Találatok a következő kifejezésre: Fogyaszt az, a (189 db)

Többet fogyaszt az autó télen, ha megy a fűtés?

Ebbe manuálisan szabályozható fűtés van!

Legjobb válasz: Ez egy össze tett dolog a válasz minimálisan igen de észre se veszed, az autó azért fogyaszt télen többet mert rosszabb a tapadás, esetleg téli gumi van rajta az miadt is többet fogyaszt illetve a környezet folyamatosan el vonja a motor üzemi hõmérsékletét azáltal több üzem anyagot fogyaszt.

Ez egy össze tett dolog a válasz minimálisan igen de észre se veszed, az autó azért fogyaszt télen többet mert rosszabb a tapadás, esetleg téli gumi van rajta az miadt is többet fogyaszt illetve a környezet folyamatosan el vonja a motor üzemi hõmérsékletét azáltal több üzem anyagot fogyaszt.
nem a fûtéstõl fogyaszt többet, hanem attól, hogy többet megy szívatóval, ha pedig rögtön tolni kezded a fûtést ahogy beindítod még nehezebben melegszik be, tehát még többet fog szívatóval menni, nyáron meg nem fûtesz, és nem mínusz fokokból kell elérnie kb 60 fokra hanem 40-rõl, ami nem mindegy... nyáron pár másodperc után kikapcsol a szivató, télen én a fél utat úgy teszem meg melóba menet (10 km) ha már üzem meleg a motor, teljesen mindegy fûtesz vagy sem, max a ventilátor áramfelvétele miatt eszik többet, de ez kb annyit sem jelent mint a világító fényszóró
Utolsónál a pont.
Ha már üzemmeleg a motor, akkor nem.

Ha a monitoromra az van írva hogy 20W-ot fogyaszt azt mit jelent, hogy évente/havota/napja/órája fogyaszt annyit?

Az 4 közül melyik?

Legjobb válasz: Egyik sem. Az a felvett teljesítmény. Akkor veszi fel, amikor be van kapcsolva. A fogyasztást akkor kapjuk meg, ha megszorozzuk az eltelt idõvel. Ha 1 órán át üzemel, akkor 20 wattórát fogyaszt.

Egyik sem. Az a felvett teljesítmény. Akkor veszi fel, amikor be van kapcsolva. A fogyasztást akkor kapjuk meg, ha megszorozzuk az eltelt idõvel. Ha 1 órán át üzemel, akkor 20 wattórát fogyaszt.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ez a gépnél is úgy van hogyha a gépen fogyaszt 300W-ot és meg 10 órát akkor a nap végére megeszik 3000W-ot?
igen.
nem 3000 wattórát eszik, ami 3 kilowattóra, ezt a mértékegységet használja az elmû is
Igen , ha a moncsi 20 wattot fogyaszt óránként, akkor ez 10 óra alatt 200 w/óra, és ez kb 10 ft villanypénzt jelent neked 10 óra alatt, mert 1000w/h az = 1 Kw/h, az pedig most kb 50 ft,
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azért raktam fel ezt a kérdést mert nem tudtam és már régóta foglalkoztat! :) ))

Ha kikapcsolom a telefont minden este és csak reggel be akkor kevesebbet fogyaszt az aksiból?

Ha kikapcsolom a telefont minden este és csak reggel be akkor kevesebbet fogyaszt az aksiból?

Legjobb válasz: Persze, hogy kevesebbet fogyaszt. De a legtöbb telefonon az ébresztõ azért megy, szóval nem hülyeség kikapcsolni éjszakára.

Persze, hogy kevesebbet fogyaszt. De a legtöbb telefonon az ébresztõ azért megy, szóval nem hülyeség kikapcsolni éjszakára.
A kérdező hozzászólása: hát nem tom este tele volt energiával mind az 5 csik reggel kapcsolom be nulla volt...


Mi fogyaszt jobban a sztep vagy az aerobik?

Melyik égeti jobban a zsírt?

Legjobb válasz: èn mindkettöt csináltam, a step sokkal jobban izzaszt, így jobban is fogyaszt, több kalóriát égetsz, kérdés hogy bírják e a térdeid a megterhelést. amúgy az aerobic minden formája nagyon jó zsírégetö.

èn mindkettöt csináltam, a step sokkal jobban izzaszt, így jobban is fogyaszt, több kalóriát égetsz, kérdés hogy bírják e a térdeid a megterhelést. amúgy az aerobic minden formája nagyon jó zsírégetö.
Step gondolom jobban megy a lábra, de amúgy mind a kettõ ugyanúgy fogyaszt.
Mennyit fogyaszt? Ezek baromi régi gépek ám, normális a nagy fogyasztás egy bizonyos mértékig.
A karburátort nem ártana kipucolni, ellenõrizni az úszószintet, tûszelep elzár-e. Lehet hogy orrán-száján dõl a benya.

Brómot ha fogyaszt az ember, kiürül valaha a szervezetéből?

Milyen hatásai lehetnek? Hosszú ill. rövidtávon?

Legjobb válasz: Férfiaknál impotenciát okoz.

Férfiaknál impotenciát okoz.
A kérdező hozzászólása: Egyéb szervek mûködésének gyengülését okozhatja-e. Pl. pajzsmirigy, ami a hormonokért felelõs, bélrendszer, emésztõrendszer?

Az opera mobile is annyit fogyaszt, mint a mini?

És a minire mikor érkezik frissítés?

Legjobb válasz: Nem, többet, de több mindent lehet vele megtekinteni. Frissítést nem lehet tudni.

Nem, többet, de több mindent lehet vele megtekinteni. Frissítést nem lehet tudni.

(újra az előző hogy áttekinthető legyen) Mennyit fogyaszt ez a gép, úgy 15 órában ebből 7-8 óra játékkal?

Intel Core i5-3470 "Ivy Bridge", 3.2/3.6GHz, 4 mag, 6MB cache ASUS P8B75-M LX 8GB 1600MHz DDR3 1TB 7200rpm, 32MB cache Gigabyte GeForce GTX 650 2GB DDR5 Cooler Master Elite Knight Cooler Master 500W DVD-író

Legjobb válasz: Alapjáratban is több mint 200W, játéknál ez 350 köré emelkedik. Alapból számolhatsz 300-as átlaggal. 100 W óránként 5 forint, neked 15 forintba kerül átlag egy óra fogyasztása.

Alapjáratban is több mint 200W, játéknál ez 350 köré emelkedik. Alapból számolhatsz 300-as átlaggal. 100 W óránként 5 forint, neked 15 forintba kerül átlag egy óra fogyasztása.
Fogyasztásmérõ?

Melyik az a tv-shopos készülék, ami ilyen öv szerű csak vastagabb, és elektromos impulzusokkal fogyaszt?

Legjobb válasz: Vibro Shape egyedülálló masszázsöv... 19-ezer forintért kapható!

Vibro Shape egyedülálló masszázsöv... 19-ezer forintért kapható!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!