Találatok a következő kifejezésre: Fogom tudni ezt a (105 db)

Megerőszakoltak. Soha a büdös életbe nem fogom tudni ezt feldolgozni? Meddig kell még visszatérnie?

Több mint másfél éve történt, 7hónap után tudtam róla beszélni, azt is csak úgy, hogy leittam magam, el?tte nem ittam, azután kezdtem el, mert semmibe vettem magam. Azt már szerencsére elértem, hogy ne gy?löljem magamat, bár azért még most se viszem túlzásba az önszeretet...

Legjobb válasz: Asziszed mi itt fogunk tudni segiteni?Pszihologus ez fog rajtad segitenni senki más...

Asziszed mi itt fogunk tudni segiteni?Pszihologus ez fog rajtad segitenni senki más...
A szex -amit mindkét fél akar- fantasztikus dolog. Én nagyon sok erõt küldök Nektek innen, és azt javaslom, mindenképpen tegyetek meg Saját Magatokért annyit, hogy elmentek pszichiáterhez, és beszéltek ott errõl. Mindenesetre a maszturbálás is sokat segíthet az ellazulásban és az orgazmus kérdésében.
Az a lényeg hogy szex elött hosszu legyen az elõjáték, éreztesse veled hogy nagyon-nagyon szeret téged az, akivel vagy.. ha szeretnél beszélgessünk egy kicsit msn-n:) Irj privit.
Velem is megtörtént. Pszichiáterhez járok, de eredetileg nem emiatt. Egy éve volt, azóta senkivel nem feküdtem le és egyébként is csak egy kapcsolatom volt. Pszichiáterem mondta, hogy vannak alapítványok, ahol segítenek túl jutni ezen.. Én egyelõre nem bírtam felkeresni õket, de ajánlom, és hogyha van elég erõd, akkor biztos jót tenne. Sajnálom, ami történt.. sok sikert, remélem neked lesz erõd, felkeresni valakit!
ha elmész egy szakemberhez és beszélsz róla (elõször csak annyit amennyit tudsz, nem fogja erõltetni hidd el!) már is jobb lesz egy kicsit! õk értik a dolgukat! Amúgy meg ne szégyelld magad NINCS rá okkod! Inkább az a mocskos disznó szégyelje magát aki ezt tette! TE NEM TEHETSZ SEMMIRÕL! De tényleg menj dokihoz! Remélem minden rendbejön majd és túl leszel ezen! kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnálom, hogy veled is megtörtént 00:55 Lenne kedved beszélgetni akár msnen? Hátha úgy kicsit mind a ketten elõre jutnánk. Én is sokszor agresszív leszek ám szex közben:( Most is úgy érzem, hogy többet nem is akarok senkivel se lenni, de úgyis leszek..aztán megint így érzek és szépen minden elõrõl.. Utolsó, jó ötlet, de már annyiszor leírtam, de szerintem már lassan eljutok odáig, hogy tudjak róla beszélni is.
Ha szólni nem bírsz róla, akkor elõször írj, vagy próbáld meg másként kifejezni!
Szia! Nagyon sajnállak Téged, velem is majdnem megtörtént, de hál' Isten, mivel egy parkolóban voltunk valaki arra jött és segített. Ráadásul egy pedofillal volt dolgom, (ez 10 éves koromban történt, most 15 vagyok, de az arcát, ahogy nézett rám, azóta sem tudom elfelejteni) én ezt most írtam le elõször, senkinek sem mertem szólni. Nem tudom, milyen lesz az elsõ alkalom, barátommal még nem pettingeltünk, de nagyon félek tõle.
http://www.megeroszakoltak.blog.hu Van a szerkesztõk között pszichológus is.
Sajnálom, ami veled történt, nálam ugyanez a helyzet:( Nekem ugyan fizikailag cska nagyon ritkán okoz fájdalmat a szex, e szinte minden egyes aktus közben, után sírok... A párommal kiabálok, hogy miért nem érti meg, hogy én nem akarok többet soha szexelni, aztán mégis belemegyek, aztán leblokkolok... Aztán gyûlölöm érte magam, hogy nem tudom boldoggá tenni a párom, vagy hogy miért nem lehet orgazmusom, mért én szívok évekig... Bocsánat, cska kitört belõlem is. Menj el orvoshoz. Pszichológus, nõgyógyász. Segíteni fognak. Tudom, hogy nehéz róla beszélned, de kényszerítsd magad. Amikor elkezdesz leblokkolni, amikor menekülnél, csak ne kelljen róla beszélned, vagy rá gondolnod, akkor kényszerítsd magad, gondolja arra, hogy így fogsz meggyógyulni. De mindenképpen kérd szakember segítségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznos ez az oldal. Most már belátom, ez el nem múlik magától. Utána járok merre van egy ilyen orvos, összeszedem a bátorságom és elmegyek, nem lesz könnyû beszélni róla.
Szia. http://www.vaginizmus.hu (menj el orvoshoz feltétlenül). Figyelj, ebben sajnos semmi ciki nincs, az orvosnak Te "csak" egy eset leszel a sok közül, hidd el nincs okod félni felkeresni egyet. Egyébként roppantul sajnálom a történteket. De van rá megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Neked is 3. én is nagyon remélem, mert már tényleg annyira kiborít, hogy ez van. Nem volt elég akkor átélnem, még most is jelen van.
A kérdező hozzászólása: köszi 2. hát tudod eddig vártam hogy elfelejtsem..de kezdem úgy érezni, hogy az összes probléma emiatt van. Értem ezalatt azt hogy fáj a szex, hogy el se megyek.
Nagyon rossz lehetett sajnálom, hogy megtörtént Veled! Ehhez leginkább egy pszichológus kell, hogy feltudd dolgozni.JObb minél elõbb felkeresni egyet.Én szurkolok Neked, hogy feltudd dolgozni!
Õszintén sajnállak Kedves Kérdezõ, de ehhez tényleg szakember kéne, és nem vadidegenek véleménye! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Biztos tudni fogom, hogy ez a magzatvíz?

