Találatok a következő kifejezésre: Folyamatosan hüvelyi van (16 db)

18-éves lány vagyok és 4-éve van folyamatosan hüvely gombám! Mitől lehet?

Már voltam n?. dokinál írt fel kúpot+gyógyszert+ken?csöt de semmit sem használ. Nagyon sokat folyok és már nagyon kellemetlen. Nem tudna senki valami tanácsot adni hogy mi a legjobb módszer? A kezelésére már sokmindent kipróbáltam.

Legjobb válasz: Én is sokáig kûzdöttem vele, végül az intimzuhany + cickafarokfû tea kombinációjától múlt el. A cickafarkteát ittam is, illetve fürdõként is használtam, neten találsz róla leírást, hogy kell csinálni. Az intim zuhanyból a Colpo Cleanert használtam, de arra vigyázz, hogy egymás után ha pár napig öblögetsz, utána hagyj pár nap szünetet a hüvelyednek "regenerálódni".

Én is sokáig kûzdöttem vele, végül az intimzuhany + cickafarokfû tea kombinációjától múlt el. A cickafarkteát ittam is, illetve fürdõként is használtam, neten találsz róla leírást, hogy kell csinálni. Az intim zuhanyból a Colpo Cleanert használtam, de arra vigyázz, hogy egymás után ha pár napig öblögetsz, utána hagyj pár nap szünetet a hüvelyednek "regenerálódni".
Amitol valoszinu elfog mulni az a candida dieta lesz, ez egy tisztitokura. Ha rendesen dkg-ra pontosan betartod, akkor sikeres lesz a candida dieta!
Az lenne a legfontosabb, hogy a doki ne csak vakon írogassa fel neked a különbözõ vacakokat, hanem végezzenek hüvelykenet vizsgálatot. 4 év alatt egyszer sem küldték el tenyészetre a hüvelyváladékodat? ez lenne pedig a kiindulópont. a kenetbõl megállapítják, pontosan milyen kórokozó gyötör, és célzottan adnak rá gyógyszert. hidd el, ez lenne a legjobb módszer, hogy végre pontosna megállapítsák, milyen korokozód van. még ha valóban gomba is, azon belül is van rengetegféle-fajta, és te szedheted ítéletnapig a különbözõ gyógyszereket, és addig nem javulsz, amíg meg nem állapítják, milyenfajta, és célzottan nem kezelik.
én is 18vagyok és nekem olan 2éve jött elõ elõször és szinte havonta-kéthavonta elõhött :S Legutóbb (novemberben) kaptam kúpot+szájon át szedhetõ gyógyszert is és az segített, azóta nem jött elõ szerencsére.Én is tudom ajánlani a Colpo-Cleaner intimzuhanyt én is hazsnálom, mensi elõtt egy héttel, amikor erõsebb a folyásom. De csak 3napig használom napi 2szer(reggel, este).ÉS a fehérnemûket meg mosd ki a kezelés utána vagy ha gombád van 90 fokon! Nekem ezek segítettek.És ha párkapcsolatban vagy akkor a párodat is kell kenegetni, legalább egy hétig (1nap 2szer) Remélem tudtam segíteni!Jobbulást!

Folyamatosan hüvelyi gombás fertőzésem van mindent gyógyszert kipróbáltam szinte normális család anya vagyok mit kéne tennem?

Legjobb válasz: És a férjed részérõl? A férfiak rengeteg kórokozót bevisznek a nõ szervezetébe. Együttlét elõtt a nõnek és a férfinak is vizelni kell, hogy baci ne terjedjen a vizeletben, alaposan megfürdeni (segíts a férjednek akár úgy, hogy te magad húzod hátra a fitymát, ott a legfontosabb), majd együttlét után megint ugyanez. Használjatok kotont.

