Találatok a következő kifejezésre: Fogyni szeretnék kg-ot, de (15 db)

Fogyni szeretnék 3 kg-ot, de ez mozgás nélkül is menni fog, ha mindent szigorúan betartok?

Legjobb válasz: persze simán..én egy hónapja csinálom minimális mozgással és 8 kg ment le...igaz hogy volt is mibõl...

persze simán..én egy hónapja csinálom minimális mozgással és 8 kg ment le...igaz hogy volt is mibõl...
Igen, mozgás nélül is simán leadható a 3 kiló, sõt még több is.

167 cm magas vagyok és 56 kg - 2 kg-ot szeretnék fogyni, de nagyon nehéz - milyen módszereket tudtok?

Legjobb válasz: 2kg-ért, felesleges fogyókurába kezdened:) Az tudd könnyen fogyni akin sok felesleg van... Rajtad nincs, tehát rendesen meg kell küzdened még azért a pár kilóért is:) Menj el valamit sportolni... és akkor fogyhatsz. A kajáláson ne nagyon változtass, a lényeg, hogy: probálj meg egészségesebben étkezni, soha ne éheztesd magad, de soha ne is edd magad degeszre. Ha ezt követed, és sportolsz is melette, akkor garantáltan fogyni fogsz. Akár még többet is mint két kiló.

2kg-ért, felesleges fogyókurába kezdened:) Az tudd könnyen fogyni akin sok felesleg van... Rajtad nincs, tehát rendesen meg kell küzdened még azért a pár kilóért is:) Menj el valamit sportolni... és akkor fogyhatsz. A kajáláson ne nagyon változtass, a lényeg, hogy: probálj meg egészségesebben étkezni, soha ne éheztesd magad, de soha ne is edd magad degeszre. Ha ezt követed, és sportolsz is melette, akkor garantáltan fogyni fogsz. Akár még többet is mint két kiló.
Sportolj minden nap(!), vacsira ne egyél 3-400kcalnál többet. Ennyi bõven elég, nagy fogyásra tényleg nincs szükséged:)
Azért nem megy, mert nincs mibõl fogynod, erre gondoltál már?
A 01:6-os vagyok, azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy én 14 évesen 176cm voltam, és ehhez 55 kiló, és nem voltam tulságosan vékony. Tehát nem lesz semmi baj ha több kilót adsz le. DE SOHA NE KOPLALJ.
Ne fogyj, mert így is karcsú vagy. Ha fogysz, beteg leszel!
Lehet, hogy azért olyan nehéz fogynod, mert a szervezeted beállt a neki legjobb súlyra és nincs szükséged fogyásra, ezért köti meg a zsírt. Ha jobb alakot akarsz, sportolj inkább, az formálja az alakodat, ha nem is fogysz tõle (bár lehet, hogy valamennyit fogsz). Szerintem nem kellene fogynod.
Szija! 167 cm vok és 63 kiló:S anni szeretnék lenni, mint te úgyhogy szerintme ne fogyj semmit pont jó vagy úgy:D

Fogyni szeretnék, 176 cm 90 kg vagyok 16 éves.10 kg-t szeretnék fogyni egészségesen. Elmennék konditerem stb. de nem tudom, hogy ott mit kezdjek magammal tanács? :/

Legjobb válasz: Én azt mondanám, inkább járj valami kardio-edzésre. Például spinningre. 10x többet használ a fogyókúrában, mint a súlyzók emelgetése.

Én azt mondanám, inkább járj valami kardio-edzésre. Például spinningre. 10x többet használ a fogyókúrában, mint a súlyzók emelgetése.
Ellipszis gépet támadd meg, ha van ilyen az adott terembe. Állíts be rajta zsírégetõ programot és mehet a menet. Nekem sokat segített. Figyelj oda kicsit a kajádra és fog égni a zsír. :)
Ha jól lövöd be a szálkásító diétát, akkor heti kb 0, 5-1kg fogyás várható és ez is az egészséges ütem. Gyorsabb fogyásnál már nagy lesz az izomvesztés! Jól tudod, nem lehet csak egy helyrõl fogyni, nincs helyi zsírégetés. Senki nem tudja irányítani a fogyás helyét, ez genetikailag meghatározott. Mindenkinek onnan megy le utoljára, ahová a legkönnyebben hízik. Aki pedig kérdezte, hogy izmosodni is szeretne e a kérdezõ?, annak a válasz: Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nõni naturálban, mivel különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz). Ez e helyzet!:)
A kérdező hozzászólása: csak tudom , hogy nem lehet kifejezetten pl hasra dolgozni mert midnent meg kell mozgatni , hogy fejlõdjön
A kérdező hozzászólása: igazából alapjáraton izmos vagyok .. mert úsztam 6 évig , csak elhíztam fél év alatt :/ és a hasamra ment rá sok meg a combomra
A kérdező hozzászólása: és ezzel mennyi idõ alatt mennyit lehetne fogyni? + ha még zsírégetõt is szednék?
Csak fogyni akarsz, vagy izompacsirta is akarsz lenni?
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
A kérdező hozzászólása: de én mindenképp konditerembe szeretnék menni. (futógép , szobakerékpár) ezek nem jók?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Na már 5 kg ledobva ! :) bejött köszi!:)


