Találatok a következő kifejezésre: Folyásom van, is a (564 db)

Menzi elött vagyok. Mar 3 napja csak barna folyasom van. Es a melleim fajnak, es csomokat is tapintottam benne. Mitöl lehet? Es akkor mert nem jön meg a menzim?

lehet pcos-tol.mert nyaron kiderult,hogy pcos om van.de nem kezeltek,mert a menzim rendszeres volt,ugylatszik mostanaig.bar az orvos 1 honapja irt fel nekem foggatlot,azaz diane 35 öt a mi az apro cisztakra is jo.de nem tudom igy elkezdeni szedni,ha nincs verzesem.varjak hetföig azt menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

Vizes folyásom van. Vagy a magzatvíz is lehet keveredve a folyással?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Mennyire sok a váladék (az eddigihez képest)? Egy tisztasági betét mennyi idõ alatt ázik át? Mióta változott meg a folyásod?

Hány hetes vagy? Mennyire sok a váladék (az eddigihez képest)? Egy tisztasági betét mennyi idõ alatt ázik át? Mióta változott meg a folyásod?
Elsõ vagyok. Ha több lett a mennyisége, akkor azt fertõzés is okozhatja. Ezért mindenképp jó lenne orvoshoz menned, aki eldönti, hogy mirõl van szó és tud rá gyógyszert javasolni. (A fertõzés méhösszehúzódásokat is beindíthat!)
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok.Kb: 1 hónapja bõvebb a folyásom(inkább olyan víz szerû).nemsokára meglessz a kenetvétel eredménye(ha fertõzés), csak érdekelne hogy ez mi is lehet
Én 37 hetes vagyok, és nekem is ilyen problémám van kb egy hete. Nagyon rossz, mert nem tudom ez mi. Ma reggel például arra keltem, hogy teljesen elázott egy perc alatt a tisztasági.A párom egybõl azt mondta nagy boldogan, akkor menjünk a kórházba mert lehet magzatvíz. :) Biztos, hogy nem az, mert azóta csak elenyészõ mennyiség van. De nekem is csak vízszerû, színtelen, szagtalan. Ma megyek dokihoz, majd megírom mit mondott.

A menzeszemig még 8 nap van hátra, de nekem már másfél hete tojásfehérje folyásom van, szúr a petefészkem is nagyon. Mi lehet?

Legjobb válasz: Én is hasonlóan voltam múlt hónapban. Pé után 10 napig feh.folyásom volt, és fájt a hasam, majd elmúlt és rá 3 napra megjött:-( Reméljük nálad nem ez a helyzet!

Én is hasonlóan voltam múlt hónapban. Pé után 10 napig feh.folyásom volt, és fájt a hasam, majd elmúlt és rá 3 napra megjött:-( Reméljük nálad nem ez a helyzet!

Tegnap irtam, hogy fehéres folyásom van és a tesztem is pozitiv lett, de ma meg barnás, véres folyásom van . Ez mit jelent?

Legjobb válasz: menj be a kórház Sûrgõsségi Nõgyógyászati Ügyeletére. nem jó ez így. inkább nézzenek meg mint elmenjen a baba. kapsz majd Magzatmegtartó gyógyszert ha kell. én 13.hetesen véreztem, gyorsan kórház, kaptam ilyen gyógyszert, de nekem nem méhen belül hanem kívül volt a vérzés és minden jól alakult. 2 gyermekes anyuka

