Találatok a következő kifejezésre: Folyamatosan frissülő és (4 db)

Milyen német nyelvű weblapok vannak amik folyamatosan frissülnek és Michael Schumacherről szólnak? Egy szurkolói klubra gondoltam

Mint ez pl:

Legjobb válasz: Mondjuk az amit PL.-nek leirtál az nem rajongói oldal, hanem az Schumi saját weblapja.Ami ilyen német forum nem is tudom hogy van-e! Esetleg anémet Sport Bild honlapját vagy a Német RTL oldalát tudom ajánlani!

Mondjuk az amit PL.-nek leirtál az nem rajongói oldal, hanem az Schumi saját weblapja.Ami ilyen német forum nem is tudom hogy van-e! Esetleg anémet Sport Bild honlapját vagy a Német RTL oldalát tudom ajánlani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos információkat !
Még esetleg 1 magyar nyelvû szurkolói klubot tudnák ajánlani! Sajnos német nyelvût nem találtam! A magyar nyelvû: http://mschumacher.motorsportal.hu Am elõzõ voltam 11/L
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt ismerem, olvasom is mindig a német nyelvû azért jó mert gyakorlom a nyelvet. De én is ahogy körbe néztem csak ezek vannak.

Milyen német nyelvű weblapok vannak amik folyamatosan frissülnek és Michael Schumacherről szólnak? Lényegében egy szurkolói klub.

http://www.michaelschumacher.de/ Ehhez hasonlóra gondoltam.

Legjobb válasz: http://de.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher Hat ez is frissul, ahogy az uj hir beerkezik Michael Schumacher-rol.

http://de.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher Hat ez is frissul, ahogy az uj hir beerkezik Michael Schumacher-rol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem ilyenre gondoltam.
Ìme: ismét a leg kézenfekvöbb dolog a guglizás... ;-)) http://www.google.at/search?hl=de&source=hp&q=schumacher+mic..
A "guglizas" nem eleg. Amit "guglizol", azt el is kell tudni olvasni. Ami nemet nyelven van, es allandoan frissulo, az csak egy van, Michael Schumachernek a honlapja. Gondolom, a kerdezo ezt mar latta, masikat keres. Ezert nem linkeltem neki a honlapot.


Folyamatosan frissülő Spybot és Antivir programjaim ellenére gépem látható ok nélkül egyre gyakrabban leáll és újraindítja magát. Mi lehet az ok és mit tehetek?

Legjobb válasz: Ha nem regisztrált a víruskeresõd ne várj csodákat és teljes védelmet tõle. A spybot hmm abból se véd mind. A legjobb megoldás, ha csak megbízható oldalakat nyitsz meg. Sajnos a leáll újraindul dolgot csak egy teljes törlés újratelepítés oldja meg.

Ha nem regisztrált a víruskeresõd ne várj csodákat és teljes védelmet tõle. A spybot hmm abból se véd mind. A legjobb megoldás, ha csak megbízható oldalakat nyitsz meg. Sajnos a leáll újraindul dolgot csak egy teljes törlés újratelepítés oldja meg.
Milyen az oprendszer? Xp? Be van állítva, hogy hiba esetén újra induljon a gép? Lehet, hogy valami mostanában telepített progi csinálja, nem biztos, hogy vírus! A gyerekemnek a frissen vásárolt egérhez kellett frissített drivert keresnem, mert kékhalált játszott az Xp-je!
Nem lehet, hogy túlmelegszik a gép? Akkor is leállhat. Sõt áramingadozáskor is. A gép amikor bootol akkor nyomogatod az F8at és ott a CPU információknál kiirja, hogy hány fok van odabent. Nekem volt 70 fok is tavaly a nagy melegekben és csodálkoztam h miért áll le:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!