Napi min. 3l ásványvizet iszom + kis üdít?, tej..., emiatt óránként legalább 3-4-szer megyek wc-re. Észre fogom venni, ha esetleg egy ilyen alkalommal a magzatvíz is távozik?

Legjobb válasz: azt ne aggodj tudni fogod!!! egy reszt mert az alltalaban szakad kifele, es hallani kell egy kis pukkanast, masreszt azt nem birod visza tartani es megallas nelkul jon!nekem kipukkasztottak, fekudtem aztan ereztem meg bugyant valami azt hittem bebisiltem:) mert elotte nagyon megtagitott az orvosom es rettenetesen fajt! de felallitottak es magzatviz ment el omlott kifele!:) konnyu szulest kivanok es sok sikert!

azt ne aggodj tudni fogod!!! egy reszt mert az alltalaban szakad kifele, es hallani kell egy kis pukkanast, masreszt azt nem birod visza tartani es megallas nelkul jon!nekem kipukkasztottak, fekudtem aztan ereztem meg bugyant valami azt hittem bebisiltem:) mert elotte nagyon megtagitott az orvosom es rettenetesen fajt! de felallitottak es magzatviz ment el omlott kifele!:) konnyu szulest kivanok es sok sikert!
A magzatvíz nem a wc-n fog távozni, ha elkezd szivárogni akkor a hüvelybõl folyik, átlátszó, kissé nyálkás.Nem lehet mással összetéveszteni.Ha csak szivárog eltart egy darabig, de van akinek elmegy hirtelen az pedig nagyon sok víz és egy kis pukkanást fogsz érezni.Tehát csak észreveszed hogy v.mi a hüvelyedbõl folydogál.
A kérdező hozzászólása: Azt tényleg észreveszem:)
Firefox> eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavak/jelszavak megjelenítése...
Ezt én is értékeltem, kösziiiiii!:D
Én ezt használtam legutóbb:MozBackup. Minden beállításodat, jelszavadat elmenti egy fájlba, a Firefox telepítése után visszaállíthatsz mindent, ugyanolyan lesz mint volt újratelepítés elõtt. http://download.chip.eu/hu/MozBackUp-1.4.8_102296.html
Ha újra telepítjük a gépet, vagy a Firefoxot , az összes könyvjelzõnket, kiegészítõnket, beállításainkat hiánytalanul magunkal vihetjük a következõ mappában. C /Document and Settings / Neved / Application data / Mozilla /Firefox. Ha ezt a Firefox mappát kimásolod a régi böngészõdbõl (pl egy pendrievra) és az új böngészõdbe meg bemásolod, akkor ugyan úgy fog kinézni az ujonan telepített Firefoxod, mint a régi.
ha van telepítve a gépedre SIW rendszerelemzõ pr. a Szoftve > Titkok "mappában" megtalálod

