Találatok a következő kifejezésre: Folyamatosan a bal oldala (24 db)

Mi van a bal oldalunkon? 2-3 napja folyamatosan fáj, szúr a hasam mellett bal oldalon.33/F

Legjobb válasz: Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.

Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.
Nekem meg hasnyálmirigy cisztám volt. Menj el a háziorvosodhoz, hogy adjon egsy beutalót ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Futás közben 10ből 8szor folyamatosan szúr az oldalam/hasam a bal oldalon. Mit lehet ez ellen tenni?

Szeretek futni, és id?nként a kutyát is muszály elvinni ezért heti 3x - 4x szoktam menni futni, de szinte sose bírok rendesen futni, mert irdatlanul fáj az oldalam. Próbáltam már kevés bemelegítéssel, próbáltam 10perces bemelegítéssel, próbáltam azt, h el?tte semmit nem eszek, iszok, de semmi javulás...Tudjátok miért lehet ez? Hogyan tudnám kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Egyszerûen gyenge a rekeszizmod. Fuss tovább rendszeresen, esetleg járj mellé úszni és majd kijavul.

Egyszerûen gyenge a rekeszizmod. Fuss tovább rendszeresen, esetleg járj mellé úszni és majd kijavul.
A kérdező hozzászólása: Ooh(: értem. Azt is próbáltam már amit mondtál, h azért is hajtom, de akkor ezt kell folytatnom!(: köszi a választ. De az miért van, h 1x fáj máskor nem?..
Egy ember állóképessége a pillanatnyi állapotától is függ. Én pl. hûvös idõben (10°C alatt) szeretek és tudok legjobban futni. Régebben nekem is szúrt az oldalam, de ez mára megszûnt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaid!!(:
A légzéstechnikával lesz a baj. Rendszerint akkor fordul elõ a szúró érzés, mikor kezdesz fáradni, és kezded kapkodni a levegõt. Hogy hány lépésre hány be és kilégzés van az embertõl függ, miként az is, hogy orron vagy szájon lélegzik, de kilégzéskor mindig fújjad a levegõt, vagyis ürítsed a tüdõd amennyire csak tudod, magyarán: lélegezz mélyeket. A felületes, kapkodós lélegzetvétel okozza a szúró érzést.

16 hetes vagyok. Kb. 1 órája folyamatosan tompán fáj a bal oldalam (enyhe nyomás szerűség). Elképzelhető, hogy huzamosabb ideig (1-2 órán keresztül) ugyanott van a picúr?

Legjobb válasz: igen elképzelhetõ,nekem is baloldalon szokott fájni,már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra,lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok,említsd meg azért neki is,hogy megnyugodj.

igen elképzelhetõ, nekem is baloldalon szokott fájni, már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra, lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok, említsd meg azért neki is, hogy megnyugodj.

1 éve lassan, hogy a fejemben olyan érzést érzek, mintha teljesen ellepné a vér, van hogy jobb oldalt, van mikor a bal oldalt. A szemem folyamatosan romlik, és néha szédülök. Szakemberhez nem fordultam. Volt valakinek már ilyen érzése? Mit tegyek?

Legjobb válasz: eh. fordulj szakemberhez... lehetõleg addig amig élsz bár ha itt kérded. sokminden házi praktika segithet. borogatás, beöntés, kakukkfüves bedörzsölés. utóbbit holdtöltekor kell leszedni.

eh. fordulj szakemberhez... lehetõleg addig amig élsz bár ha itt kérded. sokminden házi praktika segithet. borogatás, beöntés, kakukkfüves bedörzsölés. utóbbit holdtöltekor kell leszedni.
Elönti a meleg, olyan érzés? ilyen nekem volt, amikor nagyon stresszes voltam, és olvastam is, hogy idegi eredetû.Ha romlik a szemed, meg szédülsz, az már baljósabb elõjel sztem....Vérnyomásod milyen? Mennyire vagy stresszes?
A kérdező hozzászólása: Igen, mintha melegség lepné-e az agyamat. Sokat stresszelek, de nem tudom irányítani. A problémám csak az, hogy nem tudom, hogy foglalkoznának-e ezzel, ennyi tünet elég-e, hogy CT-re beutaljanak.
Hát figyu, menj el orvoshoz, és megmondja, mi a teendõ.Lehet, hogy csak magas a vérnyomásod a stresszbõl kifolyólag, annak lehet látásromlás, szédülés a tünete.A stressz ellen sport, és meg kell tanulni lecsillapítani az elmédet.Ha érdekel, küldök technikákat privátban.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm elõre is!
Az orvos megnéz olyasmit is amirõl nekünk fogalmunk sincs.. Szem alja szin, börszin torok ki tudja mi... De ha esélyt se adsz neki akkor hogy utaljon be ctre vagy bárhova?
A kérdező hozzászólása: Persze, igazad van.

2 hónapja folyamatosan fáj a bal oldali petefészkem. Mitől lehet?