Az elsõ hetekben akár 2-kg is lemehet igy, tárolt ch+viz. És ha többet eszel akkor visszapótlódik.
figyi azt sem tudod miket irsz..ha tudnád nem itnád....A glikogén a glükóz poliszacharidja; funkciója a rövidtávú energiaraktározás , a májban raktározódik, amikor munkát végzel onnan ürül elöször, és utánna kezdi elégetni a felesleges(amennyiben van)anyagokat pl zsirszövet.amiko eszel akkor elöször a májban raktározza vissza az adott mennyiséget ujra és ujra...a másfél kiló súlyingadozás reggeli mérleg ill estimérleg simán megvan napi szinten, tehát kapufa ha másfél kg akarsz fogyni, mérd meg magad este, utána reggel hipp hopp megis vagy...
Micsoda probléma...szaladgálj egy hétig és lent is van.
Másfél kilót le lehet úgy adni, hogy elmész wc-re. Õszintén szólva nem értem a problémádat, nem mindegy, hogy 51 vagy 52? Szerintem ha vékony vagy, tök mindegy. Ha meg kövér vagy, akkor 1 kg pláne nem oszt, nem szoroz.
A kérdező hozzászólása: eddig 54, 5 kg voltam, most 57 vagyok 170 centihez, szóval 56-ra szeretnék lemenni. De lehet, hogy hagyom a fenébe, mert tényleg nem vagyok elhízva MÉG.

Eliptikus trénert vennék. Érdemes? 20 kg-ot szeretnék fogyni. Kajálással nincs gond, normális kajákat veszek, de szinte semmit nem mozgok. Edzőterembe, futni eljárni nincs lehetőségem.

Legjobb válasz: Igazad van, ez így nem volt pontos, néhány hete kezdtem fogyókúrázni, elõtte eléggé össze vissza ettem, fõleg este sokat, nappal meg szinte alig. De most már nagyjából redszeresen, normálisan kajálok. Ment is le pár kg, de a legnagyobb baj, hogy nem mozgok semmit. Azért gondoltam az elip trénerre, mert az szinte mindent átmozgat, de más módszert is szívesen fogadok.

A kérdező hozzászólása: Igazad van, ez így nem volt pontos, néhány hete kezdtem fogyókúrázni, elõtte eléggé össze vissza ettem, fõleg este sokat, nappal meg szinte alig. De most már nagyjából redszeresen, normálisan kajálok. Ment is le pár kg, de a legnagyobb baj, hogy nem mozgok semmit. Azért gondoltam az elip trénerre, mert az szinte mindent átmozgat, de más módszert is szívesen fogadok.
Nekünk is volt, én nagyon szerettem. Jó, mert nem fulladsz ki rajta, bírod sokáig. Én pl. filmnézés közben szerettem csinálni, mert elvonta a figyelmem, és sokszor fel sem tûnt, hogy másfél órán keresztül rajta voltam.

2-3 kg-ot szeretnék fogyni de nem megy. Mit tegyek?

154 cm magas vagyok és 50 kg.Bármit csinálok nem tudok 49 kg alá menni.Igazából a fenekemről és combomról szeretnék fogyni.Valakinek valami ötlet.Bármi jöhet

Legjobb válasz: Tökéletes a testtömegindexed szerint a súlyod. ne akarj fogyni

Tökéletes a testtömegindexed szerint a súlyod. ne akarj fogyni
sportolj és akkor formás leszel...egy 16 évnél idõsebb nõ ne legyen 50 kg alatt, még 154 cm-hez se, mert az gebe
A kérdező hozzászólása: Hát én már 30 éves vagyok, és inkább a fenekemmel van majom meg, hogy összeér a két combom.Azokra milyen gyakorlatok jók?Mert én bármit csinálok a fenekem csak nõ.
dobj egy képet, hogy lássuk, mi a helyzet taposógép/lépcsõzõgép ill belsõ comberõsítés de az a normális, ha összeér a combod egy ponton vagyis kb 4 ponton kellene összeérjen a lábad: a bokádnál, a vádlid közepén, a térdednél és a combod közepén

Kaphatok tanácsokat? 10-14 kg-ot szeretnék fogyni. Szeptembertől fogok járni fitneszterembe. Anno már jártam, de abbahagytam. Kardioedzést csináltam, és azt is szeretnék csinálni.

