Találatok a következő kifejezésre: Folyásom van, is (740 db)

Rendes folyásom fehér, ha ez esetleg elmúlik az a terhesség jele is lehet? (fogamzásgátló mellett is rendes fehér folyásom van. )

Legjobb válasz: Nem világos a kérdés... folyás lehet a terhesség jele, de ha neked amúgy is van folyásod akkor miért lenne a terhesség jele? Pláne fogamzásgátló mellett... bocsi de nem világos...

Nem világos a kérdés... folyás lehet a terhesség jele, de ha neked amúgy is van folyásod akkor miért lenne a terhesség jele? Pláne fogamzásgátló mellett... bocsi de nem világos...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, én sem tudtam pontosan, hogy is fogalmazzam meg. Arra lennék kíváncsi igazság szerint milyen folyás jelzi ha valaki terhes? És hogy ez pontosan mennyi idõ után lehet észrevenni ezt a folyást?
Mióta szeded a fogamzásgátlót?Mert ha több mint 2 hónap akkor biztos nem vagy terhes:) biztos nem te vagy a az az egy százas százalék xD Ha nemrég kedzted szedni normális az ilyen folyás.De nem értem a kérdésedbõl tisztán azt h fehér folyáson van CSAK vagy rendes mestruáció mellett van még olyan?
A kérdező hozzászólása: Mestruáció mellett nincs, és több mint 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót.

Mikor havi folyásom van, mindig úgy érzem hogy többet kell ennem. Főleg a húst nagyon kívánom. Normális ez, vagy nem szabadna így legyen? Van így más is a menstruáció ideje alatt, vagy csak én érzek így?

És még van az hogy mikor az utolsó napokban vagyok kicsit többet járok a vécére és mintha megfogynék úgy érzem. Mintha kevesebb lennék. Nem rossz érzés csak különös, vagy nem ? Más is van így?

Legjobb válasz: havi folyás = menstruáció? a folyás ugyanis egy kórkép, azt értjük alatta, mikor valamilyen okból több váladék távozik a hüvelybõl, de nem a menstruáció idején, hanem két vérzés közt. az általad leírt jelenséget, ha a menstruáció alatt történnek, teljesen érthetõek és normálisak. a húst azért kívánhatod, mert szinte az egyetlen állandó vas-forrás, mibõl a szervezet tudja pótolni az eltávozott vasmennyiséget. mikor az ember menstruál elég erõs vashiánya lesz, mert a vérrel sok vas távozik. ha eszel céklát, nyári idõszakban sötétbordó színû gyümölcsöket (pl. szeder), akkor hatékonyabban tudod pótolni. ileltve van a béres vastabletta, ami nekem nagyon bevált. a vécére járás is normális. ilyenkor megváltozik az anyagcsere. nekem mindig hasmenésem van pl. a csoki is ezzel lehet kapcsolatban. az ember egyébként is ilyenkor felpuffad, görcsöl, felborul az egész szervezet. jó esetben 1-2 nap alatt elmúlik. ja és a szex kívánása is normális!!

havi folyás = menstruáció? a folyás ugyanis egy kórkép, azt értjük alatta, mikor valamilyen okból több váladék távozik a hüvelybõl, de nem a menstruáció idején, hanem két vérzés közt. az általad leírt jelenséget, ha a menstruáció alatt történnek, teljesen érthetõek és normálisak. a húst azért kívánhatod, mert szinte az egyetlen állandó vas-forrás, mibõl a szervezet tudja pótolni az eltávozott vasmennyiséget. mikor az ember menstruál elég erõs vashiánya lesz, mert a vérrel sok vas távozik. ha eszel céklát, nyári idõszakban sötétbordó színû gyümölcsöket (pl. szeder), akkor hatékonyabban tudod pótolni. ileltve van a béres vastabletta, ami nekem nagyon bevált. a vécére járás is normális. ilyenkor megváltozik az anyagcsere. nekem mindig hasmenésem van pl. a csoki is ezzel lehet kapcsolatban. az ember egyébként is ilyenkor felpuffad, görcsöl, felborul az egész szervezet. jó esetben 1-2 nap alatt elmúlik. ja és a szex kívánása is normális!!
A mensi alatt nekem is jóval nagyobb az étvágyam, és a barátnõim is mind így vannak vele. Ez teljesen természetes.
Teljesen normalis, sot ha tudsz egyel minnel tobb HUST, paradicsomot, mindent amiben VAS-VITAMIN van.Ez alatt az ido alatt, a szervezet nagyon sok vitamint, foleg VAS-VITAMINT veszit es ezt potolni kell !
Hm...jót mosolyogtam ez elõzõ válaszoló "VAS-VITAMIN" felkiáltásain. :) A kérdezõnek: igen, természetes, hogy sokkal jobban kívánod a húst és a csokit, mindenki így van ezzel. És mivel ezekben az idõszakokban felborul a hormontermelés, a szex utáni vágy fokozódása is teljesen normális.

