Találatok a következő kifejezésre: Folyton piszkál, a (27 db)

Már elegem van h folyton piszkál a családom . Mit csináljak h abba hagyják?

Folyton a súlyommal piszkálnak h miért nem adsz le néhány kilót, fogyózzál meg ilyenek. Mondom nekik h én jól érzem magam így, meg h szálljanak le rólam, de hiába mindig el?hozzák ezt a témát. am nem vok egy nádszál, de nem is vok elhízva, pont jónak gondolom magam. Ma is jött anyám tesója a családjával, azok is mi volt az els? szavuk hozzám h hogy meghiztál meg ilyenek :O -.-" akár milyen rokon jön vagy találkozok vkivel finoman közlik velem h dagi vok -.- minek kell velem foglalkozni ha én jól érzem magam!! de már nagyon unom ezt !! mi kéne velük csinálni vagy mondani?? már nagyon idegesít?ek :/ 17/L

Legjobb válasz: azért nézd magad reálisan, lehet, hogy igazuk van. nem biztos, hogy bántásból mondják, de egy kicsit duci tizenévesbõl könnyen lesz elhízott felnõtt, annak pedig sok káros következménye lehet az egészségedre nézve. ne fogyózz, ha nem akarsz, de mozogj többet, a közérzetednek, az alakodnak és az egészségednek is jót fog tenni. plusz le tudod szerelni õket, ha ezzel még mindig piszkálnak :)

mennyi a testömegindexed? h reális választ adhasson vki végre
azért nézd magad reálisan, lehet, hogy igazuk van. nem biztos, hogy bántásból mondják, de egy kicsit duci tizenévesbõl könnyen lesz elhízott felnõtt, annak pedig sok káros következménye lehet az egészségedre nézve. ne fogyózz, ha nem akarsz, de mozogj többet, a közérzetednek, az alakodnak és az egészségednek is jót fog tenni. plusz le tudod szerelni õket, ha ezzel még mindig piszkálnak :)
"Tényleg? Pedig ma már eleget hánytam, talán majd ebéd után folytatom", vagy hasonlók.
a második arra célzott, hogy ezzel vágj vissza nekik, ha megjegyzéseket tesznek a súlyodra. Talán magukba néznek ha nem csak hallgatsz, hanem reagálsz is rájuk :)
de ha barátod is azt akarja adjál le kicsit, meg mindenki más is mondja, talán igazuk van... Engem régen mindig piszkáltak hogy sovány vagyok, hogy híznom kell. Ès én jól éreztem magam. Most felszedtem 10 kg, és mindenki mondja hogy sokkal jobban nézek ki, és hát jó érzés. Amúgy a testemmel nem érzek különbséget, csak hogy erösebb vagyok, és az is jó érzés.. csak úgy értem, néha kell halgatni rájuk, lehet ha leadsz kicsit, mozogsz, tényleg jobban érzed magad, csak egyszer élünk és talán kilehetne próbálni
komoly betegéségek alakulhatnak ki ha nagyon túlsúlyos vagy. lehet h jól érzed magad viszont a szomszéd apukájával nemrég történt meg egy szívroham. lehet h ettõl féltenek.
Hát igen, lehet arról van szó, hogy tényleg kövér vagy. Az pedig nem egészséges akkor sem ha te jól érzed igy magad. Ha tennél fel egy képet, természetesen arc nélkül akkor többet tudnánk mondani.
Mozogsz, tornázol? Az nem árt. Fogyózni meg... igazából hülyeség, amit leadsz, felszeded a következõ x hónapban, ételmegvonás nem sokat segít. A rokonok meg már csak ilyenek többnyire. Idegesítõ átlagemberek, akik jobb témát nem találnak.
nem vagy terhes ? mert akkor mindenképp van gyarapodás.
A kérdező hozzászólása: hát 65kg vok, 165 cm sztem ez nem vészes, az utóbbi hónapokban szedtem fel olyan 8 kg súlyt, persze nem szándékosan :/ és szerintük nem elõnyös nekem..
Engem is folyamatosan piszkálnak, engem viszont azzal, hogy tul sovány vagyok.Amikor elkezdik mondani a hülyeségeiket, egyszerûen mondd azt: Hogy nem lehet mindenki olyan szép, mint te/ti. Ennyi.:)
lalán piszkálóid hibátlanok? piszkáld õket valamivel te is õket. biztos van mivel.
Add meg a súlyod és a magasságod, bár csontozattól is függ, de talán tudunk mondani arra valamit. Pl: ha 160 cm vagy és 70 kg az túlsúlyos de ha 160 és 55 kg körül az már normálisabb érték, de mondom, hogy ez függ csontozattól is stb.
Szuleid is piszkalnak, vagy csak a rokonsag? Szolj szuleidnek, vessenek veget ennek.
A kérdező hozzászólása: 2. téged nem értelek :S 3. hát ez az, ha jót akarnának nekem akkor békén hagynának. nem tudom lehet eleget kéne nekik tenni és leadni egy kis felesleget és akkor befejezik. csak ha már fogyózáson gondolkodom akkor azt magamért kéne tenni és nem a családomért:/ na mind1 köszi h írtál :)
A kérdező hozzászólása: a szüleim is, meg a rokonok közül is páran :/ de a barátom is, meg a barátaim is igy szeretnek meg minden, õk meg olyan izék folyton csesztetnek:S
A kérdező hozzászólása: uccsó... atyaég de h vok az :O najó arra jutottam h sportolni fogok:) köszi mindenkinek aki írt

