Találatok a következő kifejezésre: Fogzástól lehet a babám széklete (3 db)

Fogzástól lehet nyálkás a babám széklete?

4és fél hos babámnál elkeztük a hozzátáplálást.Most krumplit eszik almával 4 napja, idáig ezzel nem volt gond(már tejpépre is mutatkozott ételalergia és nyálkás széklettel kezd?dött),ma megint nyügös és nyálkás a széklete,de a foga is fáj.Etethetem tovább krumplis almával vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Anyálkás széklet megfázéstol van.Nyugodtan adhatsz neki krumplit továbbra is.

Anyálkás széklet megfázéstol van.Nyugodtan adhatsz neki krumplit továbbra is.

Babám nagyon szenved a fogaitól, 16 hetes. Be van gyulladva az ínye, sokat sír. Ma reggel volt vér a székletében. Lehet a fogzástól?

Legjobb válasz: Vér a kakiban?Ilyet még nem hallottam,mint a fogzás tünete.Jobb lenne,ha felkeresnétek a gyerekorvosotokat,vagy legalább felhívnátok,h õ mit gondol errõl.

Vér a kakiban?Ilyet még nem hallottam, mint a fogzás tünete.Jobb lenne, ha felkeresnétek a gyerekorvosotokat, vagy legalább felhívnátok, h õ mit gondol errõl.
Hívd fel a védõnõdet, kérjen idõpontot a gyerekorvosotoktól. Nem valószínû hogy baj van, de a véres kakis pelust tartsd meg, meg fogják vizsgálni, milyen eredetû. Vér a székletben kizárt, hogy a fogzás tünete. Hívd a dokit, vagy a védõnõt minél hamarabb. Ne ijedj meg, csak a biztonság kedvéért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!