Tudom hogy most gazul fog hangzani ez a kerdes de valaki meg tudna mondani hogy a Skype mire valo?

Legjobb válasz: Interneten lehet vele telefonálni,üzenetet,fényképet,szöveget küldeni.Ha feltöltöd pénzzel akkor akármilyen telefonra telefonálhatsz.

Interneten lehet vele telefonálni, üzenetet, fényképet, szöveget küldeni.Ha feltöltöd pénzzel akkor akármilyen telefonra telefonálhatsz.

Valaki el tudna mondani mindent a yorki kuskutyusról? Július végén megyek fel a kutyusért pestre nem fogja megviselni ez a "hosszú" út?

miket vigyek neki? ételt, italt esetleg játékot? és lécci amit tudsz a yorkiról írd le:)

Legjobb válasz: mennyire hosszú út?

mennyire hosszú út?
A kérdező hozzászólása: nem tenyésztõtöl veszem de meglesz a 2 oltása. és nem veszem hanem kapom. köszi.
A vonaton is szállnak a bacik, vírusok, gombák, nem csak a földön vannak. A cipõdön is bármit bevihetsz a lakásba. Nyilván nem kell egy csóri parvos alomba betenni játszani, de semmi baja nem lesz, ha 2 oltással lerakod pisilni, kakilni. (Ha tenyésztõtõl veszed, 2-nek kell lennie.)
A kérdező hozzászólása: köszi:) kutyatáskát viszek majd:) és ha az állomáson leteszem, h elvégezze a dolgût.. nem fog valami betegségt össszeszedni?:S
Vizet, szállító ketrecet vigyél. Kaja nem kell, csak szanaszéjjel hányná magát. Érdemes hámot, pórázt is vinni, hiszen a vonattól hazáig a boxban himbálódzó kiskutyát nagyon nehéz végig cipelni, illetve a vonat után biztos majd kell pisilnie, kakilnia. És esetleg törlõkendõ + nejlon zacsi, hogyha becsinálna a boxba, akkor ki tudd tisztítani gyorsan, illetve a kendõt legyen mibe beletenni :) .
A kérdező hozzászólása: hû:D még jó, hogy fiú kutyusom lesz:D köszi a választ:D reméllem nem lesz olyan sok gond vele...
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
180km 770ft 580ft 200km 840ft 630ft I. osztály II. osztály
A kérdező hozzászólása: *mennyi
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) és vonatra menni az élõ állat szállítási költsége?
*pici labda bocsi ezt elírtam
vigyél kutyaszállítótáskát, vizet, egy kis kaját. Szertintem nem fogja megviselni sok rokonomnak van yorkija és debrecentõl kecskemétig kb 40 fokos melegbe kocsiban kutyaszállító táskáben hozták és semmi baja nem lett:) ja és étrendrõl annyit hogy ha csontot adsz neki akkor NE csöves csont legyen!!! azt nem birják mert átszurja a gyomrát. játékot vihetsz neki:) elég egy kis plüss is vagy pivi labda amit nem tud lenyelni.
A kérdező hozzászólása: Miskolc-Pest olyan 180km kb.
Szerintem nem fogja megviselni az út, perssze ha veled van én Nagykárolyból (Erdélybõl) Gyõrig kellett menjünk ami kb 9 óra, plusz a pihenõk stb és semmi baja nem lett megérkeztünk és boldogan ott folytattuk a játszást, ahol abbahagytuk

14 éves fiú vagyok és 1 alap futó versenyre készülök már 2 hete edzéseken 14 perc alatt 2.5km tudok meg tenni hogyan tudnám ez a távolságot növelni? Mert 10 nap múlva megyein is versenyezni fogok és jó eredményeket akarok elérni.

