Találatok a következő kifejezésre: Fonyódligeten illetve milyen (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hova menjünk nyaralni? Dunántúlra szeretnénk elmenni nyaralni a párommal. Olyan helyet keresünk, ahol lehet kirándulni, vannak látnivalók, természetes vizek (de nem Balatonra mennénk! ), esetleg strand. Mit ajánlotok? Esetleg tapasztalatok? Köszönöm.

3

A hévízi tóba csak a gyógyfürdőn keresztül lehet bemenni, vagy strandon, vagy nincs elkerítve, és ingyen is bemehetek? Ha belépős, akkor hogy a legolcsóbb?

2

Infó a Fazola-kapuról?

Az osztállyal Egerbe megyünk. A Fazola-kapuról kell beszámolót készítenünk. Nem találok normális oldalt erről. Tudnátok segíteni?

2

Zánkaiak! Júniusban mennénk Zánkára, érdekelne hogy mennyibe kerül a strandon a belépő? Többi lent!

Keresgéltem a neten, nem találtam semmilyen használható információt. Tavalyi évben 450 Ft volt a felnőtt belépő. (net írta) Ide árak érdekelnének! Köszönöm a segítséget!

0

A Borsod Volán Kánó-Barcika járatán hogy hívják a sofőrt?

Nagyon szeretném meg tudni fontos lenne

4

Osztálykirándulás, mit csináljak?

3 nap múlva kirándulunk de én meggondoltam magam , van így értelme menni és úgymond vészeljem ki ?vagy találjak ki vmit hogy ne kelljen menni

2

Budapestiek! A Nyugatiból a Délibe 1 óra alatt el lehet jutni?

8

Milyen kempinghelyet ajánlanátok lehetőleg a Balaton környékén?

Sátorozni mennénk le, NEM kocsival. Tapasztalat? Valaki tud ajánlani valami helyet? Olcsó legyen és ugye lehessen sátrazni:D

1

Ha a munkaadóm ki szokta fizetni a hétvégi hazautazások jegyárát, viszont az új rendszerben pótjegy nélkül csak 3 átszállással tudnék hazautazni, pótjeggyel meg csak egyszer kell átszállnom, akkor a pótjegyet is ki kell hogy fizessék?

A vasúti jegypénztárban eleve belerakták, nem kértem külön.

3

Hány kilóméterre van Kiskunfélegyházától Békéscsaba Személyautóval?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!