Találatok a következő kifejezésre: Fontos az a sikerhez (8 db)

Fiúk nektek mennyire fontos, hogy a lány is elélvezzen? Ha az aktus közbe nem sikerül neki ti tovább kényeztetitek vagy nem érdekel különösebben titeket?

Legjobb válasz: Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az,hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni

Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az, hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni
Nagyon fontos.
Nekem igen is fontos hogy elélvezzen, mert szeretem. Csak van egy kis bibi: a barátnõm nimfomániás.
Ez jó kérdés. Igazából nekem az is elég ha elhiteti velem, hogy élvezi. Én szex közben részben arra gerjedek, hogy a lány, hogy élvez. Ha csillog a szeme, szaporátlan a levegõvétele és hangosan nyög, ez nekem egy hatalmas dózis viagrát jelent.
Nekem nagyon fontos! Gyakran igyekszem, hogy elõszõr Õ élvezzen el, aztán majd késöbb megint de akkor már együtt! F.
Ha nem egyestés kalandról van szó, és a srác szereti a partnerét, akkor ez minden értelmes embernek fontos. Ha még nincsenek eléggé összeszokva, akkor elõfordul, hogy az egyik fél sokkal hamarabb elélvez, de ilyenkor a másiknak illik segíteni, hogy a partner is kielégüljön.
Sõt, ha a csaj kíván többször is kielégülni, de a srác nem bír annyit, akkor elõtte/utána lehet/célszerû kézzel, nyelvvel, segédeszközzel (megbeszélés szerint) is kielégíteni. Egy egészséges kapcsolatban a srácnak az is szinte kielégülést jelenthet, ha látja, hogy a lány élvezi a kényeztetést és elélvez a végén. Ez egy pasinak nagyon izgató lehet, még akkor is ha már elõtte ellõtte a töltényét. Segít az újra töltésben :)

Fontos az injekció a sikerhez?

szedek clostybegyt,az orvosnak kell mondania hogy kell injekció vagy kérhetem énis hogy adjon?most szedtem be az els? adagot.az orvosom azt mondta ha 3hónap után nem sikerül mással próbálkozunk.iszom a palástfüvet+cickafarkat.sikerül szuri nélkül is?

Legjobb válasz: Nem tudom.Nekem a doki magátol mondta h kapok szurit.Aztán duphastolt is szedtem.És sikerült a baba,holnap megyek dokihoz!

Nem tudom.Nekem a doki magátol mondta h kapok szurit.Aztán duphastolt is szedtem.És sikerült a baba, holnap megyek dokihoz!
Nem tudom. Nekem a doki nem írt fel, csak a clostit.Bízz a dokidban. Szerintem tudja mit csinál. Ja és ne görcsölj rajta. Sok sikert.

A férfiak jobbak pókerben, mint a nők? A sikerhez fontos az intelligencia?

(egy laikus)

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, mégis eddig jónéhány póker mecset nyertem. Valahogy szerencsés a kezem és ösztönbõl mindig jókor csinálok mindent( tétemelés, stb) De az igazi erõsségem a kockapóker, mert valahogy nagyon szerencsés vagyok a kockákkal... :)

Én nõ vagyok, mégis eddig jónéhány póker mecset nyertem. Valahogy szerencsés a kezem és ösztönbõl mindig jókor csinálok mindent( tétemelés, stb) De az igazi erõsségem a kockapóker, mert valahogy nagyon szerencsés vagyok a kockákkal... :)
Szerintem egy nõ ugyanúgy lehet jó pókerjátékos mint egy férfi. Ott van például Jennifer Harman, a világ legjobbjai közé tartozik. Szerintem azért gondolják ezt sokan, mert a pókerasztaloknál inkább férfiak ülnek, továbbá a férfiak többet pókereznek, pedig mi nõk is tudunk ám, például én elég jó játékosnak tartom magam, fõleg nl texas holdemben ;)
ez nem nemfüggõ. a jó pókerjátékosnak nem kevés szerencsére is van szüksége, meg persze észre is.