Legjobb válasz: ööö, próbáltál már gyorsabban futni?(1 szál kolbász a nadrágodban egy kutyákkal gazdag terület és... a többit te is el tudod képzelni, nem?) :D mert arra más mód nincs... már mint hogy gyorsabban futsz :D a fent említett csak 1 példa és biztos hatékony is, 10 betörõbõl 9 már kipróbálta xD

ööö, próbáltál már gyorsabban futni?(1 szál kolbász a nadrágodban egy kutyákkal gazdag terület és... a többit te is el tudod képzelni, nem?) :D mert arra más mód nincs... már mint hogy gyorsabban futsz :D a fent említett csak 1 példa és biztos hatékony is, 10 betörõbõl 9 már kipróbálta xD
ha futópadon futsz akkor tudod növelni a sebességed
12 perc alatt kb. 2700km lenne az ideális.. Próbáld fokozni a tempót és a távot is. Rengeteg anyag van fent a neten.
Utolsó: Ömm az nagy baj, hogy nem tudok 12 perc alatt 2700KM(!)-t lefutni?xd Mert akkor még nekem is gyakorolnom kell:D
2700métert nem tudsz 12perc alatt? Nagyon amatõr lehetsz hallod. 2400méteren foci edzésen 9:18-at futottam. Meg se erõltettem magam. 2.5km-en körülbelül 10-11perc az átlag. Növelni úgy tudod hogy eleinte húzd meg az elsõ 400-500m-et nem sprint csak húzzál rá egy kicsit ha 400m megy kb. 1:35 alatt akkor már jó úton jársz. a tovább 2000m-et átlagos sebességgel csináld, nem tötyögsz hanem emeled a lábaid. a lényeg ne legyen egyszerre lent mindkét lábad, de ajánlom hogy az utolsó 500m-re is hagyj energiát és ott húzd meg keményen az a fontos!
Ember, hogy kerültél be a megyeibe? Én is bekerültem de Én a 3900 m et futom 12 perc allatt! Na meg 15 perc! Gyakorolj! Fuss napi 5 km-ert!

2, 5 hónapos babám napközben (déltől fél 4-ig) babakocsiban alszik kint a levegőn. Fogok tudni ezen változtatni?

Úgy értem,hogy ez lesz neki majd az ebéd utáni alvás. Le fogom tudni arról szoktatni, h ringatva, leveg?n elnyomva aludjon el? Ha igen, akkor hogyan? Másnak is ilyen volt a babája? Szeretném, ha ilyenkor majd a helyén aludjon. Amúgy napközben ezen kívül 2x alszik fél órát, azt is rajtam. Este a kiságyban alszik, azzal nincs is semmi gond, megkapja a vacsit, elköszönök, berakom és amíg el nem alszik fogom a kezét és a cumit, reggel 4ig alszik. De napközben ha le szeretném tenni ordít, hiába csinálok vele bármit is. Sztem úgy van vele, h este az az alvóhely, napközben meg a játszóhely.

Legjobb válasz: Mi 3 hónaposan eljutottunk oda, hogy minden naptól rettegtem.Éjszaka nem volt gond, de a nappalok katasztrófák voltak. Csak karba, ill babakocsiba aludt. A derekam azóta fáj. Mindez csak azért mert hallgattam a nagyon okos tanácsokra:ne aludjon el a baba a mellen. A derékfájás letepert az ágyba, így átszoktunk a cicis altatásra. Most 5 hónapos baba, végre rám is mosolyog, nem sír. Az értetlenkedõket egyszerûen leszerelem. A babám szükségletei egyszrûek. Szerintem a te babádnak is te kellesz. Szépe próbáld szopival altatni.

