Találatok a következő kifejezésre: Fonyódligeten illetve milyen szórakozási (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nikol, vagy Nikola Apartman Siófok, Köztársaság utca 4/B. Fsz2. című szállás elérhetőségét valaki meg tudja nekem adni? Foglalást elmentették, de semmiféle elérhetőség, hogy van-e még szabad szobájuk.

1

Siófokon a Nagystrand és a Beach Club az egy strand? Vagy két különböző?

1

Siófok Aranyparton milyen árak vannak? Meg úgy egyátalán Siófokon?

2

Nyíregyházi Vadaspark milyen? Jobb mint a Budapesti Állatkert?

Elég messze lakunk Nyíregyházától, 3 óra az út oda, 3 óra vissza. Megéri elmenni?

2

Szálláshely babával - Balaton?

Tudnátok ajánlani valami olcsóbb szálláshelyet a Balaton környékén? Babával mennénk, jó lenne, ha nem kellene vinnünk neki kiságyat. Valami panzióra gondoltunk, ahol kapunk reggelit és vacsit is. Csak egy éjszakáról lenne szó.

1

Hogyan jutok el Gödöllőről Domonyvölgybe?

Mondják, hogy csak kocsival tudok oda menni, de én mindig látom hogy jár arra egy busz. Arra a buszra hol lehet felszállni Gödöllőn és mennyi rá a jegy?

1

Budapesten, laptoppal találkozni hol lehet?

Egy ismerősömmel kb. Budapesttől egyenlő távolságra lakunk, ezért csütörtökön Budapesten találkozunk. Mindkettőnknél lesz egy laptop, adatokat akarunk másolni egyikről a másikra. Budapesten hol van olyan hely, ahol le lehet ülni, van konnektor, légkondi és viszonylagos nyugalom? A pénz nem számít, csak nem egy gyorsétterembe vagy plázába akarunk menni? Van valamilyen ötlet, javaslat?

7

Hortobágyi vasútállomástól messze van gyalog az állatpark/csárda?

2 kisgyerekkel szeretnénk menni - és vonattal, ott aludni 1 éjszakát szálláshelyen. Autó nélkül is működne vajon a dolog? Vagy van helyben taxi? Köszönöm a segítséget.

1

Mennyibe kerül egy teljes árú jegy Szeged-Győr útvonalban?

2

A tripadvisorrol vélemények? Lehet azon keresztül rendes apartmant találni, elérhető áron. Budapestre tervezünk utazni pár napra városnézőbe.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!