Ha teljesen egészségesek vagyunk, peteérésem is van, rendszeresen együtt vagyunk az adott fontos napokon is, akkor mi az oka, hogy nem sikerül már több, mint 9 hónapja a baba?

Az els? babánk els?re sikerült, nem értem, mi lehet most a baj.

Legjobb válasz: nalunk is ugyanez van es mi is lassan ket eve probalkozunk , mindkettonknel minden rendben

nalunk is ugyanez van es mi is lassan ket eve probalkozunk , mindkettonknel minden rendben
Csatlakozom én is! Van egy 6 éves nagy fiam és a kis tesóval már lassan 2 éve próbálkozunk! Fél éve volt petevezeték átfúvássom és még mindig semmi! Én sem értem!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Ti már jóval több ideje próbálkoztok, mint mi. Ilyenkor nem ajánlanak valami megoldást a dokik? Pl. inszemináció, lombik? Én pár hónap múlva betöltöm a 35-öt, nem várhatok még éveket...
en legutobb ugy mentem az orvoshoz hogy hatarozottan mondtam neki kesz inszeminaciot szeretnenk , de az mondta szoba sem johet meg nalunk , persze ha nagyon akarom megcsinalja , de mindenkeppen lebeszel rola , gondolom a korunk miatt tette ...en 28 parom 30, viszont a te helyedbe en biztosan nem hagynam magam eltantoritani , es kernem az inszeminaciot ...probald meg
a masik valaszolotol szeretnem megkerdezni a petevezetek atfujas hogy mukodik , azt hallottam nagyon fajdalmas ???? en marciusba fogom megcsinaltatni ha addig nem jon osssze ...koszi elore is
szia kedves utolsó. Én nem a második vagyok de ha nem gond én szívesen válaszolok.Én voltam petevezeték átjárhatóságin és csak picit fájt, de bódítottak.A normális helyeken bódítanak nem csinálják a nélkül.Nálunk a kórházban hála az égnek így csinálják.Azt mondják vagy olvasgattam róla hogy annak fáj inkább akinek el van záródva.nekem nagyon el van szûkülve.Sajnos azt nem tudom ha nem lettem volna bódítva mennyire fájt volna.Kérdez utána a dokidnál hogy csinálják, de én csak ajánlani tudom ha lehet olyan helyre menj ahol bódítanak.Sok sikert.

NAGYON FONTOS! Ecl nyelvvizsgánál ha a szóbelin nem jelenek meg, de az írásbelin igen, és jól sikerül az írásbeli, akkor csak a szóbelit kell újra csinálnom? Tovább lent.

Vagy ha jól sikerül az írásbelim ha rosszul, ha nem megyek szóbelizni és a komplex árat fizettem, akkor az írásbelimhez hozzá sem nyúlnak?

Legjobb válasz: Úgy az ésszerû, hogy az írásbelid megvan.

Úgy az ésszerû, hogy az írásbelid megvan.
ha nem jelensz meg akkor az a rész sikertelennek minõsül. a másik rész vizsont lehet jó, de akkor még nincs nyelvvizsga ugye, de az irásbeli ki lenne pipálva

Fontos, légyszi irjatok! Max 3 percem van egy gyors mentetre, sikerül így összehozni az orgazmust, vagy a csajoknak több kell ehez?

Ma este együtt leszek a barátnömmel,és szeretném a csúcsra jutatni. Mindig gyorsaknak kell lenünk a lebukás veszéje miatt,és ezért kicsit ideges,és látom rajta hogy még nem élvezett el.Van valami tanácsotok,vagy valami póz ami segíthet...rövid szeretkezés=orgazmus.

