Találatok a következő kifejezésre: Fontos az a (1778 db)

Elektromos gitarhoz fontos az a kis kar amivel ideiglenesen meg lehet lazitani a hurokat?

Legjobb válasz: A tremolóra gondolsz? Nem, egyáltalán nem fontos.

A tremolóra gondolsz? Nem, egyáltalán nem fontos.
A kérdező hozzászólása: kom vagy csak hulyesegbol irod?
Van olyan gitár is amin nincs is.
A kérdező hozzászólása: tom, azert kerdem, mer olyat neztem ki, hasznalt boltba, de meg se azt veszem mer haverom mondta hogy ki probalta es vmi gond van a hang szedojevel
Nem fontos. Én gitáromon is van, és szinte mindegyiken eddigin volt is, de sose használtam. Egyszerûen nekem nincs rá szükségem. Gondolom most kezdesz gitározni úgy, hogy fokozottan érvényes, hogy nem fontos neked. Arról nem is beszélve, hogy az olcsó gitárokon, egyszerûen használhatatlan a tremoló. Majd idõvel úgy is kialakul, hogy szükséged van-e rá. Addigra meg úgy is lecseréled a kezdõ gitárodat és veszel másikat.

Miert fontos az a nok szamara, hogy egy pasi testes legyen?

Legjobb válasz: mármint dagadt? vagy izmos? izmos azért mert vonzóbb mint egy pálcika. de a szó szoros értelmében dehogy, az mégrosszabb ha testes vagyis dagadt..

mármint dagadt? vagy izmos? izmos azért mert vonzóbb mint egy pálcika. de a szó szoros értelmében dehogy, az mégrosszabb ha testes vagyis dagadt..
(bocsi elõbb elküldtem véletlenül) szóval... 170 centi vagyok, és 50 kiló, a barátom pedig kb. 188 centi és jelenleg 65 kiló (a koliba lefogyott, 68-70 szokott lenni). Nekem tökéletesen megfelel, még így is sokkal nagyobbnak érzem magammál.
Sosem tetszettek a testes fickók. 170 centi vagyok, és 5
nem, képzeld más volt neki vaskos ;)
12-es, azt mondoid röhejes volt a "pasid" mert vékonyabb volt? De akkor miért is volt a pasid? Ja, biztos a pénztárcája volt vaskos, és az jött be... :D
Ösztönbõl. A férfi természeténél fogva nagyobb termet és ez így van rendjén.
12: végre egy igazi nõ:)
170 centi vagyok és 55 kiló. volt egy pasim, 180 centi és 65 kiló. Röhejes volt hogy ilyen piszkafa lába volt az enyémhez képest, pedig én sem vagyok kövér. Egy 180 centis pasinak 77-80 kilónak kell lennie ahhoz, hogy arányos legyen - ne legyenek vékony hosszú végtagjai mint 1 póknak. Egy csajnak viszont, 170 centisen már nemigen kell 60 kiló fölé mennie, ugyanis az rajta háj lesz. Mert a pasiknak nem csak a látható izmai nagyobbak és "vesznek el" helyet a zsírtól, hanem a belsõk is. ezért legyen a pasi testesebb - egészségesebb is. Az erõt, az egészséget sugározzák a masszív (nem elhízott!) férfiak, még kis pocakkal is. Akit meg majd elfúj a szél - azt majd a menyasszony fogja átemelni a köszübön és nem fordítva? Olyan illúzióromboló...
nagy darabot nem szeetik az nem férfias nekik komolyan mondo inkábba vékonyat szeretik
9-es: nem arról van szó, hogy nem a 100 kilós nõkre bukunk mi sem. Arról, hogy ha egy pasi nem kigyúrt, izmos, attól még nem biztos, hogy kövér disznó. Van, akinek az alkata olyan, hogy masszív. Mellesleg én is ilyen vagyok és 191 centi társul mellé. Engem sem zavar, ha van pár plusz kiló a nõn. Nem várom el, hogy atletikus alkata legyen és konditerembe járjon.
Jhaaaj, ne mondjátok már, hogy felszínesek vagyunk. Ez egyáltalán nem errõl szól. De gondolom, ti biztos a 100 kilós csajszikra buktok.:) Na, szóval errõl ennyit. Igen, fontos a külsõ. Nektek is. Szóval nem értem, miért kell felszínesnek titulálni a nõket. Akkor ennyi erõvel ti azok vagytok.
mert ugyan olyan ösztön ez nekik mint a férfiaknak a vadászat attól mert kicsit túlléptünk az õsemberen még nem vetkõztük ki az ösztöneinket
Mert felszínesek.
Nekem egyszerûen jobban tetszik egy olyan pasi, aki férfias, sportos alkatú. Nem kigyúrt izomállat kell, nem errõl van szó. Arról pedig sajnos nem tehetek, hogy még egyetlen pálcika fiú sem tetszett. Egyébként is vicces lenne szerintem, ha erõsebb vagyok lány létemre, mint a fiú..
ez nem hozzá állás kérdése. így vagyunk összerakva. kétlem, hogy sok csaj mondaná, hogy vonzza a pasin a kerekded forma. az a lányokon áll jól
Gratulálok az egyes felfigásához. Remélem topmodell alkatod van. Én testes vagyok, de nem izmos, hanem olyan masszív. Van egy kis pocakom, de nem az a klasszikus mackós alkat vagyok azért.
Számomra azért, mert rosszul érzem magam , ha a srácnak vékonyabb a karja, combja mint az enyém.
A kérdező hozzászólása: Nem kover, hanem legyen rajta izom, de ne legyen olyan, mint Schwarzenegger, hanem ferfias, testes legyen!
hát, engem pl. nem zavar ha vékony a párom, csak magasabb legyen. nemtudom ez vmi ösztönféle lehet..:D 18L