És a férjed részérõl? A férfiak rengeteg kórokozót bevisznek a nõ szervezetébe. Együttlét elõtt a nõnek és a férfinak is vizelni kell, hogy baci ne terjedjen a vizeletben, alaposan megfürdeni (segíts a férjednek akár úgy, hogy te magad húzod hátra a fitymát, ott a legfontosabb), majd együttlét után megint ugyanez. Használjatok kotont.
Orvos írta a gyógyszereket, vagy te magad próbálégattad? Megállapította az orvos, hogy pontosan milyen gomba vagy baktérium okozza? És a párodat is kezelték párhuzamosan?
Szerintem csinald meg a candida dietat, attol elszokott mulni!

Folyamatosan hüvelyi folyásom van. Létezik rá kenőcs, vagy itt már csak a gyógyszer segít?

Egyáltalán a páromnak kell-e kezelnie magát, fogamzásgátlóval védekezünk. A gyógyszert csak n?gyógyász írhatja fel, vagy háziorvos is? Lehetséges-e hogy egy hüvelyi folyásnál már csak az antibiotikum segít? (elég régóta tart) bocsi a sok kérdésért...

Legjobb válasz: Mindezt orvos tudja megmondani. Ha a pároddal elég bizalmas kapcsolatban vagy, akkor õt is kell kezelni. Kérj az orvostól neki is gyógyszert, kenõcsöt.

Mindezt orvos tudja megmondani. Ha a pároddal elég bizalmas kapcsolatban vagy, akkor õt is kell kezelni. Kérj az orvostól neki is gyógyszert, kenõcsöt.
Orvoshoz kell menned, ha olyan régota tart, nem hinném, hogy gombás folyás, azt már feladtad volna és az orvosnál kötöttél volna ki, az kellemetlen.Ö tudja megmondani a választ.

22. hetes terhes vagyok, folyamatosan hüvelyi fertőzésem van, árthat a babának?

Fejl?dési rendellenesség, stb. A vizsgálatok alapján teljesen egészséges!

Legjobb válasz: A gombás fertõzés a leggyakoribb ilyenkor,ami nem árt a babának. Jó lenne viszont kezelni a szülésig. Hogyha esetleg bakteriális vagy valami más akkor a dokid tudná megmondani ill. gyógyszert írni rá. A veszélye az lehet,hogy ha nyitva lesz a méhszály akkor a baba is fertõzõdhet. Valamint a koraszülésben is jelentõs szerepet játszanak a különbözõ fertõzések. Hogy a babánál fejlõdési rendellenességet okoz-e azt nem tudom. Mindenképpen beszélj a dokival errõl.

A gombás fertõzés a leggyakoribb ilyenkor, ami nem árt a babának. Jó lenne viszont kezelni a szülésig. Hogyha esetleg bakteriális vagy valami más akkor a dokid tudná megmondani ill. gyógyszert írni rá. A veszélye az lehet, hogy ha nyitva lesz a méhszály akkor a baba is fertõzõdhet. Valamint a koraszülésben is jelentõs szerepet játszanak a különbözõ fertõzések. Hogy a babánál fejlõdési rendellenességet okoz-e azt nem tudom. Mindenképpen beszélj a dokival errõl.
Én is így voltam vele terhesség elõtt is és a terhesség 24. hetéig folyamatossan volt vmi fertõzésem. A vizsgálatok alapján minden nrendbe vvan vele és az orvos is azt mondta ha kezelgetve vannak nem lesz baj. A zárt méhszáj védettséget jelent a babának de vannak fertõzések amik kinyithatják, de ha kezelve vagy mindig nem lesz baj! Sokaknál elõfordul a fertõzés terhesség alatt fogékonyabb a hüvely rá. Sokaknak még streptococcus is tenyészik és nincs baj mert kezelve vannak idõben! A lényeg h te is figyelj oda rá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Használtam már mindent, kúpot, kenõcsöt, de nem segít! A dokimat meg nem igazán izgatta a dolog! Canestent ajánlotta!
Szia, A Canesten kúp valóban jó és használ is. Nálam 2x segített, de vetess kenetet, azt bármelyik kórházban megteszik (fõleg ahová tartozol). Ne hagyd magad lerázni, nem küldhetnek el és nem is fognak. Én sem megyek mindennel a fogadott dokimhoz. Sok sikert! Ha nincs nyitva a méhszáj, vagy nem egy nagyon komoly fertõzés, nem okoz semmi gondot.
Ha komolyabb lenne kapsz szereket.A picinek nem árt, csak korábban szülhetsz azzal.Olvastam 1párról, hogy 1szer voltak együtt és terhes maradt a csaj.Megtartották, összeházasodtak.Mind a ketten összeszedtek valami komolyat.A srácot komoly pénzért kikezelték, a csajt csak szülés után.Császárral szülhetett csak és kerülték a szexet.A pici védett maradt.De ez nagyon durva volt, úgyhogy ne aggódj.