Legjobb válasz: 3 perc alatt még el se kezdödik a szex. Amig nem tudjátok megoldani, hogy ne nyissanak rátok ne szertkezetek. Van egyáltalán elõjáték??? Hány évesek vagytok? Ha lány tiszta ideg, te meg 3 perc alatt lerendezed az egészet...ez kész agyrém

3 perc alatt még el se kezdödik a szex. Amig nem tudjátok megoldani, hogy ne nyissanak rátok ne szertkezetek. Van egyáltalán elõjáték??? Hány évesek vagytok? Ha lány tiszta ideg, te meg 3 perc alatt lerendezed az egészet...ez kész agyrém
3 perc alatt???HáHáHá. rövid szeretkezés=rövid szeretkezés....Inkább keressetek egy nyugodt helyet, ahol addig vagytok együtt amíg jólesik:P Take it easy
Pff...nálunk még a barátom se megy el 3 perc alatt:D Nálunk az elõjáték is 15-20 perc, bár volt, hogy 1 óra volt:D Szóval sok szerencsét!:D Amúgy egy csaj sose fog elmenni 3 perc alatt, fõleg elõjáték nélkül...!!!
Nos, én is ilyen kapcsolatban vagyok.. Csak én nõ.. Nállunk is így kezdõdött.. Én is mindig ezt mondtam neki, hogy ne essen neki rosszul amit igazából gondoltam... Õ már elment, én meg nem is érzetem még magamban.. Nem hogy még élvztem volna amit csinál.. Most meg ellustúlt a drága... Sajnos most hogy már 1 éve élünk mindenkitõl külön, inkább nem szexel velem, mert tudja, hosszabb ideig fog tartani.. én azért nem kezdek bele, hogy én ne érezzek semmit.. Szerintem ez részérõl önzõ dolog.. Tessék kényeztetni... Te is hozzá fogsz szokni.. neked nagyon jó, de a párod, amíg szeret elviseli, de egy idõ után iszonyatosan kiábrándító tud ám lenni.. Hidd el.. Találjatok rá megoldást, mert a szex nagyon meghatározó része a kapcsolatnak... Én nõ vagyok, mégis így vélekedek...
Nekem van egy képem, vagy tippem vagy nem tudom hogy fogalmazzak, persze nem tudom mennyi igazság lehet benne. Nekem volt egy barátom, kb 5 percig bírta minden esetben. 7 hónapig voltunk együtt. Eleinte nem zavart, szerettem, megértettem, hogy ilyen, inkább két menet volt egymás után hogy nekem is jó legyen, de a másik menet sem volt túl hosszú... az utolsó három hónapban már szinte egyáltalán nem szeretkeztünk. Annak ellenére hogy nem volt orgazmusom azt mondta jó volt, de szinte semmit nem éreztem. Sõt... volt hogy úgy kezdtünk bele, hogy nem is vágytam rá, fel sem izgatott, lökött rajtam hármat aztán vége, én meg csak vártam hanyatt feküdve hogy mikor lesz vége. Kegyetlen amiket most mondok, de ez így volt, és mivel nagyon szerettem próbáltam kérni hogy változtassunk, neki még is jó volt így, én nem érdekeltem. Szépen megszûnt közöttünk a szex, majd szakítottunk is. Nem lehet hogy csak azért szeretné minél rövidebbre fogni mert nem igazán tetszik neki, és gyorsan túl akar lenni rajta? Én így voltam vele... rossz dolog, de jobb ha tudsz róla... így tudtok változtatni és nem megy rá a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor senki sem tud elmenni 3 perc allatt? De azt szokta mondogatni a barátnöm hogy nagyon jó volt, és ügyes voltam, de az orgazmus jeleit nem tapasztalom rajta sajnos.De ö mindig is gyorsan szerette.De az meg hogy kivitelezünk egy óra hoszás szeretkezést az csak egy szép álom marad egyenlöre.Nekem irtóra jól esik így is, de szeretném ha ö is elmenne, de a csajsziknek ez enyire nehéz lenne?
" a csajsziknak ennyire nehéz lenne? " tudod nekünk nincs mit kiverni, meg ezek.. még csiklóval is minimum 5perc ha a lány magának csinálja.. sõt! tudtad hogy a nõk egy bizonyos részének szinte sosincs orgazmusa? elég sokan vannak.. :S nem hiszem el, hogy legalább fél órátok nem lenne egymásra ilyen téren heti legalább egyszer..

