Találatok a következő kifejezésre: Fogyaszt az, a fóliával (2 db)

Fogyaszt az, hogyha a fóliával betekerem magam és előtte testfeszesítővel bekenem az adott testrészemet?

Mellette sportolok és próbálok nem összevissza enni minden vackot.Válaszaitokat el?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Én mikor fogyóztam, másfél hónap alatt lement 25 kiló. Ja, és 85 kilóról kezdtem, tehát nem azért ment le ilyen sok mert 200 kiló voltam.

Én mikor fogyóztam, másfél hónap alatt lement 25 kiló. Ja, és 85 kilóról kezdtem, tehát nem azért ment le ilyen sok mert 200 kiló voltam.
A kérdező hozzászólása: Hülye bunkó... Azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, menj szólj le másokat...
igen fogyaszt... kb 1-2 nap amíg nem iszod magad jól tele vízzel. Tanácsom: ha sportolsz és ez a sport nem sakk :) akkor csináld azt, hogy reggel de inkább délben lakj jól de 1000kcal legyen a plafon amit beviszel ebben ne legyen kenyér péksüti stb, (mondjuk amikor én fogyóztam azért heti 2-3 alkalommal ettem bagettet virslivel de ez a napi kaja) elõtte is utána is sok-sok vizet igyál napi 4 litert legalább! Este egy kis citrom is befigyelhet. Ha az 1000kcalt betartod és sportolsz is (becsülettel) akkor hamarabb adod le a súlyod mint gondolnád! Nekem 4 hónap alatt ment le 20kg és ebben semmi tabletta vagy más csodaszer sem volt.
Fólia nem nem nem. olyan anyagot használj ami kimondottan erre van a fólia tilos. van sok sok ilyen tekerös izé amit lehet hsználni. sportboltokban kapod. fólia használata tilos.
Én próbáltam, csak feszesített, de nem fogyasztott. Puha feszes lett a bõröm. De ennyi.
NEm fogyaszt. Ne trüközz, nem éri meg, ne keress kiutat, mozgástól fogsz fogyni ami verejték és kemény meló. De gondolkozz cska el, betekered, mi történik? melegebb lesz a testrész, ez eddig jó is , de ezt megteszi a tréningruha is, inább árt mert a bõrõd nem lélegzik izzadás közben cska pálik szépen alá
fogyaszt, ha a szád is betekered.
Hat nem tudom ki hogy van vele de en ettol a bepalos cucctol fogytam le xd :) :) :) :) : Segit ha meg leveszed akkor meg olyan felfrissulo erzes mintha leszaggatnad magadrol a kilokat..tok jo en szeretem....
utolsó: mozogtál melé valmit, vagy nem? ha igen akkor mit? azért kérdezem, mert ha van valaki akinek bevált, akkor miért ne próblhatnám meg én is...

Ha foliát tekerek a combom köré és ugy tornázok az ugy jobban fogyaszt, mint nélküle?

Az tény hogy nagyon vizes volt a folia torna után mikor levettem.

Legjobb válasz: A víz izzadtság. A zsír nem izzadtság és nem is víz. A zsírt nem lehet kiizzadni a bõr pórusain keresztül. Tehát a bõröd természetes víztartalmát sajtolod ki, illetve csak összegyûjtöd azt az izzadtságmennyiséget, ami amúgy távozna és elpárologna a bõrödön keresztül. Tehát: ne fóliázd magad, mert nincs értelme.

A víz izzadtság. A zsír nem izzadtság és nem is víz. A zsírt nem lehet kiizzadni a bõr pórusain keresztül. Tehát a bõröd természetes víztartalmát sajtolod ki, illetve csak összegyûjtöd azt az izzadtságmennyiséget, ami amúgy távozna és elpárologna a bõrödön keresztül. Tehát: ne fóliázd magad, mert nincs értelme.
A fólia nem rossz, viszont úgy sokkal, de sokkal hatásosabb, ha bekened elõtte zsírégetõ/melegítõ krémmel. Én ismerek egy ilyet, és az eredmény centikben mérhetõ. Segít a narancsbõr eltüntetésében is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!