FONTOS! Az a távolsági diákbérlet, ami a SZÉKESFEHÉRVÁRI buszpályaudvaron tudok megvenni, drágult?

Legjobb válasz: Nem, mostanában nem volt áremelés. Asszem utoljára februárban változtak az árak.

Nem, mostanában nem volt áremelés. Asszem utoljára februárban változtak az árak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
De ittvannak a jelenleg érvényes bérletárak. http://www.volan.hu/dijszabas.html Neked a 90%-os kell.


Hogy kérdezzek meg egy lányt hogy járunk-e? Nekem fontos az a lány és lépni akarok.

Van egy lány akit szeretek és ? ezt viszonozza is.

Legjobb válasz: Én soha egy barátnõmtõl sem kérdeztem meg hogy járunk-e. Egyszerûen foglalkozni kell vele sokat, udvariasnak lenni és figyelmesnek, elvinni ide-oda, romantikus helyekre kettesben (ezt hívjuk udvarlásnak :-D) és szerintem ezekbõl már vágni fogja, hogy nem haverkodni akarsz vele. Nyilván bókolni nem árt és lehet azt jelezni szavakban úgy is hogy kedveled, hogy ezt nem mondod ki. És amikor lesz rá alkalmas hely és idõ, akkor be kell próbálkozni egy gyengéd csókkal. Utána rögtön ki fog derülni, hogy mi a helyzet. :-) Nekem eddig kivétel nélkül bejött. Sok sikert hozzá. 25/F

Én soha egy barátnõmtõl sem kérdeztem meg hogy járunk-e. Egyszerûen foglalkozni kell vele sokat, udvariasnak lenni és figyelmesnek, elvinni ide-oda, romantikus helyekre kettesben (ezt hívjuk udvarlásnak :-D) és szerintem ezekbõl már vágni fogja, hogy nem haverkodni akarsz vele. Nyilván bókolni nem árt és lehet azt jelezni szavakban úgy is hogy kedveled, hogy ezt nem mondod ki. És amikor lesz rá alkalmas hely és idõ, akkor be kell próbálkozni egy gyengéd csókkal. Utána rögtön ki fog derülni, hogy mi a helyzet. :-) Nekem eddig kivétel nélkül bejött. Sok sikert hozzá. 25/F
nyugodtan vágj bele, szerintem nem fog visszautasítani. sõt, valószínûleg még örülni is fog neki, ha õ is szeret ;)
A kérdező hozzászólása: Próbálkozom én sokszor tudtam is hogy mit fogok mondani csak annyira jo vele hogy mire meg kérdezném eltelik az idõ és mennem kell mert jön a busz:(.(másik településen lakom 15 km )
A kérdező hozzászólása: és nem tudom.. nekem a járjunk szó nem tl szinpatikus :S lehet hogy csak én vagyok így vele de nekem maga a szó olyan hülyén hangzik
Tõlem sem kérdezték még meg, hogy járunk-e... Mert egy járást nem az teszi járássá, hogy kimondjátok-e, hanem az, hogy "teszitek"...
Vagy még kérdezd meg tõle hogy: -Leszel a bartánõm?? én így kérdeztem meg és bejött
ugyanez itt :/

Mennyire fontos az a lányoknak hogy a fiú kigyúrt legyen? és ha az illető nincs kigyúrva akkor mi van?

