Találatok a következő kifejezésre: Folyamatosan lehet inni, vagy (5 db)

Citromfűlevél teát (napi egy bögre) mennyi ideig lehet inni? Vagy lehet folyamatosan probléma nélkül?

Stressz ellen issza a férjem, csak nem szeretném, ha hozzászokna a szervezet vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: 2-3 hét szünetet,bocsi

2-3 hét szünetet, bocsi
Napi 1 bögre citromfûhöz nem lehet hozzászokni, nem fog függõség kialakulni. A férjednek ne mondd, de gyakorlatilag a létezõ legenyhébb természetes stresszoldó, nem fogja kiakasztani a szervezetet. Sok helyen pl fûszerként, citrom helyett is használják, mégsem okoz semmiféle gondot. Ha úgy tetszik, természetes, és teljesen ártalmatlan.
én 2 hónapig ittam, utána tartottam kb 2-3 szünetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is sejtettem, hogy kevésbé a gyógyfûtõl érzi magát jobban, mint pszichésen amiatt, hogy issza a teát :) . De a lényeg az eredmény.
Általában minden gyógynövényes kúrát úgy javasolnak, h 3 hónapig, aztán egy hónap szünet.

Folyamatosan innék. Lehet tünet? Eddig ha napi 1l-t megittam sokat mondok. Most viszont 2-3 napja nem győzök inni. Folyamatosan érzem, innom kell. Tegnap is több, mint 2l teát ittam. Ma délig megittam vagy 1, 3 l-t, levessel együtt.

Legjobb válasz: "Viszket a bal fülem és két napja magas a hõm, lehetek terhes?" Naponta ezer ilyen kérdés van. Mindegyikre az a válasz, hogy ha kimarad és pozitívat tesztelsz, akkor terhes vagy, és akkor minden lehet tünet. Az is, hogy a szokásosnál szomjasabb vagy. Én drukkolok neked, de tüneteket ne keresgélj magadon, pláne nem az elõtt, hogy késne a vérzésed.

"Viszket a bal fülem és két napja magas a hõm, lehetek terhes?" Naponta ezer ilyen kérdés van. Mindegyikre az a válasz, hogy ha kimarad és pozitívat tesztelsz, akkor terhes vagy, és akkor minden lehet tünet. Az is, hogy a szokásosnál szomjasabb vagy. Én drukkolok neked, de tüneteket ne keresgélj magadon, pláne nem az elõtt, hogy késne a vérzésed.
Viszket a bal fülem...ez tetszik:-)Finom voltál és nõies:-DDD
Elnézést érte, bántani nem akartam senkit. És megértem, hogy itt mindenki minél elõbb babára utaló tüneteket szeretne felfedezni magán. Erre rátesz még egy lapáttal, amikor beírnak azok a szerencsés (?) nõk, akiknek korai ovuláció miatt a nemvárt elõtt már voltak terhességi tüneteik. Persze, hogy az ember lánya, ha nem hallgat a józan eszére, azonnal a nyomukba akar lépni? És mi lesz ebbõl hosszú távon? "Már egy hete késik, de nem merek tesztelni, olyan sokat csalódtam már." Mgí ha a józan eszére hallgatna, akkor a nemvárt elõtt egyáltalán nem keresgélne tüneteket, nem tesztelgetne (pláne nem délután), amikor azonban késik, akkor merne tesztelni, hiszen végre eljött az ideje.
Na én most pont így vagyok, mint te. Én sem iszom túl sokat, jó ha 1 l-t, mert nem vagyok szomjas, most viszon 2 napja én sem gyõzök inni. De még van 6-7 napom a nemvártig. De nem hinném, hogy ez a babára utalna. Te hanyadik napon vagy?
Én sokat ittam kb. a mensruáció elõtt egy héttel, még éjjel is megittam vagy négy dl-t, de hogy ez a szoba száraz levegõjétõl, vagy a babától volt-e ezt nem tudom. 9 hetes km
A kérdező hozzászólása: 11dpo-n vagyok.Teszteltem ma.- :(
Ne keress magadon ilyen tüneteket saját magad életét könnyited meg vele hidd el.Saját tapasztalat 2 év alatt...
Én szóltam, hogy csak késés esetén tesztelj. Elsõ vagyok

6 hetes terhes vagyok, lehet folyamatosan tejet inni?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet, csak pasztörözött legyen.Én minden nap iszom reggel és sokszor este is. Ki sem bírnám nélküle :). A házi tejet azért jobb elkerülni!

Persze, hogy lehet, csak pasztörözött legyen.Én minden nap iszom reggel és sokszor este is. Ki sem bírnám nélküle :) . A házi tejet azért jobb elkerülni!
nyugodtan ihatsz házi tejet is, sokkal egészségesebb, mint a mûtejek, amiket boltban lehet venni. jól föl kell forralni a házi tejet, régen is csak ezt itták!
Igen lehet, csak vhol azt olvastam h napi 1/2 l-nel tobbet ne, mert tejerzekeny lehet tole a baba. De En is iszok szinte mindennap. Gratulalok a babadhoz 10 hetes kismama
Én is a napi fél literig tudom.Egészségedre:-) Grat a babához!
Lehet inni tejet, de ha vaskészítményt, vagy magzatvédõt szedsz, akkor 2 óra teljen el közte!
Szerintem amit kívánsz azt kell enni, inni.nekem a baba sok mindent meghatároz-amit szerettem eddig nemmegy, amit meg nem kívánom.Szóval amíg jólesik egyed.Tudod ami jó a mamának az jó a babának is.Gratula a picihez.egy 17hetes kismama
Szia azért én vigyáznék a tejre, mert az elsõ Babámal én is sok tejet ittam, és bizony mikor megszülletett kiderült, hogy tejérzékeny, hogy világosabban fogalmazzak nem az anyatejre érzékeny, hanem amit én megittam az átment az anyatejbe, és a baba érzékenyen reagált, ezért amig szoptattam fel kellett hagynom a tej fogyasztásával, és minden olyan ételel amibe tejfehérje van.Én ezt nem ilyezgetés képen írom, csak egy jó tanács.De azért ihatsz tejet, csak mértékel.Hidd el a védönõ is ezt mondaná, én bizony abba a hibába estem, hogy nem hallgattam rá, "mivel az én fiam nem lesz tejalergiás" , és tessék most lassan 3éves és még mindig óvatosan adom a tejet neki, tudni illik a tejalergiát kinöheti a gyerek, csak kérdés hogy mikor?
Csak gyümölcsnapon.üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! :)
Cukormentes, de jobb ha frissen centrifugált, akkor minden nap délig. Persze abból kimarad a rost, viszont a vitamin bent marad:) )) 1 pohárral, ha gyümit is eszel, simán ihatsz.
A kérdező hozzászólása: :D köszi
10 mp. Után levegõt szoktam venni.
Azért nem szabad a gyógyteákat folyamatosan inni, mert felhalmozódik a hatóanyaga (aromája) a szervezetben. Különbözõ mellékhatásokat is okozhat. Úgy ajánlatos inni, hogy 2 hétig iszod, utána egy hét szünet. Az is meg van határozva bizonyos teáknál, hogy melyikbõl mennyit lehet inni egy nap. 1-2 bögrével még teljesen elfogadható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!