Anyukám folyton piszkál a szerelmem miatt, hogy "ilyen szép lánynak hogy lehet ilyen jelentéktelen barátja". Hogyan véssem már az eszébe, hogy nekem ő szép?

21/l

Legjobb válasz: Hagyd ott anyád, ha ilyen felszínes. Viccet félretéve, mondd el neki is, hogy õ szerinted szép, és különben sincs beleszólása a dolgaidba.

Hagyd ott anyád, ha ilyen felszínes. Viccet félretéve, mondd el neki is, hogy õ szerinted szép, és különben sincs beleszólása a dolgaidba.
mondd meg neki hogy: attól h neked nem sikerült jó pasit kifogni .. :) már ha faterod is ennyire agyament :D egyéb esetbe egyik füleden be másikon ki.. [csak nehogy 1ik nap rá másszon a jelentéktelen pasidra a kis puma :D]
Ennyi évesen már nyugodtan [email protected]ád édesanyád véleményét a pároddal kapcsolatban.
Még mindig jobb, mint esetemben: "egy ilyen senkinek, mint te, hogy lehet ilyen jó csaja" - mondja anyám. Egyszerûen szard le a véleményét, vagy kérd meg rá, hogy tartsa meg magának.
Szerintem anyukád jót akar neked, csak Te még nem látsz a rózsaszín ködtõl tisztán.
nálam is az a szitu mint a másodiknál. anyám mindig kérdezi, h hogy a francba van ilyen szép barátnõm, és csináljak magammal vmit ha meg akarom tartani hosszabb idõre.
Az anyukák általában mindig nyersebbek, míg a gyerkõc fiatalabb korban van (és a 21 az még mindig az), amolyan "elvesztési" érzés kerülgetheti õket.
üzend meg anyukádnak hogy "nekem kell vele élnem nem neked akkor neked nem tök mindegy kivel vagyok?"
Mi nem tetszik anyukádnak a barátodban?
Az hogy "ilyen okos lánynak, hogy lehet ilyen segghülye barátja" vagy ilyen "aranyos, törékeny, naív lánynak hogy lehet ilyen bûnözõ barátja" az teljesen jogos... De még azt is megértem, hogy "hogy lehet ilyen gazdag szülõk lányának iylen szegény szülõk gyereke a barátja" de hogy "szép"? Kinek szép? Mi köze van annak ahhoz hogy a lány szép, hogy valaki más meg jelentéktelen? Ki a jelentés? Lehet helyes egy kõmûves segéd is, meg lehet jelentéktelen egy cégvezetõ is.