Szúrkál. Vannak napok amikor annyira belenyilall, hogy teljesen összegörnyedek. És folyamatosan olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Semmi már tünetem nincs. Lehet ez esetleg megfázástól?

Legjobb válasz: Most kérdezed, hogy elmenj-e dokihoz, már rég el kellett volna menni!

Most kérdezed, hogy elmenj-e dokihoz, már rég el kellett volna menni!
A megfázásnak vajmi kevés köze van a petefészkedhez. Lehet fertõzés, gyulladás, ciszta, bármi. El kellene menned a dokihoz. Kizárt, hogy kiröhögjön. Azokat kiröhögik, akik a s.eggükbe szorult vibrátorral érkeznek hozzájuk (talán), de egy nõt, akinek fáj a petefészke, kizárt, hogy nevetségesnek találjanak. Nyugodj meg, menj el bátran a dokidhoz, ne szenvedj. Fontos lenne, hogy megvizsgáljon, és ne legyen ebbõl komolyabb baj. Ha a mostanival nincs rossz tapasztalatod, akkor most se lesz. Valószínûleg ultrahangot csinálnak majd.
Ha még szülni is akarsz az életben, keress fel azonnal egy nõgyógyászt. A gyulladástól elzáródhat a petevezetéked, és annyi a babának!
2 hónap alatt egyszer sem mentél vele dokihoz..gratulálok...
Velem is ez van, csak már vagy egy éve. Egy ideig csak egy kicsit fáj, aztán van hogy jobban, nincs összefüggésben a menzesszel. Nekem egyszer azt hiszem, nagyon megfázott, azóta van ez így. 21/L
Mibõl gondolod, hogy 5 napja volt peteérésed?
Szia.Erre én is kiváncsi lennék mert nálam is van.
A kérdező hozzászólása: ovuteszt kimutatta.
ítéves a gondolkodás. Az ovuteszt csak a magas LH szintet mutatja ki, ami a legtöbb esetben kiváltja magát az ovulációt (nem a peteérést, mert az a menszesz elsõ napjától kezdve folyamatosan van, egészen az ovulációig). Hogy ténbylegesen ovuláltál-e, azt csak a hõgörbe alapján lehet eldönteni. Ha ilyen neked nincs, akkor csak tippelni tudok. Pl a szervezeted próbálkozik a tüszõrepedéssel, azért vannak fgájdalmaid, de még nem jött össze. Persze ez csak feltételezés. Ha nincs görbéd, sajnos nem tudok többet mondani. :-(
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/423f3f10c0bf4de538f517... itt a görbém.
A kérdező hozzászólása: na még egyszer.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/423f3f10c0bf4de538f517..

Miert van az, hogy folyamatosan faj a bal oldalam lent? Foleg ha megyek vagy ejszaka megfordulok az agyban.

21 hetes vagyok es kb ket hete faj a medence csontom mellett elol bal oldalon. Voltam dokinal es ultrahangon is, azt mondtak nem kell vele foglalkozni. Kuldfoldon elek es itt nem veszik tul komolyan ha vkinek fajdalma van. Plusz elso terhesseg ugyhogy nem nagyon tudom, hogy mi a normalis es mi nem.

Legjobb válasz: Sziasztok! Én nem kennék rá semmilyen krémet, mivel felszívódik! Egyébként valószínûleg nincs komoly baj, csak a baba nõ és nyom, és az izmaid még nem "vették fel a ritmust". Vagy tényleg egy ideget nyom.

Sziasztok! Én nem kennék rá semmilyen krémet, mivel felszívódik! Egyébként valószínûleg nincs komoly baj, csak a baba nõ és nyom, és az izmaid még nem "vették fel a ritmust". Vagy tényleg egy ideget nyom.
Szia! Én is 21 hetes vagyok és ugyan ez a problémám. Nekem a bal oldali csípõcsontom felett fáj a hasam 2 napja. Én se tudom hogy mitõl lehet ez.
Szia! Hát lehet a baba nyom egy ideget, ilyen elõfordulhat!Ne aggódj nem lesz semmi baj, de érdemes lenne megkérdezni a háziorvosodtól, hogy nem tudna-e rá adni valami krémet legalább, ha már a nõgyógyászod nem foglalkozik vele! Jobbulást!
Szia!Nekem is ugyanez az a problémám.Én 22 hetes vagyok.Nagyon kellemetlen érzés, nagyon rosszul alszok éjszaka emiatt.Nekem is azt mondták, hogy valami ideget nyom a baba.Kitartást!
Állítólag négykézláb kell helyezkedni a földön, lógatni és enyhén ringatni magunkat, hogy a baba egy pirinyót mozduljon el helyzetébõl. Általában nyom valamit. Nekem bevált, 32 hetes vagyok, ezt csinálom ilyenkor, pedig az én picim már eléggé behelyezkedett. A tvben láttam, hogy ez lehet megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, jó tudni, hogy nem egyedi a probléma. Akkor csoportosan próbáljuk ki ezt a négykézlábra állós ringatást.:-) egy próbát megér! köszi a tippet! jó egészséget mindenkinek!