Mi 3 hónaposan eljutottunk oda, hogy minden naptól rettegtem.Éjszaka nem volt gond, de a nappalok katasztrófák voltak. Csak karba, ill babakocsiba aludt. A derekam azóta fáj. Mindez csak azért mert hallgattam a nagyon okos tanácsokra:ne aludjon el a baba a mellen. A derékfájás letepert az ágyba, így átszoktunk a cicis altatásra. Most 5 hónapos baba, végre rám is mosolyog, nem sír. Az értetlenkedõket egyszerûen leszerelem. A babám szükségletei egyszrûek. Szerintem a te babádnak is te kellesz. Szépe próbáld szopival altatni.
Mi akkor koltoztunk amikor babam 2 honapos volt, es nagyon kolikas. Elozoleg cicin aludt el, majd koltozes utan csak a karunkon 3honapos koraig, onnantol szepen atszkott a cicin alvadsra, ill h mellettem alszik elakkor is ha nem szopizik. Nappali alvasai meg mindig a babakocsiban, ringatva.5honapos kora ota mar ott is sokat sir alvas elott vagy el sem alszik.Sajnos nem tudok segiteni, mert nalunk ugyanez a helyzet. A sogornomnek 3 gyereke van, a legkisebb az enyemnel 6hettel idosebb, tehat 7honapos. Ok meg minidg babakocsiban altatjak, este is! Szerinte a gyerek ugyis eljut odaig amikor mar o maga akar a kisagyban aludni, csak ki kell varni az o idejet. Az en kisfiam is mindig velem alszik el, egyszeruen ezt igenyli. Meg olyan picike....5, 5 honapos! sok sikert nektek
valamilyen szinten szerintem nekik is fontos a változatosság! az én babám 2hónapos, kocsiban is nagyon jól alszik, de van, hogy az kell neki, hogy kihozzam a nappaliba, és tv mellett is gyönyörûen elalszik! (ilyenkor szerintem kell neki, hogy valaki legyen mellette!) ez viszont szerintem egy ilyen túlságos kötõdést alakít ki benne, hogy elalvás közben ott vagy vele, és fogod a kezét! mert akkor azt fogja megszokni, hogy ha elalvás, akkor ott van anyu, fogja a kezem! próbáld meg, hogy a cicin elaludjon, és utána rakd be a kiságyba, ha felébred, akkor cumi a szájába, és kijössz! nehéz lesz mást kialakítani, mint amit eddig megszokott, de ha kitartó vagy, sikerülni fog!
Elsõ vagyok. Meggyõzõdésem, hogy nem teszek kárt a babám lelkivilágában, ha megtanulja, hogy rám számíthat, bizhat bennem. Így én is élvezem az összebúvásokat. Mióta cicin alszik el éjszaka is velünk alszik, s néha csak összebúvunk, már úgy is el tud aludni. Igaz jó nagy az ágyunk, mindenki kényelmesen elfér. Most szüksége van rám-olyan hamar végetér ez az idõ. Én élvezem, és akarom a kötõdést.
szia! 2, 5 hónapos csöppség! elrontani még nem tudod... nekem két gyermekem van és a harmadikat várom. Egy olyan védõnõm van akinek még nincsen gyereke..Elõször kiröhögem aztán mégis õ mondta meg a tutit! Az elsõ babámnál a második hónaptól pocakfájás jelentkezett egy hónapon át.. ringattuk a lányzót, masszíroztuk simogattuk a pociját, segítettük ahogy tudtuk hogy átvészelje ezt az idõszakot. A kisasszony közben a karunkba szokott.. 3 hónaposan már semmi baja nem volt, csak az ha nem a karomban volt ..vagy ha ott is volt akkor az volt a baj hogy leültem vele.. a világ legdrágább kincse volt.. örültem hogy legalább nem fáj neki a pocakja.. mégiscsak jobb ha vigyorog a karjaimban mintha a görcstõl eltorzult arccal üvöltene, nem? de az idõ bizony kellett a fõzésre házimunkára nem beszélve arról hogy fõsulira jártam közben és vizsgákra készültem.. Egy baba nagyon rugalmas! kb 3-4 nap kellett ahhoz hogy leszokjon a karjaimról, beszokjon az ágyába.. nappal is ott volt, kivéve a játszós órákat meg a szopizós ölelgetõs félórákat.. lett idõm és nyugalmam, tudtam nappal pihenni, több lett a tejem is ettõl..és mire 2, 5éves lett a csaj végeztem a fõsulival is.. a lényeg hogy te magad érezd, hogy meddig tart a határ..ha most neked jó az hogy õ kint alszik ettõl baja nem lesz, ha majd úgy döntesz hogy na mostantól nappal ágyikó akkor azt is határázottan döntsd el..Mit tud mást csinálni? El fogja fogadni! következetes legyél vele, mert akkor érzi magát biztonságban.Semmit nem tudsz elrontani rajta. Te formálod és olyan lesz amilyenre neveled! Neki is kell egy kis önállóság, egyre többet lesz ébren és jó lesz neki majd az ágyikója is hiszen biztos vagyok benne hogy izgalmas kis játszót tudsz neki odavarázsolni.. Egyet megtanultam: mindezt legalább 6-8 hónapos koráig alakítsd ki.. Onnantól már van bennük egy kis huncutság:) Ha most az esti lefekvésnél téged nyugtat meg a gondolat hogy õ elalszik és fogod a kezét próbáld meg úgy tenni hogy õ ezt ne függésnek tekintse. Inkább less be hozzá többször ha nyugtalan, de tanulja meg elaltatni magát.. Neked is kell majd a pihenés és a saját magadra fordított idõ:) nem vagy te anyarabszolga:) És nincsen recept egy gyerekre sem... Jó módszerek vannak amiket te kísérletezel ki, és minden következõ babádnál okosabban alkalmazod õket. Lesz nyugalmad, idõd magadra és rájuk! Kellemes babázást kívánok!