19 éves lány vagyok, és folyton piszkálnak a környezetemben élő emberek (még a tesóim is). Mit tegyek, ha nem tudom megvédeni magam?

Most nem arra gondolok, hogy bántanak vagy valami. 19 éves lány vagyok, és folyton piszkálnak a környezetemben él? emberek (még a tesóim is).Mindig mindennel bajuk van, amit én csinálok, és folyton kicsúfságolnak. - más emberek el?tt is;nyilvánosan - Annyira szeretnék olyan lenni, aki az ilyen piszkálódásokra úgy válaszol, hogy az aki piszkál elszégyelli magát. Ezt el lehet sajátítani, vagy ez velünk született képesség kell hogy legyen?

Legjobb válasz: Használd a fantáziád.Keress bennük hibákat.Nézz filmeket és onnan is lehet jókat hallani.Találdd meg a gyenge pontjukat és onnantol tiéd a pálya.

Használd a fantáziád.Keress bennük hibákat.Nézz filmeket és onnan is lehet jókat hallani.Találdd meg a gyenge pontjukat és onnantol tiéd a pálya.
Ugyanmár, miért kellene visszaválaszolni? Hagyd rájuk aztán megnyugszanak, vagy lehet csak vicc nekik, akkor meg nevess velük. Szeintem nem gondolhajták komolyan amiket mondanak ;)
Mondd nekik, hogy "De gonosz vagy!".
Szia én azt tanácsolom hogy te is kössél beléjük probobálj benük olyan dolgot találni amivel fájdalmat okozhatsz nekik és ezt ugy kezd el hogy megkeresed azt aki a legg gyengébb láncszem köztök kezdjed vele és szerintem ö utána már meléd fog álni mert látya hogy nem riadsz meg tölük és folytasd továb szoval mindig kezd azal aki a leg érzékegyebb köztük és majd be fejezik ezeket a dolgokat!!!

én vagyok a hülye? Folyton piszkál a család?

4 hós a kisfiam sajnos tápszeres. nem szeretném még hozzátáplàlni csak 6 hósan. meg is beszèltük a ved?n?vel hogy 5 és fèl hosan elkezdhetem kostoltatni. a család folyamatosan piszkál hogy mért nem adok neki ezt meg azt. anyósom pl valamelyiknap beállított egy csomó bébikajával hogy mostmàr adjak neki mert ez igy nem mehet tovább. megkösziöntem neki és mondtam hogy elrakom és 2 hónap mulva megkapja ez az én döntésem. erre közölte velem hogy azért ebbe neki is van beleszolása. most komolyan mért nem lehet békén hagyni

Legjobb válasz: Hát igazán tiszteletben tarthatnának téged!! Te tudod és látod a babádon, hogy mire van szüksége!Szerintem kezeld le õket azzal, hogy még nem igényli és kész.Én lányom 4 hónaposan óránként kelt éjjel enni, ezért elkezdtem neki mást is adni (tejpépet), mert nem volt neki elég már a tápszer.Ha nálatok ilyen nem áll fent, akkor várj nyugodtan.Ez a te döntésed..nem is értem, hogy a nagyszülõknek, vagy bárkinek ehhez mi köze van!?!?