Milyen fajta edzés a legalkalmasabb? a combom kicsit vastag, mikor fogytam anno, ez volt az a terület ahonnét szinte sosem fogytam. Erre mit ajánlotok? 29 L

Legjobb válasz: aerob mehet súlyzós edzéssel esetleg plusz DIÉTÁS ÉTREND anélkül az eredmény elenyészõ itt keresgélj http://body.builder.hu/kaloria.htm4

aerob mehet súlyzós edzéssel esetleg plusz DIÉTÁS ÉTREND anélkül az eredmény elenyészõ itt keresgélj http://body.builder.hu/kaloria.htm4
ha tényleg sokat szeretnél fogyni változtass az étkezéseden és hetente 3-4szer járj el, nekem spinracing, zumba, alakformáló órák váltak be a legjobban

Arányos vagyok? Sziasztok.14 éves vagyok, 168 cm és 60kg. Nem mondanám, hogy kövért vagyok de azért azt sem, hogy vékony. Inkább az a duci de csinos alkat. Szeretnék, viszont fogyni, olyan 5-7 kg-ot. Tippetek?

Legjobb válasz: Próbáld ki a 90napos diétát. Ha betartod és végigcsinálod, rájössz, hogy ez nem is egy diéta, hanem egy életmódváltás! Én csináltam, igaz nem végig, mert kb.45 nap után elértem a súlyt, amit szerettem volna. Sokan lehurrogják, de én azt mondom, egyik diéta sem egészséges, de ha már diétázol, akkor olyat csinálj ami mûködik is. Nyugodt szívvel állítom azt, ha betartod amit be kell, ez mûködik!

Próbáld ki a 90napos diétát. Ha betartod és végigcsinálod, rájössz, hogy ez nem is egy diéta, hanem egy életmódváltás! Én csináltam, igaz nem végig, mert kb.45 nap után elértem a súlyt, amit szerettem volna. Sokan lehurrogják, de én azt mondom, egyik diéta sem egészséges, de ha már diétázol, akkor olyat csinálj ami mûködik is. Nyugodt szívvel állítom azt, ha betartod amit be kell, ez mûködik!
én 13éves fiú vok, 170cm 55kg. azért, nem vagy vékony, de dagadt se. a 48-50 lenne az ideális, de nem kell lefogynod :D
Az elsõ válaszoló õrült, hogy egy 14 éves lánynak ilyet ír. Kérdezõ, szerintem sem vagy kövér, inkább sportolj, és arra figyelj, hogy innentõl már ne hízz. Még valószínûleg 1-2 cm-rel magasabb is leszel. Majd bemásolok neked egy linket arról, hogy mit okoz a 90 napos diéta.
A második válaszoló az õrült: hogy írhat ilyet, hogy 168 cm-hez 48 kg-nak kell lenni?! Pláne egy 14 éves lánynak, aki pont abban a korban van, amikor mindenkin van 1-2 kg plusz. Tudod ki 48 kg? A 158 cm-es Dundika és látod, hogy milyen vékony, hisz modell! 168 cm-hez kb. 58 kg az ideális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tényleg, sokat segítettetek. Azt hiszem, többet fogok sportolni és figyelek az étrendre;kevesebb édesség, több folyadék=víz. Köszz mindenkinek!
kb én is ilyen vagyok 170 cm, 55 kg és 14 éves egy kicsit vékonyka te pont jó vagy sztem :)

Csupan 4 kg-ot szeretnek fogyni de hogy is kene csinaljam?

Nekikezdtem fogyokurazni, ami annyit jelent, hogy nem eszek semmifele edesseget, sok gyumolcs, zoldseg es sok viz, semmi udito. Csirkehust is szoktam enni ritkabban es csakis barna kenyeret. Koplalni soha nem koplalok, eleg sokszor is eszek naponta, de csak egeszseges eteleket. Az a problemam, hogy csak egy kicsi felesleg van rajtam es 1-2 kg-ot eleg lenne fogynom ami szerintem egy ido utan le is megy, de ahoz hogy igazan csinos legyek(nem csontvaz) meg vagyok rola gyozodve, hogy legalabb 4kg-t kene fogynom. 1,50 magas vagyok es 46 kg, 42 szeretnek lenni. Tudom, hogy 1-2 kg biztosan lemegy rolam, de a tobbi (mar nemis) felesleget nem tudom, hogy hogyan adjam majd le. Valaki tudna adni tanacsot? Kb. mennyi ido alatt fogynek le ezzel a fogyokura modszerrel?

