Találatok a következő kifejezésre: Folyásom volt lehet (509 db)

A kérdésem a következő! Aug 10én jött meg, 16án mult el. Azóta minden nap 1ütt vagyunk a párommal, max 1-2nap kihagyással. Tegnap is egyutt voltunk. Es az aktus utan, enyhe rozsaszin folyasom volt. Lehet eselye h sikerult teherbe esnem?

Legjobb válasz: Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.

Ez a folyás még nem jelenti azt, hogy teherbe estél. Lehetett esetleg ovus vérzés, mert kb. középidõben jársz, de lehet csak kicsi megsélrült a hüvelyed. Szóval korai lenne bármit mondani még.
Szia kedves kérdezõ!Akár én kérdeztem volna, nekem is 10.-én jött meg utoljára és együttlét után barnás nyálkát tapasztaltam törlésnél.Bár én korai peteérésre gondolok mert kb.most lenne a nagykönyv szerint még csak viszont pár nappal ezelött volt.Nagyon reménykedem!Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: enyhe hasi fájdalmam is van.ojan mint ha meg akarna jönni.a rózsaszín folyás pedig elmult! szedek gravidát, hogy pótolja a vitamin hiányt.hátha sikerül a baba projekt...

A menszeszem 25 napos, de most előtte 2 napig barna folyásom volt. Lehet ez esetleg valami hormon zavar?

Szeretnénk még egy babát.A manót még kétszer szoptatom naponta.

Legjobb válasz: Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Szia! Egy egyszerû vérvétellel utána tudsz járni. Valószinüleg hormon zavar lehet a háttérben. Biztosat csak a vérvétel után tudhatsz meg.

Tegnap megujjaztam magam, ma pedig barna folyásom volt. Lehet a kettõnek köze egymáshoz?

még soha nem ujjaztam magam, tegnap próbáltam ki elõször. ma reggel barna, egy picit véres folyásom volt. lehetséges, hogy kiszakadt a szûzhártyám, vagy annál nem lett volna barna folyás, csak vér? (a menzeszem kb 2 hete múlt el) 17/L

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Fel is sérthetted a hüvelyedet és a barnás folyás, illetve vérzés származhat abból is.

Az mitől lehet, hogy egy darabig a folyásomban barna darabok voltak majd barna folyásom volt és aztán a folyásomban egy kis vér volt?

12 és fél éves vagyok !!

Legjobb válasz: Most már nem mondhatod, hogy még nem menstruáltál, mert ez volt az elsõ!

Most már nem mondhatod, hogy még nem menstruáltál, mert ez volt az elsõ!
En fiu vagyok nem ertek az ilyesmihez, de szerintem az ilyen dolgokban a lanyok megkerdezik a szuleiket...Es egyutt elmennek nogyogyaszhoz.Lehet ha nagyobb a gond es nem szabad halogatni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !! :)
Megint a 3. vagyok. Biztos igaza van a Mamádnak és tényleg megjött a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Hát nem viszket a puncim !! Szokott fájni a hasam és a derekam !! - Mama azt mondja ez már mensi !!! Nem tudom teljesen tanácstalan vagyok !! :(
Szia! Megint a 3. vagyok. Most találtam valamit, miszerint nem biztos, hogy jó a barna folyás. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/11974/barnas-huve.. Ezt olvasd el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !! Azt megtudnád mondani hogy a vér mért alvadt mért nem normális ??
Az elején még normális ha kevés. Megint a 3. voltam.
A 3. vagyok. Ez is menstruáció, de azért volt barna, mert megalvadt.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom hogy ez lett volna az elsõ mert ma meg barna folyásom volt ( de eléggé kevés ) !!! Akkor ez most mi volt ??
Elsõ menstruáció, normális.
Nincs mit! :) Minden jót Neked! :) A 3. voltam megint.

Tegnap nap folymaán alhasi fálydalmam volt és a folyásom sem olyan mint szokott lennei. Nem krémes volt, hanem szintelen. Peteérésem mult hét csütörtökön volt. Lehet ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Beágyazódásnál néhány nõ érez alhasi gyenge fájdalmakat,és esetenként rózsaszínes folyás is társulhat hozzá.Valaki meg semmit nem észlel.A színtelen vízes folyás nem hinném hogy babára utalna.

Beágyazódásnál néhány nõ érez alhasi gyenge fájdalmakat, és esetenként rózsaszínes folyás is társulhat hozzá.Valaki meg semmit nem észlel.A színtelen vízes folyás nem hinném hogy babára utalna.

Mitől lehet ez? Mikor meg kellett volna jönnie, 3 napig rózsaszín folyásom volt, aztán elmúlt, és most mintha peteérésem lenne (nyúlós átlátszó folyás). Már vagy 6 napja késik.

Legjobb válasz: babától, nekem is ez volt, bár nem lett utána nyúlós a folyásom, hanem inkább krémes, de ez változhat egyénenként, ha mégsem vagy babás csináltass egy hormonszint mérést.

babától, nekem is ez volt, bár nem lett utána nyúlós a folyásom, hanem inkább krémes, de ez változhat egyénenként, ha mégsem vagy babás csináltass egy hormonszint mérést.
A kérdező hozzászólása: Vicces lenne ha épp most sikerült volna, mert 2 éve nem sikerül, és mennem kell vissza dolgozni õsszel.Most egyálatlán nem is gondoltam rá, le is mondtam már róla.Meg az új gyes törvény miatt is aggódom, mi lesz ha már rám az új törvény vonatkozik...
A kérdező hozzászólása: Csak az a furcsa, hogy szerintem rendes idõben meg nem volt peteérésem.De ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 33. napon legyen peteérés. Ja és közben olyan volt, mintha mindjárt megjönne, de peteéréshez hasonló tüneteim is voltak( szurkálás) párhuzamosan.
mondom, ez lehet beágyazódásos vérzés, az meg, hogy mikor van pé. azt sosem tudjuk egész pontosan, tesztelj egyet, az a biztos, ha mégsem baba, akkor hormonális okok lesznek a háttérben.
A kérdező hozzászólása: ja, mert már van egy lassan 3 éves kisfiam, vele vagyok itthon.