Rendben van ez így? Folyamatosan szúrkál a hasam, hol a jobb, hol a bal oldalon.

Van,hogy éjszaka is felébredek,olyan,mint egy izomláz.Folyamatosan hányingerem van.

Legjobb válasz: ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)

ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)
Tágul a méhed, alakul a tested. Emiatt van a szurkálás. Ne aggódj, minden rendben a babával:-)! 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ok lehet az is, hogy most hagytam abba az Utrogestan-t?

23hetes terhes vagyok, a bal oldalamon / talán a petefészek környékén / szúr. ez normális? nem folyamatos szurás, hanem inkább szurkálás.

el?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Én is érzek szurkálásokat, mindenfelé, de leginkább a köldökömnél kellemetlen. Csak nõ a méhünk! És benne a picurka! Sok boldogságot! 25 hetes kismama

Szia! Én is érzek szurkálásokat, mindenfelé, de leginkább a köldökömnél kellemetlen. Csak nõ a méhünk! És benne a picurka! Sok boldogságot! 25 hetes kismama
Nekem is szokott, ott ahol neked, meg még a hasam közepén is.Dokim szerint is természetes.Boldog babavárást! 23 hetes kismama

Tud nagyon minimálisan, éppenhogy csak a magzatvíz? Tegnap este fájt a hasam, közepes mensis fájás zerüen, de nem időnként hanem folyamatosan és csak a bal oldalt.

mikor éjjel felültem valami mintha megindult volna bel?lem,a bugyin is éreztem,szintelen szagtalan,nem volt folyás állaga,de tényleg csak egy nagyon pici folt lett.

Legjobb válasz: Nekem a lányomnál kicsi magzatvíz jött reggel 8kor majd felhívtam az orvosomat aki azt mondta,hogy magzatvíz csorgással nem lehet otthon lenni mert ha 6 órán belül nincs meg a baba akkor antibiotikumot adnak kaptam is mert este 10-re lett meg a lányom,második lányomnál is csordogálni kezdett de mire beértünk a kórházba már tiszta víz voltam pedig betétet is raktam.Hívd fel a dokidat vagy irány a kórház inkább nézzenek meg mert ezzel nem jó viccelni.

Nekem a lányomnál kicsi magzatvíz jött reggel 8kor majd felhívtam az orvosomat aki azt mondta, hogy magzatvíz csorgással nem lehet otthon lenni mert ha 6 órán belül nincs meg a baba akkor antibiotikumot adnak kaptam is mert este 10-re lett meg a lányom, második lányomnál is csordogálni kezdett de mire beértünk a kórházba már tiszta víz voltam pedig betétet is raktam.Hívd fel a dokidat vagy irány a kórház inkább nézzenek meg mert ezzel nem jó viccelni.
A kérdező hozzászólása: Vagyis minimálisan tud-e szivárogni a magzatvíz?
Szerintem nem.. a második babámnál 36 hetes 6naposan hajnalban éreztem mintha csordogálna valami.. azt hittem vizelet mert úgy fekszik az amúgy is 36 hetesen 3400grammnak mért óriási babukám. aztán húztam a csíkot kifelé, de amikor ültem nem folyt..felmostam magam után és ezt még megtettem egész délelõtt jópárszor.. estére fájásaim lettek...18 órától félórásak, aztán este 10-kor bementünk.. éjjel negyed egykor született meg Benedek. szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy ha ez magzatvíz volt akkor az ha szivárog is, bizony csak fogy .. és mivel a magzatvíz fogyóban lesz- téraránytalanság lesz odabent ami megindíthatja a szülést.. szóval szerintem csak egy nagyobb bébimozdulatot volt és bõvebb hüvelyi folyás..vagy elcseppent egy kis vizelet...ilyenkor van az is.. legalábbis remélem a terhességi korodból.. bírd még ki 5 hétig!! további kellemes babavárakozást!
A kérdező hozzászólása: Nem féltél hogy valami baja lesza babának hogy egész nap otthon voltál és csak este mentél be a korházba? Gratulálok a babához, és köszönöm a választ! :)
Elsõ vagyok.. Nem tudtam hogy a magzatvíz csordogál:) de pihentem és mivel fájásaim sem voltak nem mentem dokihoz, de felhívtam a védõnõmet és egy szülésznõt.A kórházban azt mondták 36 hetes 6 napos, de tudtam hogy 37 hetes 6 napos a bab.. szóval a születésnek már ideje volt.. és éjfélkor be is töltötte a 38. hetet.. 15 perccel késõbb megszületett:) na meg az utsó uh-n mondták hogy szép érett baba lesz. elõször koraszülöttnek mondták az õ számításaik szerint.. na de 3600 grammos 55 centis koraszülött babám lett!!!!!! figyelj magadra továbbra is! bármit érzel tapasztalsz hívd fel a dokidat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!