Találatok a következő kifejezésre: Fogszabályzót milyen tesznek fel (3 db)

Fogszabályzót milyen kortól tesznek fel?

13 éves gyermekemnek még vannak tejfogai,de van amelyik maradandó fog nagyon girbe-gurba.Iskolai fogorvos mindig nézi,de mikortól vigyem szabályoztatni,hiszen a fogorvosok egymás ellen beszélnek.

Legjobb válasz: Szerintem már elvihetnéd egy fogszabályzó szakorvoshoz, oda, ahova majd járni szeretnétek. Szabályozni a maradó fogakat szokták, de a vegyes fogazathoz is hozzá lehet már kezdeni. A szakorvos fog igazán válaszolni a kérdésedre. A fiammal mi már 9 éves kora óta járunk, harapásemelõt pl már régóta hord.

Szerintem már elvihetnéd egy fogszabályzó szakorvoshoz, oda, ahova majd járni szeretnétek. Szabályozni a maradó fogakat szokták, de a vegyes fogazathoz is hozzá lehet már kezdeni. A szakorvos fog igazán válaszolni a kérdésedre. A fiammal mi már 9 éves kora óta járunk, harapásemelõt pl már régóta hord.
8-9 évesen már lehet. Igaz, hogy még nõ az álkapcsa és mocog a fogak helye de azt, hogy jó irányba mozogjon lehet befolyásolni. A kislányom olyat fog kapni (most van folyamatban) amit csak otthon kell viselnie pár évig. Így remélhetõleg megúszhatja, hogy nagyobb korában állandóan hordandó fogszabályozója legyen. :)
Én 13 éves voltam, mikor feltették nekem, állandót. Szóval lehet!
most már azt mondják, hogy a tej fogakat is megéri szabályozni, szóval szerintem nyugodtan vidd el. Nyugaton már 20 éve is szabályozták alsó iskolások fogait, itthon nem tudom mi volt a szokás, de szerintem nyugodtan vidd el. Egy szakorvos meg fogja tudni mondani lehet-e vagy sem!

Wáááááá. Holnap teszik fel az állandó fogszabályzóm. Milyen lesz majd?

Legjobb válasz: úristen.azert csak nem jön el a világvége...

úristen.azert csak nem jön el a világvége...
1-2 hétig elég fájdalmas lesz az evés, és mindig tele fog menni majd az egész kajamaradékkal. majd megszokod.
Én is túléltem meg még millió ember :) Biztos kellemetlen lesz, szokatlan, kicsit vagy nagyon fájni is fog. Ajánlom, hogy miután felrakják ne egyél egy ideig kemény kajákat meg amiket harapni kell. Mondjuk én 2 napig kb. semmit sem tudtam megenni sõt még ha vizet ittam és éreztem a fogszabályzót.. De ez mindenkinél más persze. És gyengédebben moss fogat az elején. Nagyon rossz lesz, hogy mindig ott marad a kaja.. de egy idõ után már észre sem veszed :D
A fogpiszkáló mostantól nagyon hasznos lesz:)

Holnap teszik fel az állandó fogszabályzóm. Mire kell felkészülnöm? Milyen érzés a felhelyezés? Kicsit izgulok.

Legjobb válasz: Mosd meg elõtte rendesen a fogaidat. Semmi különös nem lesz. Kitamponálják a szádat, és egyenként felragasztják a brecette-ket. Belefûzik a drótot, és felhelyezik a gumit, amit ha úgy kéred, színesek is lehetnek. Ennyi.

Mosd meg elõtte rendesen a fogaidat. Semmi különös nem lesz. Kitamponálják a szádat, és egyenként felragasztják a brecette-ket. Belefûzik a drótot, és felhelyezik a gumit, amit ha úgy kéred, színesek is lehetnek. Ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!