Találatok a következő kifejezésre: Forró fürdő környékén (2 db)

Forró fürdő beágyazódás környékén vagy nagyon korai terhességnél sem ajánlott?

Legjobb válasz: A forró fürdõ az egész terhesség alatt nem ajánlott.

A forró fürdõ az egész terhesség alatt nem ajánlott.
A forró víz vérbõséget okoz, ezáltal a terhesség érdekében és alatt tilos!!!
Ez a forró fürdõ dolog is eléggé el van túlozva.Én imádok fürdeni és amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok addig nagyon sokat fürödtem.Semmi bajunk nem lett! Az a lényeg, hogy ne 42 fokos vízbe fürödjél, hanem mondjuk csak 38-ba és tiszta legyen a kád!
Szia én 33 hetessen még minden nap fürdök.Mikkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, akkor mindig teli kád vízben ültem, mégsem ment el a baba.Na jó most is fürdök csak vigyázok hogy a hasam ne merüljön vízalá.Ha nem vagy veszélyeztetett terhes akkor egy párprces fürdõtõl nem lehet semmi baj.De elõtte inkább kérd ki az orvosod véleményét, nehogy aztán baj legyen!!!!Boldog babavárást!!!!

Nagyon forró fürdő, zuhanyrózsával a méh környékén okozhatott korai vetélést? Lelkiismeret furdalásom van. :' ( A jobb petefészkem PCOS gyanús. (lent)

Nem tudtam, hogy babás vagyok, csak akartam, hogy jöjjön már meg a havim, késett úgy 4 napja. Ajánlották a nagyon forró fürdőt, rátettem a zuhanyrózsát a hasamra, hogy már mensi szerű görcseim lettek, rá 2 napra megjött, nagyon kevés barnás volt, az aznapi teszt halvány pozi. Haspuffadás megmaradt, de néhány nap múlva már negatív volt a teszt. A következő mensim igazi volt, nagyon durva, fájdalmas és rengeteg. Rosszul vagyok lelkileg, még csak egy uh-ra sem mentem el a barnázás után. :(

Legjobb válasz: Ne legyen, nem tudhattál róla.

Ne legyen, nem tudhattál róla.
Esélyes h igen. De menj el dokihoz mindenféleképpen.
Ne legyen lelkifurdalásod. Én semmi ilyesmit nem csináltam, odafigyeltem mindenre, talán túlságosan is, dokinál is voltam többször, mégse tapadt meg... :( Ha nem akar maradni a lélek, akkor nem marad.
Szia! Én is PCO-s vagyok, de nekem nagyon sok cisztám van, mindkét petefészkemen. Nekem mikor elmentem a nõdokihoz, a pozitiv tesztemmel, leközölte velem, hogy a ciszta is csinálhat pozitiv tesztet! Lehet hogy a ciszta csinálta. Ne okold magad, meg lehet ne m is voltál terhes.... Én nem tudom de azt egy orvosnak kellene látni ha terhesség volt, nem??
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem tudhattad és valószínûleg nem ez volt csak a gond. Ha minden rendben a babával nem vetélsz el ettõl. Valószínûleg gond volt amúgy is, ne rágódj rajta, a párod pedig valószínûleg azért nem hozta fel, mert vagy nem tud vele mit kezdeni vagy nem tudta hogy szóba hozni, nekik ezt nehezebb megérteni és átélni.
A kérdező hozzászólása: Nem konkrétan zuhany volt, hanem leültem a kádban és több percen át folyattam a hasamra a forró vizet a zuhanyrózsából, piros lett az egész hasfalam. A fogantatástól pontosan 3 hét telt el a barnázásig, az erõs vérzésig meg még egy hónap. Azért jó lenne a tudat, hogy nincs közöm hozza..csak ilyen érzékeny vagyok meg egy legyet sem tudok lecsapni :)
A kérdező hozzászólása: Igen, így van...csak hát belegondolok, hogy "neki" is van lelke meg minden és..nem is tudom, rosszul érzem magam ha csak korai terhességrõl olvasok vagy hallok és a kisbabák is érzékenyen érintenek. Az apuka a volt szerelmem lett volna, akivel régen jártunk, aztán jó messzire kerültünk egymástól, majd 2 év múlva kezdtünk ismét beszélgetni, találkozni. Vele sem tudom megbeszélni..vagyis megírtam neki nagy vonalakban a dolgot, de hogy semmi baj és nem is bánt meg semmi és csak azért szólok, hogy húzza fel azt az óvszert mindig, ha arra kerül sor mert sosem lehet tudni, aztán hívott, írt, keresett, hogy a komoly dolgokon nem néz át és beszéljük majd meg élõben stb., aztán találkoztunk és semmit nem kérdezett. Oké, hogy eltelt 1-2 hónap is a találkozóig, de semmi.. Ez is bánt, pedig hát õ férfi és nem érinti meg az ilyesmi annyira, mint a nõket. Szerintetek hozzam fel neki még a témát, vagy ne? Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok!
Mivel még csak négy napot késett, sok minden nem lehetett még ott benn. Ha ennyitõl vetélés lenne, nem lenne szükség az abortuszra. Elvileg a forró fürdõ (tehát az igazi, malacpirítós, hosszú fürdõzés) okozhat vetélést, de a zuhanyzós módszer szerintem messze nem ez. Valószínûleg elindult valami, de akár hormonzavar, beágyazódási gond miatt "megoldotta a természet". Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert ez a "vetélés" rajtad kívülálló ok miatt történt.
Nem a te hibád. Ne okold magad, nem tudhattad. Majd legközelebb ha késik, akkor tudni fogod, hogy elõször tesztet kell csinálni. De tényleg ne rágódj ezen. Nem is biztos, hogy ettõl volt. :) Amin nem változtathatsz, azon ne idegesítsd magad. :)
A kérdező hozzászólása: 3 ciklus után voltam dokinál, már semmit nem látott. Annyira lelkiismeret furdalásom van.
A kérdező hozzászólása: Szegény utolsó..nagyon sajnálom. :( Sokáig vártad a babát? Adja Isten, hogy minél elõbb sikerüljön neked teherbe esni!! Nagyon szorítok! Én rá 2 hónapra mentem el dokihoz, akkor már (ha csak baj nincs) nem láthatja, úgy tudom.. Mindenesetre a nagyobb vérzés elõtt egy este olyan méhfájdalmaim voltak, hogy már azt hitem mentõt kell hívnom, nem tudtam lépni sem vagy 5 percig. Ez nem tudom mit jelenthet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!