Találatok a következő kifejezésre: Fontos egy a (1184 db)

Mennyire fontos egy kapcsolatban számodra a romantika?

Én férfi létemre imádok sétálni,különösen az estéket szeretem amikor már minden lecsendesedett..

Legjobb válasz: Jaj, nekem nagyon fontos! Sétálunk, naplemente, kis rózsaszín szívecskék repkednek körülöttünk, szól egy szép zene. Hát kell ennél jobb?

Jaj, nekem nagyon fontos! Sétálunk, naplemente, kis rózsaszín szívecskék repkednek körülöttünk, szól egy szép zene. Hát kell ennél jobb?
öszintén nekem semenyire 22 f
So-so. Van amikor nagyon vágyom rá, van amikor egyáltalán nem. Hangulatfüggõ.
Semennyire, csak a barátnõm kedvéért szoktam.
soha nem volt benne részem, de biztosan jó amúgy amit leírtál az jó, esténként én szoktam kint töltésen, sokkal jobb, mert csend van és a város fényei csak halványan látszódnak,
Nálam változó.Nem kell mindig, mert az unalmas.N

Mennyire fontos egy párkapcsolatban a szexualitás?

S ha az minimális, félreléphet az egyik fél?

Legjobb válasz: Bizonyos életkor felett, megfelelõ érzelmi kötöttség és felelõsségtudat mellett, fontos. "ösztönök tömkelege az együttlé" --ezzel nem értek egyet.

Bizonyos életkor felett, megfelelõ érzelmi kötöttség és felelõsségtudat mellett, fontos. "ösztönök tömkelege az együttlé" --ezzel nem értek egyet.
tegnapelõtt 23:58 :DDDDD Tuti hogy nõ vagy! A nõk gondolkodnak így. Egy darabig persze.... :D Amíg meg nem jelenik Huán, vagy Álehándró az életükben és elkezd bizseregni a nunijuk. Nem értik mi történik velük, azt hajtogatják hogy teljesen hülye vagyok de nem tehetnek ellene semmit sem.... :D Azok a nõk akik így gondolkodnak szerintem meg lesznek csalva ha a szexet hátrasorolják. Van hogy fontosabb a nõknek postára menni, mint együtt lenni a férjükkel. Na amikor ez bekövetkezik akkor a férj szomorkodik, majd elkezd nézelõdni. Sajnos tapasztalat.
Alappillére. És nem csak ösztönök tömkelege, hanem intimitás, egymásra figyelés, szeretet, és örömszerzés egymásnak. Ha egy kapcsolatban nincs, vagy nem jó a szex, az súlyos párkapcsolati problémák tünete.
Nem kértem kioktatást, csak leírtam a véleményem. Van párom, nem állítottam egy szóval sem, hogy nem kívánom, vagy ne szeretnék vele szexelni. Viszont megfordítva annyira szeretem õt, ha soha többet nem tudnánk szexelni, akkor is vele maradnék, nekem fontosabb, hogy olyan ember legyen mellettem aki a másik felem teljes mértékben, mint az hogy most milyen a szex. A pizzás hasonlatra reagálva: én meg azt mondom, hogy a szex a hab a tortán, a torta anélkül is isteni, de az tény hogy feldobja, ennyi.:)
ma 20:53 Bocs nem akarok kötekedni, de akiknek huszadrangú azokat tutira meg fogják csalni. A szex a másik átélése. Ha ez neked huszadrangú, akkor miért lennél velem? Szerethetsz te akárhogy, ha nem kívánsz, akkor nem akarsz engem, csak egy tárgy kell neked. Egy õrkutya címerállat, vagy társaság, de nem társ. Ez így mûködik.
A szex olyan mint a feltét a pizzán. Isteni, és annélkül csak egy üres száraz tészta az egész, akármilyen szépen sütöd meg! A Szeretlek kívánlak akarlak alig különbözik egymástól. Szerinted mi történik ha ezeknek kitépik a gyökerét? A kapcsolat elhervad. A szex olyan alap hogy azt sokan nem is akarják tudomásul venni. A férrelépés lelkiismereti kérdés. Ha a kapcsolat kihûlt, akkor szinte jogos, de ha az érzelmi kötõdés még mély akkor súlyos lelkiismereti terhet okozhat, annak ellenére hogy a logika teljesen jogosnak és szükségesnek érzi, a szív a fõnök és õ ilyenkor borzalmas napokat él át. :(
Nekem pl nem fontos, huszadrangú, van ilyen is. 22/L
Nagyon fontos! Viszont, ha nem elegendõ a szex, akkor sem a félrelépés a jó megoldás! Ugyanis azzal nem oldod meg a párkapcsolati problémádat, csak pillanatnyilag enyhíted az étvágyadat. Ha szereted a lányt, akkor próbáld vele megbeszélni, ha nem megy, akkor sajnos az a párkapcsolat végét is jelentheti... Illetve én sem értek együtt ezzel a kijelentéssel: "ösztönök tömkelege az együttlét..." üdv.
szerintem is nagyon fontos, ha az nincs, vagy nem jó, vége van mindennek 22/l
szerintem fontos!!! nagyon is!!
Ja és a tortás hasonlat úgy igaz, hogy a szex az a krém, a hab, és a marcipánfigura is! Azt mondod nem fontos a szex..... Nézz körül! Mi szól a szexrõl? Minden! A neten, az infóáramlás legszabadabb és legkötetlenebb színterén ahol megtalálható minden a kábszer termesztésrõl, a gyereknevelésrõl, a házi üzemanyagkészítésen át a terrorista kézikönyvekig, mi az ami az egésznek több mint 60%-át kiteszi? Szexoldalak, pornó, szexualitással foglalkozó portálok, stb! Ennyi! Gondolod, hogy ahová reggel kilépsz az ajtón, az egy másik világ mint ami a tévében van? Nem! Az, ugyanaz a világ, és ugyanúgy mûködik, mégha sokan hamis illúziókba is ringatják magukat!

