Találatok a következő kifejezésre: Folyásom van, nem a (801 db)

Menstruáció helyett most fehéres tejszerű folyásom van (nem darabos, nem gomba) Ma voltam túl a 28. napon. Még soha nem történt velem ilyen. Mitől lehet ez?

Mindig 26 napra jön meg és el?tte, már szokott lenni barnázás, de most ez is teljesen ki maradt.Nagyon stresszes volt ez a hónapom, lehet, hogy ez miatt maradt ki?

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).

Szia! Megértem az aggodalmadat! Ez a jelenség teljesen természetes, ha kicsit késik a menstruációd. Vannak olyan nõk is akiknél ez napi rendszerességgel elõfordul (persze nem nagy mennyiségben) mivel a hüvely és a nemi szervek területén is találhatók mirigyek, melyek váladékot termelnek, mely élettani folyamatnak tekinthetõ. Ezt a fehér folyást okozhatja a hormonháztartás kicsi zavara, melyet eredményezhet a stresszes túlhajszolt életmód is. Amennyiben ez a folyás nem okoz különösebb panaszt, gondolok itt arra, hogy nem bûzös, nem okoz az érintett területen viszketõ-égetõ érzést (gomba), nem tartom szükségesnek azt, hogy aggódj, vagy orvoshoz fordulj. Tisztasági betét használatát, valamint a napi többszöri mosakodást ajánlom. Amennyiben viszont ez a folyás huzamosabb ideig fenn áll és panaszt okoz, valamint a menstruációd sem jelentkezik, ajánlatos felkeresni egy számodra megbízható szakembert (nõgyógyászt).
Mindenesetre ajánlom, hogy csinálj egy terhességi tesztet! Ha terhes vagy ezek a tesztek csaknem 100 %-ig igazat mondanak. Reggeli vizeletbõl csináld, mert abban van a legtöbb HCG (terhességi hormon). A gyakori vizelési ingert okozhatja felfázás is, vagy húgyúti fertõzés is, de véleményem szerint az több tünettel párosulna. A meleg vizes ülõfürdõt nem ajánlom.
Hát vagy késik a mensid, vagy terhes vagy! Tesztelj! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem lesz semmi gond! Csak vigyázz magadra és sokat pihizzél. Én szorítok és veled vagyok! Kellemes hétvégét! Várom jelentkezésedet...
Köszönöm Szépen! Csak most már azon aggódom, hogy minden rendben legyen a továbbiakban is. Ma este megyek dokihoz, remélem tud fogadni. Hétfõn jelentkezem! Addig is vigyázz magadra és továbbra is szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Gratula, nagyon-nagyon örülök. Én még várok pár napot! Nekem is folyik, éjjel is arra ébredtem, mitõl van ez kérdezd meg a dokit. Ha nem gond. Feltétlenül jelzek majd, hogy mi van veled. OK! Tartsuk a kapcsolatot és beszéljük meg az észrevételeinket.
Hajnalban teszteltünk és ...... ????? :) POZITÍV lett!! :) Igaz, halványocska a második csík, de ott van! Ma este elmegyek dokihoz. Veled mi újság? Nekem a folyásom ugyan úgy továbbra is megvan és a mennyisége csak nõ és nõ, már éjszaka is folyik. Valahol éreztem, hogy most talán sikerülhet, mert minden olyan más volt a ciklusom során mint szokott és ez a folyás is.... Most te jössz! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!!! Feltétlenül írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Szorítok és jelezzél mindenképpen, hogy mi újság!!!!!
Sajnálom. :( Szorítok neked nagyon-nagyon, hogy babó legyen és minden rendben menjen tovább!!!!!! Én nem bírom tovább, holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Még nem mertem, talán hétvégére erõt gyûjtök. Sajna 2 hónapja volt egy vetélés, ezért sem merek. De jó lenne, ha babás lennék.
Szia! Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Babában reménykedünk. Teszteltél ma reggel? Én még nem mertem.
A kérdező hozzászólása: Max. annyi az észrevételem, hogy sokszor van vizelési ingerem, néha úgy érzem alig érek a wc-re.
Szia! Mizújs Veled? Hogy vagy? Teszteltél már? Vannak tüneteid? Én éjszakánként éhen és szomjan akarok halni. Pénteken voltam dokinál, megállapította, hogy valóban kisbabánk lesz. :) De sajnos a folyás nem jó, nem természetes és az én esetemben ráadásul fertõzésre utal. Hüvely öblögetõ granulátomot írt fel és rakott gyulladáscsökkentõt a hüvelyembe. 04.30 -án megyünk elõször UH -ra! :) Nagyon félek a vetéléstõl. Tudom, hogy nem könnyû neked róla beszélni, de megírnád, hogy nálad miért ment el a baba? Email címem(ide írj): [email protected]