Hát igazán tiszteletben tarthatnának téged!! Te tudod és látod a babádon, hogy mire van szüksége!Szerintem kezeld le õket azzal, hogy még nem igényli és kész.Én lányom 4 hónaposan óránként kelt éjjel enni, ezért elkezdtem neki mást is adni (tejpépet), mert nem volt neki elég már a tápszer.Ha nálatok ilyen nem áll fent, akkor várj nyugodtan.Ez a te döntésed..nem is értem, hogy a nagyszülõknek, vagy bárkinek ehhez mi köze van!?!?
Nem vagy hülye!!! Mondd meg anyósodnak+ a többi okosnak, hogy TE vagy az Anyja a kicsinek, és majd te eldöntöd, hogy mikor szeretnéd elkezdeni. Részedrõl a kérdés ezzel lezárva, változtatni nem fogsz rajta, és jobb ha ezt tiszteletben is tartják!!! Ne aggódj, nálunk is voltak ilyen szituk. 3 hónapos volt a lánykánk, mikor sógornõm már mondta, hogy itt az ideje a hozzátáplálásnak, mert a tesója is adott már az ennyi idõs gyereknének chilis babnak szaftját kenyérrel... (Az õ gyerekük csak anyatejes volt, a miénk tápszeres.) Meg fõzzek a gyereknek krumpli pürét, híg tejbe grízt. (!) Persze, mondom rögtön áttérünk a tehén tejre, holnaptól körömpörköltet ebédel a gyerekem... Mondtam neki, hogy amíg ÉN vagyok az ANYJA a lánynak, addig kizárólag azt fog kapni, amit ÉN adok neki (vagy az apja, de ezt elõtte megbeszéljük)!!! Nem tûrök beleszólást, mert úgyis az lesz amit ÉN akarok, jobb nem próbálkozni. És láss csodát, bevált. Most 9, 5 hós, és minden áron csokival akarná tömni a kicsit, mert "Hát annyira nézi..." Egyöntetûen mondtuk az apjával, hogy NEM kaphat csokoládét, mert ha nem látná, éppen uzsonnázik a kislány. Erre, mint aki süket, már nyomta be a szájába a csokoládét. Ezzel is lesz még egy köröm, de megoldom. Határozottság kérdése. Ha látják rajtad, hogy nem engedsz a mondandódból, le fognak szállni rólad! (Ja, és sógornõm úgy osztja az észt, mintha legalább 2 gyereket felnevelt volna, pedig nincs neki egy sem, és nem is lesz. Anyum viszont felfogta az elsõ pillanattól fogva, hogy mit akarok, mindig megkérdezi, hogy adhat e ezt azt a lányunknak.)
Hát a tápszer mi ha nem hozzátáplálás? Nem anyatej. 4 hónapos kortól kaphat gyümölcsöt .Az más kérdés hogy Te késõbb szeretnéd elkezdeni a hozzátáplálást.Ez itt nem gyakorlati hanem elvi kérdés.
Ezeket a beszólásokat valahogy le kell kezelned már az elején, mert hidd el a hozátáplálás után lesz majd más. Mondd meg, hogy a védõnõvel, dokival meg lett beszélve, más anyukák tapasztalatai is alátámasztották ezt. Meg lehet, hogy fiatal vagy, de nem hülye. Nem vagy se alkesz, se drogos, se csökkentképességû, egy értelmes ember vagy, mindezeknek hála az anyai ösztöneid is mûködnek. Mindezek fényében tiszteljenek meg azzal, hogy ezt elfogadják. kicsit ez a szöveg magánindítatású is :-DD Anyós nálam is bepróbálkozik, de csak finoman, õ az a tipus, aki inkább kibeszél. Na ez lehet rosszabb. Anyósnak meg a szexuális duma tök jó ötlet, fõleg ha pironkodós.
Jó, nem baj, csak tartsd magad ehhez. A saját családoddal könnyebb dolgod van, mert kioszthatod õket. Anyósod amit mond meg egyik füleden be a másikon ki. Azért erõsen kiakadnék rajta, ha valaki azt mondaná, sajnálok valamit a gyerektõl, mikor a véremet is odaadnám neki. Hogy lehetnek ilyen gonoszak??? Ennyire jó okoskodni, hogy képesek kikészíteni vele? Arra nem gondolnak, hogy a gyereknek mindenek felett egy kiegyensúlyozott anyára van szüksége??