Szerintetek mennyire fontos egy házasságban a jó szexuális élet és mennyire javít a kapcsolat minőségén?

Legjobb válasz: A jó szexuális élet épp annyira fontos egy kapcsolatban mint pl. hogy hasonló elképzeléseik legyenek az anyagiak kezelése (pénzzel való bánásmód) terén. Ha teljesen mások az igények és az elképzelések, ha az egyik vagy mindkét fél nem azt kapja a másiktól amire neki igénye lenne akkor szinte törvényszerû hogy csak idõ kérdése hogy a kapcsolatnak mikor lesz vége. Lehet néhány hónap, néhány év de sokszor évtizedeket is vegetálnak egymás mellett amiatt a tévhit miatt hogy "hát de szeretem õt". Hogy lehet olyasvalakit szeretni aki tudja hogy mire lenne szükségem egy kapcsolatban de nem kapom meg tõle? (És most nem a különbözõ szexuális szokásokra hanem konkrétan a szex teljes hiányára gondolok, vagy ha már anyagiak: a másik pl. elherdálja a pénzt én viszont gyûjtenék valami nagyon fontos dologra). Akkor hiába az érzelmek ha az eszemmel tudom hogy ennek miért és hogy lesz vége. Kérdés hogy mennyit akarok szenvedni így.