Ha valakinek folyamatosan csikló orgazmusa van, annak a későbiekben nehéz lesz elérni a hüvelyi orgazmust?

Legjobb válasz: A kettõ nem függ össze, a hüvelyi orgazmust egyébként is nehéz elérni. Elengedhetetlen a tapasztalat, a gyakorlás, kísérletezgetés és a legfontosabb, egy türelmes partner, aki szán erre idõt! Mindenki más, van akinek egyáltalán nem sikerül elérni, van akinek igen, de csak a csikló izgatásával együtt, és van akinek szimplán hüvelyen keresztül is megy. Ez változó! Sok sikert és kitartást! Haven 23/L

A kettõ nem függ össze, a hüvelyi orgazmust egyébként is nehéz elérni. Elengedhetetlen a tapasztalat, a gyakorlás, kísérletezgetés és a legfontosabb, egy türelmes partner, aki szán erre idõt! Mindenki más, van akinek egyáltalán nem sikerül elérni, van akinek igen, de csak a csikló izgatásával együtt, és van akinek szimplán hüvelyen keresztül is megy. Ez változó! Sok sikert és kitartást! Haven 23/L
A kérdező hozzászólása: Még teljesen szûz vagyok egyátalán nem is probáltam, csak kiváncsi voltam hogy-hogy is van ez.köszi a válaszookat..
Kicsit nehéz, de gyakorlás árán el lehet érni!
A kérdező hozzászólása: És nagy rá az esély hogy amikor elõszõr lefekszik valakivel akkor nem fog elélvezni hüvelyen keresztül?
Elsõ válaszoló vok...figyelj nekem 1 évbe telt mire csiklón keresztül lett orgazmusom....és 2, 5 évembe mire hüvelyi orgazmusom lett...de megérte a kitartás :) Amikor elõször lefeküdtem egy fiúval nem volt semmi :S Szóval kitartás neked is :)
Én sokat maszturbáltam ovis korom óta:D tehát 18 évig csak csiklói orgazmusom volt...de már a harmadik szeretkezésünknél volt hüvelyi orgazmusom ugyh nem hiszem hogy összefüggne....de az elsõnél sztem a nagy többségnek nincs mert, mert hát a nagy izgalom , félelem , kis fájdalom:D az inkább olyan lelki dolog volt nekem, teljesen elfelejtettem hogy mennyire kivántam , olyan jó érzés volt végre összeolvadni:)

Már hetek óta fáj a hüvelyem. Csípő, égető érzésem van folyamatosan. Mit csináljak?

Nincs folyásom, a doki azt mondta nincs fert?zésem, csak egy szokásos hüvelygyulladás, majd elmúlik magától. Nincs valami tanács, recept nélküli gyógyszer vagy kúp ötletetek, vagy bármi?