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok.Kinek mi jön be.Van,akinek a kigyúrt pasik jönnek be,azoknak nyilván számít,hogy olyan legyen az illetõ és vannak,akiknek nem azok jönnek be,azok nem keresnek olyan pasit.

Ízlések és pofonok.Kinek mi jön be.Van, akinek a kigyúrt pasik jönnek be, azoknak nyilván számít, hogy olyan legyen az illetõ és vannak, akiknek nem azok jönnek be, azok nem keresnek olyan pasit.
az én fiúm nagyon-nagyon vékony és mégis beleszerettem, aztán persze azóta bíztatom, hogy néha kondizzon egy kicsit, de õ is akarja ezt, bár azóta sincs eredménye, de nekem kockáshas nélkül is tetszik, bár jó lenne, márcsak az alakja miatt is, hogy kicsit nagyobb darab legyen.de én speciel nem szeretem a nagyon kigyúrt pasikat.szerintem annyira nem fontos, hogy ki mennyire kigyúrt, leget tökéletes tested, ha bunkó vagy és fordítva.akinek meg tényleg csak a külsõ és az izmok számítanak...
Szerintem nem baj, ha nincs kigyúrva, de azért jól nézzen ki. Nem fontos mindenhol csupa izomnak lennie, de ne legyen rajta sok háj. Perzse mindenkinek más az ízlése.
Hát akkor nincs kigyúrva és kész. Nekem fontos, hogy a külseje is rendben legyen, szóval ne legyen 20 kg súlyfeleslege, bár biztosan van, akinek a mackós jön be, de ne legyen fullra kigyúrva. Itt most a profi testépítõkre gondolok ami szerintem borzasztó visszataszító.
Utolsó hsz-nak annyiban igaza van, hogy a nõk nagy része valóban szarul néz ki, és lusta de talán mégsem 95 %. Én nem vagyok elhízva, mozgok is eleget, azt gondolom konszolidáltan nézek ki, de hidd el utolsó hozzászóló, hogy egy full kigyúrt, teljesen legyantázott pasi, soha nem nyúlhatna hozzám, hamarabb hánynám el magam. Igaz, egy hájgombóc sem, akkor inkább maradok a banánnál::::::) )))))
Nekem a vékony srácok tetszenek, és ne legyen kigyúrt, még a kockás has sem jön be. De mindenkinek más az ízlése.
Nem feltétlenül fontos!Én konkrétan nem szeretem a kigyúrt férfiakat mert számos tapasztalat alapján a kigyúrt srác többet foglalkozik az izmaival és a konditeremmel mint a barátbõjével!
én mackós pasi fan vagyok.
Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de az a helyzet, hogy a nõk 95 % -a irtó szarul néz ki. Nem adnak magukra, sok egészségtelen szart esznek, nem mozognak. Na most ezek persze nem fognak kigyúrt palikra hajtani, hiszen eleve nincs önbizalmuk, az nekik elérhetetlen, és inkább azzal hitegetik magukat, hogy õk a mackós, meg sörhasú, szõrös, szintén igénytelen pasikat szeretik. Persze szeretnének õk jobbat, de hát nincs esélyük rá. De meg lehet nézni, hogy a filmekben, tévében , chippendale showkban milyen férfiakra nyálaznak. Majd elolvadnak tõlük, átázik a bugyijuk is. Érdekes , hogy jó nõt kizárólag akkor látni igénytelen pasival, ha az illetõ kõgazdag. De az ilyen nõket is kigyúrt pasik dugják amikor a madár nincs a közelben. A nõk már csak ilyenek, maguknak is hazudnak.
szeintem van igazsag abban amit mondott...
ÉN is gyúrok heti 4-5 nap 1, 5 órákat.És érdekes programozó szakon vagyok, pénzügyben dolgozom most váltok informatikára, rengeteget olvasok, nyelvet tanulok.Nah ennyit az izomagyúságról, csak azok néznek le minket akiknek az az élet hogy "hu öcsém de k*rva jól beb*sztam hánytam négyszer, nem emlékszem semmire."Vagy jönnek a füves barmok"hu de jó ez a cucc, betéptem".És igen amióta izmos vagyok sokkal több csaj néz meg.És igen valamelyik hozzászólónak igaza van sok nõ iszonyat undorító, egy dagadt disznó, ezektõl felfordulok, mér nem tud sportosan kinézni, ja hogy lusta ez gáz.Ilyenkor jön a nincs idõ dumával jaj hagyjuk már ezt, és csodálkozik, hogy nincs pasija, hát ne csodálkozzon, én személy szerint csak csinos hosszú hajú szolis csajokkal vagyok hajlandó ismerkedni.Lehet lepontozni
