem meg, ha tudom, hogy tetszek neki és akarna is tõlem valamit. Szerintetek ez nagyon komoly baj?
lehet lezbi vagy.. :) gondolkozz el rajta! :)
1-es vagyok: nem kell erõltetni, majd jön a pillanat, amikor késznek érzed magad. :) Ennyi az egész. Ez nem parancsszóra megy.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az!! Egészen biztos. És ez nem vicces.
És most sincs senki, aki közeledni szeretne hozzád?
A kérdező hozzászólása: Remélem azért nem 40 éves koromra jön el az a pillanat.:)
Csomó oka lehet. Régi negatív élmények a szexualitással kapcsolatban? Nem tudsz megbízni egy fiúban sem? Egy kapcsolatnak része a szex, de ha félsz tõle, úgy egyikõtöknek sem lesz jó. Meg kell találnod elõször az okát, aztán hátha a megoldás is megszületik.
Ha jön az igazi akkor az endokrin rendszer eldönti helyetted :) Ez van genetikailag belén égetve.

Miért kívánom a szexet még így is hogy frigid vagyok?

Szerintem a kérdés magáért beszél, csak annyit szeretnék még kérdezni, hogy mit tehetnék az ellen, hogy barátnőm ne okolja magát azért, hogy nem tud orgazmust okozni nekem? F

Legjobb válasz: Nem frigid vagy, azok nem kívánják. Szimplán csak gondjaid vannak.

Nem frigid vagy, azok nem kívánják. Szimplán csak gondjaid vannak.
Mert a pároddal lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom, hogy hogy fejezzem ki a problémám, de a lényege az, hogy soha az életben nem volt orgazmusom. Semmilyen érzés az egész.
már megint egy fogalomzavaros. keress rá hogy mit jelent a frigid kifejezés...
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: bocs a fogalomzavarért, ezt a választ is itt adták am. 17.
19:25 "A frigiditás tulajdonképpen egy gyûjtõfogalom, mely magába foglalja például a szexuális vágy hiányát vagy csökkenését, a szexuális ingerekre való érzéketlenséget és az orgazmus teljes hiányát is. Frigiditás felléphet férfiaknál és nõknél egyaránt, ..."

Ha estleg frigid vagyok, az otthon "orvosolható-e"?

Legjobb válasz: Miböl gondolod, hogy esetleg frigid vagy?

Miböl gondolod, hogy esetleg frigid vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!