6 nappal vagyok a peteérésem után, ma reggel barna folyásom volt, azóta semmi. Mitől lehet, ez?

Csak, nem megfog már jönni a mensim??? Ahoz, még szerintem igen korán lenne, mert nekem a luteális szakaszom 13 nap szokott lenni!!!!

Legjobb válasz: Nincs görbéd véletlenül? Ha tényleg 6 napja volt pé-d,akkor könnyen lehet,hogy beágyazódás volt:) mennyi folyásod volt? Drukkolok,hogy baba legyen!

Nincs görbéd véletlenül? Ha tényleg 6 napja volt pé-d, akkor könnyen lehet, hogy beágyazódás volt:) mennyi folyásod volt? Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: http://www.fertilityfriend.com/home/1b4b1d SZia, de itt van a görbém. Hát nagyon örülnénk neki ha beágyazódás lenne.
Elsõ vagyok. Szerintem vagy a 20.vagy a 23.napon volt pé-d, azért gyanakszom a 20.-ra, mert pé után van, hogy 2 nappal leesik a hõ. És amugy is a 20.naptól ment fölfelé. Ha akkor volt, akkor is lehet beágyazódás a barna folyás, mert a 6-12.nap között bármikor lehet. Ha megy szépen fel a hõd vagy legalábba 14.napig nem esik vissza, akkor lehet reménykedni. Próbálj lazítani és mással elfoglalni magad. Szurkolok! Majd írd, meg, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Szia Utolsó megnéznéd a görbémet, ma feljebb ment a hõm:-) Szerinted reménykedhetek egy iciri-picirit
A kérdező hozzászólása: Ma megjött:-(

Van 3pozítiv tesztem. Ma reggel sötétbarna folyásom volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ilyes valami volt 2 pozitiv teszttel,pont vasárnap történt egy délutáni alvás után velem,hogy nekem is volt kevés folyásom igy rögtön a korházba mentünk és ott állapitották meg,hogy terhes vagyok és kezdödõ vetélésem van.Adtak hcg injekciokat,hála Istennek megmaradt a baba.Helyedben én is elmennék nödokihoz.Lehet,hogy semmi komoly,de lehet,hogy az.Sok sikert!Remélem minden rendben lesz!!!

Szia! Nekem is ilyes valami volt 2 pozitiv teszttel, pont vasárnap történt egy délutáni alvás után velem, hogy nekem is volt kevés folyásom igy rögtön a korházba mentünk és ott állapitották meg, hogy terhes vagyok és kezdödõ vetélésem van.Adtak hcg injekciokat, hála Istennek megmaradt a baba.Helyedben én is elmennék nödokihoz.Lehet, hogy semmi komoly, de lehet, hogy az.Sok sikert!Remélem minden rendben lesz!!!
Igen, szerintem azonnal menj!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, és meg sem vizsgált. Azt mondta, hogy ameddíg nem vérzek nincs baj. Hétfõn megyek magánra, SZTK-alapon semmit nem ér az egésszégügy. Remélem nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Hétfõre kaptam idõpontot, szerinted késõ?
Nehogy várj hétfõig, az már rég késõ lesz. Irány a doki!!! Majd írj, hogy mi lett.
Most menj dokihoz!!!!! Nekem is így kezdõdött, másnapra már véreztem is és elment a babó! Drukk hogy csak egy ártalmatlan barnázás legyen, ami elõfordul. De jobb félni mint megijedni...
Hát ez kész röhej, hogy ennyivel elintézték. Ha már elkezdesz vérezni akkor már nem nagyon lehet visszafordítani, ezt kéne megelõzni. Akkor mindenképpen feküdj addig amíg nem lát másik orvos. Nagyon szorítok!Majd írj hétfõn, hogy mi lett veled!

7 hetesen eddig fehér folyásom volt, most barna. Ez baj lehet?

Ma oda voltam vizsgázni, még orvosnál nem voltam de ha minden igaz 7hetes terhes vagyok. eddig volt fehéefolyásom. s ma ilyen barna szion? volt. ez problémát jelent. mi a baj?

Legjobb válasz: szia menj el dokihoz ne húzd tovább. valakinek,pl.nekem még pár cseppes vérzésem is volt az elején. valószínûleg a stressztõl meg a rohangálástól barnásabb a folyásod. pihenj meg és ha nem kezd el fájni a hasad, meg helyreáll a folyásod akkor holnap ha bármit is észlelsz ezek közül, még ma menj orvoshoz. gratu a babához

szia menj el dokihoz ne húzd tovább. valakinek, pl.nekem még pár cseppes vérzésem is volt az elején. valószínûleg a stressztõl meg a rohangálástól barnásabb a folyásod. pihenj meg és ha nem kezd el fájni a hasad, meg helyreáll a folyásod akkor holnap ha bármit is észlelsz ezek közül, még ma menj orvoshoz. gratu a babához
Szia szerintem is menj el orvoshoz minden képp. Én is így jártam nem pihentem eleget éjjere még véreztem is de szerencsére elmult. Fekudj sokat fel a lábbal és lazíts! Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!