menj be a kórház Sûrgõsségi Nõgyógyászati Ügyeletére. nem jó ez így. inkább nézzenek meg mint elmenjen a baba. kapsz majd Magzatmegtartó gyógyszert ha kell. én 13.hetesen véreztem, gyorsan kórház, kaptam ilyen gyógyszert, de nekem nem méhen belül hanem kívül volt a vérzés és minden jól alakult. 2 gyermekes anyuka
Nem akarlak megijeszteni de mennyél még ma ügyeletre
Nem akarlak megijeszteni, remélem nem úgy lesz, de nekem egy hete ugyanezekkel a tünetekkel volt korai vetélésem... :(
Menj orvoshoz, megmondja mi van, mennyi idõs a terhesség? (Nekem rosszat jelentett a barnás véres folyás...remélem neked nem fog.)
Nekem a kimaradt mensinél 10 napig volt barnázásom mégsem vetéltem el. Minek kell egybõl a frászt hozni szegényre?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat de sajnos rendesen megkaptam a mensimet, amugy nemtudom milyen idös lehettem mert meg nem voltam a dokinal, vagy csak a teszt nem mutatot igazat, majd hétfön megyek a dokihoz.:-(((
Sajnálom, de ne törj össze, sajna nagyon gyakori a korai vetélés, pozitív teszt nem nagyon szokott tévedni. Majd az orvos megnézi minden rendben van-e, a következõ majd sikerül! Kitartást!
Pozi tesztet eredmányezhet néhány rák fajta. Pl petefészek rák stb. Mert akkor is termelõdik valamennyi hcg hormon. Szerintem keress fel egy orvost.

5-6 hetes terhességnél, ha a méhszáj egyre elérhetőbb, vizes folyás van és a hő is esik az lehet rossz jel?

Legjobb válasz: Te tapogatod magadat belülröl? vagy honnan tudod hogy a méhszáj egyre elérhetöbb? a hönek esnie kell egy idö után a folyás meg az egész terhesség alatt lehet. söt niagara mennyiségü is. nelkem volt az elsönél szinte betét is kellett. a vérzés a rossz jel.

Te tapogatod magadat belülröl? vagy honnan tudod hogy a méhszáj egyre elérhetöbb? a hönek esnie kell egy idö után a folyás meg az egész terhesség alatt lehet. söt niagara mennyiségü is. nelkem volt az elsönél szinte betét is kellett. a vérzés a rossz jel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat, nem tapogatom, csak vannak nõk akik idõközönként ellenõrzik.én is közéjük tartozom, tudom sokan elítélik.ha a méhszáj magasan van, akkor fennáll a terhesség.bár van 3 pozitív tesztem :) és a hõ mikor megy lejjebb?a vizes folyástól meg azért ijedtem meg mert nekem mindig az jelentette a menzit.
1 hét múlva menj el dokihoz, ez mind normális, amit leírtál.Azt nem tudom mikor esik le a hõ, de az biztos, hogy nekem 6, 5 hét körüli terhesen, már csak kicsit volt több, mint az alaphõm.Szerintem a beágyazódás után 1v2 héttel leesik fokozatosan.A vizes folyás, meg annak a jele, hogy a méh készül fel a "más állapotra" és úgymond "olajozza magát".Ezt dokim mondta, valami furcsa szót mondott rá elõször, és igen bambán bámulhattam rá, amikor kijavította ilyen hétköznapi kifejezésre.A méhszájadat meg ne nézegesd szerintem, mert ezzel fertõzést is okozhatsz, ami nem a legjobb terhesség alatt... Ne aggódj, minden rendben veled, és a BABÁDDAL!!!!! A jövõ hétem már lesz szívhang, és ez majd teljesen meg fog nyugtatni....
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen rendes vagy és megnyugtattál de tényleg :) amúgy a dokim azt mondta szeptember 6-án vár :) igenis, nem fogom többé nézni a méhszájam.és a hõmet sem mérem tovább.de még egyet tesztelek holnap reggel, hogy 2 csikos vagyok-e még :) de ez a 2 hét lesz a leglassabb az életemben :D
gratulálok!!!! van pozitív teszted, most örülj, ne vizsgáld most így, mert ilyenkor az ember könnyebebn összeszed akármit, inkább ne kockáztass sztem (tudom, hogy megfelelõ kézmosás...bla..bla...de mégis) boldog baba várást, könnyû terhességet, és majd szülést:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
Majd írd ám meg mi volt!!!!!Mármint a dokinál:) ))
A kérdező hozzászólása: rendben!