A mai lányok hány évesen csókolóznak először? És az első csók mennyire fontos, tehát pl. ha az első rosszul sikerül akkor szar lehet a többi és elmegy a kedv is tőle?

Jah és még annyi, hogy ennél a kor nem számít?? tehát nem arra gondolok h egy 5 éves hanem egy 13 14 éves lány smacizhat??

Legjobb válasz: Nyugi, az elsõ csóknak viszonylag jó a túlélési aránya.

Nyugi, az elsõ csóknak viszonylag jó a túlélési aránya.
Szerintem igen, egy 13-14 éves lány csókolózhat. Ha egy 14 éves fiú igen, akkor a lány miért ne? :P Amugy ha az elsõ rossz, akkor lehet, hogy nem annyira akar majd a továbbiakban csókolózni, mert megmarad benne az a rossz gondolat, hogy milyen rossz volt az elsõ, és nem akar még egy olyant. Am én is 3 éve csókolóztam, õszintén rossz volt, de azóta elfelejtettem, és most is keresem az igazit. :P Egy 14 éves "gyerek" sztem már el tudja dönteni, hogy kivel samcizik, és akkor nem lehet rossz, ha avval csinálja, akit szeret. :) F/14
ez annyira nem "korfüggõ"... egy tizenkét tizenhárom tizenégy éves másképp éli át a dolgokat, mint egy felnõtt...úgyértem sokat számit hogy az illetõ lelkiekben mennyire felkészült... Éshogy az elsõ mennyire fontos? Nekem az igazi csókom azzal volt akit szerettem, és mai napig szeretek, mert nem is lennék képes megcsókolni valaki olyant akit nem szeretek A "smacizás" az nem egy divathóbort kéne legyen hogy fûvel fával orrba szájba, hanem egy meghitt pillanat, két ember között....sajnos ma már ez sem jelent semmit... Amúgy mindenki csókolózik már a "nagy szerelem" elõtt szerintem, de azt nem ugyanúgy éled át... tehát nem mindegy hogy valaki 8 vagy 18...stb... Üdv
Valószínû, hogy az emberek (tehát nem csak a mai lányok) akkor csókolóznak amikor találnak rá partnert aki ugyan úgy szeretne csókolózni velük, akár csak a másik. És attól még mert az elsõ nem sikerûlt nem szabad, hogy elmenjet tõle az embernek a kedve, majd a következõ jobban sikerûl ha már van tapasztalatom és tudom, hogy mit kellet volna csinálnom
Én 12 éves vagyok, körülöttem már a 90 % csókolózott, 12-13 évesek. Viszont számomra még nem jött el az igazi :-P Majd, ha igen, akkor történhet az elsõ csók :) Szerintem fontos, hogy szereted-e az illetõt.. ha nem, akkor mindegy kor! (Ha szereted akkor is:P..najó, talán nem minden esetben :)
A csók annyira nem kor kérdése. A legjobb benne a másik közelsége, ezért akkor a legfincsibb, ha szerelmes vagy, és ehhez nyilván kell egy minimális kor. Az elsõ hatása kb a 2. ig érvényes, ha az elsõ rossz volt, nem szivesen mész bele másodszor, de idõvel aztán úgyis, és ha az már jobb, nem is fogsz emlékezni az elsõre. Érdemes több emberrel kipróbálni, hogy legyen egy képed. Sztem az érzelmek nélküli csók is kalandos egy buliban, és ártatlan is, ha nem megy tovább.
12
Én 15 évesen csókolóztam elõször, és az annyira rosszul sikerült, hogy rögtön a csók után ott is hagyott a srác. Persze nem szeretett, nem csak az én hibám volt úgymond, 3 hét múlva jó csókkal is otthagyott volna, de azt akkor még nem tudtam, évekbe telt, mire megjött az önbizalmam. Egy ideig minden buliban kerestem a "csóklehetõséget" a gyakorláshoz, hogy jó legyek, de aztán rájöttem, ha kurvulok, nem lesz jobb. Aztán rendbetettem magamban és azóta jó :) ) 19/L

