Találatok a következő kifejezésre: Forgalmi vizsgán tételeket (1 db)

Forgalmi vizsgán mely tételeket kérdezik a műszaki részből?

Csak a 4 kötelez?t?

Legjobb válasz: Mikro én 4 évvel ezelõtt vizsgáztam akkor vezették be, h ott is le kell az autót ellenõrizni és akkor csak azt, amit rutinvizsgán is kötelezõen tudnod kell. Kerekek, fék, kormány, lámpák. Ezek az elindulás elõtti teendõk, késõbb ülés,tükör beállítás, biztonsági öv ( ezeket én már menet közben csinálom 4 éves jogsival :) ) Volt mé egy féktesz még mielõtt kimentem a forgalomba, a kifelé vezetõ úton egyesben megfékezed az autót. De az oktatód úgyis megmondja ha kérdezed.

Mikro én 4 évvel ezelõtt vizsgáztam akkor vezették be, h ott is le kell az autót ellenõrizni és akkor csak azt, amit rutinvizsgán is kötelezõen tudnod kell. Kerekek, fék, kormány, lámpák. Ezek az elindulás elõtti teendõk, késõbb ülés, tükör beállítás, biztonsági öv ( ezeket én már menet közben csinálom 4 éves jogsival :) ) Volt mé egy féktesz még mielõtt kimentem a forgalomba, a kifelé vezetõ úton egyesben megfékezed az autót. De az oktatód úgyis megmondja ha kérdezed.
Szerintem forgalmi vizsgán nincsenek tételek (vagyis csak az útvonalakról). Legalábbis én egy éve csináltam és nekem csak a kötelezõen ellenõrizendõ dolgok voltak, lásd elõzõ válaszoló.
Tudom nevetséges de tõlem csak annyit kérdezzett hogy hol kell beönteni az ablakmosó folyadékot.Megmutattam és ezzel kész.
Én 1 éve vizsgáztam és nem kellett semmi ilyesmit mondanom... Sõt az oktatóm mondta, hogy el sem kell mondani az ellenörzéseket, csak körülnézni és mondani, hogy minden rendben van az autóval. Utánna elindulás és egy fékezés, és mondani: fél rendben. De gondolom a vizsgabiztos mindent megkérdezhet, szóval azért készülj rá.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezzel a személy ig. -al átengednek?

Horvátba mennék 17.-én és arra lennék kiváncsi,hogy 17.én indulok,28.án jövök akkor és 28.-áig érvényes, azzal még átengednek?

2

Horvátországba milyen okmányokkal lehet kimenni?

Útlevél, személyigazolvány. ezeken kívül? vagy csak ezekkel?

12

KRESZ tanfolyam után meddig lehet elmenni vizsgázni?

Ha tavaly jártam tanfolyamra, de nem volt módom elmenni vizsgázni idén még elmehete vagy újra kell járnom a tanfolyamot?

2

A lehel téri felüljáró az merre van?

5

Az árvízi lezárások miatt kb mennyi idő alatt lehet bejutni a Szentedrei úton a Flórián térig? Kb reggel 8 felé érnék a Szendendrei útra és 9-re kellene a Flóriánon lenni.

1

Mennyibe kerül a Határ úti parkolóban egy napra a parkolás?

2

Elvált szülőknél csak a gondviselőnek kell beleegyeznie a jogsiba vagy mindkét félnek? 17f

1

Külön KRESZ és forgalom?

Azt szeretném kérdezni, hogy az lehetséges-e, hogy a KRESZ-t leteszem akár már most, kifizetem külön, meg az elsősegélyt, és a forgalmat csak télen kezdem (akkor töltöm be a 17-et), akár más autósiskolában?

5

Könyves Kálmán krt. - Gyáli út #-be van térfigyelő kamera?

Egy közlekedési felelősség eldöntésében kérném a segítséget, mivel tegnap ott történt egy közlekedési baleset. Akkor sajnos rendőrt nem hívott a kedves ismerősöm és az EU kárbejelentőt is hiányosan töltötték ki. Akkor a másik fél nem ismerte el a felelősségét, pedig járműben keletkezett sérülésekből is egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ő volt a hibás. Sajnos ma szerettem volna vele egy új betététlapot kitölteni, de azt mondta hogy már nem ismeri el a felelősségét. Abban a kereszteződésben működik az UTV.hu-nak a térfigyelő kamerája, de ha jól tudom azok nem rögzítenek, valamint megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, de sikertelenül. Valahogy van még arra lehetőség hogy visszakapom a pénzem, vagy mér csak a jogi út maradt aminek persze semmi értelmét nem látom. Segítséget előre is köszönöm.

4

Pedelec rendszerű elektromos kerékpárok fenntartása mennyire költséges? Akkumulátort mennyi időnként/kilométerenként kell cserélni és az milyen költséget jelent?

Tapasztalt elektromos kerékpárosok véleményére és tapasztalataira lennék kíváncsi, akik legalább 1-2 éve használnak pedelec rendszerű e-bringát.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!