16 éves vagyok, folyamatosan erős folyásom van, aminek a szaga is elég kellemetlen, mitől lehet ez?

Úgy érzem,mintha menstruálnék csak nem véreset. Egy ideje megváltozott a menstruációm is. Hasmenésem van, iszonyatosan görcsöl a hasam, nagyon rosszul vagyok,és nagyon er?s a vérzés. A derekam mindig fáj,de annyira,hogy alig bírok valamit csinálni. Eddig ezek sosem voltak. mi lehet ez? Segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: fertõzés, gomba menj el nõgyógyászhoz mielõbb.

fertõzés, gomba menj el nõgyógyászhoz mielõbb.
candida szûrést se hagyd ki...
A kérdező hozzászólása: Jaj, ezek eléggé ijesztõen hangzanak...:S
Mindenképpen el kell menned nõgyógyászhoz.
Ez NEM gomba, hanem bakteriális fertõzés, amibõl már gyulladás is kialakult (azért görcsöl annyira, azért fáj a derekad). Most azonnal irány a nõgyógyász, a gyulladás (meg a kezeletlen fertõzés) végleges meddõséget okozhat. Ha még szûz vagy, akkor is menni kell, de az elején szólj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, megyek nõgyógyászhoz!:S
persze bizhatsz benne, drukkolás megy. De ezek lehetnek mensis tünetek is.
A kérdező hozzászólása: Menszesz elõtt kb másfél héttel nekem már mindig nagyon fáj a mellem, de akkor még nem szokott szúródni a hasam. Mikor megjön, akkor meg szinte már nem is fáj a mellem. Most pedig nem azt mondanám hogy fájnak a melleim, hanem hogy sokkal érzékenyebbek. De nem élem bele nagyon magam, majd megvárom a jövõ 7-et és tesztelek ha nem jön meg utána.
elsõ vagyok ird meg mi lett!!:-) remélem +
En 1-re nem varom es hasonloak a tuneteim. Nallam csak mensi elott ket nappal szokott mindjart megjon erzes lenne es utanna elmullik mert meg is jon a mensi. De most mar napok ota tart. A melleim egy kicsit erzekenyek de meg mintha meg lennenek duzzadva de nem elem en sem bele magam. Majd ird meg mi lett ha tesztelsz. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is hasonlókat kívánok neked! Megírom hogy mi lett, írd meg majd te is!
02-25 10:22 vagyok. Sajnos nallam megjott a nemvart. :( Ujabb pe 15-dike korul varhato. Vettem LH tesztet is. MAr jo lenne ha sikerulne. Remelem nallad jobb a helyzet. Pozitiv tesztet kivanok!!!!

14 éves lány vagyok. A menstruácium most 1 honapot késik (csak fél éve menstruálok) barna folyásom van és a mellem is érzékenyebb. ez lehet a menzesz előjele?

Legjobb válasz: Én 21 éves vagyok, 2 gyerekem van, és még így is elõfordul, hogy hol 6 hétre jön meg, hol 2 hétre. De ezek ritkábbak. Nekem álltalában 18-21 napra jön meg. Az orvos szerint nincs gond. Ha valamiben nem vagy biztos, kérdezd meg nyugotttan a szüleid, nem kell magad szégyelni. Õk már ezen túlestek.