A jó szexuális élet épp annyira fontos egy kapcsolatban mint pl. hogy hasonló elképzeléseik legyenek az anyagiak kezelése (pénzzel való bánásmód) terén. Ha teljesen mások az igények és az elképzelések, ha az egyik vagy mindkét fél nem azt kapja a másiktól amire neki igénye lenne akkor szinte törvényszerû hogy csak idõ kérdése hogy a kapcsolatnak mikor lesz vége. Lehet néhány hónap, néhány év de sokszor évtizedeket is vegetálnak egymás mellett amiatt a tévhit miatt hogy "hát de szeretem õt". Hogy lehet olyasvalakit szeretni aki tudja hogy mire lenne szükségem egy kapcsolatban de nem kapom meg tõle? (És most nem a különbözõ szexuális szokásokra hanem konkrétan a szex teljes hiányára gondolok, vagy ha már anyagiak: a másik pl. elherdálja a pénzt én viszont gyûjtenék valami nagyon fontos dologra). Akkor hiába az érzelmek ha az eszemmel tudom hogy ennek miért és hogy lesz vége. Kérdés hogy mennyit akarok szenvedni így.
Nagyon fontos egy kapcsolatban a szex, de emellett még millió más is fontos, hogy azt a kapcsolatot jónak, harmonikusnak lehessen nevezni. Kizárólag a szextõl nem fog hosszútávon mûködni egy kapcsolat sem (komolyra gondolok, nem csak szexen alapulóra).
Nagyon fontos szerintem. Az a jó, ha mind testileg, mind lelkileg rendben van minden. Hisz a szex, nemcsak a vágyaink kielégítésére szolgál, hanem megnyugtat, felszabadít, szerintem igen is kell a testnek is a törõdés. Mindenkinek jól esik a gyengédség, a simogatás és ami ez után ilyenkor jön.
A szex az intimitas kifejezese Ha nincs szex akkor sem szabad az intimitasnak kihalni mert akkor kihul egy kapcsolates vege.Az intimitas lehet masszazs beszelgetes kozos furdes esetleg a masik testi gondozasa is.(pedikur stb)ez idos korban gyakori. Intimitas az ami a kapcsolatot osszetartja/osszeragasztja.Az a gond sok no nem akar szexet barmilyen okbol es ezert keruli az intimitast is na akkor kezdodnek a gondok egy hazassagban.A ferfi kovetel a no nem akar sertodes visszautasitas stb.Az intimitas az elojataek mar nappal kezdodik egy jo szo egy erintes egy oleles egy dicseret egy osszebujas ha ez megvan akkor este a kozos intimitas mar magatol jon.Ha a feleseg elkezdi a szexet jutalom bunteto eszkoznek hasznalni es nem intimitas vele a celja elobb utobb a pasi megunja hogy porazon van es mashol fogja keresni a kotodest az iontim kapcsolatot na ekkor jonnek a megcsalasok.
A jó házassághoz hozzátartozik a szex is. De ennek nem szabad meghatározónak lenni! A szeretet, megértés, egymás meghallgatása, a közös érdeklõdés sokkal fontosabb.Ezek akkor is mûködnek, ha betegség miatt pl. nem lehet szex. Ahol a szex a legfontosabb, ott probléma esetén a házasság sem mûködik.
Szerintem eléggé fontos.
Fontos, de nem javít a kapcsolaton, sõt, ha a kapcsolat nincs rendben, akkor a nõnek legalábbis nem lesz kedve a szexhez. Azaz a szexhez igen, csak a férjéhez nem.
Ha nincs jó szexuális élet, akkor az a házasság biztos hogy nem jó. A jó szexuális élet persze önmagában még nem garancia kell sok más is, de ha az nincs akkor viszont kizárt hogy az a kapcsolat mûködõképes legyen.
Lehet jó a házasság jó szex nélkül, de az embernek mindenképpen szüksége van szexuális életre és az az optimális, ha ez a házasságon belül van. A házasságnak az egyik alapja az, hogy azonos legyen az értékrend, a másik a jó szex.
Mi nem vagyunk házasok, de a szex nem túl gyakori. Nem mondanám semmiképp, hogy bármilyen tekintetben is ez irányítaná, vagy befolyásolná a kapcsolatunkat. De nekünk jó így.
Mindenki le lett pontozva, aki azt írta, hogy fontos??
Nagyon fontos a szex, és minden, ami érintés, intimitás, összetartozás. Én éltem szex- és intimitásmentes házasságban (nõként, és nem miattam nem volt szex), és egyszerûen mindenre kihatott, társas magányban éltünk, de rengeteg volt bennünk a frusztráció, emiatt folyton veszekedtünk, morcosak voltunk, nekem komoly alvászavaraim lettek, depressziós lettem, az önértékelésem kb. a 0-val lett egyenlõ... Évekig hitegettem magam, hogy lehet így is élni, mert amúgy minden más stimmel. Pedig ez nem volt más, csak egy baráti kapcsolat, ami a jövõben ugyanúgy megmarad - csak most már elváltan. (Azóta megtaláltam azt, akivel a szex és minden más is tökéletesen mûködik.)
Férfiak esetében szinte garantált a megcsalás ha nem jó a szexuális életük.A nõket ahhoz képest nem nagyon izgatja a dolog.Tehát összegezve a dolgot egy kapcsolat minõségét sajnos a szex befolyásolhatja a legjobban(férfi szemszögbõl)
Szerintem nagyon fontos, hogy javít-e.... ha esetleg ellaposodásról van szó. Ha az egyik fél már nem szerelmes akkor már nem sokat.
fontos igen!