Én sportolok, sajnos a nõk azt gondolják rólam (szerintem) hogy hülye bunkó vagyok, vagy udvariatlan. De mindig jól esik látni, hogy milyet csalódnak mikor beszélek velük. A lányokról meg annyit: Lehet, hogy nem nagyon foglalkoznak magukkal, de szerintem nincs okunk panaszra, mert nagyon jó lányok vannak itt nálunk! 17F
Utolsó teljesen igazad van, elõítélet, pedig mi vagyunk azok akik letesznek vmit az asztalra, és nem a hülye bagót szívjuk a képünkbe.
A testépítésrõl minden nõnek a fekvenyomás, a bicepsz meg egy nagyon kigyúrt csávó jut az eszébe. Nem így van?? Pedig a testépítés nem ezt jelenti, sokkal tágabb értelme van. A testépítéssel olyan testet lehet elérni amilyet csak akarunk. Ja és szerintem az jobban bejön egy nõnek ha van a férfin egy kis izom.(amugy nem vok nõ :D
A nõk 2/3-nak, a magyarlányok 3/4-nek alap hogy a szeretõ ki legyen gyúrva. De míg Londonban, ahol a pasik 10% sincs kigyúrva, ez ott a pasik többsége nem érzi, de náluk, ahol ennél sokkal magasabb az arány, minden fiú csak azt hiszi csak ilyen fiúk, kellenek a nõknek szeretõnek. De nem vicc, a jó nõknek is nem kis része kifejezeten utálja a kigyúrt pasikat, és semmi hátsó gondolat nélkül is így van ez sokszor. Ez a dolog könnyen megérthetõ magas kigyúrt fiatal férfi a nõknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellû szexi lány. Rengeteg lány nyíltan a vékony pasit szereti, az erotikus filmekben és a nõknek szóló sorozatokban nagyon nagy számban is tûnek föl ilyenek, akár tényleg seprûnyél karú, sõt kamasz fiú testû fiúk. Ez korosztályos, félszeg/félénk vékony fiú, macsó/dominás kigyúrt pasi és intelligens/kedves mackós férfi. És sokan korúktól függetlenül valamelyik csoportnál kitartanak.
Dopping nélkül azaz naturálban nincs igazi kigyúrt pasi és kész.
Ez a dolog, hogy nem érthetõ? Magas jóképû kigyúrt fiatal férfi a nõknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellû szexi lány. A nõk 2/3-nak, a magyarlányok 3/4-nek alap hogy a szeretõ ki legyen gyúrva. De míg Londonban, ahol a pasik 10% sincs kigyúrva, ez ott a pasik többsége nem érzi. De náluk, ahol ennél sokkal magasabb az arány, minden fiú csak azt hiszi csak ilyen fiúk kellenek a nõknek szeretõnek. De nem vicc, a jó nõknek is nem kis része kifejezetten utálja a kigyúrt pasikat, és semmi hátsó gondolat nélkül is így van ez sokszor. A dolog könnyen megérthetõ magas kigyúrt fiatal férfi a nõknek kb. olyan, mint a férfiaknak a fiatal vékony nagymellû szexi lány. Rengeteg lány nyíltan a vékony pasit szereti, az erotikus filmekben és a nõknek szóló sorozatokban nagyon nagy számban is tûnek föl ilyenek, akár tényleg a seprûnyél karú, kamasz fiú testû fiúk. Ez korosztályos, félszeg/félénk vékony fiú, macsó/dominás kigyúrt pasi és intelligens/kedves mackós férfi. És sokan korúktól függetlenül valamelyik csoportnál kitartanak. Dopping nélkül, azaz naturálban nincs igazi kigyúrt pasi és kész. Nagy tapasztaltal mondhatom ezt. /* itt vagy és és
én nem szeretem a kigyúrt pasikat. a humor pl. sokkal fontosabb tulajdonság, mint az izom.
Emberek a 7. Hozzåszolo hadd higyje csak hogy jo az ågyba közbe az ö nöjèt is egy laza csåvo dugja mert annak van mivel bekemènyiteni ja ès a mèrete legalåbb åtlagos Itt szolt mår vakaki a kigyurtak szexuålis tudåsårolUgyeSzora se èrdemes