Most kezdtem a gimit. Ha ez így marad, nem nagyon fogok tudni beilleszkedni. Nem fognak csúfolni, meg ilyesmi. Csak nem fogok tudni beilleszkedni.4 évet, hogy bírjak ki?

Legjobb válasz: Mi a baj? Nincs padtársad, vagy miért vagy így elkeseredve? Az elsõ nap az fontos tényleg, de egyáltalán nincs még eldõlve semmi. Nekem suliban ilyen gondom nem volt, legalábbis általános és középsuliban, de amikor bármilyen táborba elmentem, mindig rosszul éreztem magam az elsõ napon, mindig haza akartam jönni, mert elsõként mindig a nagyszájúak érvényesültek. Aztán általában ez megoldódott, a nagyszájú, de mondjuk elég flegmálós, afektálós csajokat kiközösítették, én meg valahogy szépen beilleszkedtem, és utána jó volt. :)

Mi a baj? Nincs padtársad, vagy miért vagy így elkeseredve? Az elsõ nap az fontos tényleg, de egyáltalán nincs még eldõlve semmi. Nekem suliban ilyen gondom nem volt, legalábbis általános és középsuliban, de amikor bármilyen táborba elmentem, mindig rosszul éreztem magam az elsõ napon, mindig haza akartam jönni, mert elsõként mindig a nagyszájúak érvényesültek. Aztán általában ez megoldódott, a nagyszájú, de mondjuk elég flegmálós, afektálós csajokat kiközösítették, én meg valahogy szépen beilleszkedtem, és utána jó volt. :)
Hogy marad? Mi a baj? Nem túl részletes a kérdésed.
Fontos, hogy így egy nap után ne add fel, ne búslakodj egyedül a padban, hanem próbálj becsatlakozni mondjuk egy szimpi társaság beszélgetésébe, menj le velül a büfébe, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Van padtársam. Csak különbözik tõlem mindenki. De most kicsit jobb a helyzet. Reménykedek.:)

Sokat keményedik a hasam és fája derekam, de ez nem rendszeres mikor fogok szülni? Honnan fogom tudni?

2 ujjnyira nyitva vagyok és azt mondta a doki h mar bmikor,de nem erzem rendszereseknek a fajasokat,ezt honnan fogom tudni?holnapra vagyok egyébként kiirva.

Legjobb válasz: Onnan fogod tudni, hogy beáll 2 vagy 5 percesre, nem múlik el a zuhanytól sem, mint a jósló fájások. Esetleg ha eddig még nem, akkor van akinek szülés elõtti pár órában megy el a nyákdugó. Ne aggódj, észre fogod venni.

Onnan fogod tudni, hogy beáll 2 vagy 5 percesre, nem múlik el a zuhanytól sem, mint a jósló fájások. Esetleg ha eddig még nem, akkor van akinek szülés elõtti pár órában megy el a nyákdugó. Ne aggódj, észre fogod venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!