Legjobb válasz: Tanács: VÁLTSÁL dokit! Olyan nincs, hogy elmúlik magától egy gyulladás... Minimum gyulladáscsökkentõt kellett volna adnia, de mert a hüvely nyálkahártya, nem otthoni gyógyszerekkel kezelendõ. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a kiváltó okkal a dokid nem is törõdött, pedig az lenne a lényeg.:S

Tanács: VÁLTSÁL dokit! Olyan nincs, hogy elmúlik magától egy gyulladás... Minimum gyulladáscsökkentõt kellett volna adnia, de mert a hüvely nyálkahártya, nem otthoni gyógyszerekkel kezelendõ. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a kiváltó okkal a dokid nem is törõdött, pedig az lenne a lényeg.:S
Utolsó vagyok. Kötelezõ lenne a dokidnak kezelnie Téged, akár van akkora pancser, hogy nem találja az okot, akár csak hagyag... ha erre nem hajlandó és nincs másik elérhetõ nõgyógy, akkor a háziorvosodtól kérjél egy széles spektrumú antibiotikumot, de mert ezek megölik a hüvely jó bacijait is, egyél sok joghurtot és tejsavas hüvelymosó-öblítõszert vegyél.
Intimzuhany esetleg? Amíg nem tudsz másik dokit keresni, szerintem segíthet. A hozzá való jódos tabletta jó fertõzésekre (más kezelés kiegészítéseként is), a laktózos pedig helyrehozza a természetes közeget.
Alkohol a nyálkahártyát úgy tönkre tudja tenni- ha Te eddig megúsztad, akkor is, hogy csak na... Szárít, elpusztítja a hüvelyben szükséges normális baktériumokat is. Nem beszélve arról, ha a gyulladást okozó bacuk netán feljebb másznak a méhig... Nõi szervekkel nem játszunk, a vége az lehet, hogy a következõ kérdést a meddõ lettem rovatba írod..:(
Irány másik doki! Valami biztos nincs rendben. Ne hagyd annyiban. Lehet fertõzés is.
Szerinted a régiek mit csináltak? 100 éve még patika sem volt, mégis megoldották. Egyébként meg jobb valamit tenni, mint a "jaj mi lesz most?"..... Amúgy nem bánnám már ha meddõ lennék, mert nem akarok már több gyereket, ...... elég a 3! :o)))
Fertõtlenítsed! 70%-os alkohol vattakorongra és törölgesd minden wc után. Kicsit csíp de pár nap és elmúlik! Tapasztalat! :o)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy dokit kell váltanom, csak sajnos most nem tudok:(csinált kenet vizsgálatot és abból az jött ki, hogy nincs semmilyen gombám v.fertõzésem. Nem tudom mit csináljak:(
Ez az alkoholos törölgetés egy õrületes nagy baromság. nehogy csináld. ahogy az egyik válaszoló írta, amíg nem találsz másik nõgyógyászt, menj el háziorvoshoz, majd õ ad rá valamilyen általános antibiotikumot.
Baromságokat hol kell írni tessék mondani? Én magamat védtem meg és magamon tapasztalt tanácsot adtam. Viszont tanácsot írtam nem kötöttem senkibe! Miért nem lehet szépen elmondani ha nem jó az ötletem? Emberek vagyunk vagy sem?
Az jó, hogy nem akarod bántani az elõtted szólót, mert neki van igaza: hüvelygyulladást nem tanácsos otthon kezelni, az orvosnak viszont valóban kötelezõ volna. Alkohol helyett a patikában kapsz épkézláb tanácsot te is... Az enyém a következõ, de csak addig, amíg értelmes orvoshoz nem jut a beteg, mert az okokat kell megszûntetni! LESZ ok. Teafaolajat keverj össze egy kis joghurttal. Élõflóra jót tesz a hüvely tejsavbaktérium -háztartásának. Ebbe áztassál tampont, és azt kell feltolni egy -egy éjszakára. Levendualolajat is össze lehet keverni tejjel, ez menjen a fürdõvízbe. A tüneteket lehet így valamelyest csökkenteni, orvost, aki ÉRT IS HOZZÁ- nem pótolja a dolog. A baromságokat meg ne itt írjuk- egy másik ember testét simán tönkre lehet tenni az ilyesmivel, ez felelõsség..:S Üdv: -hozzáértõ, magyarul orvos, aki ugyan nem nõgyógyász, viszont belgyógyász és NÕ. -
Figyu! Az alkohol egy tanács volt, mert a kérdezõ is tanácsot várt-házi praktikát. Te tudod mennyi meddõ volt régen? Tán most töltöd a 120.életéved? :) Vicces. De nem bántani akarlak, tényleg. A kuruzslás szót pedig nem erre szokták alkalmazni és pont!
Alkoholpártinak: lehet, hogy régen nem volt ennyi lehetõség, de a meddõ nõ is több volt. nem az õskorban élünk, az a te gondod, ha kuruzslással akarod meddõvé tenni magad... Alkohol baktériumölõ, de a kiváltó okot nem öli meg- csak a nyálkahártyádat szép lassan. Pont.
Bocs, nem utolsó, hanem a 13:19-es vagyok.
A 13:17- es idõpontban válaszolónak írtam!
Ha nincs semmi, akkor mitõl van gyulladás? :S Doki gáz... Így, látatlanban is. A gyulladás feladata az, hogy az ilyenkor halmozódó fehérvérsejtek és a lokálisan meleg bõrfelület elpusztítsa a kórokozókat. Ha csillapítod a gyulladást, de emellett nem jöttök rá, milyen baci okozza a bajt, akkor ezek akadály nélkül szaporodhatnak tovább. Te tudod..
A kérdező hozzászólása: Az alkohol nem fogja mégjobban kiszárítaíni? De köszi szépen, legalább van valami segítség! Köszi!!
Elég szépen elmondta egy elõzõ válaszoló, hogy nem jó az ötleted. Erre te ledorgoltad- egyáltalán nem szépen. Akkor? Másrészt nem barmozott le téged senki úgy általában, de a válaszodat igen. Ez kettõ. Ha igazuk van, mire sértõdsz? Nyugi, inkább tanulj az ötletekbõl te is, nehoyg beteg legyél! Szép napot! :)

