Találatok a következő kifejezésre: Folsav tablettát orvos (2 db)

Ferrogrand (vas és folsav) tablettát írt fel az orvos. Eddig úgy gondoltam, hogy nem szedek magazatvédő vitamint, de úgy döntöttem két naponta veszek be Femibion 400-at. Amikor nem veszek be Femibiont bevegyem a ferrogarnd tablettát?

Az orvosom rámbízta a döntést, hogy szedek-e magzatvéd?vitamint, de ? nem szokta ezekt nagyon ajánlani. El?ször úgy gondooltam, hogy nekem sem kell, de még is úgy döntöttem két naponta beveszem a Femibiont.

Legjobb válasz: én gravidát szedtem de csak éhes voltam nagyon. áttértem a supradinra. szuper nem vagyok éhes tölle és még a babám is ugy fejlõdik mint a gomba:)

én gravidát szedtem de csak éhes voltam nagyon. áttértem a supradinra. szuper nem vagyok éhes tölle és még a babám is ugy fejlõdik mint a gomba:)
Hány hetes vagy? Ha vérkép alapján szeded, akkor szerintem inkább azt csináld, amit a doki mond.
én nem szedtem vitamint. Sok gyümit és zöldséget ettem. Inkább a vasat szedd.
Én a helyedben szedném a Ferrograd-ot, az a fontos. Ezeket általában csak akkor írják fel ha a vérképed miatt szükséges. A vitaminnal én várnék egy kicsit, amíg nem jutsz dûlõre a dokival.
A kérdező hozzászólása: 16 hetes és 4 napos.
Újra én. Szerintem két naponta nem sok értelme van, akkor inkább vegyes táplálkozás, zöldség, gyümölcs, stb. És a vas, ha nem okoz durva székrekedést...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Folsav tablettát csak orvos irhat fel, vagy recept nélkül is kaphatok?

Legjobb válasz: KAPHATSZ RECEPT NÉLKÜL IS. ÉN IS ÚGY VETTEM...

KAPHATSZ RECEPT NÉLKÜL IS. ÉN IS ÚGY VETTEM...
Gysz-tárban dolgozom, nem receptköteles a folsav, nyugodtan vehetsz!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!