Én 21 éves vagyok, 2 gyerekem van, és még így is elõfordul, hogy hol 6 hétre jön meg, hol 2 hétre. De ezek ritkábbak. Nekem álltalában 18-21 napra jön meg. Az orvos szerint nincs gond. Ha valamiben nem vagy biztos, kérdezd meg nyugotttan a szüleid, nem kell magad szégyelni. Õk már ezen túlestek.
Beszélj a szüleiddel, anyukáddal, és ha nem múlik el a barnafolyás menjetek dokihoz, mert a menszesz az vérzés és max az utolsó napokban barnás maszat. Késni késhet mert nem állt be rendesen még a ritmus.
Az elsõ két válaszadóval nem értek egyet. Azért mert valaki fiatal, még nem természetes, ha késik. Álltalában ez problémát szül, nem hülyeségbõl találták fel a vérzést elõsegítõ gyógyszert. Tehát a megoldás: 1:Nõgyógyászat, 2.vérzés elõsegítõ, 3.Majd beállító. A második hozzászólónak meg üzenem, hogy kifogta az egyik balfék begbízhatatlan orvost, aki nem hajlandó tenni semmit mikor kellene. Viszonk akkor miért választotta ezt a hivatást? Ezek a Magyar orvosok... Üdvözlettel: Dr. Bóday László Szülész-Nõgyógyász Szakorvos
valószínûleg. de gondolom még nem élsz nemi életet, akkor meg tök mindegy. de amugy 14évesen elég elképzelhetõ h nem rendszeres, úgyh ezen kár parázni, mert késhet amennyit csak akar ki is maradhat és majd beáll.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiságból kérdezem, személyes tapasztalatokat várnék, vagy amit hallottatok ilyen esetekrõl
Ha késõbb van ovuláció, akkor késik a menszi is. Ha nem akkor hormonális probléma, mert 14 nap körül kell lennie az ovuláció utáni idõnek.
A kérdező hozzászólása: de én itt pl olyat olvastam, hogy elõfordul, hogy elõtte legyen, vagy netán közbe:O(persze ritka esetnek írták) És ezért fordult meg a fejembe ez, hogy akkor lehet megjön az olyannak akinek elõtte pár nappal van.
Az egyik barátnõm mikor terhes maradt a 2. kisfiával menszi elõtt 3 nappal szeretkeztek védekezés nélkül, és már nem is jött meg neki. 30-ra várta, de 9 hónap múlva 27-én szült. De ilyenkor spontán tüszõrepedés lehet, amit megelõzhetett egy másik rendes idõben, mert, ha nem reped meg akkor nem is jön meg.

Pár napja zöldes árnyalatú folyásom van. Kellemetlen a szaga is. Mi lehet a bajom? Valamilyen fertőzés? Ti mivel kezelitek?

Legjobb válasz: sajnos együnk sem nõgyógyász az igy leirtak alapján valóban fertõzés de kéne venni egy kenetet hogy lássák mi is az. aztán lehet rá gyógyszert szedni ha kell. a legjobb ha elmész dokihoz.

sajnos együnk sem nõgyógyász az igy leirtak alapján valóban fertõzés de kéne venni egy kenetet hogy lássák mi is az. aztán lehet rá gyógyszert szedni ha kell. a legjobb ha elmész dokihoz.
Canesten Combi a gyógyszertárban recept nélkül kapható. Nekem 2 nap alatt elmúlt és azóta még sima folyásom sincs. Bátran ajánlom...
Nem vagyok híve, hogy ilyen jellegû panaszokat mások által bevált szerekkel otthon kezelgessünk. Kismamaként különösen komolyan kell venni az ilyen jellegû panaszokat. Nem ijesztgetni akarlak, de ismeretségi körömben volt olyan akinek a lassan szivárgó magzatvíz okozott hasonló tüneteket. Mindenképpen mielõbb lásson orvos.
Egyet értek az utolsóval abban, hogy a dokinak kell eldöntenie, hogy mivel kezeld ki! Elõször is tényleg meg kell állapítani, hogy valóban gombás fertõzés! Lehet, hogy neked is inkább hüvelykúpot ír ki! Ne kezeld, míg doki nem látja! Minél elõbb menj el!
Szia, ugyanez van nekem is most, voltam dokinál Klion kúpot írt fel, mindenképpen lásson orvos, nagyon fontos szakszerûen kikezelni! Én kérdeztem mitõl van, gombás-bakteriális valami, de semmiképp sem jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!