A kérdező hozzászólása: 20 èves vagyok ès sztem azt hiszi hülye vagyok mert fiatal vagyok azzal is folyton csesztet hogy 40 fokba mèrt nincs ruha a gyereken de nem csak õ sogornõm is nõvérem anyum mindenki. mindig sajnálgatjàk hogy jaj szegèny gyerek meg mért sajnàlom tõle meg hogy semmit nem fog megenni meg ilyenek
Anyósod rosszul tudja, mert nincs beleszólása. Apukának, neki van. Úgy táplálod a gyerekedet, ahogy jónak látod, ha a védõnõ is áldását adta rá, anyósod mit pattog? Elképsesztõ. Remélem, jó messze laksz tõle. Megengedsz egy messzemmbenõ jó tanácsot? Már most állja a sarkadra és ne engedj a negyvennyolcból, mert különben késõbb se fognak békén hagyni. Nem mondom, hogy legyél csõlátó és önfejû, persze gondolj át minden tanácsot, de ha döntöttél belátásod szerint, ezzel legyen lezárva az ügy. Anyódos nincs ott (remélem), hogy sutyiba megetesse a gyereket, úgyhogy ott a szekrény, megõrzi a finom falatokat, amíg el nem jön az õ idejük! Csak lazán, derûsen, nehogy már ezzel elrontsa a drága, együtt töltött idõtöket!
Dehogy vagy hülye! A tápszeres babák gyomra sem lesz fejlettebb csak a tápszer miatt, így ha a baba nem igényli egyáltalán nem kell elkezdeni 4 hónaposan a hozzátáplálást. A tápszer most már ugyan olyan jó, mint az anyatej és nem baj, ha sokáig azt kapja a baba (az én lányom lassan 2 de még mindig tápszert iszik reggel/este mert a tejet nem bírja) Ha gondolod mond azt az anyósodnak, hogy próbáltad, de nem kellett neki esetleg néha-néha legyen felbontva 1-1 babaétel...hogy te próbálod, de a gyerek nem akarja...persze csak ha gondolod, mert semmi köze a családnak, hogy mikor kezded el a hozzátáplálást. Az meg, hogy ebbe neki is van beleszólása az anyósod részérõl...hát nem is tudom, mégis hogy gondolja? Hogy lenne már beleszólása?????? Jézusom...nagyon nem irigyellek :( Ha legközelebb ezzel jön megérdemelné, hogy azt mond neki, hogy kb annyi beleszólása van, mint neked az õ szexuális életébe :)
Olyan sok hülye ember van, már bocsánat. Nem értem miért kel mindig beleokoskodni más dolgába. Anyósod úgy adja elõ magát, mintha csak analfabéta lennél. Hát ki tudhatna mindent egy 4hós baba etetésérõl, ha nem õ?? Ha nem hallgat a szép szóra, mondd neki erélyesebben, meg a többi okosnak is, hogy mindenki foglalkozzon már a saját dolgával, te vagy a gyerek anyja, majd te eldöntöd mi a jó neki. Az én lányom is 2 hetes korától tápis volt sajnos. Én 5 hósan kezdtem hozzátáplálást. Nyugodtan tarts ki a véleményed mellett, és ráérsz majd 6hósan elkezdeni mással etetni a gyereket. De akkor is majd jobb lesz rendes gyümölccsel-zöldséggel kezdeni, mint üveges kajával. Persze ehet üvegeset is, de te azt nagyon jól fogod tudni majd amikor már ott leszel, hogy mikor mit adj neki Kitartást, és ne hagyd magad, mert akkor késõbb a fejedre fognak [email protected]