Legjobb válasz: Nme fogyhatsz 46 kilóból! Ha csak nem szeretnél meghalni, vag yilyesmi. Ennyiról CSAK hízni lehet, vagy mentõt hívni. Nme fogyhatsz, miközben nõnöd kell. Vallószínûleg hamarosan megnyúlsz, anélkül, hoyg bármit tennél. Várd ki! Mozogj sokat a friss levegõn, és egyél sok zöldséget, de kevés lisztet. Így hamarabb meg fogsz nyúlni. Hány éves vagy?

Nme fogyhatsz 46 kilóból! Ha csak nem szeretnél meghalni, vag yilyesmi. Ennyiról CSAK hízni lehet, vagy mentõt hívni. Nme fogyhatsz, miközben nõnöd kell. Vallószínûleg hamarosan megnyúlsz, anélkül, hoyg bármit tennél. Várd ki! Mozogj sokat a friss levegõn, és egyél sok zöldséget, de kevés lisztet. Így hamarabb meg fogsz nyúlni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16, szerintem nem fogok noni, akkora vagyok mint anyum es apum. Es tudom, hogy csalosak a szamok, de most eleg nagy pocakom van, oldalamon hurka, de foleg a fenekemen. Sokan mondjak, hogy duci vagyok. Azert szeretnek 42 kg lenni, mert kb 2-2, 5 eve lefogytam ennyire es nagyon megvoltam magammal elegedve, mozgasra meg suli miatt nagyon keves idom van.
Mi az, hogy alig van idõd sportolni suli miatt? én kb 3-4 re érek haza sulibol Heti 3X kondi, Heti 1X úszás és néha még kimegyek futni is.. Gondolom te nem 3-4 re érsz haza.. Simán elmehetnél futni stb..
A kérdező hozzászólása: Hat draga csillagom, 7:30ra megyek suliba (gyalog), igy 6kor kell kelnem, 2:30ig vagyok; elso tanulo vagyok az osztalyban ami azt jelenti, hogy kb. 3-4 orat hazizok, 1 orat tanulok, 6 orat alszok a + esszek es +feladatok miatt, ezenkivul baratom is van 2 eve akivel alig jut delutan 2-3 orank talalkozni es meg valamikor pihenni is kell. Ezekutan, mondd csak, mikor mennyek futni?

170cm vagyok 50kg és 14 éves fogyni szeretnék már próbáltam egy pár dolgok de nem tudtam leadni a fölös leges kg-ot sajna. Sokan mondják hogy van hájam de nem tudom hogyan dolgozhatnám le. Szerintetek mit csináljak? Többet mozogjak?

Legjobb válasz: a magasság/tömeg arányod brutális. nemhogy háj nincs rajtad, szerintem már vékony is vagy. Ha zavar, hogy nem vagy elég feszes, akkor egyél kevesebb nasit és sportolj sokat.

a magasság/tömeg arányod brutális. nemhogy háj nincs rajtad, szerintem már vékony is vagy. Ha zavar, hogy nem vagy elég feszes, akkor egyél kevesebb nasit és sportolj sokat.
Hová akarsz fogyni? Már így is kórosan sovány vagy, kizárt, h háj legyen rajtad. Aki ezt mondja, egy barom! De fogyózz csak nyudogtan, majd kórházba visznek!
Már elnézést, kedves válaszolók, hogy lehet ilyen bunkón válaszolni?! Ez a szegény lány testképzavarban szenved, aminek komoly lelki okai lehetnek, nem hiányzik szerintem neki hogy földbe döngöljétek. A kérdezõnek: Mozogj többet, de nem hiszem, hogy kövér lennél.
képet!
Fogynod nem kell. Mennyit sportolsz egy héten? Szerintem ott lesz a gond. Azért nem fogysz, mert azzal már veszélyeztetnéd a szervezeted. Ha azt a hájat izommá alakítanác, nagyon csini lennél.
Mozogj többet! Kezdetnek pl. jó lesz, ha felhúzod a futócipõt és elkocogsz a legközelebbi dilidokihoz, hogy kikezeljen a testképzavarodból.
Utolsó jó nagy marhaságot írt, mert hájat SOHA nem fogsz tudni izommá alakítani.
"már próbáltam egy pár dolgok de nem tudtam leadni a fölös leges kg-ot sajna" Ami nem létezik, azt megszüntetni sem lehet... Ja, mellesleg az már régen rossz, ha fölösleges kg-okat akarunk leadni. Fölösleges zsírt esetleg, bár nem hiszem, hogy rajtad ilyen elõfordul, 170/50 az már bõven alultáplált kategória...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!