PLAZACICÅK HOL VAGYTOKMÉRT NEM MESÉLITEK EL AZ IGAZATHogy a kigyurt pasik nem is jok az ågyba mert kicsi a szerszåm Mert a biologia az bizony nem hazudikHa gyursz a kezedre låbadra akkor azt valamiböl elkel venniProtein meg ijenek mem jut a töködnek Sok låny mesèlte hogy ållat pasija volt kigyurt stb de a kicsi szerszåmmal nem tudott kezdeni semmit csak elvårta hogy simogassad de erekcio nem volt sok
Az izmos pasikban, én a beképzeltséget látom. Fúj! Máris rosszul vagyok. :P
Nekem NEM tetszik, ha egy srác kigyúrt. Nekem a vékonyak jönnek be.:D
hmm igenytelen lanyok.. hat nem tudom szerintem a magyar lanyok messze nem olyan igenytelenek mint az angolok vagy az ausztralok. gyertek ide ki es nezzetek itt meg a noi felallast..
Egyetertek az utolso ket valaszadoval.. egyreszt nem minden 'kigyurt'pasi izomagyu es uresfeju. Vannak persze koztuk olyanok de nem lehet igy lealtalanositani. es az utolso elotti hozzaszolnak igaza van nem kell konditeremben izzadni 8 orat h az embernek olyan kulseje legyen. az en parom is kondizik es igen tokeletes teste van, nem seprunyel karja meg egyebek es igen kicsit kockas hasa van. megy konditerembe mikor ideje engedi a munka mellett leginkabb hetvegen es kb 1.5 orat van ott. ez engem pl egyaltalan nem zavar elfoglalom magamat. igaz hiu, es egy picit en kozpontu de ha vki ehhez hozzaszokik el lehet fogadni igy. en el tudom neki nezni ezt a kis hibajat. amugy meg torodik velem es gondoskodik. es nem gyantazza magat..igaz iszik proteint meg ilyen supplementeket na es?? Mi holgyeim mi is hiuak vagyunk csak mi maskepp mi allandoan merlegre allunk h mennyit nyom meg faragunk le kajabol. Ok mar aki.. es en is jarok lany letemere tornazni, uszni. nalam fontos a sport hisz gyerek korom ota sportoltam vmit. en nem szeretem az olyan pasikat akik kenyesek es antisportok es nem lehet veluk semmit csinalni mert csak otthon ulnenek egesz nap vagy nem bir az illeto legugolni mert kenyes h kattog a terde.. most lehet sovany de ha ilyen... oh nekem inkabb ezek nem jonnek be..
A hetedik válaszolónak van igaza. Lány vagyok. A nõk többsége tényleg nem törõdik a testével és ezért rá se mernek nézni egy izmos pasira, pedig hölgyeim, sokunknak megfordult már a fejében, hogy milyen lenne egy ilyen pasival lenni! És szerintem az "izomagyú" férfiak többsége nem bunkó, sõt, különbül gondolkoznak, mint a legtöbb. Na most én nem azokra gondolok, akik napi szinten lövik magukat valami szarral, mert az már nekem se tettszik, meg nem is akarnék olyantól gyereket se... Viszont a legtöbb férfi se Swarczenegger (lehet nem jól írtam, nézzétek el nekem :)
Szerintem megfigyelhetõ itthon egy különös jelenség, a neve: "átlagos kinézet", ebbe a csoportba tartozók, akiknek semmi izmuk nincs, karjuk mint a seprûnyél. Tudomásul kell venni, õk az átlag, így ez az elfogadott. Személyemnek, akinek van 50-es karja, csak az izomagy kifejezés jut, és egyik nõ sem nézné ki belõlem, hogy normális is tud lenni, és hogy egy kicsit hiú, hát istenem, akkor nem járnék kondizni, ha megfelelne a kinézetem. Megsúgom amúgy hogy nem kell egész nap terembe izzadni a kinézetért, csak napi 1, 5 órát. Gondolom ennyit senki nem sajnál a párjától, avagy magától. Különben is a túlterhelés is káros, így nem éri meg magad elsorvasztani 8 órás edzéssel, ha már az izmok a célod. Bocsánat a hosszú levélért, de most kiírtam magamból minden bántalmam.
Én nem tudom, de itt a környékemen inkább a kigyúrtabb, de nem szteóridozó hülyékre buknak szerencsére a lányok. :P Én is amíg egy disznó voltam egy csaj, se nézett rám. Csak amióta elkezdtem edzeni 2.5 hónapja sokkal szebben nézek ki és jobban megbámulnak a lányok. :) Ami mondjuk engem személy szerint nem zavar már. :D Csak furcsa volt pár alkalommal, hogy a szemeik rám néznek. :D

