Találatok a következő kifejezésre: Fontos az mikor és hol és (2 db)

Fontos az h. mikor és hol és mennyi idő után veszítjük el?

Összejöttem azzal a pasival akit már évek óta szeretek, ? is szeretett, csak bekavartak, és most értünk meg rá,h. ?szintén kimondjuk h.mit is érzünk..és minden tökéletes, eddig is az volt(már egyszer jártunk). És ma lefekhetnék vele..én szeretnék,de nekem els? és az erd?be éjszakázunk(barátaim szerint ne kapkodjam el,mert akkor nem tekint rám olyan tisztelettel, de sztem most itt nincs ilyen kérdés..mert ez más..mert ismertem,jártunk is,stb)

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy jártatok, azért várhatnál egy-két hetet. És szerintem ettõl már ma is jól érezhetnétek magatokat. A petting is jó dolog, és így megismerne a párod, hogy mi jó neked.

Attól függetlenül, hogy jártatok, azért várhatnál egy-két hetet. És szerintem ettõl már ma is jól érezhetnétek magatokat. A petting is jó dolog, és így megismerne a párod, hogy mi jó neked.
Szia! Szerintem akkor és úgy tedd meg, ahogyan TE szeretnéd. Viszon egy erdõ lehet, h nem a legalkalmasabb az elsõ alkalomra (bár kétségtelenül romantikus és emlékezetes). Viszont ha még leszenek ott rajtatok kívül is, akkor esetleg azon fogsz aggódni, hogy megláthatnak és az tönkreteszi az egészet. Én inkább az üres lakásra szavaznék. Én ismeritek már egymást jó ideje, hiszen jártatok, tehát ettõl még nem fogod elkapkodni a dolgot. Lényeg, hogy jól érezd magad és VÉDEKEZZETEK! Ezt nem lehet elégszer mondani :-) Sok sikert, akárhogyis döntesz!
én is drukkolok, azért írtam csak ide, h megtaláljam a kérdésed...:) szia! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek, az elsõ válaszolónak csak annyit, h. már tudja mi a jó nekem, mert már nagyon sokat pettingeltünk(amikor elõször jártunk) A másodiknak: sztem is nagyon romantikus:) És az óvszermár be is van készítve, nem is 1mert ha véletlen bénáznánk vele..akkor lesz másik..fõ a biztonság.. És ám már akkor is felkészültem rá, csak nem úgy jött össze..itt nem lehettünk, és ott se, de ez most végre jó alkalom lenne:) Már lig várom, majd hnap ha feltudok jönni akkor megírom h. mi lett:) És köszi mindent.
Hihi! En is drukkolok!
En is drukkolok neked!Puxx!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszi nektek, de nagyon rossz lett az estém..azt mondta h. szeret, de nem folytassuk, mert azt hitte h. én nem szeretem, de utána én nekimentem..és nem hagyott magamra..reggelig ott volt velem..csak pont ezért nem értem, mert ha engem vki nem érdekel ott hagyom, és nem ülök vele több órát..ám utána is volt csók+1kis egyéb..nem akartam hagyni, de jol esett:'(
Szia! Elõfordul az ilyen, ne keseredj el! Majd máskor, más körülmények között sor kerül rá. Inkább örülj, hogy nem hagyott ott. Ezek szerint komolyan is gondolja a dolgokat :-) 2. válaszadó voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!