Kedves Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz: nagyjából fél éve folyamatosan visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Több vagy kevesebb folyásom van, illetve ami sokkal zavaróbb, hogy szeméremajkaim belső oldalán, hüvelybemenetemnél gyakran gyullad

Kedves Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz: nagyjából fél éve folyamatosan visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Több vagy kevesebb folyásom van, illetve ami sokkal zavaróbb, hogy szeméremajkaim belső oldalán, hüvelybemenetemnél gyakran gyulladt, égő, csípő (nem viszkető) érzést érzek, valamint párommal szinte ellehetetlenedtek az együttlétek, mivel ezek alkalmával folyamatos, az egész hüvelyfalra kiterjedő fájdalmat érzek, mélyebb behatolásnál pedig ez méhszájamnál is nagy fájdalmat okoz. Korábban nem voltak hasonló tüneteim, 3 éve tartós párkapcsolatban élek. A fogamzásgátló szedését körülbelül fél éve hagytam abba. Nyár végén kenetvétel történt, melyben strept. agalictae és egyéb, egyébként a hüvelyben megtalálható baktériumok elszaporodását állapították meg. Erre akkor Aktil Duo-t kaptam, melyet én is, párom is beszedtünk. Kaptam mellé Cikatridinát is a hüvelyfájdalomra, de semmit sem segített. Ellenőrző leoltás nem történt, legutóbbi alkalommal nem a saját nőgyógyászom rendelt, panaszaimra Dalacin tablettát és hüvelykrémet írt fel. Kértem az ismételt leoltást, de szerinte felesleges. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint indokolt-e a Dalacin, úgy, hogy nem tudjuk biztosan, mely baktérium okozza a gyulladást (legutóbb a fent felsorolt baktériumok tenyésztek ki, nem tudom, ez alkalommal is ezek vannak-e jelen nagyobb számban, és ha igen, akkor nem kellene-e másfajta antibiotikummal vagy kúppal kezelni), vagy kérjem a nőgyógyászt, hogy járjon előbb utána a pontos problémának kenetvétellel? Árt-e a Dalacin, ha mégsem az a gond, amire az orvos gyanakszik? (Őszintén szólva nem szívesen teszem ki egyébként is gyenge hüvelyflórámat felesleges kezelésnek.) Válaszát előre is köszönöm! Minden jót kívánok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tenyésztést nem tartom indokoltnak. Az esetek jelentős részében már a megtekintéssel is diagnosztizálható a bakteriális eredet. Ettől függetlenül javaslom a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítását, a tejsvaflóra rendezését. Erre a Vitagyn C krém használatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tenyésztést nem tartom indokoltnak. Az esetek jelentős részében már a megtekintéssel is diagnosztizálható a bakteriális eredet. Ettől függetlenül javaslom a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítását, a tejsvaflóra rendezését. Erre a Vitagyn C krém használatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz: nagyjából fél éve folyamatosan visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Több vagy kevesebb folyásom van, illetve ami sokkal zavaróbb, hogy szeméremajkaim belső oldalán, hüvelybemenetemnél gyakran gyullad