Fontos! Az a helyzet hogy valamiert nagyon lassu a macbookom es nemtudom hogy miert utolso ujrainditas ota ilyen a mozzilat ki se nyissa es azt irja hogy mar kivann nyitva?

http://www.youtube.com/watch?v=4a-LqVFZxjU&hd=1

Legjobb válasz: Elõször próbálkozz egy jogjavítással a Disk Utility-ben.

Elõször próbálkozz egy jogjavítással a Disk Utility-ben.

Mi a jó istenért fontos az a r*hadt Facebook manapság? (több lent)

Az osztályba alig hallok mást minthogy:"Jajj te láttad azt a képet amit fölrakott?"Meg:"ÚÚ mit írt ki a face-re"! stb.. mindenkinek lassan fontosabb ez a szemétdomb mint a saját élete?!annyira irritál ez engem..hova jutott ez a világ??

Legjobb válasz: Majd kimegy a divatból, mint a többi sz4r. Csak az a baj, hogy jön majd utána valami hasonló f4szság, amitõl megint meghülyülnek az emberek.

Majd kimegy a divatból, mint a többi sz4r. Csak az a baj, hogy jön majd utána valami hasonló f4szság, amitõl megint meghülyülnek az emberek.
na ezért szeretem a másikat, ott nem így van csak egy dolog miatt vagyok fent, nem érdekel ki mit csinál, meg a hülye képek sem, élõben szeretem élni az életet, nem a képernyõn és nem másokra vagyok kíváncsi N
Azér, mert ott hõsködhetnek a netharcosok.... Nincs valódi életük, értéktelenek a társadalomban és ezt igy próbálják feledtetni magukkal. A másik eset akik beteg emberek és csak igy tudnak kommunikálni másokkal, igy teremtenek kapcsolatot a külvilággal...ez vagy állandó, mert az adott probléma maradandó illetve átmeneti , hiszen a betegseg után újra folytatja életét. "Veszélyes ", mert függõség is kialakulhat, igen magas arányban...
Túl sok a hülye ember.
pedig jobb, ha hozzaszoksz, szerintem csak szamodra rosszabb iranyban fog valtozni a helyzet :D
Mindig más a divat, most ez. Pár év és lecseng ez is.
Elég szánalmas, hogy másokkal foglalkoznak csak, hogy kritizálhassák. Amúgy jó dolog lenne, csak az emberek szarok. Meg kell válogatni az ismerõsöket.
kimenni a divatbol ez biztos nem fog hasonlo oldalak myvip meg iwiw (magyaroknal) mar talan kevesebben hasznaljak, de pont csak a facebook miatt, merthogy az jobb, eroseb ketlem hogy face helyett lesz mas
Gyûlölöm a facebookot. Pár kattintás és lényegében adott személyrõl egy csomó információ kikereshetõ. Én ilyet nem játszok. Teljesen ellentétben van az én: húzódj meg az árnyékban életfilozófiámmal. Szeretem az arctalanságot, a névtelenséget, és ha ezzel szembe megyek az aktuális trendekkel, még az sem érdekel.
jelölj be!
a közzöségi élet egyszerûbb formája amit otthonról is lehet üzni ezért sok embernek szimpatikus és ráá függ ... az ember amúgy is közöséggi lény .... a facebook elõttse voltak jobbak szerintem az emberek
A szánalmasok mindig azon lógnak, meg "megosztanak" minden sz.rt.
nekik az az élet.. néha már én is rá vagyok utálva mások miatt
*találkozókat szervezni, este van :D
Nekem 2 dolog miatt tetszik: -1: jól lehet vele találkozókat, nem kell mindenkinek egyesével levelet küldened, egyszerûen meg lehet beszélni a találkozó helyét meg ilyenek; -2: nem kell msn a chateléshez.
A kérdező hozzászólása: igaz
A sok álmenõnek hogy tegyék magukat... valamint a sok Rxxbancnak hogy még több csitrixxsss képet tegyenek fel és tudjanak villogni .... Nem büszkeségbõl de egy elég dekorativ csaj vagyok de nekem nincs ilyen szarom le .. kamu !!!

Szerintetek mennyire fontos az a mozzanat amikor a lányról letépik a bugyit?

Úgy értem, hogy az el?játék során ez mennyire lényeges? Mennyire fontos hogy milyen fehérnem?t viselnek?