Tíz hetes veszélyeztetett kismama vagyok. Picit bõvebb folyásom van, nem szagos, nem is kóros színû, nem viszketek és égni sem ég pisilés közben. Használjak esetleg Betadine kúpot, vagy ez a több folyás normális terhesség alatt, és nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Szerintem bármilyen kezeléssel várd meg, hogy mit mond a doki (még nem veszélyeztetett terhesség esetén is érvényes) Egyébként elviekben a bõvebb folyás nem ok az aggodalomra, de ha nem vagy benne biztos nyugodtan hívd fel a dokid vagy ha nincs magán dokid akkor a kórházat vagy sztk-t. Inkább 100 felesleges kérdés, mint egy veszélyes tünet figyelmen kívül hagyása (mint mondtam ez nem veszélyes tünet...késõbbiekre gondolok)

Szerintem bármilyen kezeléssel várd meg, hogy mit mond a doki (még nem veszélyeztetett terhesség esetén is érvényes) Egyébként elviekben a bõvebb folyás nem ok az aggodalomra, de ha nem vagy benne biztos nyugodtan hívd fel a dokid vagy ha nincs magán dokid akkor a kórházat vagy sztk-t. Inkább 100 felesleges kérdés, mint egy veszélyes tünet figyelmen kívül hagyása (mint mondtam ez nem veszélyes tünet...késõbbiekre gondolok)
Terhesség alatt, fõleg ha veszélyeztetett vagy, semmit ne dugdoss magadba! Viszont canesten krémet kenhetsz az intim testrészre és a hüvelybemenethez is. Nekem i ezt tanácsolta az orvosom, mert nálam találtak candidát. Mondta hogy ha nem lenne akkor sem ártana a kenõcs elõvigyázatosságnak.
A kérdező hozzászólása: Nem ez nem olyan.Fehér színû vizes.Nem viszket nem égek, és van, hogy csak kifolyik belõlem.De pénteken a rendelésen mindenképp megemlítem neki, biztos, ami biztos.
Fehér, bõvebb vizes folyás teljesen normális terhesség alatt. Viszont, ha gondolod, kérdezd meg az orvosodat. Nekem gumi-szerû folyásom volt a 39. héten, azt hittem, nyákdugó darabokban, aztán kiderült, hogy gyulladás. Semmi tünetem nem volt, sem szagos nem volt, se nem viszketett, aztán mégis...
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett lettem, mert áprilisban missed ab-om volt, 3 hete halott volt a babánk, én pedig tünetmentes voltam.Most elvagyunk tiltva a házasélettõl, amit be is tartunk a férjemmel, ez a fehér picit vizesebb folyás nem rég óta van.Csak most kicsit lehet jobban is aggódom a kelleténél, nagyon reménykedünk, hogy ez a baba megmaradjon, nagyon vágyunk már rá.
Semmit ne hasznalj az orvos megkerdezese nelkul! terhesseg alatt a tobb folyas viszont egeszen normalis es mindekinek van. Normalisnak a feher szinu, szagtalan folyas szamit. De ha ketseged van inkabb menj el es nezesd meg magad. Nehogy ugy jarj mint en a tavasszal. Nem tudtam hogy volt egy fertozesem es 1 hetet vartam mire elmentem az orvoshoz. Sajnos a gyulladastol serult a mehszajam es elfoly a magzatvizem ami egy elo es egeszseges baba elvetelesevel zarult 18 hetesen!
Terhesség alatt elõfordul a bõ folyás. Van, h teljesen víz szerû és elég sok csak úgy kifolyik. Ne használj rá semmit, feleslegesen nem kell. Ne aggódj, ez normális tünet. De persze említsd meg a dokinak. :)
Miért vagy veszélyeztetett terhes? A bõvebb folyás abszolút normális terhesség alatt, eleinte nekem is az volt aztán 16. hét körül be állt fehér krémesre. Amikor bõvebb volta folyásom akkor pedig vízszerû volt, elsõre megijedtem nehogy magzatvíz legyen, de nem az volt. Semmilyen kezelést se alkalmaz orvosi utasítás nélkül, fõleg így hogy veszélyeztetett vagy. 39hkm
A kérdező hozzászólása: Értem.Pénteken úgy is megyek magánrendelésre, akkor mindenképp szólok neki róla.Köszönöm a segítséget.
Ne használj semmit! Keresd fel az orvosodat. A bõvebb folyás lehet normális is, de nekem se színe se szaga nem volt, nem is viszkettem, mégis gombám volt. Hatékony kúpot az orvos tud felírni ha kell egyáltalán. :-) Aggódni nem kell a gomba miatt, de jó minél hamarabb kezelni
A kérdező hozzászólása: Rendben van, van itthon olyan krémem, akkor megpróbálom.Köszönöm a segítséget.Pénteken meg akkor beszélek a dokimmal.

