Találatok a következő kifejezésre: Folyásom volt lehet a (380 db)

Tegnap megujjaztam magam, ma pedig barna folyásom volt. Lehet a kettõnek köze egymáshoz?

még soha nem ujjaztam magam, tegnap próbáltam ki elõször. ma reggel barna, egy picit véres folyásom volt. lehetséges, hogy kiszakadt a szûzhártyám, vagy annál nem lett volna barna folyás, csak vér? (a menzeszem kb 2 hete múlt el) 17/L

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Fel is sérthetted a hüvelyedet és a barnás folyás, illetve vérzés származhat abból is.

A kérdésem a következő! Aug 10én jött meg, 16án mult el. Azóta minden nap 1ütt vagyunk a párommal, max 1-2nap kihagyással. Tegnap is egyutt voltunk. Es az aktus utan, enyhe rozsaszin folyasom volt. Lehet eselye h sikerult teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.

Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.
Szia kedves kérdezõ!Akár én kérdeztem volna, nekem is 10.-én jött meg utoljára és együttlét után barnás nyálkát tapasztaltam törlésnél.Bár én korai peteérésre gondolok mert kb.most lenne a nagykönyv szerint még csak viszont pár nappal ezelött volt.Nagyon reménykedem!Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: enyhe hasi fájdalmam is van.ojan mint ha meg akarna jönni.a rózsaszín folyás pedig elmult! szedek gravidát, hogy pótolja a vitamin hiányt.hátha sikerül a baba projekt...

Ma reggel volt egy barnás szerü folyásom. Ez lehet a szülés elöjele?

Én már túl vagyok a 40. héten és még mindig nem bujt ki a babám. Ha jövöhét szerdáig nem lesz baba akkor elinditják.

Legjobb válasz: Lehet, hogy az volt a nyakdugod.....nem volt nyalkas is?

Lehet, hogy az volt a nyakdugod.....nem volt nyalkas is?
A kérdező hozzászólása: Nem semmi ilyen nem volt, csak egy barna folyás.
Nem akarlak megijeszteni, de jobb errõl szólni orvosnak!!! Mozog mostanság a babó? Mert neadjisten lehet h meghalt azért volt a barna, de az is lehet, hogy már kakilt odabenn és ezért volt barnás a magzatvíz. Remélem minden rendben lesz, drukkolok!
nem kell hulyeseggekkel remiszteni az embereket......40 hetesen barnazas meg szinte normalisnak mondhato...szerintem szules lessz ott:-))) Ha nem mozgona a babo akkor nem ide irt volna....egyertelmu!!!
A kérdező hozzászólása: A babám nagyon aktiv, úgy hogy kétlem hogy bármi baja lenne odabent.
Ilyenkor az utolsó héten már tágul a mélyszáj és ezért van a barnás váladék.Semmi rosszra ne gondolj ez normális, nekem is volt az utolsó héten a szülés elõtt.Mint írod aktív a picurka, így semmi probléma nem lehet de, hogy végképp megnyugodj menj el az orvosodhoz, vagy kérdezzél rá telefonon.

A 21. napon szúrt a bal oldalam, majd másnap este barna folyásom volt és a 23. napon szex után azt vettem észre, hogy "pirosas folyásom" van. Mitől lehet ez? Ha elmegy a baba azt miből veszem észre?

Azt hittem ennyivel hamarabb megjött, de utána már nem volt.Nem szexeltünk olyan vadul, hogy véreznem kellet volna,szerintem. aciklusaim 28-29 naposak és a 12. napon a doki látott az uh-n egy 24 mm-es tüsz?t.
Irány az orvoshoz most vagy az ügyeletre, (akár vvetélés jele is lehet)
Az elején nekem is volt egy kicsi barna folyás, de azért menj dokihoz az a biztos!5 hetes babó anyukája!
Ne ijedj meg, nekem vetélés elõtt élénkpiros vér jött elsõre!Menj orvoshoz és majd írd meg mi lett!Szorítok!

Április 16-án volt meg a menzin. Most is megjött de elötte barnás folyásom volt és a vérzésem nagyon kevés. Lehetek még babás? Lehet tünetem?

Legjobb válasz: Szia. :) Csinálj tezstet!!! Én egy 18 éves 30 hetes kismama vagyok,az elsõ 2 hónapban kevesbb,mint szokott lenni,de nekem is megjött.

Szia. :) Csinálj tezstet!!! Én egy 18 éves 30 hetes kismama vagyok, az elsõ 2 hónapban kevesbb, mint szokott lenni, de nekem is megjött.
Nem, babás nem, esetleg terhes.
Teszt????
A kérdező hozzászólása: nem csináltam mert hogy volt vérzésem
Én ezt nem nevezném vérzésnek! Nekem az elsõ hónapban még meg is jött, a másodikban a tiédhez hasonló volt..akkor derült ki, hogy már 8 hetes a baba...Tesztelj mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: rendben akk megbeszélem párommal

Úgy 10 napja megvan. Előtte több napig sötétbarna folyásom volt, és a ciklus közben is jelentkezett. Lehet valami bajom?

18/L

Legjobb válasz: Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

Igen lehet. 7-8 nap fölött nem normális a vérzés, millió oka lehet, hogy miért nem áll el, de ezt csak az orvos tudja megmondani. Irány a doki haladéktalanul, ilyenkor nem várunk arra, hogy majd csak eláll!

A menszeszem 25 napos, de most előtte 2 napig barna folyásom volt. Lehet ez esetleg valami hormon zavar?

Szeretnénk még egy babát.A manót még kétszer szoptatom naponta.

Legjobb válasz: Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!