Kedves Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz: nagyjából fél éve folyamatosan visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Több vagy kevesebb folyásom van, illetve ami sokkal zavaróbb, hogy szeméremajkaim belső oldalán, hüvelybemenetemnél gyakran gyulladt, égő, csípő (nem viszkető) érzést érzek, valamint párommal szinte ellehetetlenedtek az együttlétek, mivel ezek alkalmával folyamatos, az egész hüvelyfalra kiterjedő fájdalmat érzek, mélyebb behatolásnál pedig ez méhszájamnál is nagy fájdalmat okoz. Korábban nem voltak hasonló tüneteim, 3 éve tartós párkapcsolatban élek. A fogamzásgátló szedését körülbelül fél éve hagytam abba. Nyár végén kenetvétel történt, melyben strept. agalictae és egyéb, egyébként a hüvelyben megtalálható baktériumok elszaporodását állapították meg. Erre akkor Aktil Duo-t kaptam, melyet én is, párom is beszedtünk. Kaptam mellé Cikatridinát is a hüvelyfájdalomra, de semmit sem segített. Ellenőrző leoltás nem történt, legutóbbi alkalommal nem a saját nőgyógyászom rendelt, panaszaimra Dalacin tablettát és hüvelykrémet írt fel. Kértem az ismételt leoltást, de szerinte felesleges. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint indokolt-e a Dalacin, úgy, hogy nem tudjuk biztosan, mely baktérium okozza a gyulladást (legutóbb a fent felsorolt baktériumok tenyésztek ki, nem tudom, ez alkalommal is ezek vannak-e jelen nagyobb számban, és ha igen, akkor nem kellene-e másfajta antibiotikummal vagy kúppal kezelni), vagy kérjem a nőgyógyászt, hogy járjon előbb utána a pontos problémának kenetvétellel? Árt-e a Dalacin, ha mégsem az a gond, amire az orvos gyanakszik? (Őszintén szólva nem szívesen teszem ki egyébként is gyenge hüvelyflórámat felesleges kezelésnek.) Válaszát előre is köszönöm! Minden jót kívánok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tenyésztést nem tartom indokoltnak. Az esetek jelentős részében már a megtekintéssel is diagnosztizálható a bakteriális eredet. Ettől függetlenül javaslom a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítását, a tejsvaflóra rendezését. Erre a Vitagyn C krém használatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tenyésztést nem tartom indokoltnak. Az esetek jelentős részében már a megtekintéssel is diagnosztizálható a bakteriális eredet. Ettől függetlenül javaslom a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítását, a tejsvaflóra rendezését. Erre a Vitagyn C krém használatát javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Van olyan kismama közöttetek akinek folyamatosan visszatér a hüvely fertőzése? Mit használtok rá?

