Találatok a következő kifejezésre: Folyamatosan a bal (65 db)

Mitől könnyezhet napok óta folyamatosan a bal szemem? Nem fáj, nem ég, nem viszket, de folyamatosan könnyezik.27F

Legjobb válasz: Nekem(15/L) és bátyámnak (24/F) is teljesen ugyanez a problémánk. Szerinte csak érzékeny a szemem/ünk a hidegre, de már nagyon idegesít, tegnap 3 ember jött oda hogy miért sírok:) kilépek a házból és azonnal könnyezni kezdek, amíg be nem megyek valahova, de sokszor még ott is... elég rossz, fõleg ha ki vagyok festve, nem tudom mitõl lehet, remélem elmúlik neked is meg nekem is:(

Nekem(15/L) és bátyámnak (24/F) is teljesen ugyanez a problémánk. Szerinte csak érzékeny a szemem/ünk a hidegre, de már nagyon idegesít, tegnap 3 ember jött oda hogy miért sírok:) kilépek a házból és azonnal könnyezni kezdek, amíg be nem megyek valahova, de sokszor még ott is... elég rossz, fõleg ha ki vagyok festve, nem tudom mitõl lehet, remélem elmúlik neked is meg nekem is:(

Miért viszket folyamatosan a bal szemem? Eddig nem voltam allergiás semmire. Lehet hogy most előjön valami?

Legjobb válasz: Ha a szemed viszket az nem jó jel . Általában Kötõ hártya gyulladás okozza a szem viszketését.

Ha a szemed viszket az nem jó jel . Általában Kötõ hártya gyulladás okozza a szem viszketését.
Gyerekkoromban mindig azt mondták, hogy ha a bal szemem viszket, akkor szerencsém lesz, ha a jobb, akkor bánat ér. Bocsi, tudom, hogy hülyeség.
A babona szerint nagy öröm ér :-) Venned kéne a gyógyszertárban valami recept nélkül kapható szemcseppet.

Mi van a bal oldalunkon? 2-3 napja folyamatosan fáj, szúr a hasam mellett bal oldalon.33/F

Legjobb válasz: Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.

Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.
Nekem meg hasnyálmirigy cisztám volt. Menj el a háziorvosodhoz, hogy adjon egsy beutalót ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: Köszi

17 éves vagyok, nő a bal alsó bölcsességfogam. Nem fáj, csak olyan, kellemetlen érzés, folyamatosan ingerelnem kell a nyelvemmel. Normális ez?

Legjobb válasz: És még azt is szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e, hogy egyszerre nõ 2 bölcsességfog? Csak mert lehetséges, hogy 2 is nõ, mindkettõ alul jobb és bal oldalt.

A kérdező hozzászólása: És még azt is szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e, hogy egyszerre nõ 2 bölcsességfog? Csak mert lehetséges, hogy 2 is nõ, mindkettõ alul jobb és bal oldalt.
A kérdező hozzászólása: Vagyis nem folyamatosan, de idõnként.. eléggé zavaró, mintha ilyenkor MUSZÁJ lenne.
Teljesen ormális, az is, ha mind akét fogad egyszerre nö, és az is, h ingerelned kell a nyelveddel!Örülj neki , h csakennyi, és nem fáj!
Teljesen normális. Ha valamit javasolhatok: amikor a fogad fölött csak ilyen lebenyek maradnak az ínyedbõl, akkor ne piszkáld a nyelveddel, bármennyire is kívánnád. Attól begyullad az így, és nagyon fáj. Maradandó bajod nem lesz tõle, de kerüld el, ha tudod.
nekem azt mondta a fogrovos h azert kell a nyelvemmel piszkalni mert az enyem ferden "nott ki" vagyis ki se nott mert nem tud a mellette levo fogamtol... szoval vagy sajszebesz es kiveszik vagy varok de akkor ettol hogy a bolcsesseg fogam es az utolso fogam kozott lyuk beszuvasodik es akkor mind2nek annyi...
Szerintem sem a szülés közeledtét jelzi.
A kérdező hozzászólása: Ha üldögélek, akkor nyilal lenn. Éjszaka is felébredek apró nyilalásokra a has alsó részén, pár napja pedig fáj a derekam is.
Én 23 hetes vagyok, és a héten minden nap zsibbad a bal kezem , és a baba is nagyon eleven, valamint a hasam is fájdogál.Ezek biztos nem a szülés jelei.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Folyamatosan viszket a bal szemem, mitől lehet?

Valamire allergiás vagyok, de nem tudom mire, még nem voltam kivizsgálva. De szedek allergiagyógyszert, mégis viszket...

Legjobb válasz: Hát akkor menj el dokihoz és nézesd meg hogy mire vagy allergiás. Õ majd felír normális szemcseppet és akkor már nem fog viszketni.

Hát akkor menj el dokihoz és nézesd meg hogy mire vagy allergiás. Õ majd felír normális szemcseppet és akkor már nem fog viszketni.

2 hónapja folyamatosan fáj a bal oldali petefészkem. Mitől lehet?

Szúrkál. Vannak napok amikor annyira belenyilall, hogy teljesen összegörnyedek. És folyamatosan olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Semmi már tünetem nincs. Lehet ez esetleg megfázástól?

Legjobb válasz: Most kérdezed, hogy elmenj-e dokihoz, már rég el kellett volna menni!

Most kérdezed, hogy elmenj-e dokihoz, már rég el kellett volna menni!
A megfázásnak vajmi kevés köze van a petefészkedhez. Lehet fertõzés, gyulladás, ciszta, bármi. El kellene menned a dokihoz. Kizárt, hogy kiröhögjön. Azokat kiröhögik, akik a s.eggükbe szorult vibrátorral érkeznek hozzájuk (talán), de egy nõt, akinek fáj a petefészke, kizárt, hogy nevetségesnek találjanak. Nyugodj meg, menj el bátran a dokidhoz, ne szenvedj. Fontos lenne, hogy megvizsgáljon, és ne legyen ebbõl komolyabb baj. Ha a mostanival nincs rossz tapasztalatod, akkor most se lesz. Valószínûleg ultrahangot csinálnak majd.
Ha még szülni is akarsz az életben, keress fel azonnal egy nõgyógyászt. A gyulladástól elzáródhat a petevezetéked, és annyi a babának!
2 hónap alatt egyszer sem mentél vele dokihoz..gratulálok...
Velem is ez van, csak már vagy egy éve. Egy ideig csak egy kicsit fáj, aztán van hogy jobban, nincs összefüggésben a menzesszel. Nekem egyszer azt hiszem, nagyon megfázott, azóta van ez így. 21/L
szerintem terhes vagy
Nekem tavaly voltak ilyen gondjaim, mer túl vékony volt a tatyóm pántja.
A kérdező hozzászólása: A vállam teteje fáj a csont azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: 15:33-as ezt meg honnan veszed??
fáradt vagy vagy gerincferdülés vagy...
Sok a teher rajtad... Amennyire lehet, könnyíts magadon. Nem vállaltad túl magad mostanában? A bal váll arra utal, hogy a terheid a múltból erednek... Próbáld meg, hogy pár dolgot leraksz, ami most "terhel" Téged. Pár nap alatt elmúlik a vállfájdalmad... :)
nézesd meg a szívedet is. de valószínû hogy csak fáradtság és egy kiadós gyógymasszázsra van szükséged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!