A kérdező hozzászólása: hál isten nem lakik közel. meg nem is szoktam ràhagyni a kicsit mert nem foglalkozik vele. mindenkinek megmondtam már hogy majd én eldöntöm mit csinàlok hát kb meg se halják amit mondok
Ne foglalkozz a kéretlen tanácsokkal! A gyerekneveléssel babagondozással kapcsolatban mindenkinek van hozzáfûznivalója és véleménye akinek van már gyereke. Az emberek szeretnek okoskodni. Ne foglalkozz velük! Tégy ahogy Te jónak látod! Az anyósoddal pedig minnél elõbb tisztázd hogy a kisfiad nevelésébe kizárólag neked és az õ fiának van egyedül beleszólása mivel ti ketten vagytok a szülei. Ha nekem ilyet mondott volna az anyósom, szerintem többet garantáltan nem okoskodott volna mert tettem volna róla hogy elmenjen a kedve tõle...
Csináld csak úgy, ahogy TE jónak látod. Mi az, hogy van beleszólása? Hát ha valamibe nincs beleszólása, az pont ez a dolog - hogy hogy neveled a fiad. Áááá, nem is értem. Mindenki mást lát jónak. Én annak idején 4 hónaposan kezdtem, mert nekem úgy volt jó. Aki mást gondol, az meg másképp csinálja. (Azért megjegyzem, nekem is jöttek ám a "jótanácsok", pörkölt nokedlivel...stb...)
A tápszer miért lenne egyébként hozzátáplálás? Nem mindenkinek van lehetõsége a szoptatásra, de a tápszerrel helyettesíteni lehet az anyatejet (nem pedig a zöldséget, gyümölcsöt, húst). Szóval a tápszer nem hozzátáplálás, hanem az anyatej helyettesítése...szerintem.
Lõdd gyomron shotgunnal az mindig beválik! (Nem én adtam a tippet! Tagadj le mindent!)
A kérdező hozzászólása: bocs véletlenül tettem humor rovatba, nem figyeltem oda!!
Hagyd a p****ba!!!
Azért csinálja, mert téged idegesít. Ha nem foglalkozol vele, akkor abba fogja hagyni.
A kérdező hozzászólása: DE NEM TETSZIK HÁT ÉPPEN EZ AZ!!!!!! ÉS FOLYTON AZZAL PISZKÁL, HPGY "ÚÚÚ, BEJÖN NEKED?" Ezért astam neki nem is pofont, egy tockost, csak így hátulról, és mondtam, hogy fejezd már be meg hasonlók... Már mindent mondtam neki komo.... nem tom mit csinjak??
Oh azok a régi szép idõk!
Velem is ez van :S de ilyen kor nem figyelek oda!Egyik fülön be a másikon ki ennyi ha még se akkor mond azt hogy " aztán? a szerelem nem bûn :D és mosolyogj :)
A kérdező hozzászólása: miért érdekel a korom? Egybként meg naon ideges voltam, de mondm utána meg is bántam naon, azt utána õ is bocsánatot kért hogy piszkált de tovább folytatta...
Amikor piszkál vele, akkor mond olyan irónikus hangnemben, hogy: "Milyen igaz, de ahogy látom nagyon szemezel xy-al" xy-> a legrondább/irritálóbb/hülyébb ember akit ismertek Ha nem válik be akkor én is támogatnám a shotgunt.
Tuszkólj a szájába egy kézigránátot amikor alszik az ágyában, aztán gyorsan spuri onnan!
Itt a humor kategóriában ne várj értelmes válaszokat, bár vannak kivételek.
Amúgy hány éves vagy?hogy ilyet megteszel?
A kérdező hozzászólása: És miért? Csak egyszer, meg is bántam utána meg otthon is leszidtak! Nyugi már....
Pofon vágtad!normális vágy?mert szerintem inkább egy barom állat!!
A kérdező hozzászólása: De nem így gondoltam most, hanem olyan bosszantó, anyám naon megszidott mikor pofon vágtam azt gyomron lõni meg hátt...
Szerezz egy hackert és töresd fel fészbukját és linkelj be melegpornós oldalakat