Szerintetek mennyire fontos egy munkahelyen barátkozni a kollégákkal?

Úgy értem, érdemes-e inkább semleges viszonyt kialakítani a többiekkel vagy mindenképpen jó, ha összehaverkodunk valakivel közelebbrõl is?

Legjobb válasz:
Nekem az elmult evek alatt volt mindenfele tapasztalatom. Vezeto beosztasom volt (jelenleg nem dolgozom) es nem volt tul elfogadott ha valaki epp koszont erkezeskor es tavozaskor. Ezek az emberek nem voltak tul kommunikativak ami megnehezitette a dolgom a munkaba, persze elvegeztek amit kellett de ugy ereztem mintha valami random emberrel lennek egyutt napi 8 orat. Szerintem helytelen hozzaallas mert vannak nyomos napok is es ha nem megfelelo emberek vesznek korul akik egesz nap kussolnak csak nehezitik a dolgot mert nem lehet dumalni veluk es unalmasan telik meg egyhanguan. En mindig azt mondom, hogy fontos megkapni az arany kozeputat. En bele estem abba a hibaba, hogy egy elozo fonokbe tul megbiztam, kiosztottam szemelyes dolgaim majd o tovabb adta mas embereknek. Undorito. De! sok baratsagot is felepitettem. Fontos az, hogy megismerj mindenkit picit es akkor engedd oket magadhoz kozelebb mert sose tudod milyen jo dolgok sulnek ki… Megegyszer: a fonokseg nem komalta a szotlan embereket soha

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem az elmult evek alatt volt mindenfele tapasztalatom. Vezeto beosztasom volt (jelenleg nem dolgozom) es nem volt tul elfogadott ha valaki epp koszont erkezeskor es tavozaskor. Ezek az emberek nem voltak tul kommunikativak ami megnehezitette a dolgom a munkaba, persze elvegeztek amit kellett de ugy ereztem mintha valami random emberrel lennek egyutt napi 8 orat. Szerintem helytelen hozzaallas mert vannak nyomos napok is es ha nem megfelelo emberek vesznek korul akik egesz nap kussolnak csak nehezitik a dolgot mert nem lehet dumalni veluk es unalmasan telik meg egyhanguan. En mindig azt mondom, hogy fontos megkapni az arany kozeputat. En bele estem abba a hibaba, hogy egy elozo fonokbe tul megbiztam, kiosztottam szemelyes dolgaim majd o tovabb adta mas embereknek. Undorito. De! sok baratsagot is felepitettem. Fontos az, hogy megismerj mindenkit picit es akkor engedd oket magadhoz kozelebb mert sose tudod milyen jo dolgok sulnek ki… Megegyszer: a fonokseg nem komalta a szotlan embereket soha
A kérdező hozzászólása: köszi a hosszú választ!
nincs mit, kicsit kell beszelni mindenkivel barhol vagy, ahogy mondtam keresd meg az arany kozeputat
muszáj! elõzõ munkahelyen nem voltam túl barátkozós a megfelelõ emberekkel (fõnök meg a 4 kis kedvence) --- ellehetetlenítették a munkámat, aki velem jóban volt, azt is megpróbáltak minden fórumon lehúzni, a fõnököm és a fõnököm fõnöke a teljesítményértékelésen azzal a szöveggel húzott le, hogy tökéletes a munkám, sõt...de nem jövök ki a kollégákkal (akikrõl és a fõnökömrõl az egész gyár tudta, hogy lusta trehány naplopók, senki nem is akart velük együtt dolgozni) - eljöttem 2× annyiért , meg a munka is 2-3× annyi, de jobb a társaság és nem kell minden szavamat 5× átgondolni, mielõtt beszélek szóval muszáj minimum jópofizni mindenkivel.

Mennyire fontos egy kapcsolatban az, hogy a pasi idősebb legyen?