Legjobb válasz: Ne nagymamabugyi legyen az a lényeg

Ne nagymamabugyi legyen az a lényeg
ja és fõleg legyen tiszta, ne tudjuk színek szerint eldönteni, melyik az eleje és a hátulja
??? a szép nõi fehérnemûk és kiegészítõk fokozhatják a férfi vágyát... De ahhoz, hogy vki szó szerint letépje a csajról a bugyit...hát, ahhoz eléggé be kell gerjedjen...
Rólam már tépték le ettõl én is begerjedtem nanyon kanos a pasim és jót élveztunk!
Canicrossra mi ilyet használunk, meg hát elég sokan hazsnálják ezt: [link]
A kérdező hozzászólása: Én az érzékenynél "terápiás" céllal forszíroznám a dolgot, hogy kicsit megnõjön az arca.:D
Amit én linkeltem olyan mint a felsõ hám, amit canicrossra irsz. Én megvagyok vele elégedve.:) Súlyhúzásban nem nagyon tudok tippet adni, meg abban sem, hogy hogy tanitsd meg a kutyust, mivel nekem huskym van igy nem igazán van evvel problémám, hogy elõttem fusson meg húzzon, sõt....:D De azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én erre gondolok, hogy ez egy canicross hám: [link] és ez egy súlyhúzó hám: [link] Az én kutyám látszólag pont lesz.rja, hogy milyen hám van rajta:D, most a sima hám olyan, hogy a mellkasán is fut ugyan egy csík, de az pont tökmindegy, meg néha el is fordul oldalra, nem tudom, nem kényelmetlen-e neki, nem fogja-e kihorzsolni... Az egyik kutyámon valahogy nem jó a hám elhelyezkedése, hiába jó elvileg méretben, mindig oldalra csúszik, a vállánál szoros bizonyos testhelyzetekben, ... neki is lehet, hogy beszerzek majd egy rendes húzó hámot, de neki mondjuk nem látom, hogy nagy igénye lenne bármi ilyen jellegû munka...
Nem. Ha a futáskor a háta közepén lenne, akkor a hátsó lábaival nem dolgozna.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó taktika, hogy egyszerûen klikkerrel erõsítem, ahányszor elém megy hámban a félõs? (teljesen ki van akadva tõle, hogy neki kell elõl mennie... de hülye is voltam, mert az elsõ ilyen utunkon fõút mellett haladtunk, ami nyilván mégjobban zavarta...) Arra is gondoltam, hogy egy másik kutyával együtt viszem legközelebb (nyugis helyen), és a másik kutya rohangálhat össze-vissza, akkor biztos õ is menni akar majd utána, és így több esélyem lesz klikkelni az elémkerüléseket...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!:) De nem fordítva, hogy a futáshoz van a háta közepén vége a hámnak, és a súlyhúzáshoz a farka végén?:O
Nem egyforma a súlyhúzó és a szánhúzó hám. A súlyhúzásnál a háta közepén van a hám vége, mert így nagyobb erõt tud kifejteni. A szánhúzóhámnál (gumihúzásra is ez jó) a farka mögött van a vége, hogy a válla feszüljön csak bele és szabadon mozogjon. Nem kell hozzá rúd, az a kerékpározáshoz kell, hogy ne akadjon a küllõk közé és és a kutya ne fusson be a kerekek alá. Azt igen hamar megtanulják a kutyák, mi a különbség a nyakörv és a hám között. Nyakörvben láb mellett sétálunk, hámban húzunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tippeket!:) :)
Oldalbeszúráshoz. Én egy éve kezdtem el futni. Egyelõre kutya nélkül. Iszonyatosan nyûglõdtem a szúrás miatt. Nos, rossz volt a légzésem. Még alaphangon is. Összevissza. Kezdj el lassan futni, figyeld meg melyik légzés a kényelmes. Én pl 3 lépésnyi be 2 lépésnyi ki (3/2). De errõl a futás.net-en vagy egyéb oldalakon lehet olvasni. Ha megvan az ideális légzésarány akkor futás alatt figyelj oda, hogy ne ess ki a ritmusból. Kell egy kis idõ amíg belejössz de késõbb már nem is kell figyelni. Minél lassabb légzést érdemes elérni, akkor ugyanis a pulzusszám alacsony marad, jobb az állóképesség. Ezt érdemes kutya nélkül beállítani, hogy csak magadra kelljen figyelni. Egy-két edzés után már szúrás nélkül lement az adagom, pár hét múlva már figyelnem se kellett.
A sima hámmal az a baj, hogy elvileg a kutya futás közben húz. A sima hámok nem jól viszik el a terhelést. Pl a vállnál nem jó helyen futnak. A húzóhámok annyiban jobbak, hogy jó helyen fekszenek (mellkason), onnan viszik hátra a húzást. Így nem a váll terhelõdik hanem a mellkasizmok illetve a hát. Súlyhúzásban nem vagyok otthon. Nálunk inkább pórázszabályt kell erõsíteni, a húzás megy neki:)
A kérdező hozzászólása: Meg az is nagyon érdekelne, hogy mi van akkor, ha az érzékeny kutyám azt hiszi, hogy pórázfegyelemben vagyunk?... Még nem álltam neki klikkerezni, mert valahogy nincs kidolgozott terv a fejemben.:D Próbálom megerõsíteni, ha kicsit belendül, de szerencsétlen nagyon bátortalan. Van ugyan egy kezdetleges tervem, hogy hogy vegyem rá, hogy elõttem fusson, de hátha itt kapok valami jobb ötletet, nagyon hálás lennék érte!:)
A kérdező hozzászólása: Én is tõlük vettem a canicross övemet meg a rugós kötelet, imádom, és épp azon gondolkodom erõsen, hogy egy ilyen gyönyörûséges hámot is be kellene szereznem, mert kezd nagy szerelem lenni a canicross.:) (Csak néha beszúr az oldalam, hiába melegítek be elõtte elvileg...:() Erre amúgy nincs valakinek valami jó tippje? Hogy mit csináljak vagy ne csináljak? Most egy sima hámban canicrossozunk, ami a hát felsõ részénél csatlakozik a karabinerhez. Sokat lendítene a dolgon egy ilyen Musher hám? Vagy amíg csak kezdõk vagyunk, tökmindegy? Ti amúgy hogy tanítjátok a kutyákat canicrossozni? Pl. hogy elõttetek fusson, gyorsabban, jobbra, balra, állj, ... Súlyhúzásra is csak olyan hámom van, amiben nincs rúd... Ilyen: [link] Vagy ez a hám másra van?:D
Nem tudom, mennyire megoldható, de nálunk bejött, hogy ketten megyünk futni és ha az egyikünk elõrébb van, akkor a kutya is nagyobb kedvvel húz. Illetve szerintem lehet próbálkozni indulás elõtt "bezsongatni", magas hangon beszélsz hozzá, paskolgatod az oldalát, ugrabugráltok kicsit, nálunk ezzel egész jól fel lehet pörgetni.