Szerinted melyik a rosszabb, ha átnéznek rajtad, vagy ha folyton piszkálnak?

Lehet ez féltékenységből, irigységből?

Legjobb válasz: Az a rosszabb ha piszkálnak. Olyankor minden csúfnevet rád aggatnak, csúfolnak, piszkálnak, szórakoznak a cuccaiddal (ha suliba vagy esetleg), kiközösítenek. Ha csak átnéznek rajtad, akkor nem csúfolnak, nem piszkálnak, békén hagynak, mondhatni lesz*rnak, de ha történik valami akkor tudsz róla, nyugtod van. Am mindenki azt mondja hogy irigységbõl, féltékenységbõl van ez, de engem se irigyeltek soha a suliban, mikor beszóltak meg csúfoltak meg kiközösítettek...ennek köszönhetõen tök zárkózott vagyok, és nem tudok megbízni más emberekben. (Y) -.-"

Az a rosszabb ha piszkálnak. Olyankor minden csúfnevet rád aggatnak, csúfolnak, piszkálnak, szórakoznak a cuccaiddal (ha suliba vagy esetleg), kiközösítenek. Ha csak átnéznek rajtad, akkor nem csúfolnak, nem piszkálnak, békén hagynak, mondhatni lesz*rnak, de ha történik valami akkor tudsz róla, nyugtod van. Am mindenki azt mondja hogy irigységbõl, féltékenységbõl van ez, de engem se irigyeltek soha a suliban, mikor beszóltak meg csúfoltak meg kiközösítettek...ennek köszönhetõen tök zárkózott vagyok, és nem tudok megbízni más emberekben. (Y) -.-"
Szerintem is az a rosszabb, ha piszkálnak. Ha átnéznek rajtad, nagyon rossz, de legalább viszonylag nyugtod van.
szerintem meg az rosszabb ha átnéznek rajtad.. akkor nem is vagy.. ha pedig piszkálnak akkor érzelmeket váltasz ki másokból, foglalkoznak veled.
Ha piszkálnak.
Ha piszkálnak az rosszabb.én jól elvagyok egyedül is, szóval nem szokott zavarni, ha valakinek nem vagyok szimpi, és emiatt levegõnek néz, nagy veszteség nem ér.persze azért szeretek tiszta vizet önteni a pohárba, mert lehet, hogy én csináltam olyat, ami rosszul esett neki, és akkor inkább bocsánatot kérek, vagy helyrehozom a dolgot.De ha kiderül, hogy csak ilyen típus az illetõ, vagy nem tetszik neki a pofám, akkor magasról sz..rom le én is õt.nem kell mindenkivel bratyizni. 30/F

Beakadt a kutyám farkas körme es most teljesen elvan fordulva? Sírt es folyton piszkálja!

Ha elviszem állatorvoshoz akkor mit csinál vele? Lehet eltört neki az az ujja vagy csak a a körme fordult el?

Legjobb válasz: Állatorvos megteszi azt, amit már rég meg kellett volna tenni: lemûti.

Állatorvos megteszi azt, amit már rég meg kellett volna tenni: lemûti.
Mi lett a kutyussal?
Vidd be az állatorvosi sürgõsségire vagy mi az. Ez csak rosszabb lesz, hisz folyton mozog a kutyus. Szerintem, ha neked így állna a körmöd és négykézláb kellene menned, akkor alig bírnál menni, de az állat meg mindegy, nem?
A kérdező hozzászólása: De valamennyire látszik a képen. Holnap viszem állatorvoshoz :)
Egy fekete paca. És? Már rég le kellett volna mûttetni az egészet és nem akadt volna bele semmibe!
A kérdező hozzászólása: Itt a kép: [link]
Oké, akkor nincs eltörve. Ha a te körmöd fordul ki, megvárod, amíg leesik, vagy besétálsz a dokihoz?
Hívd fel az állatorvost és õ elmondja, hogy be kell e vinned vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Nincs eltörve , mar nem is foglalkozik vele csak a korom fordult el. Az leesik magátol?
Te, ha neked eltörne a kisujjad, megvárnád, amíg magától leesik, vagy elmennél dokihoz? Sikítva hívnád a mentõket, öregem, úgy fájna, meg úgy be lennél tojva. Itt nem az a kérdés, hogy HA, hanem hogy AMIKOR elviszed állatorvoshoz, mi fog történni.
A kérdező hozzászólása: Megnézte a kormét, azt mondta elvan neki kicsit torve a tovenel, de csak levagta rovidebbre, es azt mondta hogyha faj neki akkor vigyem vissza. Neha nyalogatja, de hagyja hogy hozzaerjek es megnezzem es nem ugy tunik mintha fajna neki. :) Viszont mostanaban olyan mintha sokkal faradekonyabb lenne, nagyon sokat fekszik, pedig hiperakiv kutyus. Remelem nem a korme miatt ilyen :/

Nagyon nyávogós a hangom és folyton piszkálnak vele. Hogyan tudnám 'megmélyíteni'?

szerintem mutálni már nem fogok, 16 éves vagyok de a hangom akár egy 8 évesé és folyton piszkálnak vele. próbálok nem ilyen hangon beszélni, de egyszer ez az alaphang..