Menzi elött vagyok. Mar 3 napja csak barna folyasom van. Es a melleim fajnak, es csomokat is tapintottam benne. Mitöl lehet? Es akkor mert nem jön meg a menzim?

lehet pcos-tol.mert nyaron kiderult,hogy pcos om van.de nem kezeltek,mert a menzim rendszeres volt,ugylatszik mostanaig.bar az orvos 1 honapja irt fel nekem foggatlot,azaz diane 35 öt a mi az apro cisztakra is jo.de nem tudom igy elkezdeni szedni,ha nincs verzesem.varjak hetföig azt menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

Pár napja tojásfehérjés folyásom van, de a hőm még nem esett le, elég hosszu a ciklusom, normális hogy napokkal elötte már van ilyen folyás?

ma van a 16.napom,18.nap van elvileg pé-m,(utolso ciklusom 34 napos volt)jo ez igy hogy ennyivel elötte van már tojásfehérjés folyásom?más esetleg akinek hasonlo hosszu a ciklusa irhatna.

Legjobb válasz: Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!

Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!
Nekem is elég hosszú ciklusaim voltak. Abban a hónapban, amikor terhes lettem, a 15-16. nap körül volt tojásfehérjés folyásom, az ovu teszt viszont - volt. Majd a 21. napon lett + az ovu teszt és babás is lettem akkor.

Én 8 hetes kismama vagyok két napja barnás folyásom van, görcsöl a hasam alul, mint amikor megszokott jönni. Az orvos mindent rendben talált vérzés akkor nem volt. A tabletta nem károsítja a magzatot?

Utrogestan hüvelykapszulát irt fel 3x1-et. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én visszamennék az orvoshoz, lehet pont a tablettától van barnás folyásod.

Én visszamennék az orvoshoz, lehet pont a tablettától van barnás folyásod.
vagyis a hüvelykapszulától!Irritálhatja a méhnyálkahártyát. Nem tudom, csak tippeltem!
Mindenképpen hívd fel az orvost és mondd el, mit tapasztalsz. Lehet, hogy azonnal visszarendel vizsgálatra. Ne várj! Jobbulást!

Mi okozhat barnás folyást, émelygést, megszédülést? Mára volt esedékes a mensesem, de két napja csak nagyon pici barnás folyásom van. Nem szokott soha ilyen lenni menses előtt, meg egyébként sem.