27.hetes vagyok,és folyamatosan visszatér a külső nemi szervekre a viszketés.Canestent használok ezt ajánlotta az orvos.És a kamillás borogatást,de azzal is vigyázni kell mert szárít.Tudtok esetleg házi praktikákat?

Legjobb válasz: orbáncfüves és szurokfüves ülõfürdõ, bár nem tudom mennyire tudsz kádban ülni , de biztosan segít majd a párod.Az orbáncfû nyugtató és fájdalomcsillapító hatású a szurokfû pedig kimondottan hugyúti fertõzésekre van.

orbáncfüves és szurokfüves ülõfürdõ, bár nem tudom mennyire tudsz kádban ülni , de biztosan segít majd a párod.Az orbáncfû nyugtató és fájdalomcsillapító hatású a szurokfû pedig kimondottan hugyúti fertõzésekre van.
Szia! Nekem korábban gyakran volt fertõzésem, a nõgyógyászom azt mondta, hogy felejtsem el az intim mosakodókat és használjak mosdókenõcsöt helyette, azóta lekopogom nem volt fertõzés.
Nem jó a túl sok fürdés, tusfürdõk is pusztítják a hüvelyflórát.Intim mosakodóval kell. De ha már a higiéniánál tartunk, te jó ég, tuti nem bírnék bugyi nélkül szoknyában mászkálni, úgy megy be az intim helyre a legtöbb baci, ja és könnyedén fertõzhetsz úgy másokat is. Jól szellõzõ 100%pamut bugyit kell hordani.
Kezeltesd a párodat. A volt élettársaamtól rendszeresen beteg voltam, hüvelyfertõzések, húgyhólyaggyulladások, még vizelni se tudtam.....mire kikúráltam magam 3 hét után, az újabb szexelés ismét kihozta. A párom nem hitte el, hogy õ fertõz vissza folyton, pedig a nõgyógyász is megmondta! Rengeteget vitáztunk, a végén már csak gumival voltam hajlandó vele együtt lenni......annyira rossz lett emiatt a kapcsolatunk, hogy ez is közrejátszott a szakításunkban. A barátnõm is ugyanerre panaszkodott. Van egy férje, akivel már nem él rendszeres nemi életet, de ha együtt vannak, olyan hüvelyfertõzése van utána, hogy szinte pelenkáznia kell magát, úgy folyik a gennyes trutyi belõle.....õk is gumiznak az utóbbi idõben, ha egyáltalán együtt vannak.....a szexet emiatt már egyikõjük sem kívánja, a férfi a gumi miatt, a nõ a fertõzéstõl fél. A férfi nem akarja magát kezeltetni, õ is váltig állítja, semmi baja! A férfiak sajnos ezt úgy érzelmezik, mintha mi azt mondanánk, hogy nemi betegek! Pedig a kórokozók belõlük erednek, csak õk tünetmentesek! SZerintem kezeltesd a párodat, hidd el, tudom, vele van a baj, tapasztalat....
A kérdező hozzászólása: Hát a kád nálam nagy kedvenc :( Akkor csak volt..Hetedik hónap végén járunk nem nagyon vagyunk együtt már.Ritkán, fõleg ez miatt.Szólok neki is hogy kenegesse magát vagy addig terhesség alatt húzunk gumit :) Õ már ugyis felajánlotta, hogy vissza kell rá szokni , hát kezdjük mihamarabb , ne akkor legyen gond mikor szeretkezhetünk szülés után elöször :)
Utolsó vagyok, azt kifelejtettem, hogy ne fürödj kádban. Nekem sokszor emiatt tért vissza, eltelt egy idõ mire rájöttem, hogy ha zuhanyzom sokkal kisebb az esély, hogy viszketni kezdek. (és ezen a naponkénti domestosozás sem segít, sajnos)
Terhességeim alatt mindig volt hüvelygombám, többször is. Mindig hüvelykrémet kaptam (Gynazol) ez pikk-pakk pár nap alatt rendberakott. Igaza van az elõttem szólónak, hogy a partnert is kezelni kell. Amúgy a higiéniára kell fokozottan figyelni, minden nap, de ha lehet naponta többször is lefürödni, mindig szárazra törölni. Nekem nyári idõszakban rengeteget segített, hogy ilyenkor nem hordtam bugyit, hanem csak egy szoknya volt rajtam és így szellõzött alulról.
Szoktál pároddal együtt lenni?Csak, mert akkor õ is fertõzött lehet!Nekem annó azt tanácsolta a doki, hogy kezelni kell õt is, mert így mindig visszafertõzzük egymást!Nekem hüvelytablettát írt fel(nem canestenest). Páromnak meg canesten krémet kellett használnia.Természetesen a kezelés ideje alatt semmi szex.Amúgy férfiaknál semmilyen tünetet nem okoz...
A kérdező hozzászólása: Én buta nem bírtam ki, és hozzányúltam. Sikerült a már alapból sérült bõrt megvakarászni még picit vérzett is.Folyamatosan cserélem a tisztasági betétet is, anélkül babázás alatt fél óránként bugyit cserélhetnék.Alapból.
A kérdező hozzászólása: Intim mosakodót már nem használok..Éjszakára nincs bugyi, de mivel kismama vagyok napközbenmuszály a folyás miatt.Tisztasági betétek folyamatosan cserélek, és napközben is zuhanyozom.Szóvalmár csak abban bízom, hogy szülés után megszûnik ez a kellemetlen nyavaja.