Barna folyásom van és még fáj a hasam is! Szerintetek mitől lehet? (bővebben lenn)

utoljára pasival aug 20. án voltam és gumival védekeztünk azóta mindig megjött szóval SZERINTEM terhesség kizárva.

Legjobb válasz: Kb. a ciklus közepén van a peteérés, ilyenkor elõfordulhat pecsételõ vérzés, barna folyás, és feszítõ hasi fájdalom, méh, petefészek tájékon, nekem is volt már ilyen, tök normális, és az is, hogy fehér folyásod van (ha nem színes, büdös, csíp, éget, stb.), minden nõnek van..

Kb. a ciklus közepén van a peteérés, ilyenkor elõfordulhat pecsételõ vérzés, barna folyás, és feszítõ hasi fájdalom, méh, petefészek tájékon, nekem is volt már ilyen, tök normális, és az is, hogy fehér folyásod van (ha nem színes, büdös, csíp, éget, stb.), minden nõnek van..
A fehérfolyás nekem is szokott nagy mennyiségû lenni, ebben alapból semmi rendkívüli nincs, van akinek több van van akinek kevesebb, erre való a tisztasági betét. Szaga ugyebár alapból is van, ami annyira azért nem ibolyaillatú (legalábbis szerintem), én arra gondoltam, hogy kimondottan bûzös, a megszokotthoz képest. Azt, hogy van e bajod, és ha van akkor mi csak az orvos fogja tudni megmondani. Szóval keress fel egyet.
A kérdező hozzászólása: de már 4. napja tart ez a barna folyás és büdös. a fehérfolyásom meg néha olyan erõs h azt érzem h a combomon folyik
Nekem a mensit megelõzõ napokban, 1-2 hétben gyakran a folyásom barnás lesz.A fehér folyás meg tök normális.
A kérdező hozzászólása: hétfõn voltam dokinál azt mondta hüvelygyulladásom van. kaptam rá kúpot. de viszont késik a menzeszem, ha terhes lennék akkor látta volna a doki nem??
Cickafarkfu teat igyal belsoleg, de diofalevel-cickafarkfubol keszits ulofurdot, s ezt 5 napig vegezd el. A teat tovabb kell fogyasztani, akar 1 honapig is. Ha meg terhes is lennel, ezek nem fognak artani a babanak, de igy a panaszod megfog szunni. Figyeld meg az etkezesedet, ne fogyasszal sok hust, edesseget, es nem- vagy tul stresszes?
A terhességet tuti látta volna a doki, hisz már több mint három hós lennél. Nyílván meg is vizsgálta a méhed. Amúgy nekem a terhesség ugrott be elsõnek, mert pont így voltam mint te. Használd rendszeresen a kúpot!
Elõzõ vagyok. A menzeszed késhet a gyulladástól is, de jobb lenne ezt is mondani a dokinak!

25 hetes vagyok most vettem észre hogy fehér szinü folyásom van ez menyire veszélyes, multkor kicsit viszketem nem mindig de akkor használtam can. Kenöcsöt, az orvosom mondta azt lehet de már 3 napja nem is használtam? De akkor ez mi akkr lenni?

Legjobb válasz: Nekem is van folyásom, ez lehet, hogy inkább csak a terhességgel járó folyás. Ha csak fehér és nem más színû és szagtalan, akkor minden rendben van! 32hkm

Nekem is van folyásom, ez lehet, hogy inkább csak a terhességgel járó folyás. Ha csak fehér és nem más színû és szagtalan, akkor minden rendben van! 32hkm
Ha gomba okozza, akkor sem veszélyes a babára. Csak a bakteriális fertõzés az!
A folyás normális terhesség alatt.

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie
Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

Menzi elött vagyok. Mar 3 napja csak barna folyasom van. Es a melleim fajnak, es csomokat is tapintottam benne. Mitöl lehet? Es akkor mert nem jön meg a menzim?

lehet pcos-tol.mert nyaron kiderult,hogy pcos om van.de nem kezeltek,mert a menzim rendszeres volt,ugylatszik mostanaig.bar az orvos 1 honapja irt fel nekem foggatlot,azaz diane 35 öt a mi az apro cisztakra is jo.de nem tudom igy elkezdeni szedni,ha nincs verzesem.varjak hetföig azt menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

Menstruációt megelõzõ napokban teljesen természetes a barna folyás elõfordulása. Persze a fogamzásgátlót akkor kell elkezdeni szedni ha megjön, ami az aktív vérzésre vinatkozik, nem a korábbi barna felesleg kiürítésére. Én azt viszont nem értem, ha most írt fel az orvos fogamzásgátlót, vagy esetleg cserélt, miért nem vett le cytologiát, ami azonnal kiderítette volna hogy van e aggodalomra okod. Szakorvossal kell mindig feliratni elsõ alkalommal a gyógyszert, vagy cseréltetni. Azt meg neked kell tudni hogy mennyire természetes nálad a barnás folyás. Nekem is 2 napig csak az jön, de ha már 5. napja csak barna lenne én felkeresném az orvosom.