Rengeteg nő gondolkozik úgy, hogy jobb, ha a pasi 2-3 évvel idősebb. Én 20/F vagyok, de jobban tetszenek nekem a 22-23 esetleg 24 éves csajok. Õk viszont inkább egy kicsivel idősebb pasikat akarnának maguk mellé. Ez miatt rengeteg csaj nem is nyitott felém és így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Tudom, próbálkozzak tőlem 1-2 évvel fiatalabb csajoknál, de a legtöbb akit ismerek, korántsem eléggé "felnőtt" egy komolyabb kapcsolathoz.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fontos. Én jártam idõsebb csajjal.Nem zavarta.Azt nektek kell eldönteni.

Egyáltalán nem fontos. Én jártam idõsebb csajjal.Nem zavarta.Azt nektek kell eldönteni.
Általában tényleg hamarabb érnek a lányok, de 17-20 év körül a srácok beérik õket. Ráadásul egyénileg nagy mértékben eltér az érettség, úgyhogy nem lehet általános szabályt alkotni. Én pl jóval idõsebb lánnyal járok. Az utolsó válaszolónak: A 18 éves lánynak nagyobb az önbizalma, mint a 18 éves fiúnak, de épp annyira kislány még, mint a srác. Csak gyakran van esetleg már egyetemista pasijuk és némi sminkkel nõiesebben néznek ki, míg a fiúk ugye ebben nem tudnak nagyon változtatni magukon, hiszen a "férfias megjelenés" rendszerint kötõdik a zömökebb testalkathoz, szõrzethez, inghez-zakóhoz, és ezek ugye 18 évesen nem jellemzõek a srácokra. De ez csak látszat.
Azért fontos, mert egy 18 éves srác még gyerek, egy 18 éves lány már kész nõ. Persze vannak kivételek. Nekem az elsõ komolyabb kapcsolatom 23 évesen volt egy 21 éves sráccal. Nem volt gond a kor egyáltalán. De õ elég érett gondolkodású srác volt.
A kor csak egy szám. A nõk szeretik, ha a pasi pár évvel idõsebb náluk, vagy ha úgy tetszik, kevés nõ szereti, ha fiatalabb nála a pasi. Ha idõsebb csaj kell, viselkedj úgy, h meggyõzd, TE érettebb vagy a korodnál! A pontos korodat úgyis csak akkor tudja meg, ha elárulod.
Szerintem nem fontos. Én most is, egy fél évvel fiatalabb pasival vagyok együtt, és nagyon boldogok vagyunk! :)
Hát, én most 18 éves vagyok, de pl. az osztályomban rákérdeztem azokra, akik mindig idõsebb korban nézelõdtek. Mindig azt mondták, az a motivácíó, hogy õk érettek és nem gyerekek mint mi. Ennek talán az az oka, hogy a nõk 1-2 évvel korábban érnek általánosságban. Így egy 18 éves nõ egy 20-21 éves pasiban találja meg a hozzá illõ partnert.
szerintem nem fontos... 20f
Szerintem se fontos.
Nekem személy szerint fontos hogy max 1 évvel legyek fiatalabb csak vagy egyidõsek legyünk de jobb ha idõsebb vagyok. 1 év elmegy lefelé de nálam több nem.
ja és persze a válasz: nem, egyáltalán nem fontos. Csak a hagyományok, a megszokás és a nõi-férfi szerepek általános jellemzõi miatt a nõk általában könnyebben találnak megfontolt, erõs pasit az idõsebbek között és a fiúk egy dögös, laza csajt a fiatalabbak között. De ha te éppen nem, hát nem :-D

MI fontos egy párkapcsolatban? A szexben? Lelki dolgok?

Mi legyen meg? Mi fontos?

Legjobb válasz: Minden fontos! Mindennek meg kell lennie.

