Találatok a következő kifejezésre: Folyásom volt lehet a (383 db)

Tegnap megujjaztam magam, ma pedig barna folyásom volt. Lehet a kettõnek köze egymáshoz?

még soha nem ujjaztam magam, tegnap próbáltam ki elõször. ma reggel barna, egy picit véres folyásom volt. lehetséges, hogy kiszakadt a szûzhártyám, vagy annál nem lett volna barna folyás, csak vér? (a menzeszem kb 2 hete múlt el) 17/L

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Fel is sérthetted a hüvelyedet és a barnás folyás, illetve vérzés származhat abból is.

A kérdésem a következő! Aug 10én jött meg, 16án mult el. Azóta minden nap 1ütt vagyunk a párommal, max 1-2nap kihagyással. Tegnap is egyutt voltunk. Es az aktus utan, enyhe rozsaszin folyasom volt. Lehet eselye h sikerult teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.

Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.
Szia kedves kérdezõ!Akár én kérdeztem volna, nekem is 10.-én jött meg utoljára és együttlét után barnás nyálkát tapasztaltam törlésnél.Bár én korai peteérésre gondolok mert kb.most lenne a nagykönyv szerint még csak viszont pár nappal ezelött volt.Nagyon reménykedem!Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: enyhe hasi fájdalmam is van.ojan mint ha meg akarna jönni.a rózsaszín folyás pedig elmult! szedek gravidát, hogy pótolja a vitamin hiányt.hátha sikerül a baba projekt...

A 21. napon szúrt a bal oldalam, majd másnap este barna folyásom volt és a 23. napon szex után azt vettem észre, hogy "pirosas folyásom" van. Mitől lehet ez? Ha elmegy a baba azt miből veszem észre?

Azt hittem ennyivel hamarabb megjött, de utána már nem volt.Nem szexeltünk olyan vadul, hogy véreznem kellet volna,szerintem. aciklusaim 28-29 naposak és a 12. napon a doki látott az uh-n egy 24 mm-es tüsz?t.

Ma reggel volt egy barnás szerü folyásom. Ez lehet a szülés elöjele?

Én már túl vagyok a 40. héten és még mindig nem bujt ki a babám. Ha jövöhét szerdáig nem lesz baba akkor elinditják.

Legjobb válasz: Lehet, hogy az volt a nyakdugod.....nem volt nyalkas is?

Lehet, hogy az volt a nyakdugod.....nem volt nyalkas is?
A kérdező hozzászólása: Nem semmi ilyen nem volt, csak egy barna folyás.
Nem akarlak megijeszteni, de jobb errõl szólni orvosnak!!! Mozog mostanság a babó? Mert neadjisten lehet h meghalt azért volt a barna, de az is lehet, hogy már kakilt odabenn és ezért volt barnás a magzatvíz. Remélem minden rendben lesz, drukkolok!
nem kell hulyeseggekkel remiszteni az embereket......40 hetesen barnazas meg szinte normalisnak mondhato...szerintem szules lessz ott:-))) Ha nem mozgona a babo akkor nem ide irt volna....egyertelmu!!!
A kérdező hozzászólása: A babám nagyon aktiv, úgy hogy kétlem hogy bármi baja lenne odabent.
Ilyenkor az utolsó héten már tágul a mélyszáj és ezért van a barnás váladék.Semmi rosszra ne gondolj ez normális, nekem is volt az utolsó héten a szülés elõtt.Mint írod aktív a picurka, így semmi probléma nem lehet de, hogy végképp megnyugodj menj el az orvosodhoz, vagy kérdezzél rá telefonon.
Irány az orvoshoz most vagy az ügyeletre, (akár vvetélés jele is lehet)
Az elején nekem is volt egy kicsi barna folyás, de azért menj dokihoz az a biztos!5 hetes babó anyukája!
Ne ijedj meg, nekem vetélés elõtt élénkpiros vér jött elsõre!Menj orvoshoz és majd írd meg mi lett!Szorítok!

Április 16-án volt meg a menzin. Most is megjött de elötte barnás folyásom volt és a vérzésem nagyon kevés. Lehetek még babás? Lehet tünetem?

Legjobb válasz: Szia. :) Csinálj tezstet!!! Én egy 18 éves 30 hetes kismama vagyok,az elsõ 2 hónapban kevesbb,mint szokott lenni,de nekem is megjött.

Szia. :) Csinálj tezstet!!! Én egy 18 éves 30 hetes kismama vagyok, az elsõ 2 hónapban kevesbb, mint szokott lenni, de nekem is megjött.
Nem, babás nem, esetleg terhes.
Teszt????
A kérdező hozzászólása: nem csináltam mert hogy volt vérzésem
Én ezt nem nevezném vérzésnek! Nekem az elsõ hónapban még meg is jött, a másodikban a tiédhez hasonló volt..akkor derült ki, hogy már 8 hetes a baba...Tesztelj mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: rendben akk megbeszélem párommal

Úgy 10 napja megvan. Előtte több napig sötétbarna folyásom volt, és a ciklus közben is jelentkezett. Lehet valami bajom?

18/L

Legjobb válasz: Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

A menszeszem 25 napos, de most előtte 2 napig barna folyásom volt. Lehet ez esetleg valami hormon zavar?

Szeretnénk még egy babát.A manót még kétszer szoptatom naponta.

Legjobb válasz: Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!