Valamit?l hámlanak a melleim, ilyen se fordult el? még sosem.

Legjobb válasz: Szia! Ha holnap is csak igy leszel,akkor csinálj egy terhestesztet,mert én is igy jártam a terhességeimben!Sok szerencsét!

Szia! Ha holnap is csak igy leszel, akkor csinálj egy terhestesztet, mert én is igy jártam a terhességeimben!Sok szerencsét!
szia terhesség tünete is lehet vegyél egy tesztet vagy menj el dokihoz az a legbiztosabb
Én most rögtön elrohannék egy tesztért (csak hogy mihamarabb megtudjak vmit), de az eredménytõl függetlenül be is jelentkeznék az orvosomhoz. Ha pozitív, azért; ha meg negatív, akkor azért, mert sose szokott ilyen lenni...
régebben nálam is elõfordult.elmúlt.azóta sem tudom mi volt az oka. Azért menj dokihoz.
Ha a terhesség teljesen kizárt, akkor hormonprobléma! Többnyire az ösztrogén-progeszteron egyensúlya nem jó.

Van esélyem arra, hogy terhes vagyok? A hőm. : 36, 9 C, holnap kellene megjönni, amit igazán nem akarok. Folyásom van, szurkál a petefészkem, fáj a derekam, melleim sem olyanok mint általában.

Legjobb válasz: Van esélyed. A hõd jó a folyás jó ha nem túl híg és nem vizes, a derékfájás jó, a mellek mássága is jó jel lehet. De sajnos néha ezek mensi jelek is. De simán lehetsz terhes is. Ennyibõl még nem lehet következtetni egyértelmûen. Holnap már tesztelhetsz egyet, ha akarsz.

Van esélyed. A hõd jó a folyás jó ha nem túl híg és nem vizes, a derékfájás jó, a mellek mássága is jó jel lehet. De sajnos néha ezek mensi jelek is. De simán lehetsz terhes is. Ennyibõl még nem lehet következtetni egyértelmûen. Holnap már tesztelhetsz egyet, ha akarsz.
szia, megjött a menzeszed, mi van veled?

Üdvözlöm! Hüvelyi folyással kapcsolatban érdeklődnék. Hónapok óta halvány sárgás folyásom van, nem csíp, nem viszket, nem ég, csak elég büdös. Tudna nekem segíteni abban, hogy milyen készítményt vegyek? Mi lenne hatásos erre a problémámra? Előre is köszön

Üdvözlöm! Hüvelyi folyással kapcsolatban érdeklődnék. Hónapok óta halvány sárgás folyásom van, nem csíp, nem viszket, nem ég, csak elég büdös. Tudna nekem segíteni abban, hogy milyen készítményt vegyek? Mi lenne hatásos erre a problémámra? Előre is köszönöm válaszát, Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen úton biztosan nem tudom a probléma okát megállapítani, és persze kezelést sem tudok ajánlani pusztán a tünetek alapján. Nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen úton biztosan nem tudom a probléma okát megállapítani, és persze kezelést sem tudok ajánlani pusztán a tünetek alapján. Nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! Hüvelyi folyással kapcsolatban érdeklődnék. Hónapok óta halvány sárgás folyásom van, nem csíp, nem viszket, nem ég, csak elég büdös. Tudna nekem segíteni abban, hogy milyen készítményt vegyek? Mi lenne hatásos erre a problémámra? Előre is köszön

Üdvözlöm! Hüvelyi folyással kapcsolatban érdeklődnék. Hónapok óta halvány sárgás folyásom van, nem csíp, nem viszket, nem ég, csak elég büdös. Tudna nekem segíteni abban, hogy milyen készítményt vegyek? Mi lenne hatásos erre a problémámra? Előre is köszönöm válaszát, Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen úton biztosan nem tudom a probléma okát megállapítani, és persze kezelést sem tudok ajánlani pusztán a tünetek alapján. Nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen úton biztosan nem tudom a probléma okát megállapítani, és persze kezelést sem tudok ajánlani pusztán a tünetek alapján. Nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!