A korai terhességi tünetek közé tartozik a krémes folyás is? A mellem feszül, hol jobban hol kevésbé és az ovulációm óta krémes folyásom van viszonylag bő. Ez jelezheti a babát vagy esetleg összeszedtem valamit?

Tapasztalatokat szeretnék! Köszönöm!

Legjobb válasz: hanyadik napon tartasz? a cicifájás jó jel! :) a folyásra azt szokták mondani, hogy nem érdemes rá figyelni mert hol ilyen, hol olyan, van akinek krémes van akinek vizes, ilyen meg olyan.. mikorra nem várod?

hanyadik napon tartasz? a cicifájás jó jel! :) a folyásra azt szokták mondani, hogy nem érdemes rá figyelni mert hol ilyen, hol olyan, van akinek krémes van akinek vizes, ilyen meg olyan.. mikorra nem várod?
Attól függ, elõtte neked épp milyen volt, mert igen, mindenkinél más.én emlékeztem hogy anno nekem krémes volt babásan, amúgy máskor vizes.Így most amikor mensi megjövetele elõtt pár nappal már krémes folyásom volt, már 2 nappal a nemvárt elõtt teszteltem, és halványan pozi lett:) 6+5 km
A kérdező hozzászólása: 19-re nem várom.
Szia, én 20.ára nem várom, hasonló tüneteim vannak, cici feszülés, krémes folyás, has szurka, alig várom hogy tesztelhessek...Drukkolok neked is!!Üdv.

Szülés után 9 héttel még mindig erős folyásom van. Más is tapasztalt ilyet?

Szex után jelentkezik, de akkor majdnem egy napig enyhén sárgás, hígabb, szinte mensi mennyiség? folyásom van. Aztán elmúlik, de a következ? alkalomnál kezd?dik minden el?r?l. Nem fáj, nem viszket, nem büdös, csak nagyon kellemetlen. Más is tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Én is észre vettem,de én még az utolsó terhesség alatt. Volt,olyan is,hogy együtt voltunk pl-hétfõn,akkor megindult a folyás,utána 1-2 nap múlva együtt voltunk megint,akkor nem volt,majd ha megint együtt voltunk pl 1-2 nap múlva,akkor megint volt... Ha sok nap telt el két együttlét között,akkor volt az együttlét után. Ki érti ezt?? De én nem aggódom,mert nekem is csak folyás. Üdv:3gyerkõcös

Én is észre vettem, de én még az utolsó terhesség alatt. Volt, olyan is, hogy együtt voltunk pl-hétfõn, akkor megindult a folyás, utána 1-2 nap múlva együtt voltunk megint, akkor nem volt, majd ha megint együtt voltunk pl 1-2 nap múlva, akkor megint volt... Ha sok nap telt el két együttlét között, akkor volt az együttlét után. Ki érti ezt?? De én nem aggódom, mert nekem is csak folyás. Üdv:3gyerkõcös

Két napja darabos fehér folyásom van. Holnap kell mennem CVS-re. Mit tegyek? Így is megcsinálják?

Azonnal orvoshoz szoktam fordulni bármi ilyesmivel, de hát Karácsonykor...

Legjobb válasz: Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséû és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan elõfordulhat ilyen. Ha a folyás fehér, és nagy mennyiségben egyik percrõl a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.Ez nem gombásodás. Nekem is felírt a doki egy kúpot, amit este használtam, és 1-2 nap alatt elmúlt.Amúgy nem ezzel foglalkoznak a CVS-en.De mosakodj le, és közvetlen a vizsgálat elött használhatsz törlõkendõt is.De mindenképp konzultálj az orvosoddal!

Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséû és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan elõfordulhat ilyen. Ha a folyás fehér, és nagy mennyiségben egyik percrõl a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.Ez nem gombásodás. Nekem is felírt a doki egy kúpot, amit este használtam, és 1-2 nap alatt elmúlt.Amúgy nem ezzel foglalkoznak a CVS-en.De mosakodj le, és közvetlen a vizsgálat elött használhatsz törlõkendõt is.De mindenképp konzultálj az orvosoddal!
A darabos folyás általában gomba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!