Ukrajnában miért vannak összecsapások? Miért nem tudott várni az ellenzék a következõ választásokig? Ukrajna nem írta alá az Eu társulási szerzõdést, miért volt ilyen fontos az a szerzõdés?

Nem tudtak még várni egy évet, vagy mikor lesz a következõ ukrán elnökválasztás?

Legjobb válasz: Ukrajnában még erösen él az orosz kötõdés. A következõ választásokon is a mostani kormány nyerne, mert még mindig nagyobb a támogatottásuk mint az ellenzéké. A tüntetõk száma elenyészik az ország lakosságához képest, ráadásul a többségüknek fogalma sincs semmirõl, csak a "buli" végett tüntetnek. Ja, az ott lakók akiket kifüstöltek is az utcára mentek.

Ukrajnában még erösen él az orosz kötõdés. A következõ választásokon is a mostani kormány nyerne, mert még mindig nagyobb a támogatottásuk mint az ellenzéké. A tüntetõk száma elenyészik az ország lakosságához képest, ráadásul a többségüknek fogalma sincs semmirõl, csak a "buli" végett tüntetnek. Ja, az ott lakók akiket kifüstöltek is az utcára mentek.
EU vs. RU kölcsön EU - olyan mint a nagytestvér - befizeted a konyhapénzt, duplán vissza ADJA azt a kiadásaidra, de azért beleugat mire költheted. RU kölcsön - uzsora - odaadja pénzt, le se szarja mit teszel vele, ha szerencsés vagy csak dupláját KÉRI vissza
A kérdező hozzászólása: dupláját kéri vissza? Ezt mibõl gondolod?
tegnap 20:13 Kár, hogy a pénzügyi életben minden valamennyire is képben levõ ember az IMF-hitelt tartja a kettõ közül a nagyobb uzsorának....
Kérdezõ, megpróbálok egy hasonlattal élni. Ha te rettentõen szomjas vagy, és mondjuk egy boltból vehetsz csak italt, amire azt mondják, csak holnap nyit ki, mit teszel? Vársz türelmesen, vagy keresel más megoldást?
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy az imf felvétel még egy országnak sem segített ... Valahogy az államközi hitelre váltottak minden imf hitelt idõvel. Kár, hogy imf hitel elõtt is piacokról fizettük a hiteleket, kár hogy minden normális ország kerüli az imf hitelt! Még a lengyelek se hívták le az imf hitelt, õk is arra használták fel a készenléti keretet, hogy olcsóbban kapjanak hitelt a piacokról! Valóban szakértõ lehetsz....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!