Minden fontos! Mindennek meg kell lennie.
A kérdező hozzászólása: de mik azok a , , minden" ?:D
ez nagyon bonyolult és összetett.nekem a legfontosabb a bizalom, tisztelet, szeretet, béke, harmónia, szenvedély, kémia, egymás iránti tolerancia, egymás megbecsülése szexben meg a perverzség
marlaS már többször említetted, hogy perverznek tartod magad a kakiszex neked belefér a szexuális életedbe? csak a miheztartás miatt...
az azért nem, és az állatok, és a család sem.
Szerintem egy párkapcsolatban fontos, ha a felek õszinték, tisztelik egymást, de fontos a harmónia, szeretet, bizalom, és legyenek biztosak abban, hogy mit szeretnének. Ami a szexet illeti, elengedhetetlen a szenvedély, és hát saját tapasztalatom szerint egy kis perverzió sem árt. :)
Legyen a pár egyben lelkitárs, legjobb barát és szexben is jó parti. De ez álom. :) 23l
Lelekes!en pattonjon farkamon. Annyit elég a lelkirõl.
Fontos.
Szerintem akit elfogadsz, annak az illatával, ízével nincs problémád.
Nagyon fontos. Ha valakiben vonz az illat, az nagyon jó.
Rendkívül fontos.

A lányoknak kb.75% ban fontos egy pasiban a kulső és kb.25%ban a belső?

Mert olyat meg nem hallottam hogy egy lany a belso ertekei miatt szeretett volna bele egy pasiba, hanem inkabb azert mert bejott neki kulsore. Azert irtam 75 ot mert ha csak mondjuk 30-50% ban jonne be nekik.egy pasi, akkor mar nem is akarnak osszejonni vele. A legtobb lany meg ugy velekedik,ha mar kulsore bejott akkor a belsoval ha csak egy kicsit is megfelelo, akkor azzal meg fog elobb vagy utobb baratkozni. El fogja fogadni.

Legjobb válasz: Ugyanez vica versa is igaz ám. A pasiknak 75%ban fontos, hogy a nõ jól nézzen ki és 25%ban fontos minden más.

Ugyanez vica versa is igaz ám. A pasiknak 75%ban fontos, hogy a nõ jól nézzen ki és 25%ban fontos minden más.
Már unalmas folyton leírni és persze úgy sem hiszed el , de mindegy. Barátom nem jött be külsõre, de sokat voltunk együtt. Végül nagyon szimpatikus lett és 3 hónap után jártunk. Azóta is tartom, hogy életem legjobb döntése volt. No ennyi. Élj boldogan kis barátom! 22/L
A kérdező hozzászólása: Te vagy a 100 bol 1 aki nem akinezete alapjan dontott. De a tobbi 90 valahàny csakis a kulso alapjan fog donteni.
Talán inkább fordítva. Nem jövök össze Brad Pittel, ha nem tetszik, amilyen õ 'bent', hiába hogy jól néz ki.
akkor már háremet tartanék xD

Fiúk! Nektek mennyire fontos egy lányon a smink, érdekel titeket, izgat, vagy egyáltalán fontos?

Legjobb válasz: Az a lány szép, aki smink nélkül is szép. Ha van rajta egy kicsi, ami kiemeli a szépségét, az jó, de ha egy komplett második arcot húz magára, számomra elég taszító. 20/F

Az a lány szép, aki smink nélkül is szép. Ha van rajta egy kicsi, ami kiemeli a szépségét, az jó, de ha egy komplett második arcot húz magára, számomra elég taszító. 20/F
Én ki nem állhatom, szerintem a természetes szépség a legjobb smink. Maximum alapozó, ha a lány arca nagyon ragyás és nem akarja mutogálni :)
szertintem felesleges es undoritoooo a smink inkab legyen termeszetes ... aki mast mond kur*va
A túl sok smink az már nagyon visszataszító és undorító.
Szerintem sokkal jobb ha a lány csak minimális sminket használ rendszeresen, de különleges alkalmakkor szépen kisminkeli magát(persze itt se a rikító sminkre kell gondolni)
Nekem sem jon be sot neha kifejezetten idegesit max egy pici szemfestek de ez tenyleg maxmax
szerintem egyenessen visszataszítò ez a természetellenesség...
Engem nem zavar, ha jól áll rajta :)
Nekem meg sem fordult a fejemben annyira nem érdekel :) ) Amúgy utálom, max egy nagyon kicsit... Rúzsnál meg rosszabb nincs sztem..
a szemeken izgat ha van mert ha világítós zöold vagy kék szeme van egy fekete vagy zöld szem esetén sötétkék vagy lila smink jól mutat
A barátnõm a kapcsolatunk elején még sminkelte magát, de szerencsére sikerült lebeszélnem róla.
minimális kell, de tényleg csak kicsi. 25F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!