Mi az, amire sehogy nem sikerül (t) ránevelned a gyerekedet, pedig számodra fontos?

BÁRMI, pl. télen t?rje be a pólóját a nadrágba, vagy két vállon hordja az iskolatáskát, vagy ne fogadjon el mástól édességet - széles a paletta...

Legjobb válasz: egyelõre a bili és a cumi és a beszéd 23 hós

egyelõre a bili és a cumi és a beszéd 23 hós
Kicsi: 23 hónapos szintén és ugyanaz, mint az elsõ: bili és beszéd (mindent ért, mindent megcsinál, de nem akar megszólalni, csak vigyorog ha mondom, hogy beszélj már) Nagy: 4 éves alvás. Bár csak el ne kiabáljam, mostanában nem vándorol annyit... Legnagyobb: 13 éves pofátlan kamasz, õ mindent elfelejtett amit neveltem rajta...
Nallunk az, hogy hajtsa hatra a fejet amikor oblintem le a sampont es akkor nem megy a szemebe es nem kell orditani. De sehogy sem erti meg neki jobb az ha az arcaba zudul es kapkod levego utan meg ordit utanna. Vegulis nekem nem annyira fontos ha neki igy jo. :) ) 2 es fel eves
Hogy ne zabáljon be tök egészségtelen borzalmakat másoknál. Akármit csinálok, ezt nem bírom betartatni. Ha mennek gyerekpartira nem mondhatom hogy na akkor ti csak nézzétek ahogy a többiek csipszeznek stb.
Hogy kidobja a szemetet. De csak itthon hanyagolja, utcán használja a szemetest. Elképzelhetetlen helyekrõl szedem össze utána...
A "Samponos " anyukának üzenem: Az én gyerekem is ordított hajmosás közben, és itt olvastam egy anyuka tanácsát. Tartsunk az arca elé egy kis törölközõt ami felissza a felsleges vizet, így nem megy a szemébe!! Na azóta imád hajatmosni. Õ tartja a törölközõt, hátra is hajtja picit a fejét, így még élvezi is!! Bocsánat a kérdezõtõl.. hogy nem témába vágóan válaszoltam!
utolsónak: ez a tilott gyümölcs tipikus esete, nem?
4 es vagyok, de ezért is hagyom rájuk...mert hiába tiltanám tûzzel vassal úgyis megennék ha nem vagyok ott!! ennek meg nem látom értelmét...
a 4 es vagyok bocsi csak elment elõbb szóval attól még számomra ez fontos lenne (lett volna) és azt gondoltam hogy majd megoldom valahogy hogy lebeszéljem õket róla (amíg még nem voltak nagyobbak a gyerekek) de azóta látom, esélytelen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ, ez értelemszerûen határos idõn belül meg fog oldódni :) Olyanokra gondolok, ami hónapok, évek óta nem megy, hiába mondtad el milliószor, hiába szóltál érte, nem, nem és nem. Ez a kamaszügy (így kívülrõl) tök jó...!
VAjon meddig ülnék itt, hamindent felsorolnék? Minden kukát megsimogatnak, ami mellett elmegyünk. Mindig körbetapogatnak mindent idegen WC-ben. Mindent felvesznek a földrõl, amit más eldobott-és nem kellett volna eldobni, vagy kukába kellett volna dobni. amúgy 2 és 4 éve lányok A kicsi mindig kacsalábra húzza a papucsát, pedig tudja, hogy nem úgy kell....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!