39+4 hetesen van annak jelentősége, hogy fájdogál a derekam szinte folyamatosan és nyilalgat a hüvelyembe? A combomban pedig izomlázszerű fájdogálás van. Nem keményedek és egyéb "bajom" nincs.

Legjobb válasz: 39+5 hetesen egész nap ezek a tüneteim voltak.Éjjel elment a nyákdugóm,hajnalra 3 perces fájásaim lettek,délelõtt pedig megszületett a kislányom.Nagyon gyors szülés volt.Mindennek immár 16 hónapja.Jajj istenem,de csodás volt :)Irigyellek. Nagyon könnyû,és gyors szülést kívánok,és sok egészséget.Szerintem eljött az idõ.Aznap én is feltettem ezt a kérdést.Mindjárt linkelek.

39+5 hetesen egész nap ezek a tüneteim voltak.Éjjel elment a nyákdugóm, hajnalra 3 perces fájásaim lettek, délelõtt pedig megszületett a kislányom.Nagyon gyors szülés volt.Mindennek immár 16 hónapja.Jajj istenem, de csodás volt :) Irigyellek. Nagyon könnyû, és gyors szülést kívánok, és sok egészséget.Szerintem eljött az idõ.Aznap én is feltettem ezt a kérdést.Mindjárt linkelek.
ismét én.Majd írj, hogy mi újság!
nekem ezek a tünetek 2napja tartanak a nyákdugom elment csütörtökön nyitva ia vagyok (c1111)de a hasam 2napja keményedik elég keményen jolene ha kedden már nem kellene nst-re mennem 38+6hetes vagyok szoritokneked ja és hozzáteném hogy babom se olyan aktiv 2napja mozog de nem ugíy ahogy edig tudod vihar elött nagy a csend könnyü szülést
Asszem en vagyok az egyetlen, aki azert szorit, hogy ezek ne a szules elozmenyei legyenek. En meg csak 37 hetes kismama vagyok, de 2-3 napja ugyanezeket erzem. Viszont en meg nem szeretnek szulni, ket hetig meg jo lenne bent tartani a babat.
van egy olyan érzésem, hogy már a karodban tartod az életed értelmét.Ugye?Vagy tévedek?Majd írj, hogy mizujs!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!