Legjobb válasz: Az enyém meg feltûnõen mély, lány létemre. Akarsz cserélni?

Az enyém meg feltûnõen mély, lány létemre. Akarsz cserélni?
Rengeteg fiú ismerõsöm van, de egyiknek sincs olyan mély hangja mint nekem. Örülj, hogy neked "nyávogós"a hangod.. Inkább legyen nagyon vékony a hangod lánylétedre, mint szép férfiús hangod.
A kérdező hozzászólása: szívesebben szeretnék mély hangot mert egyre több bántás ér emiatt...
Hidd el, a mélyért is érne. Tapasztalat. (Elsõ voltam.)

Folyton azzal piszkál a családom hogy ne nézzek flegmán. Ezen hogyan lehetne változtatni?

Ha látom magam valami videó felvételen, én is látom hogy olyan mintha lenéző lennék. Pl a suliban is mindig azzal jöttek hogy én lenézem a többieket, mert van egy olyan nézésem. De nem direkt csinálom, sőt olyankor nem is nézem le őket (sőt inkább nekem van kisebbségi komplexusom) hanem inkább megfigyelem őket, vagy azt nézem ahogy babrálják a kezüket stb. Meg arra tudok gondolni hogy nekem nagy szemeim vannak (most hirtelen Hernádi Judit jutott eszembe mert neki is nagyok a szemei) és olyan feltűnően mozognak a szemeim vagy nem is tudom...De azt mondják flegma vagyok, pedig nem direkt nézek úgy....

Legjobb válasz: próbál párnapi félig poker arcot mutatni ha ez segít

próbál párnapi félig poker arcot mutatni ha ez segít
*g
mutatsz képet?
engem meg folyton avval csesztetnek, hogy ne vágjak már ilyen szenvedõ fejet és folyton kérdezgetik hogy mi a baj írtó idegesítõ, mert a végére le tudnám ütni az összeset hogy ennyi év alatt nem fogták fel, hogy nem direkt vágok olyan fejet, egyszerûen ilyen és kész ezen nem tudunk változtatni...
Szerintem szólj.Esetleg hamarabbi vagy késõbbi vonattal nem tudsz iskolába menni?
ennyit a cigányokról! de nem vagy egyedül a problémáddal :) http://www.youtube.com/watch?v=vsLLvzKJ69c&feature=share&lis..
Szia Semmiképpen ne mindig ugyan ott ülj! A telefonodat se nagyon vedd elõ elõttük. De én szólnék a szüleimnek!
mindenhogy szólj a szüleidnek, nehogy aztán bajod essen, és nem tudják h mi is állhat a hátterében.de ezektõl a nem hiába született népségtõl nem szabad besz(a)rni, mert aki fél tõlük azokat annál jobban piszkálják.esetleg ha nem vesznek észre, talán nem fognak keresni, de ha mégis akkor keress társaságot magadnak, ne utazz egyedül, mert akkor nincs nagy pofájuk ha már legalább veled van egy haverod, ha meg egál akkor fõleg nem.csak annak mennek neki, akiben biztosak h betojik tõlük.
Próbálj úgy helyezkedni, hogy valaki mellé ülj. Ha nem akarja, hogy leülj, mondd el ezt neki, biztosan meg fogja érteni. Legelsõbe és legutolsóba ne ülj, mert oda szoktak felszállni. Középre menj, és a telefonodat SOHA ne vedd elõ, és zenét se hallgass.
Azt ajánlom, hogy szólj a szüleidnek. :)
Ezért nem ülök soha c-sek közelébe. Ha nincs hely máshol inkább állok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!